|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  539 540 [541] 542 543   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
27.1.2010 22:26:56   
ena23
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: škorpija

Najdraža naša dječice, spavajte večeras kako treba, mooooooooolim vas!!!!!!!! user posted image

I ja ih molim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nisam utopista. sa izostankom kake od 8 dana evo trecu noc po redu ce da stenje i da se budi 14 puta. jedva cekam

< Poruku je uredio ena23 -- 27.1.2010 22:27:58 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13501
27.1.2010 22:27:24   
Anoniman

Joj, Minja mi se dosad probudila već 5 puta...sve počne plakati, ali onako jako kao da zavrišti u jednom trenutku i diže noge prema stomaku i sva se vrti tako da ne znam je li je muči stomak ili nešto drugo...ni duda je ne smiri odmah već se sva previja po krevetu i onda se smiri sama...uh, kakva li me noć čeka user posted image još same nas dvije user posted image
da vam noc,bude spokojna i mirnauser posted image user posted image user posted image user posted image kao,sto je nama skoro svaku noc.Pile moje izmorilo se i zaspalo.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 13502
27.1.2010 22:33:31   
Mya_81 RR
Ena, baš mi je žao što se toliko pati, a i ti skupa s njim user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13503
27.1.2010 22:36:05   
Apotekarka
Vecer..mm me malo pustio do vasuser posted image ...Moj je u krevetcu maleni a jos nije zaspao Mya nocima mi prozivljavamo takva buđenja,znam kako vam je...
Hanady i ja sam imala kamenac u trudnoci ga nisam osjetila a i sad isto mozda je i izasao,a znam zenu koja je obje trudnoce zavrsila radi kamenaca u bolnici i na strogom mirovanju ali hvala Bogu objesu rođene,zive,zdrave i lijepe...zato ne brini to se desava u trudnoci jer je beba kako teza opterecenje za bubrege i zbog toga kamenac poludi...
Najdraža naša dječice, spavajte večeras kako treba, mooooooooolim vas!!!!!!!! user posted image
Potpisujem ovo od skorpije...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13504
27.1.2010 22:43:13   
Anoniman
eeeee moja mnn...to je moj "pretis lonac"....ja da ne okrecem sve na zahebanciju ja bih puklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13505
27.1.2010 22:43:52   
ena23

Ena, baš mi je žao što se toliko pati, a i ti skupa s njim user posted image

ma nije to nista draga kad pogledam sta si sve ti sa svojim cedom prosla. vas bas nista nije zaobislo, misa mu, ali se drzite nevjerovatno dobro, skidam kapu. i ljubimo seku  user posted image user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 13506
27.1.2010 22:44:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Evo i nas kratko, B nabrajaaaaaaa, huh!!
Ella kao što ti rekoh i na pp, da kažem i javno user posted image ok je, eto nešto ne volim taj termin pa sam se zato i izjasnila..... a za klopu..... mah, sve mi radimo samo najbolje za svoju djecu.

Vidim pričate o riječima user posted image , moj zna reći ma-ma, daaaaaaaj, bavoooo, paaaaa-paaaaa, tašuna i zna imitirati psa - vav user posted image . I to je sve zahvaljujući Sari user posted image jer ona "melje" do besvjesti user posted image . Ona nije znala toliko rijeći u ovom uzrastu tako da je fakat do nje, ona ga uči user posted image a on k'o hipnotisan u nju user posted image , ona mu dođe k'o kino user posted image .
Kod nas je i dalje isto spavanje - čeka mene pa zajedno spavamo user posted image al nadam se da će proći makar do puberteta user posted image

Čestitamo sve zubiće, kakice user posted image user posted image user posted image

Hanady, kako je sada seka?? Jesu li joj radili još neke pretrage? Biće to sve dobro, nemoj se brinuti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si meni legendauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13507
27.1.2010 22:45:58   
Mya_81 RR
Da, ništa nas ne može mašiti...mi se sve zezamo da je ona jadna već u kazni, do 18-te joj nema izlazaka, a još ni svejsna nije šta je uradila...user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13508
27.1.2010 22:48:48   
ena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma dusa draga, sta ce jadna, nije ona kriva. al ti nju za svak islucaj pucni po guzi, nek zna da nesto niej u redu user posted image ili je dovedi ovom mom (al nakon sto se pokaki a i to cekam ko ozeb'o sunce) pa da vidi sta znaci spavati ko beba...

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 13509
27.1.2010 22:51:56   
neki
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

pa gdje si neki,kud se krijesuser posted image

Evo zeno,virnem ponekaduser posted image
A vidim,bas su me se zenice uzeljele,ma hajdeeeeeeeeuser posted image
Ljubim vas sve i vase bebareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13510
27.1.2010 22:53:41   
Mya_81 RR
Pa, Neki, stvarno te nije bilo dugo na ovoj temi user posted image

(ne mogu otvoriti druge smajlije, ovdje treba stajati 'hug' user posted image )

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 13511
27.1.2010 22:55:10   
Apotekarka
Evo zeno,virnem ponekad
A vidim,bas su me se zenice uzeljele,ma hajdeeeeeeee
Ljubim vas sve i vase bebare

Kako nismo pozelili smo te,a valjda cemo i mi biti manje aktivne kad krenemo na posao...Ma ja cu zvati susjedu da pricuva sat dijete da malo svama promahalamuser posted image inace ce mi zivci oticiuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 13512
27.1.2010 22:58:24   
Hanady RR
e drage moje...ja ko popiuser posted image al eto pored unaprijed navednih riječi koej moja mala govori navodimo još i pjevanje na mikrofon, ponavljanje zvukova svih domaćih životinja, tačuna uz tašun tašun tanana, pleše uz svu muziku  a najviše uz Mostar sevdah reunion. zna zvati nanu i zna prstom odnogoriti na pitanja, gdje je sika, gdje je mami nos, mami oko, mami usta, a kod jednog mede zna sve da pokaže i rukice i nogice i repić a najslađe je zna uši i podigne ono uho i sve se smije nešto joj smiješnouser posted image

enisa seka je gore ostala al ništa joj nisu večeras od pretraga radili user posted image nju boli manje nego jutros i danas naravno ali boli...nema ništa ni protiv bola da su joj daliuser posted image ništa prije jutra, al ona kaže da joj je najbolje kda se dobro utopli i pokrila se pa joj kaže lakše...mada ja mislim da je to bol manji jer miruje...al eto vidjet ćemo sutra...uglavnom doktor je rekao 100% da za bebu nema opasnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image nadamo se najboljem.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 13513
27.1.2010 22:58:34   
neki
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Evo zeno,virnem ponekad
A vidim,bas su me se zenice uzeljele,ma hajdeeeeeeee
Ljubim vas sve i vase bebare

Kako nismo pozelili smo te,a valjda cemo i mi biti manje aktivne kad krenemo na posao...Ma ja cu zvati susjedu da pricuva sat dijete da malo svama promahalamuser posted image inace ce mi zivci oticiuser posted image

Joj u pravu si,bilo bi mi nesto da malo ne virnem ovamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13514
27.1.2010 23:00:44   
neki

Pa, Neki, stvarno te nije bilo dugo na ovoj temi user posted image

(ne mogu otvoriti druge smajlije, ovdje treba stajati 'hug' user posted image )

Ma ne da mi se nadugo i nasiroko pisati,sta moj Said zna,sta ne zna,je li dobio vakcinu ili nije,itd. itd.user posted image
Nadam se da su vasi pilici dobro i zdravo,da spavaju fino i da slusaju svoje mame,kao sto moj Said slusa(ne bas non-stopuser posted image )
Volim ja vas,i ljubnite djecicuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13515
27.1.2010 23:01:00   
Nunichi
Dobro vece i od nas...
Pile evo zaspalo napokon. user posted image

Enice nadam se da ce vas "kaka" obradovati stooo prije.
A Mya i ja sam sinoc imala epizodu sa takvim placem sa Zarom. Dok sam ja krenula spavati ona je vec 4 puta ustala i vristalaaaaaaa. Mi se pravo prepali, medjutim malo je prduckala i onda zaspala. Samo mi nije jasno sta joj je zasmetalo od hrane, jer je jela sve kao i inace. Ali strasan je plac bio... user posted image
Moja mnn, kod nas sve isto...vriska, smijeh, ganja... Non stop se ganjamo to joj je omiljena igrica, samo mamu brzo koljena zabole od nje. user posted image
Hanady, zao mi je zbog seke. Bice to sve uredu. user posted image

Mi smo vam danas bile na ljekarskom za obdaniste, tako da moja dusa od pon ide pa-pa svaki dan.
Nesto ne znam da li da vec placem ili kad krene... user posted image Bas mi je tesko, samo je gnjavim, ljubim i mazim, ali se tjesim da toliko pilica ide u obdaniste pa su zdravi,pravi i sretni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ona je sad tako zabavna i vesela, tuga me uhvati kad se sjetim da cu svaki dan propustati 8h njenog osmijeha... user posted image
Pa sto se nisam rodila kao "truHla" bogatasica? user posted image   user posted image user posted image
Eh eto, neka sam se izjadala... user posted image

Puse i bebama i mamama, i ponavljam skorpijinu molitvu. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 27.1.2010 23:09:23 >

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13516
27.1.2010 23:06:36   
Mya_81 RR
Joj, Nunichi, ja mislim da je vrtić jedna super stvar u dječijem djetinjstvu, ali znam kako ti je jer mislim da ću i ja plakati kad je budem prvi put odvela user posted image   Ma, ja sam plakala na svakoj priredbi kad je sestrin sin išao u vrtić...Ali brzo će se oni naviknuti na to, pa onda kad upozna prve prijatelje, pa sve one igre, pjesme i ostale dječije radosti...user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13517
27.1.2010 23:15:53   
Nunichi
Znam Mya, i u neku ruku mi je drago, znam prednosti (a i mane user posted image ). Nadam se da je bolescure nece zaganjati, da ce je paziti teta... ma ja sam galamdjija user posted image dovescu ja tetu u red, ako bude zabusavala. user posted image
Samo nesto je gledam danas, tako je vesela i sretna, pa me spuca neka tuga kako ce bez nas, a i mi bez nje. user posted image

Ovaj mjesec ce ici u poludnevni boravak, jer ja tek 27.02. pocinjem raditi. Tako da ce ici po sat-dva samo. Tek onako da se navikne, a i ja cu biti ili u vrticu ili negdje blizu. Pa onda od marta ide po 8h. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13518
27.1.2010 23:17:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady

Drage moje ozdravčić za sve mamice a posebno bebice...iščitah kako pričate i svšata radite... i kod ima svega, babo, mama, papa, stavi kapu na glavu i kaže papa, maše rukicom svima, eto samo što nije porhodala a seku zove anani...elem sve je to usper al ja sam od jutros nasikirana pravo...i eto samo da podjelim sa vama. moja seka koja je 5 mjesec trudnoće jutros je ostavljena u bolnici, imala je jak pritisak i bol na desnoj strani ispod stomaka te su je sa posla hitnom odvukli na GAK. Elem sad leži gore, prvo su nam rekli neka cista na desmojm jajniku pa da će odmah na operaciju a nakon toga ništa od operacije nego sumanjaju na kamen iz bubrega koji se kao nalazi tu negdje iznad jajnika pa ga UZ pokazao. uglavnom mi neznamo šta je u pitanju, nju boli i čekamo jutro kada će joj raditi pretrage...samo da sve dorbo bude. i da rekli su joj da je u pupi dječak...tetka ga ljubi i sve se nadam da će sve OK proći.user posted image user posted image user posted image

uh, tek sad procitah, drzim fige i nadam se da ce sve bit ok...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 13519
27.1.2010 23:19:50   
Hanady RR
ma biće dobro sigurno...toliko je ona divno stvorenje...nemože da ne bude....uh žene kako me srce boli za njom...žao mi što mi je tamo u bolnici sama...sad mi dođe da idem dole i molim za krevet do nje.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13520
27.1.2010 23:46:55   
denyy
nikad javiti,sad se nema vremena.rodila se divna curica Fatima 03.12.2009.user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 13521
27.1.2010 23:49:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: denyy

nikad javiti,sad se nema vremena.rodila se divna curica Fatima 03.12.2009.user posted image

cestitam!!!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu denyy)
Neposredna veza do poruke: 13522
27.1.2010 23:50:55   
denyy
hvala od srca;;;;;;;;;)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13523
27.1.2010 23:51:54   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: denyy

ćestitamo i dobro nam došle vas dvije
user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu denyy)
Neposredna veza do poruke: 13524
28.1.2010 7:22:17   
Nellica
Čestitke i od nas !!!!!

Malena drugarica je samo dva dana starija :) bubimo  je

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu denyy)
Neposredna veza do poruke: 13525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  539 540 [541] 542 543   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  539 540 [541] 542 543   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *