Anoniman
|
jeste se raspisale majko,mila nemam kad citat a crv neda mira A je zaspo oko 10.masalahh i budi se dam cucu i on nastavi pajat Jutros se kupali i eno spava,cuna zarasta lijepo svaki put kad menjam pempu nadjem po jedan koncic otpo. apotekarko,neka ti na jedno uho udje na drugo izadje neispalti se vodit raspravu o tome s nekim ko nema pojam sta znaci imat i brinuti,se o njoj.I naravno,da za svoje djete zelis sve najbolje ,kao i hape A nek dosnose smoki,briga te ima tko pojest(prije su govorili)od smokia rastu cice pa mozda ti se koji br.poveca mery,posle svakog dojenja djetu ocisti jezik nece to nestat s kamilicom,cajem ili sl.samo ocistit.Samo da znas,da to njih boli ,tesko jedu jer ih smeta ja bi ti preporucila da ocistis dadada,Andrej je premeden dusa mala kako je samo zaspala,trebala si ta kolica ponijet kuci mozda bi u njoj brze zaspo heheh salim se naravno enisa,bome su benje zafrkani imam ja jednog kod kuce benju on bi hljeba pa zna ,guza sta je njam njam. ellah,pozz za tebe i pilice luna,drago mi je sto su grcevi prosli jupiii uzivajte sad u malim vragolijama marinci,gdje si nam kako nam Matej slusa? mya,kakva vam je sinoc noc bila
|