|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  530 531 [532] 533 534   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.1.2010 12:09:54   
anidla
ma evo bas sad citam na onoj temi o stolici i bojama...ali malo mene buni sto je njemu uvijek ista hrana, a ovo je prvi put da je takva tamno zelena boja, inace je zuckasta....onda bi i prije bila kontam user posted image

valjda je ok...malo se napatio dok je kakio....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13276
26.1.2010 12:09:55   
teacher75
IZVORNA PORUKA: anidla

zene, sta znaci tamno zelena stolica kod bebe ????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa se sad pokakio, i bas sam se prepala user posted image

ako si jela nesto zeleno-povrce, moze biti od toga. ili je dijete gladno. imas ovdje na temi stolica kod beba neki dobar link sa slikama kako izgleda i sta to znaci

< Poruku je uredio teacher75 -- 26.1.2010 12:10:25 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13277
26.1.2010 12:11:31   
anidla
joj nije valjda gladan??? pa jede svakih 2 sata, nekad 2,5 h po 120 ml, nikad mi nije bolje jeo....a ne dojim ga tako da nije od mene....

maloprije je zavrsio sa hapom i onda se pokakio....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13278
26.1.2010 12:13:14   
teacher75

joj nije valjda gladan??? pa jede svakih 2 sata, nekad 2,5 h po 120 ml, nikad mi nije bolje jeo....a ne dojim ga tako da nije od mene....

evo pogledaj ovdje, super link:
http://similac.com/feeding-nutrition/diaper-decoder

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13279
26.1.2010 12:16:56   
noaa

anidla zna kaka promjeniti boju u peleni,ne kazem da ga nisi odma presvukla al meni se to znalo desiti dok bi cekala da djete fino zavrsi posouser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13280
26.1.2010 12:17:11   
anidla
odlican link, hvala  ti ! user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13281
26.1.2010 12:33:36   
škorpija
Prvo da se zahvalim na ovom linku sa kakicama, uljepšali ste mi danuser posted image

Drugo toliko sam u behutu bila jučer da nismo čestitali maji rođendan našoj prekrasnoj curi Minji, nadam se da nam opraštauser posted image user posted image

Enisa, što neko reče u vraga više i ćune i sve, samo belaji s njima, ali evo baš sam pričala s prijateljicom čiji je sinčić nedavno operiran na koševu baš zbog nespuštenog testisa i ona je me je malo umirila, ako bude i operacija nije tako strašno, a i što je najbolje sestre tamo vode brogu o osunećenoj ćuni pa nema komplikacija barem s timuser posted image .
Uglavnom, ja se još nadam da će UZV pokazati da je sve u redu, ali ako mora na operaciju, bože moj, preživjećemo i to.

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13282
26.1.2010 12:37:59   
škorpija
"...mada se poceo igrati s cunom...zavuce ruku...e, a onda je otkrio i da nesto izadje iz njega...ma necu dalje...user posted image ...elem, " user posted image user posted image user posted image

E moja dadada, prijateljica koja ima dva sina rekla mi je da se pripremi da se počinji samozadovoljavati već sa 1-2 godine, ja se zabezeknučla, doduše oni ne znaju šta rade ali znaju da im je fino, uh ti muškarciuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13283
26.1.2010 12:54:38   
Anoniman
Samo kratko da vam ovo javim....

Pričam ja maloprije kolegici kako su se B svidjele mrvice hljeba, a ona će u stilu "jao pa ti njega baš po tablici hraniš, zato su nam sad djeca rahitična"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja dobila, IZVINJAVAM SE, pouser posted image dikus!!
Reko, drago mi je što si ti svoju djecu hranila hranom kao i sebe već sa 4 mj., nemam ništa protiv!!!
Eh eto da znate, nego pristavite grah djeci danas za ručak, sa kobasicama naravno user posted image user posted image  

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 13284
26.1.2010 12:55:14   
nikita
Jutro generation !

Hvala na potpori, noc je super prosla. Prepala sam se da ce mi se buditi u 5 da jede kao sto je ove dvije noci u bolnici ali hB nije. Pojeo je 180 ml i zaspao u 23h pa do 8 i pol.
Deliah to je super kod vas, ovdje je bas grozno, bio je na odjelu sa djecom do srednje skole, a 80 posto ih ima upalu pluca i temperaturu.
Marinči imam osjecaja da ni moj nece htijeti u vrtic, voli nosanje. U bolnici su bile dvije 4-mj bebe. mame ih nahrane i spuste u krevetac i one se tako igraju samo je ovaj moj bio na rukama skoro citavo vrijeme, manita sam sto sam dopustila da ga svak nosa i dijete se naviklo.
Nazalost jos imamo grceve iako smo presli na Novalac.
Ljubac za sve user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13285
26.1.2010 12:57:41   
salmy
IZVORNA PORUKA: nikita

Jutro generation !

Hvala na potpori, noc je super prosla. Prepala sam se da ce mi se buditi u 5 da jede kao sto je ove dvije noci u bolnici ali hB nije. Pojeo je 180 ml i zaspao u 23h pa do 8 i pol.
Deliah to je super kod vas, ovdje je bas grozno, bio je na odjelu sa djecom do srednje skole, a 80 posto ih ima upalu pluca i temperaturu.
Marinči imam osjecaja da ni moj nece htijeti u vrtic, voli nosanje. U bolnici su bile dvije 4-mj bebe. mame ih nahrane i spuste u krevetac i one se tako igraju samo je ovaj moj bio na rukama skoro citavo vrijeme, manita sam sto sam dopustila da ga svak nosa i dijete se naviklo.
Nazalost jos imamo grceve iako smo presli na Novalac.
Ljubac za sve user posted image
 Niki sta je bilo??????? kakva bolnica?

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 13286
26.1.2010 13:03:39   
marinčii
nikita drago mi je da je noć dobro prošla,ma mi smo ti sve do 6 mjeseci bili dobrica i po cijele dane bi on mogo legiti i zabavljati se sam al otkad nas muče zubići nosamo se,mada i zasad nije to ništa strašno maksimalno sat ,sat ipo dnevno bude na rukama,evo sad mi zaspo sam ležo i igro se i prevario ga san,al neće on dugo ..baš mi spava po danu kratko tri puta po pola sata,nekad sat vremena

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13287
26.1.2010 13:04:24   
Super dada
Mozete li mi mame reci: koju palentu ste u pocetku nadohrane user posted image   koristile?

Da li je to ona klasicna palenta za odrasle, ili ste kupovale neki poseban baby proizvod?

Pocela sam da dajem rizne pahuljice od Hippa ali mu se ne svidjaju, moram zamaskirati nekom voćkicom da bi pojeo obrok.

Car mamin je stigao 13.8.2009.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13288
26.1.2010 13:07:04   
Apotekarka
Hej ziva sam od zubara stiglauser posted image popravila zub,imam jos koji popraviti ali imam 2 izvaditi a to mi je uf...ali moram popiti antibiotik jer mi je ovaj slomljeni pos upalom...
Enisa bravo za zubic mi jos krezube...
Eh to spavanje evo sad je zaspao i tio ce vjerovatno spavati nekih sat vremene i predmrak 20 min i onda do 22 i 30 igranje...Najgore sto mi se milion put nocu probudi sve me strah da ga sta ne boli jer nos stallkno svrbi i okice ili je to sve od nenaspavanosti,a vise od 4,5 mj on se nocu budi u snu pa zar toliko moze smetati to nicanje zuba a do sad ni jedan jos nije niknuo...
Ili trazi necije prisustvo...jutros je u 9 ustao a nocas jedno 8 put mu dudu dodala...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13289
26.1.2010 13:07:12   
marinčii
super dada i mene baš zanima to ,mi još nismo probali palentu a i neznam kako bi je pripremilauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Super dada)
Neposredna veza do poruke: 13290
26.1.2010 13:16:11   
škorpija
ja svom bebiju dajem franckovu palentu, ali mrzi jeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13291
26.1.2010 13:17:45   
Anoniman

ma evo bas sad citam na onoj temi o stolici i bojama...ali malo mene buni sto je njemu uvijek ista hrana, a ovo je prvi put da je takva tamno zelena boja, inace je zuckasta....onda bi i prije bila kontam user posted image

valjda je ok...malo se napatio dok je kakio....
ma nebrini,kod nas je i dan danas zelenkasta ponekad kaka.Nama je pedijat.rekla kao citasli ti s strane hape one vitam.ja gledam reko sto!!
Kaze ima punoo zeljeza u hapi,zato je zelena stolicauser posted image bas se ja izvali kod zene ..
Anel skoro zaspo,bas me napati boze usto jutros prije mene i nije spavao nista skoro zaspo jedvaaa
dobro se isplakao i zaspo.Nece ni nosat,ni igrat,ni sjedit  neznam koji mu je vrag.
Sve sam kapi potrosila od desni malo,malo pa na cucu smiri ga sek.i opet tako uh neka je zaspo vise nisam mrdnila od jutros svo vrijeme snjim!!

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 13292
26.1.2010 13:19:19   
Anoniman
Ili trazi necije prisustvo...jutros je u 9 ustao a nocas jedno 8 put mu dudu dodala...
ej,moja mila anel nece sam ni sek.da bude u sobi tako da ja MORAM sav poso napustit da budalesem snjim .Cim je sam place user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13293
26.1.2010 13:20:19   
noaa
ja sam kupila klasovu palentu,fina je sitno mjevena Noa se s frankovom davilauser posted image pa sam mislila da nece htjet ponovo probati al ovu jede ko ludauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13294
26.1.2010 13:22:44   
Super dada
Dada ceka, nigdje nikog da odgovori.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13295
26.1.2010 13:35:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Super dada

Mozete li mi mame reci: koju palentu ste u pocetku nadohrane user posted image   koristile?

Da li je to ona klasicna palenta za odrasle, ili ste kupovale neki poseban baby proizvod?

Pocela sam da dajem rizne pahuljice od Hippa ali mu se ne svidjaju, moram zamaskirati nekom voćkicom da bi pojeo obrok.

koliko sam skuzila na ishrani bebe dajes palentu kao i sebi nebi rekla da sad ima neka posebna za bebe .
Ja cu veceras probat nisam jos davala

Neposredna veza do poruke: 13296
26.1.2010 13:38:13   
Apotekarka
Moj je rucao palente kod bake obicne sto oni jedu

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13297
26.1.2010 13:41:01   
Anoniman
iii,jel se svidjelo nasem druguuser posted image mi cemo veceras probat!

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 13298
26.1.2010 13:41:30   
Super dada
Hvala na odgovoru za pelentu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13299
26.1.2010 13:51:01   
Apotekarka
iii,jel se svidjelo nasem drugu mi cemo veceras probat!

Njemiu i kad se ne sviđa on trazi josuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  530 531 [532] 533 534   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  530 531 [532] 533 534   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *