|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  528 529 [530] 531 532   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.1.2010 23:24:06   
Anoniman
myaby da da user posted image user posted image pomaže pravooooooo hvala ti mila!!!!!! sve zaboravim da javim user posted image user posted image user posted image

Eh koliko sam se naljutila čitajući škorpijin post zaboravih napisati da sam večeras ugledala da je B nikla gornja lijeva jedinica, sad imamo 4 zuba user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 13226
25.1.2010 23:26:35   
Anoniman
hanady dala mu dudu, nastavio spavati ali držeći moje ruke..... i tako ja iznad njegovog kreveta 20 dobrih min., iskrivila se ko upitnik...... kontam zaspao...... na prstima izađem a on kmeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Ma prebit ću mu guzu malu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13227
25.1.2010 23:26:36   
Hanady RR
Bravo za zubiće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato ja tebe mama maltretiram, još dva dok izađu bićeš mirnija

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13228
25.1.2010 23:27:38   
Anoniman
Vjerovato zbog zuba..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 13229
25.1.2010 23:27:53   
myb@by

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

myaby da da user posted image user posted image pomaže pravooooooo hvala ti mila!!!!!! sve zaboravim da javim user posted image user posted image user posted image

Eh koliko sam se naljutila čitajući škorpijin post zaboravih napisati da sam večeras ugledala da je B nikla gornja lijeva jedinica, sad imamo 4 zuba user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je drago da sam pomogla.Ja Ajsi kupujem samo tu kozmetiku jer znam da je u Njemackoj i u bolnicama koriste a super miriseeeeeeeeeeee.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13230
25.1.2010 23:29:03   
Apotekarka
evo i moj je prije 5 min plakao i to s dudom misa mu da hoce zub vise niknuti

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13231
25.1.2010 23:55:33   
nikita
vece zenice,
mi smo bili u bolnici user posted image
U subotu oko 15h je imao temp 37 sa 5, oko 18h 37 sa 8 i nazovem ja pedijatricu i ona nam kaze da dođemo da ga pregleda. U>si u redu, grlo u redu, pluca u redu al kaze ajte se vi do Mo u bolnicu ipak je on mala beba.I tako smo mi zavrsili u bolnici. Kad su mu oni mjerili tem 36 sa 8. Ja mjerila na guzu a oni ispod pazduha i toliko variralo user posted image izvadili mu krv i urin...krv i crp hB u redu, al u urinu eriticiti poviseni, te nas ostavise do danas da bi mogli uzeti uzorak za urnokulturu jer nedjeljom ne radi mikrobioogija.nalaz ce biti gotov u srijedu, ja je molila da nas pusti kuci jer je pun odjel djece s upalom pluca . Temperatura se nije vise povisivala hB.Mislim da smo bezveze i isli al eto.
Evo ja sam se napokon okupala (tamo od njega nisam mogla). Lijepa nasa kucica ...
Nisam procitala sta vi pisete, od sada sam malo cesca na ovom pdf  pa cu vas upratiti

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13232
25.1.2010 23:57:12   
Apotekarka
Nikita bas mi je zao ali hvala Bogu kratko ste bili u bolnici...bit ce to dobro mozda se malom prehladio...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13233
25.1.2010 23:58:28   
myb@by
Nikita bas mi je zao.Nadam se da ce to sve aBd biti ok.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 13234
26.1.2010 0:02:32   
milenium
vidim ja tebe nema ni na fb ni niđe,i sad sam namjero učla na ovu temu iako ova godina nije moje bebeuser posted image .žao mi je baš,vidi se da taj što vas je spremio u mo,nije znao šta da radi pa reko ma najboljeu mostar idite da vas se rješiuser posted image ,glupost,dite nije imalo ni 38 oni odma u bolnicu svašta.prije se može dole razbolit i vasovat neku upalu,i sama si rekla.evo moj bi trebao sad brzo na onu vakcinu sa god ipo,ali ja ga ne namjeravam vodit dole među bolesnu djecu jer vlada velika gripa,kad se stanje smiri onda ću.user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13235
26.1.2010 0:22:14   
noaa
Joj Nikita pa sto nisi javila da dodjem obici zetauser posted image al nek je sve ok pa cu ti oprostitiuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 13236
26.1.2010 0:38:25   
Sonja
cestitam zubice
nikita bas mi je zao..joj i oni ne odvajaju tu bolesnu djecu od ove druge.c c c boze sacuvaj ovih nasih bolnicauser posted image

skorpija pas mi je zao zbog vas dvoje...nadam se da nece morati to operisati
nama niko nista nije spominjao cunicu ni testise....niti se ja razumijem plaho

niti kod nas imaju te redovne kontrole vec samo vakcine a slijedeca je tek sa 1 god. tako da se dijete vodi samo ako ne nedaj boze bolesno...
i et budala kako da ja sad znam da li je sve uredu.
stvarno nam je drzava boze sacuvaj
i onda kasnije kazu pa sto niste doveli prije dijete...
c c c cc

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 13237
26.1.2010 7:17:09   
anidla
dobro jutro generacijo user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13238
26.1.2010 7:47:53   
delly
jutrooo
ajme nikitauser posted image user posted image user posted image drago mi je da nema temperature vise . kako je prosla noc???

evo mja pajki jos i izgleda da nam i 4. zub dolazi ,opet grize sve sta stigne i okrece laku pa je grebe sa onim ostalim zubima pa se uvrjedi pa place i tako , ali sto je cool je da su sva 4 zuba donja a gore ni jednog user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13239
26.1.2010 7:51:33   
delly
e to za bolnice to vas razumijem , evo kad je moja mala bila bolesna ja zvala njenu pedicu da je pregleda jer je puno kasljala i rekli mi da oni neprimaju uopce bolesnu djecu ,ma ja to nisam znala i muz koji je ovdje preko 15 god nije znao , reko ja njoj pa ko ce je primiti user posted image kaze ona meni pa tvoj doktor i bas bi tako ona tamo i registrovana a meni drago jer imam odlicnu doktoricu user posted image ona mi je i trudnocu vodila ,i ginekolog je moj ma sve samo sto nije zubar user posted image user posted image . tako da bebe kad su bolesne idu kod doktora kod kojih majka ide :)) a pedica i doktori tamo su samo za inekcije i razvoj,vaganje,mjerenje razgovor, sto mi se jako svida :)) nemoram se sikirat da je neko bolestan kad je nosim vagati

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13240
26.1.2010 9:04:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Dadada, jedno strucno pitanje user posted image , dok mi je naumpalo. user posted image Cime zabavljas Andreja dok je na tuti? Ja Zaricu stavim i zanimljiva joj je promjena 2,5 sekunde, a nakon toga se prevali i stavi tutu sebi na glavu. user posted image user posted image
Nikako da malo posjedi na njoj...bas je nemirna. user posted image
A cini mi se da sam procitala da A sjedi sam dok se ti umivas i ostalo... Kakoooooooooooooo? user posted image

OD ONDA on vise ne sjedi samuser posted image user posted image a ja se vise neumivam, niti zube peremuser posted image user posted image

pocne se natezati kada hoce da kaki...tako ja znam, pa ga samo tada stavljam na tutu...i onda je miran jer covjek ima "posla"...a jos mu primaknem ovaj muzicki hastal da se zabavlja...mada se poceo igrati s cunom...zavuce ruku...e, a onda je otkrio i da nesto izadje iz njega...ma necu dalje...user posted image ...elem, vezem mu pelenu oko struka da ne moze da barkce tako da je ogranicen...cim obavi, pocne da vristi i hoce da ustane

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 13241
26.1.2010 9:05:09   
marinčii
nikita baš mi je žao malenoga,al eto hvala bogu sve uredu ,držimo fige da i nalaz urina bude dobar,puse od mene i matejauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13242
26.1.2010 9:08:09   
marinčii
Eh koliko sam se naljutila čitajući škorpijin post zaboravih napisati da sam večeras ugledala da je B nikla gornja lijeva jedinica, sad imamo 4 zuba
čestitamo zubić user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13243
26.1.2010 9:09:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

user posted image za zub

Draga skorpija...probaj ovo sto ti je hanady rekla...ne znam ni sama...ja se sve nadam da ce odrasti pa da ce sam "odluciti" da treba da spava citavu noc...a vjerovatno treba negdje presjeci

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13244
26.1.2010 9:10:11   
marinčii
jutro generaciji mi smo noćas prilično dobro spavali,budili se dva puta u pola3 i u 5 dojili i odspavali do 8,evo sad se igra u vrtiću,vrišti li vrišti već mu dosadili pa bi se gospodin noso uf a je nešto neraspoložena vrime grozno tmurno izgleda da će snijeg

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13245
26.1.2010 9:20:22   
Mya_81 RR
Jutroooo user posted image

I mi smo imali OK noć, bilo je budjenja, ali je odmah zaspala kad bi joj dala dudu ili čaj tako da nije lošeeeeee user posted image user posted image user posted image

Čestitamo drugu Benji na još dva zubića...mi smo vam još krezubice, ali nismo najstariji tako da nije problem user posted image

Nikita, uh, kad spomenu bolnicu ja pretrnula user posted image dobro je pa nije ništa strašno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13246
26.1.2010 9:29:54   
Anoniman
jutrooo
mi smo zaspali oko 23.budili se u 4 jeli i usto oko pola 8.igrao se kad ja ustadoh on skinuo gegice user posted image gol,igra se nonama a nije bas tako toplo strah me sad da se nenahladi.
Nikita,zao mi je sto ste zavrsili u bolniciuser posted image sad ste kuci cuvajte se saljemo vam pussauser posted image user posted image
Enisa,cestitamo Benji,na zubicuuser posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 13247
26.1.2010 9:38:55   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady

Bogami teta enisa ti si djete razmazila...

nije više hrana u pitanju već skonto da može...konta on ti sutra od ena posao pa da te iskoristi dok može. Mjenjaj ritam draga moja...tih pola sata koje je spavao nisi mu trebala dati već ga zagovaraj nakon jela onog u 21,30 jedno sat vremena pa ga fino malo na siku i krevet a noću fino pripremi čajić malo malo vodice u fildžanu i cucu pa kad zakmeči ne vadi ga iz kreveta već mu cucu umoči i daj malo ljljni rukom preko dekice i spavanjac. E navike mu mjenjaj mila moja inače ...caspera će biti lakše naći no tebe .

I ja ti ovo savjetujem....mogu misliti kakva budeš na poslu, a valja doma doći opet na nove obaveze.

Ja Minji ne dam da spava poslije 18h (ako je krace spavala, ali ako je to neko duze spavanje onda je budim i ranije), jer nama ide kupanje u pola 8 i onda spavanje...a čaj i cucla su uvijek tu...prvo probam s cuclom, a ako i dalje cendra dam joj malo čaja...

Mene spasi što ide na spavanje u 20, mada znam da ja s njom provedem cijeli dan, a ti si ipak na poslu user posted image user posted image

A moja jako dobra prijateljica iduce sedmice ide na posao i to 5 mjeseci ranije. Zvali je, a ona jadna u komi zbog toga. Dječak naravno doji po cijelu noć tako da se brine kako će sve to...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13248
26.1.2010 9:39:51   
ivanak
Moj se probudio sinoć oko 5 sati, dali mu čuču i nastavio spavati do 8 i nešto.
Jeo i sad se igra i priča ko veliki....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13249
26.1.2010 9:39:57   
Mya_81 RR
Felix, neće se nahladiti od tog jednog puta...a, mogu mislit šege kad si ga vidjela user posted image user posted image  

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  528 529 [530] 531 532   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  528 529 [530] 531 532   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *