iv@ncica
|
Dobro vam vece drage moje ..Zelimo samo pozdraviti svu ekipu i zahvaliti na podrsci ;) pozdraviti nove mame i ,cestitati zubice i rođendane kome nismo stigli nisam uspjela da citam sve ovo napisano u ovih nekoliko dana, tu sam , ali od mog mucnog decka ne mogu da maknem. ja sam malo momentalna , ne spavam vec nocima, ni danima... mom piletu navalile 3 i 4-tice...prehlada, nosic zacepljen, kasalj..malo ture oko 37 dvije noci...a jadnicak je toliko nervozan i umoran..imam osjecaj da bi sad spavao cijelu noc da mu nos ne smeta..tako kako se on budi stalno..ja oci ne zaklapam...vec tri noci ne spavanja..ubi me..muz na poslu, Andrej po cijeli dan samo place, bili smo kod dr. samo kapi i tekucinu preporucili..uh.nemam pojma kud udaram..nisam zombi..vrti mi se od nespavanja... ali nadam se da ce biti bolje..nasa prva teza prehlada, pa se moramo nauciti oboje nositi s tim. I evo sad mi je normalno da je nervozan i da se stalno budi..da ne moze spavati.. zato bi ga kad je zdrav , a dosad je bio ispucala po guzari bembeloj , jer nikad ne spava ni dan ni noc normalno uhhh...ali nije lako biti mama....sad stalno se kaci za mene, ne mogu u wc da odem i stalno zove mamamama od muke i plackavosti..za sve sto nije plakao i plackav bio sve je namirio sad.. nece da doji..samo ponekad nocu..skida se mensecini , a ostalo jede manje, ali ipak jede.. samo da mu apetit ne opane, evo me zove moram ici opeeetttttt, jos jedna besana noc, ja ne znam kako vise tulumariti i dan i noc....cujemo se nekad kad ozdravimo