|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.1.2010 22:21:07   
anidla

user posted image

ja nesto sladje i orginalnije nisam vidjela u zivotu! user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12926
23.1.2010 22:23:59   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Breskva

Jao dadada presladak je, jestel riješili proliv? 
Moj ima problema tvrda mu stolica maloprije kad je kakio katastrofa dijete je vrištalo jedva je nekako uspio a stomačić ko kamen tako mi ga je bilo žao.user posted image

Za tvrdu stolicu slobodno stavi malu kasikicu putera u caj ili hapu i nece biti problema.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12927
23.1.2010 22:33:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

kao, eh hvala na kupanju, odoh ja saduser posted image

user posted image user posted image kralj!
A moj ne bi izlazio iz kade, sav se obari user posted image
dadada, odlična slika.
andila, super user posted image user posted image znači ništa od mojih jaja user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12928
23.1.2010 22:33:57   
iv@ncica
cao dragi  moji...
evo  mi  jedva  zaspali ..pa  nikako sad  ni  dan  ni  noc  nema  spavanja,   a  valjda  ga  uz  mrznju  prema  spavanju  jos  muci  i  nosic...uhhh..pa  sad  ni  ono  malo  ne  spavamo, ajesam  se  zalila.
i  mi  stalno   imamo  goste..na  vrh  su  mi  glave, ne  bi  da  sam kralja  rodila  a  ne  mog  Andreasa  user posted image user posted image ..a  da o  poklonima  ne  pricam  i   čajniz  sruser posted image a   koje   ja  ne  bih  nicijoj  bebi  kupila  od  straha  od  trovanja  user posted image ,  pa  se  onda  jos  smjeskaj  i  ugosti  ljude   i slusaja  pametne  savjete...hwhhehehe..sreca  pa  znaju  da  sam  tvrdoglava  pa  sve  po  svom...;))) n  jos  ljudima  nije  jasno  kako moja  beba  ne  jede sarmu  a  tako  napredna  hhehehe...  andrej  je  poceo sve  imitirati  i  sramoti  me  i  jede  sam mrve  i  sve  sto  nađe..dusa   mu  rukicom  svojom...
handy-  kako  prođe  koprcanje...izvjestaj 
marijanna- e  super  za  bljucanje..i  nek  ste  obavili  turneju  kod  rodbine..tako  se  i  mi  zaletimo  pa  obletimo  ekipu  ..pa  nas  ne  duse  jedno  vrijeme user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12929
23.1.2010 22:39:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ljudima  nije  jasno  kako moja  beba  ne  jede sarmu  a  tako  napredna  hhehehe... 

Pa meni niko ne vjeruje da moj B ne jede grah, sarmu i tako tu hranu user posted image user posted image
Ako je napredan odma svi kontaju da ja njega hranim Bog zna čim.... ccccc

A za čajna stvari..... stvarno nemam riječi user posted image user posted image užas!!

Jao kad smo već kod hrane, B je skontao kad mi jedemo i naravno galami na nas. Ja mu danas dala 2,3 mrvice hljeba..... mljacka dijete kao da jede ne znam šta user posted image user posted image pravooooo mu se hljeb svidio. I naravno kasnije rat - hoće još

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12930
23.1.2010 22:41:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: škorpija

kao, eh hvala na kupanju, odoh ja saduser posted image

user posted image user posted image kralj!
A moj ne bi izlazio iz kade, sav se obari user posted image
dadada, odlična slika.
andila, super user posted image user posted image znači ništa od mojih jaja user posted image

ima ona stara kineska "kakva mama, takvo dijete"user posted image user posted image user posted image user posted image .....njemu dovoljno...a ti vidiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12931
23.1.2010 22:44:50   
iv@ncica
uh  i  kod  nas  je  tako..cim  vidi  da  jedemo  eto  ga  i  govori  am-am  i  pentra  se  po  meni i  galami..i  ja  mu  isto tako  malo  dam  mrvica  kruha..ispocetka  nije  znao  sta  ce  s njima..vec  ceko  da  mu  ih  ja  dam..ali  sad  sve   trpa  u  usta..prvo  je  lizo  glavom  sa  stola..nije  mogao  potrefit  usta user posted image a  da  mu  ne  ispane  hahahahha..a sad  je  vec  maher..jedino  se  tako smiri  i  sviđa  mu  se  kruh..ma  hajde..sreca  pa  ga  ja  cuvam  zasad..a  kad  pođem  na  posao ddavat  ce  oni  njemu  argete..a  tek im  nije  jasno  sto  to  moje   djete  ne  jede  smoki..,,,pa  ljudi  ne  moze  dijete cijeli  dan  jesti..a  kad  ga  vide  da  hoce  siku,  samo  galame  sad  ukidaj  ti  to  on  je  veliki  hahahha..a  ja  kazem  meni  sad  najljepse  i  bez  ikakvih  problema  i  ne  mislim  se  jel  gladan i plus  sta  da  mu  dam  kad  se  cijelu  noc  budi..da  mu  kuham  sta  ponoci user posted image user posted image user posted image  

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12932
23.1.2010 22:46:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ljudima  nije  jasno  kako moja  beba  ne  jede sarmu  a  tako  napredna  hhehehe... 

Pa meni niko ne vjeruje da moj B ne jede grah, sarmu i tako tu hranu user posted image user posted image
Ako je napredan odma svi kontaju da ja njega hranim Bog zna čim.... ccccc

A za čajna stvari..... stvarno nemam riječi user posted image user posted image užas!!

Jao kad smo već kod hrane, B je skontao kad mi jedemo i naravno galami na nas. Ja mu danas dala 2,3 mrvice hljeba..... mljacka dijete kao da jede ne znam šta user posted image user posted image pravooooo mu se hljeb svidio. I naravno kasnije rat - hoće još

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dusa slatka...evo njemu teta dadada salje hljeba

user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 23.1.2010 22:47:13 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12933
23.1.2010 22:49:10   
Anoniman
user posted image user posted image hvala teta dadada, hvala user posted image ima da nam ne zafali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12934
23.1.2010 22:54:54   
Apotekarka
Dadda Andrejko ti je pre,pre,presladak...
Ivancice evo i moji se gosti razisli oprala sudje pa reko da malo koju probacim na rr...
I mene gosti ubise nikako da mi nekom odemouser posted image
Sinoc mi jedna cura(nije majka znaci) kaze aaaa tio svom jos dajes bebimil bona trebas ti njemu na kravlje mlijeko preci  i jeftinije i kvalitetnije(mislim sama aha)a ja ti ga njoj eee reko ja apotekarka a da bebimil ne kupujem vidis bona da pravim reklamu kakvo kravlje mlijekouser posted image ...E pa stvarno to me za hranu ubi a svi redom mi donose smoki kad pođu i kinder cokoladu ajd cokolada i nekako a smoki mu ne dajem pa ga ja pojedemuser posted image ...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12935
23.1.2010 22:55:23   
LUNA4
ejjj majcice dobro vece...evo samop da vas skicnem malo i pozdravim...imam goste...kako ste mi kako bebice???dali slusaju...nama prestalii grcici pa sad stvarno uzivamooo....pusa bebama i veliki zagrljaj za mame...

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12936
23.1.2010 23:21:45   
Nunichi
user posted image

Sjoooooo...ma pile drago, izmorila ga mama u hodnji. user posted image user posted image user posted image
Morala sam i mm pokazati fotkicu, ismijali smo se. user posted image
Uz dodatak "to je onaj A, sto je ukakio sebe i pola stana". Mm sav odusevljen. user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12937
23.1.2010 23:26:13   
Anoniman
Luna superiška da su grčevi iza vas, znam koliko ste se mučili!!

To za hranu...... e to je ono što sam ja ludila skoro na temi ukopan penis user posted image user posted image svi zanju "drobiti" SAMO o hrani a neki konkretan i koristan savjet (ovaj put nama npr. u vezi "održavanja" user posted image ćune) - ni na mapi!!!! user posted image Užas! Stvarno mi nije jasno što se ljudi, kad je riječ o malim bebama, itekako vole petljati ISKLJUČIVO u ishranu.... ccccccc user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 12938
23.1.2010 23:29:51   
Apotekarka
ne znam ali me izludise s ishrnom ja pricam da se med bebama ne daje radi botulizma da je cak nedavno bio jedan slucaj s botulizmom i prica se povlacila po tv-u  a kaze svekrva svasta mi smo svojim uvijek u med umakali dude...kontam ja zato se mm sad sad paralizira na uglu i zaspeuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12939
23.1.2010 23:32:43   
noaa

Luna superiška da su grčevi iza vas, znam koliko ste se mučili!!

To za hranu...... e to je ono što sam ja ludila skoro na temi ukopan penis user posted image user posted image svi zanju "drobiti" SAMO o hrani a neki konkretan i koristan savjet (ovaj put nama npr. u vezi "održavanja" user posted image ćune) - ni na mapi!!!! user posted image Užas! Stvarno mi nije jasno što se ljudi, kad je riječ o malim bebama, itekako vole petljati ISKLJUČIVO u ishranu.... ccccccc user posted image user posted image

moja enisa mene je strah Nou ostaviti s pojedinim jer hoce da pobiju moju teoriju da djete nesto ne smije jesti jer je malo,user posted image user posted image user posted image user posted image ko zna sta su joj do sad turnuli kad ja nisam tu..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12940
24.1.2010 1:30:29   
Ella_H
Poz mame i bebe...
Felix ti si dobra kona djelis jaja li djelis hehe
meni neki dan zafalilo brasna a jeli mi se palacinci aj reko kud cu sad
ovih amerikanaca kad bi to pitala zvali bi 911 hahaah
bravo za zubice sahara i jos neko sve sam iscitala nemogu se sjetit - (
Ammar spava rucka uziva prdi smrdi i ostale stvari
Sinoc smo bili u gostima i svi isto misle o da li mu dajem ovo ili ono
reko dajem mu zdravu hranu voce povrce, malo mesa s graskom recimo
sameljem u blender i nista bolje, ali priznajem vise voli vocne kashice mali
zeznut je i sokic od jabuke a vodu provrti dva put po ustima i pljune lopuzica
Apotekarko ta djevojka nije normalna, mislim moj stariji je odbio sam
formulu sa 10 mjeseci i ja sam poshizila i tad sam mu morala davati kravlje
mlijeko kupovala sam organsko ako djete samo odbije ok
a da ga ti sama izludujes nemoj a za med isto pazite molim vas jako je opasno
Ja sam prvom sinu davala i jaje i svasta bubala ali ovom recimo ne jer se bojim
vise nemam pojma vazno je da su djeca zdrava i sretna a volim ja i grah i pitu
samo Ammar nek jos malko priceka hehe

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12941
24.1.2010 8:03:19   
Meri29
Dobro jutro spavalice user posted image
Mama je jutros ljuta na samu sebe straaaasno. Zadnjih par dana moje pile se skroz promijenilo, samo place i nerozna do bola, ne spava, uzas zivi. Nismo imali pojma sta sa njom da radimo, dok nam zena jedna ne dođe na babine i kaze dijete ima veliku krupicu... ccc... kakva sam ja majka kad to nisam mogla vidjeti kod djetetauser posted image Strasno sam ljuta na sebe. Jucer i danas dijete za neprepoznati, vratila nam se ona stara Majda user posted image user posted image user posted image user posted image Evo je smije se na sav glas user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12942
24.1.2010 8:04:44   
Meri29
Dadada sincic ti je presladak, dusa slatka nije vise mogao da izdrzi, mama kao mama, mogla bi cijeli dan provesti u kupovini user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12943
24.1.2010 8:29:41   
teacher75
uzasno sam tuzna, maloprije mi najbolja prijateljica javila da joj je umro zet, covjek u 40-im, 2. infarkt. ostala iza njega 2 mala sina, jedan beba rodjen ovog ljeta. samo placem i razmisljam o toj maloj djecici i njegovoj zeni kako joj je. ne daj boze da ostanem bez mm:(((

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12944
24.1.2010 8:35:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Meri29

Dobro jutro spavalice user posted image
Mama je jutros ljuta na samu sebe straaaasno. Zadnjih par dana moje pile se skroz promijenilo, samo place i nerozna do bola, ne spava, uzas zivi. Nismo imali pojma sta sa njom da radimo, dok nam zena jedna ne dođe na babine i kaze dijete ima veliku krupicu... ccc... kakva sam ja majka kad to nisam mogla vidjeti kod djetetauser posted image Strasno sam ljuta na sebe. Jucer i danas dijete za neprepoznati, vratila nam se ona stara Majda user posted image user posted image user posted image user posted image Evo je smije se na sav glas user posted image user posted image user posted image user posted image

ko ne zna za krupicu, ne moze ni skontati, jer pomisli da su to tragovi od mlijeka. ni ja ne bih znala da mi lana ima krupicu da moja mama nije primijetila. lana nije nikad imala puno krupice, tako da nije plakala zbog toga, al su mene boljele bradavice. medjutim nikako da je potpuno iskorijenimo, nema sta nismo probali, a neko se odmah rijesi:((

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12945
24.1.2010 8:50:15   
Meri29
Teacher takav nam je zivot, covjek se nikad ne pomiri sa nekim stvraima, ali mora nastaviti zivjeti user posted image Zao mi je tvoje prijateljice, ali mora nastaviti sa zivotom radi svoje djeceuser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12946
24.1.2010 8:53:41   
Meri29
Sto se krupice tice i mi smo mislili da su to ostatci mlijeka pa se nisam bas brinula radi toga. Ali dijete se skroz promijenilo, ne lici na sebe, place, nervozna, ne mozes je smiriti... Kazu da poslije svakog dojenja treba bebi dati vode ili kamilice da sapere usta bas da ne ostaje mlijeko, a drugi kazu da ne treba nista davati bebi do 4. mjeseca da ne bi uticalo na kolicinu dojenja. Ni sama ne znam sta da radim... Njoj se lijepo povuklo, ima jos samo na gornjem nebcu sa strana malo, a cistim joj sodom 

< Poruku je uredio Meri29 -- 24.1.2010 8:55:43 >

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12947
24.1.2010 8:55:21   
Anoniman
jutro,mi  smo jutros ustali u 7user posted image  al barem je dobro sinoc spavao.  jucer se nikola okrenuo s ledja na stomak,da se pohvalim malouser posted image  izgleda da ce biti lijep dan pa kasnije idemo u setnjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12948
24.1.2010 9:01:20   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Meri29

Sto se krupice tice i mi smo mislili da su to ostatci mlijeka pa se nisam bas brinula radi toga. Ali dijete se skroz promijenilo, ne lici na sebe, place, nervozna, ne mozes je smiriti... Kazu da poslije svakog dojenja treba bebi dati vode ili kamilice da sapere usta bas da ne ostaje mlijeko, a drugi kazu da ne treba nista davati bebi do 4. mjeseca da ne bi uticalo na kolicinu dojenja. Ni sama ne znam sta da radim... Njoj se lijepo povuklo, ima jos samo na gornjem nebcu sa strana malo, a cistim joj sodom 

ja sam kamilicu tek pocela uvoditi ali po malo prije par dana (nisam htjela ranije bas zbog dojenja, da ne poremetim), al ne zbog krupice nego zato sto je lanu mucio stomak. kazu da ne valja sapirati mlijeko i zbog nekih drugih razloga, ne mogu se sad sjetiti o cemu se radi al su u pitanju neka ljekovita svojstva mlijeka. ja sam u pocetku cistila krupicu sodom, pa nistatinom, pa boraxom, sad cistim boraxom opet, jer se povuce par dana pa se opet vrati. a ima samo malo sa strana dole, gdje inace budu desni i malo na usni. taman pomislim da je proslo, kad nakon par dana opet:((

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12949
24.1.2010 9:07:03   
Meri29
A joj bas mi je zao, mala Lana se bas pati onda sa timuser posted image
Znam da se ne bi trebalo nista davati djetetu bar do 4. mjeseca ako doji, ali ja sam mislila da joj dajem kasikicu dvije caja od komoraca (kad vec mora sapirati sa necim neka bude korisno za grceveuser posted image ) samo dok ima krupicu pa kada se povuce da prestanem sa cajem. Mozda da i ti probas ako nisi do sada sapirala mlijeko, mozda se ne vrati

Stigla sam 25.11.2009

Neposredna veza do poruke: 12950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *