|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  515 516 [517] 518 519   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.1.2010 19:05:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

anidla reci dat cu ti jos 10 jaja samo dodji pomocuser posted image

user posted image user posted image user posted image felix baš te danas krenulo user posted image
Ma zovi je ako ona ne pristane eto mene user posted image user posted image al ja ne dolazim ako ne pripremiš čitavu školjku user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12901
23.1.2010 19:05:57   
anidla
IZVORNA PORUKA: felix

anidla reci dat cu ti jos 10 jaja samo dodji pomocuser posted image

hhhhahahha, nemam zeno ni jedno vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas sam fina kona, sve dam user posted image user posted image user posted image

idem ja nju zvati, valja njegovati odnose, mozda i meni sutra zatrebaju jaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12902
23.1.2010 19:07:06   
Anoniman
sahara to će kod A izgleda zubići na juriš user posted image nema ih, nema i sad nekoliko od jednom.....

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 12903
23.1.2010 19:08:38   
Anoniman
Izgleda, ma suti, nek je ziva i zdrava i sreca da jos ne radim jer ovih noci je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kod nas.

< Poruku je uredio sahara -- 23.1.2010 19:09:15 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12904
23.1.2010 19:11:03   
Anoniman
Joj znam kako ti je, mi smo još uvijek u toj fazi....... user posted image user posted image al neka ih, neka su oni nama samo dobro.
E sad navijamo još da nam i konkurencija (Andrej) dobije zubić user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12905
23.1.2010 19:12:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
E sad navijamo još da nam i konkurencija (Andrej) dobije zubić user posted image user posted image

Dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12906
23.1.2010 19:20:18   
Anoniman
Ma ko nam je to postao zajc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12907
23.1.2010 19:22:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image user posted image user posted image hvala vam...ali izgleda da ce biti ko s njegovim rodjenjem..."malo" kasnimouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12908
23.1.2010 19:28:17   
Anoniman
Eh, ja dooooooooooooooobilaaaaaaaaaaauser posted image ...a danas smo mislili na ja'orinu planinu...na svu srecu  nismo otisli...bilo bi svega...nazvala ja njih jutros da pitam kako je gore, kaze meni tip -evo upravo je -15...ali izlazi kao sunce i malo puse...ja na to sve...hvala... dovidjenja...prijatno.
Pa smo otisli do merkura (slovenackog) od dosade nismo znali sta drugo...pa je A. zaspao u korpi...postavicu sliku kasnije...i eto tako

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12909
23.1.2010 19:31:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image hvala vam...ali izgleda da ce biti ko s njegovim rodjenjem..."malo" kasnimouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaci nis od planine, pa ne mere to brez nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12910
23.1.2010 19:39:45   
Nunichi

Danas smo imali mali milion presvlacenja, nesto od hrane koju nemilosrdno baca okolo i po sebi (izgleda da ce i drugi zubic izbiti pa pola hrane ljutito posamara okolo), a i uspjela je doci do prljave obuce prije nego sam skontala gdje je i lijepo je pregledala sve, nadam se da nije lizala prsteuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kraljica mala!
A i Zara jedva doceka da su vrata od dnevne otvorena i izleti u hodnik pravo na pokucnice i obucu. user posted image user posted image
Danas je jedno 5 puta i to veeeelikom brzinom, ko fol pobjeze ona meni... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12911
23.1.2010 19:57:43   
anidla
Okupala sam SAMA Nou !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ga na meni paja kao andjeo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 12912
23.1.2010 20:04:41   
teacher75
IZVORNA PORUKA: anidla

Okupala sam SAMA Nou !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ga na meni paja kao andjeo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blago tebi, ja ne mogu a da mi neko ne poljeva, jer je perem preko ruke, posto vristi cim vidi vodu, uzas:((

< Poruku je uredio teacher75 -- 23.1.2010 20:05:27 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12913
23.1.2010 20:08:42   
anidla
jooooj ,napunila sam kadicu samo cistom vodom, upravo zbog toga da itzbjegnem polijevanje tj sapirnje jer to ne bih mogla....prvo mu lice oprala pa kosicu i onda tijelo....nije bas kao kad ga kupamo mm i ja ali kad kazem mm da sam sama sve uspjela uh ima da mi kupi cokoladu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12914
23.1.2010 20:15:48   
škorpija
ma i najbolje je kupanje bez sapuna i kupki, mi se kupamo sa kupkom svaki 4-5 dan, a vaku noć vodom, ali ja ne mogu sama jer ajdinu u po frke dosadi kupanje pa izlazi iz kadice:kao, eh hvala na kupanju, odoh ja saduser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12915
23.1.2010 20:28:18   
Anoniman
ja mislim kad anel poraste dok znadne sjedit da se to djete nece dat izvadit iz kadeuser posted image on voli vodu.
Jer,znam kad sam mami pomagala oko seke kupanje,uvijek je bila vika zalijepi se za kadu i nece da izadje vriska ziva nastane
Anidla,drago mi  je da si usjle i bez tm.okupat noicuuser posted image
Mi cemo,sutra ujutro abd.
Skoro mm.bio na skipy s nekim covjekom iz SA.uvezi lap.boze nema mu karaja,samo ih menja nikad stat nogom na loptu viseuser posted image
A ja vidim da je iz Sa pa cu daj pitaj imal mu zena lap.kaze da ima svoj,a daj pitaj jel ona mozda na ringeraji forum.
Kad mm pita a covo,ce ma znam ja tu igru user posted image user posted image igraju se moja djeca
ma nije to vec jel ti zena na forumu kaze,ahaha nije ona je profesorica i hajd sad kontajuser posted image user posted image user posted image
kakve to ima veze,i ja odustanem s pitanjima!!!!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12916
23.1.2010 20:30:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

user posted image user posted image user posted image bravoooo eto vidis da se moze kad se hoce
Ovak,bi ti samo komsinica napatila duplo jaja za kupanje(sala)heheh
bas,mi je dragouser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 12917
23.1.2010 21:14:01   
Anoniman
BRAVO ANIDLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro je, ja sam vec mislila da je ovo moje dijete hiperaktivno...ali ocigledno je to normalno, posto ja sta radim pravim barikade (nemamo vrata izmedju trpezarije, dnevne i hodnika) a posude od leni su u hodniku tako da barem tri puta dnevno mijenjamo bodije od vode...ne mogu ga uvijek stici ...onu  posudu od hrane mogu skloniti, ali  ovu od vode fakat ne mogu...zao mi psa

A on je vec oblizao tockove od svojih kolica....fakat ga ne stignem uhvatiti...o ladicama da ne pricam...ajde sto sve "posprema" ali uhvati otvarati-zatvarati...pravo krhauser posted image ...sto se kupanja tice, ja ga odavno sama kupam (pravo su nam mala kupatila) tako da mi nema druge...a nekako sam se vec i ustelila...jest da mi u po frke stane...pa se pocne naginjati...nije mi jos ispaouser posted image

evo kako je zaspao u korpi danasuser posted image

user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 23.1.2010 21:15:05 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12918
23.1.2010 21:23:04   
Anoniman
Ma presladak je, hahahahaahha, dobro ste prosli pa je zaspaouser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12919
23.1.2010 21:37:31   
Anoniman
ma suti...nije odmah....prvo je bio haosuser posted image , a oni nemaju normalnih kolica s onim dodatkom za sjedenje...nego samo ova obicna ili ona "kamion" kolica, sto ispred imaju auto...e ta imaju i za sjedenje...al' mi je brate ono toliko glomazno da se ne snalazim

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12920
23.1.2010 21:44:39   
Anoniman
Jao dadada presladak je, jestel riješili proliv? 
Moj ima problema tvrda mu stolica maloprije kad je kakio katastrofa dijete je vrištalo jedva je nekako uspio a stomačić ko kamen tako mi ga je bilo žao.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12921
23.1.2010 22:07:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Jao dadada presladak je, jestel riješili proliv? 
Moj ima problema tvrda mu stolica maloprije kad je kakio katastrofa dijete je vrištalo jedva je nekako uspio a stomačić ko kamen tako mi ga je bilo žao.user posted image

jadnicakuser posted image ....sutra mu daj sto vise caja od komoraca, soka od sljive a sve zaokruzite kasicom od sljive...ne moze da ne uspijeuser posted image
a nama je proslo...ne znam jel od banana i rize ili user posted image ali danas je bila normalna stolicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12922
23.1.2010 22:12:19   
škorpija

evo kako je zaspao u korpi danas

< Poruku je uredio dadada -- 23.1.2010 21:15:05 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12923
23.1.2010 22:12:44   
škorpija
jadničak maliuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12924
23.1.2010 22:15:27   
Anoniman
Komorač i dr. čajevi nema šanse osjeti ih na 2m i odmah okrene glavu...Skuhala sam kompot od šljiva valjda će uspjeti...
Joj šta mi uradi prokleti ceclor više mi štete nanese neg dobra... Te osip, nesanica, hiperaktivnost, tvrda stolicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  515 516 [517] 518 519   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  515 516 [517] 518 519   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *