|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  540 541 [542] 543 544   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
28.1.2010 8:32:57   
marinčii
IZVORNA PORUKA: denyy

nikad javiti,sad se nema vremena.rodila se divna curica Fatima 03.12.2009.user posted image
dobro nam  došle user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 28.1.2010 8:33:36 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu denyy)
Neposredna veza do poruke: 13526
28.1.2010 8:47:55   
marinčii
jutro generaciji,mi smo imali prilično mirnu noć,budio se 2 puta dojio i odspavo jutros do 7h,evo sad je nešto nervozan trlja oči ko spavo bi a neda mu se zaspat,pa vrišti pa za malo kmeči i sve tako naizmjeniceuser posted image ,pravo se prolopovio u zadnje vrijeme čupa me a kad mu ne dam počne plakat ja mu dozvolim on u smijeh i navali user posted image user posted image
puse za sve bebe 

< Poruku je uredio marinčii -- 28.1.2010 8:48:13 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13527
28.1.2010 8:50:59   
marinčii
sadrzi narandzu a jedni govore da smijem, pa sam malo zbunjena, sta mislite da li moze
bambi i ja sam čula da nije dobro piti sok od naranđže i limuna,navodno limun smanjuje količinu mlijeka a naranđža kao mijenja okus pa dijete može odbijati dojiti,ja sam pila sok od naranče jer mi se baš pio kao i tebi al nisam pretjerivala ponekad po čašu da me želja prođe i ove hvala bogu i sad dojim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13528
28.1.2010 8:55:13   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Znam Mya, i u neku ruku mi je drago, znam prednosti (a i mane user posted image ). Nadam se da je bolescure nece zaganjati, da ce je paziti teta... ma ja sam galamdjija user posted image dovescu ja tetu u red, ako bude zabusavala. user posted image
Samo nesto je gledam danas, tako je vesela i sretna, pa me spuca neka tuga kako ce bez nas, a i mi bez nje. user posted image

Imam osjećaj da oni to lakše prihvate od nas, jer nisu ni svjesni svega...uh, i mene te bolesti u vrtićima izludiše. A pogotovo roditelji koji tamo ostavljaju bolesnu djecu iako znam da ih vjerovatno nemaju kome ostaviti, a raditi se mora user posted image

Naša noć je bila tako tako...budila se u 2, dala joj dudu, ali je zato budjenje u 4 i u 5 bilo malo kompliciranije...i kasnije je isto radila...sve nešto plače kao da spava a ne spava user posted image , pa u tom plaču malo vrisne pa se smiri i tako stalno user posted image

Aliiiiiiii, i sad identično tako plače u krevetu a budna je i hoće da je dovedem u dnevnu koja se grije jer sam otvorila prozore tako da joj nema druge nego da čeka dok se ne zagrije...pa si sve mislim da mi je dijete postalo mali lopovčić koji me vrti oko malog prsta user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13529
28.1.2010 9:00:44   
Anoniman
Haj'te žene!!! Scarlett i ja idemo na vječiti derbi između svekrva i snaha... bit će krvi do koljena!  Ko će s nama???

Šala mala!
Predavanja koja su svima korisna... a čovjek se uči dok je živ : )
Pozitivna psihologija, u Ženskom edukacionom centru "Nahla" u 18h

IZVORNA PORUKA: scarlett
Pingpong ja sutra idem aBd na predavanje Pozitivna psihologija, pa ako si za, javi na pp.user posted image

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 13530
28.1.2010 9:06:13   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: marinčii

sadrzi narandzu a jedni govore da smijem, pa sam malo zbunjena, sta mislite da li moze
bambi i ja sam čula da nije dobro piti sok od naranđže i limuna,navodno limun smanjuje količinu mlijeka a naranđža kao mijenja okus pa dijete može odbijati dojiti,ja sam pila sok od naranče jer mi se baš pio kao i tebi al nisam pretjerivala ponekad po čašu da me želja prođe i ove hvala bogu i sad dojim

kad sam ja pitala za narandzu i limun, meni su rekli NE zbog moguceg osipa bebe u podrucju guze. sad ne znam da li je povezano, ali prije neki dan sam slucajno pojela komad mandarine, i A se malo osuo po guzi. cim je kakio presvukla sam ga, tako da nije dugo bio u peleni i da ne zaboravim kaka mu je bila blago narandzasta i gusca nego obicno. kad sam zvala svoju patronaznu, prvo sto me je pitala bilo je sta si jela i jesi li jela narandzu. stolica mu je poslije bila ok i osip se povukao sutradan. sad je definitivno izbjegavam iako sto kaze bambi - sad bi maznula jednuuser posted image , navukla se u trudnoci

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13531
28.1.2010 9:06:53   
Anoniman
jutrooo
mi smo zaspali  oko 22.05.budili se u 3 jeli.I jutros oko 7.pa se igrao jedno pola sata sam i zaspo.
Noc je bila mira jesam jedno dva put ustala pokrijevala ga i cucu dodavala.
Ja sam malo poranila da sredim dok nije usto,jer znam kad ustane nema vise mira.
On,i dalje spavauser posted image
Nesto,mi ovi dana nije horanuser posted image nista ga nezanima al godi mu kad desni svrbim ,,ako je do zubica nadam se da ce brzoo jer se tesko snjim uzadnje vrijeme izlazi na kraj kad je budan.
Nadam,se da ste vi imali mirnu noc;)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13532
28.1.2010 9:09:30   
Anoniman
MinaMM, pazi tu malu guzu... nemoj da ja bijem!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13533
28.1.2010 9:10:56   
Anoniman
nunchi,zao mi je sto malena mora u obdaniste,al bit ce to sve dobro ona je vesela,i razigrana  brzo ce se uklopit.Ma ona ce njih sviju dovest u red  sa svojom aktivnoscu,ljepotica mala.nebriniuser posted image user posted image

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 13534
28.1.2010 9:24:49   
Anoniman
jutro žene,mi smo super spavali evo prije pola sata ustali i pijemo kavuuser posted image  hanady nadam se da ce seki ubrzo biti boljeuser posted image  živcira me sto nemožemo vani,sve je zaledjeno,groznouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13535
28.1.2010 9:29:41   
marinčii
uf marijanna baš je grozno a mi nismo navikli po ovom vremenu ,mislim da bi se razbila čim bi izašlauser posted image ,molim boga da padne kiša iako ni nju ne volim al eto bar da nasoslobodi ovog snijega

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13536
28.1.2010 9:31:57   
marinčii
Nesto,mi ovi dana nije horan nista ga nezanima al godi mu kad desni svrbim ,,ako je
felix sigurno su zubići u pitanju felix,matej se slično ponašao prije nego mu je izbio prvi i zasad jedini,nadam se da će i u vas brzo da vas puno ne muči

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13537
28.1.2010 9:35:39   
škorpija
Predavanja koja su svima korisna... a čovjek se uči dok je živ : )
Pozitivna psihologija, u Ženskom edukacionom centru "Nahla" u 18h

moje dvije prijateljice redovno idu na ta predavanja i prezadovoljne suuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13538
28.1.2010 9:46:44   
anidla
dobro jutro drugovi i drugarice i lijepe mame  user posted image

Noa je sinoc bas fino spavao....zaspao u pola 7, ustao prvi put u 4 da jede i nastavio do 6 pa opet jeo i zaspao i ustali smo u pola 8...nije plakao, pa kontam da ga ono na cuni ne boli...ali jutros kad sam ga prevlacila prmjetila sam jos crvenila, ali sad ispod testisa i sa strane i ispod cune.....

od jucer smo mazali drugom kremom panathen, jer nam je nestalo Pavloviceve, pa sad kontam da nije sve od toga user posted image user posted image user posted image mada, ne mogu da povezem onaj krug oko pise sa kremom, jutros je ispod jos jedan kao neki pregibi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rukom sam mu to malo pritisnula da vidim hoce li plakati na dodir ali nije.....

danas moram opet kupiti pavlovicevu da vidim hoce li se crvenilo smanjiti....joj da hoce ponedjeljak da ga odvedem Goradni na vakcinu i da ga pregleda....danas sam sama kao i sutra i ne mogu ga nigdje privatniku odvesti....jos hladno....a ja auta nemam....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13539
28.1.2010 9:48:40   
Anoniman
jutro,
ona molitva od sinoc je izgleda uspjela...mi smo skroz dobro spavali ili sam ja toliko mrtva da vise nista ne kontamuser posted image user posted image user posted image

Hanady
, javljaj kako ti je seka i reci joj da joj mi saljemo dobre vibracijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 13540
28.1.2010 10:02:43   
Srculence
Evo da se i mi javnemo malo.Dobro smo zdravo i nasmijano:-)
Jučer sam Dinoziju napipala i prvi zubić:-).Eto da se pohvalimo malo:-)
Sad sam se iznervirala pravo.Bila malo na facebooke i jučer,kad sam našla taj zubić stavim ja na status da je mama našla prvi zubić...i jedna "prijateljica"napiše slijedeće:"a valjda toliko znas da nevalja da mama prva nadje zubic zeki:))))nek je sretno:))))
Baš sam se iznervirala pravo.Šta vi mislite o ovome?
Pusa za sve bebe i mame!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13541
28.1.2010 10:05:45   
škorpija
joooj i meni su to govorili jer sam  i ja razglasila kad sam pronšla prvi zubić, ma pusti glupa vjerovanja, pa ko će bebi pronaći prvi zubić nego mama koja je sauser posted image  24 sata dnevnouser posted image . a drgo je običaj koji nalaže da se pronalazak zuba podvali nekom, kako bi taj neko morao kupiti poklonuser posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 13542
28.1.2010 10:06:03   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

jutro,
ona molitva od sinoc je izgleda uspjela...mi smo skroz dobro spavali ili sam ja toliko mrtva da vise nista ne kontamuser posted image user posted image user posted image

Hanady
, javljaj kako ti je seka i reci joj da joj mi saljemo dobre vibracijeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izmolit ćemo onda jednu i večeras user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja se nadam da je kod Hanady sve u redu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13543
28.1.2010 10:06:16   
škorpija
uh zaboravih, čestitam na zubićuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13544
28.1.2010 10:06:49   
marinčii
srculence čestitamo malom zekiuser posted image ,pa i ja sam prva vidila zubić kod svog mmateja,pa ko bi drugi kad sam ja stalno s njim,prvi put čujem za touser posted image .e baš i neka ta tvoja prijateljica izjava joj skroz glupa i zajedljiva

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 13545
28.1.2010 10:09:17   
anidla
cestitamo na prvom zubicu user posted image

ne volim takve izjave, ali ignorisi...user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13546
28.1.2010 10:18:57   
Srculence
Hvala vam drage mojeuser posted image .Nisam imala kome da se izjadam...hehheehh..ma ne vjerujem ni ja u to...Napisala sam ja njoj da mi ne prosipa babine gatke.Ali sam se iznenadila pravo od nje.Ona je ipak majka dvoje djece..ne znam šta će joj to mogla mi je napisati pp a ne na status komentarisati..al nema veze...

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13547
28.1.2010 10:19:19   
Mya_81 RR
Čestitamo i mi malom zeki user posted image user posted image user posted image

Ja kad sam prvi put čula to da će onda izbijanje ostalih zubića biti bolno rekla sam da neću gledati, kao što je sigurno sigurno je. Medjutim, ne vjerujem zaista u ta praznovjerna sruser posted image , a uostalom nemoguće je da ne vidim ima li zubića i bez pipkanja...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13548
28.1.2010 10:20:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

Evo da se i mi javnemo malo.Dobro smo zdravo i nasmijano:-)
Jučer sam Dinoziju napipala i prvi zubić:-).Eto da se pohvalimo malo:-)
Sad sam se iznervirala pravo.Bila malo na facebooke i jučer,kad sam našla taj zubić stavim ja na status da je mama našla prvi zubić...i jedna "prijateljica"napiše slijedeće:"a valjda toliko znas da nevalja da mama prva nadje zubic zeki:))))nek je sretno:))))
Baš sam se iznervirala pravo.Šta vi mislite o ovome?
Pusa za sve bebe i mame!

E, pa, stvarno... nikad kraja ljudskoj gluposti!!!  Trebala si zovnut' nekog iz komšiluka da pogleda ima li zubića!
Ja sam, pak, čula da onaj ko prvi ugleda bebin prvi zubić OBAVEZNO MORA nešto novo kupiti bebi!
Toliko o babinim gatkama i naninim vjerovanjima : )

Neposredna veza do poruke: 13549
28.1.2010 10:26:44   
noaa
Srculence cestitamo zubicuser posted image user posted image user posted image e sto me zivciraju ove gatkeuser posted image user posted image user posted image 24 sata sam s njom jedino da zatvorim oci i da tako hodam dok netko ne dodje u kucu i vidi jel provirio zubuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  540 541 [542] 543 544   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  540 541 [542] 543 544   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *