|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  547 548 [549] 550 551   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
29.1.2010 11:15:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Naravno sve to ako uspijemo ukomponovati spavanjac. user posted image

Uuuuuu, kakav spavanac na rodjendanu user posted image

Možda se izmori pa zaspe taman prije slavlja da bude odmorna ili ja pričam svašta user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13701
29.1.2010 11:22:16   
Anoniman
jutrooo
kako ste mi spavali.
Mi smo zaspali oko 22.30 budili se samo jednom jeli u 3.i spavali do 8.
Skoro opet malo zaspo.
Imali smo mirnu noc.user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13702
29.1.2010 11:24:31   
Nunichi
Ma ko ce ti znati sta ce biti... user posted image
Neki dan isto ustala u 7h, hajde rekoh taman kad opet zaspe pa ustane raspolozena, da odemo do DZ po to ljekarsko...kad malo sutra, tek u 13h zaspala. user posted image user posted image Naravno citav dan mi je prosao u iscekivanju kad ce zaspati i da li cemo stici u DZ.
Tako da je s njom sve moguce...pa cak i propustiti rockas drugarici.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13703
29.1.2010 11:24:55   
škorpija
emice mi smo uzeli onu od pola litra a imaju i veće i manje.naša je koštala 20 KM + poštarina 3 KM.

e ubijte me ne mogu se sjettit ko je ono pitao za crvenilo na obrazimauser posted image ,uglavnom ajdinu se to pojavilo kao crveni pečati jednom kad mso izašli u šetnju a bilo oko 0 stepeni napolu i dobio je te crvene pečate iako sma mu lice namazala zaštitnom kremom. e od tad ih stalno ima iako ne izlazimo, samo su nekad manje, a nekad više izraženi. sad mu mažem bilce sarajveskim mehlemom i ko malo pomaže, ali nije to to

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 13704
29.1.2010 11:25:22   
škorpija
jbg nije sarajveski nego bosanski mehlem, može i zagrebački kako god

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13705
29.1.2010 11:25:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Marinčii, kod Minje se to pojavi baš nakon spavanja, tj. tako se probudi, pa je kod nas to možda povezano s toplinom. A bude tako slatka! Još spava s kapicom, pa ti rumeni obrazi...uh, joooooj....ma, šta da vam pričam....

Ali ne vjerujem da ti je to nešto strašno ako se samo povlači...

minjica spava s kapicom.?Joj,sinoc je bilo bas hladno radijatori izladili oko 3.malo soba oladila.I sto bi obukla kapicu ovaj,nema mira stalno se prevrce okrece tamo,vamo pa se bojim da je neode na nos.Neznam sta da radim mm.galami oblacimu kad ustanes pred jutro al kako,kad se bojim.
Mogu,mislit kako je medena s kapicom i obrascicima rumenimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13706
29.1.2010 11:29:36   
marinčii
ubijte me ne mogu se sjettit ko je ono pitao za crvenilo na obrazima
user posted image user posted image ,ma mi nismo bili vani otkad je pao snijeg al može biti od vrućine,ja mažem s bepantenom ,aj glavno da nije ništa strašno kad većina to imauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13707
29.1.2010 11:30:04   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: marinčii

thnx dady tako sam i mislila ,ama sve trpa u usta a najviše oveplišane igračke ,a dekicu da ne spomijem drži je nađe etiketu i s njom se zabavlja

marinicii to je to sto posto - plisane igracke trpa u usta, i pravi trenje po licu - i tebi bi se isto to desilo da trljas dekicom po licu ili igrackicom, zar ne? ali i aj sam to kasno skontala user posted image - mi smo stalno rumeni, kao da je pravo seljacko dijete...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13708
29.1.2010 11:32:51   
Mya_81 RR
Znači, Zara potencijalni partbrejker user posted image user posted image

Felix, spavamo s kapicom zbog ušiju...jest da kod nas u obitelji niko nije klempav, ali mi nešto sumnjivo to kod nje user posted image

A, melem je zakon user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13709
29.1.2010 11:33:50   
marinčii
IZVORNA PORUKA: pocahontas

thnx dady tako sam i mislila ,ama sve trpa u usta a najviše oveplišane igračke ,a dekicu da ne spomijem drži je nađe etiketu i s njom se zabavlja

marinicii to je to sto posto - plisane igracke trpa u usta, i pravi trenje po licu - i tebi bi se isto to desilo da trljas dekicom po licu ili igrackicom, zar ne? ali i aj sam to kasno skontala user posted image - mi smo stalno rumeni, kao da je pravo seljacko dijete...user posted image

a ko će mu ih oduzet baš ih voli,a bez dekice neće ni zaspatuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 13710
29.1.2010 11:36:09   
Anoniman
nemoj tako govorit bolan malena bas ima lijepe usiuser posted image bas si neka.heheh
Kako je sinoc spavala.?
Jestel isli na vakcinu?
skorpija,kako nam je A.i cuna jestel bili na pregledu'

< Poruku je uredio felix -- 29.1.2010 11:40:22 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13711
29.1.2010 11:41:46   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Znači, Zara potencijalni partbrejker user posted image user posted image

Izgleda... user posted image
Nije tu ni na mamu ni na tatu. user posted image

Neposredna veza do poruke: 13712
29.1.2010 11:42:24   
iv@ncica
dan  mame..user posted image
hvala  na    podrsci za  ozdravljene  svimauser posted image
stvarno  smo  puno  bolje  i  bolje  smo  spavali  nocas..tako  da  smo  odmorili..sad  nam  je  sve  ostalo  ravno  do  neba..user posted image
Boze  uz  svu  muku  ipak  je  biti  zdrav  jedino  sto  trebamo..evo obicna  nas  prehlada  izludila,  a  sta  bi  NB  da  je  nesto  gore... 
uvijek  se  sjetim  onih  mama  koji  imaju  djecu  s  posebnim  potrebama  (  ja  radim  s  tom  djecom, pa  sam  malo previse  prestravljena  za  sve user posted image )  pa  im  je  cijeli  zivot  napet  i  u  stalnom  strahu  i  nesanici,  njihovi  klinci  nikada  nece   odrasti..a  nasi  ce  ipak  odrasti  i  sve  ce  se  ovo  zaboraviti..zato ne  smijem  grijesiti  dusu  i kukati..  ali  ne moze  covjek  protiv  sebe,  kad  mu  je svaka  situacija teska..mora  negdje  progovoriti..kao  ja  ovdje..inace  nisam  ja  kukava,  ja  sam  borac  i  izdrzala  sam  svasta, samo  me  nespavanje  ubija pa  se  moram  zaliti  ovdje  vama user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13713
29.1.2010 11:45:42   
iv@ncica
 marinci- ne  brini  za  crvenilo..moze  biti  od  zuba,  topline,  hladnoce...mi  smo  svako  malo  imamo  crvene  suhe fleke  koje  ga  svrbe  ponekad,,,obicno  nam  vjetar  i  neki  matreijali  tipa flisa smetaju..to  sam  skuzila i  kad  ga  neko  poljubi s  puderom  i  jakom  kolonjskom...pripazi  na  te  neke  stvari,  operi  mu  lice  cistom  vodom, pa  po  kuci mazi  mustelom  i  bepanthenom,  a  vani  nivea  ili  neka  druga  za  vjetar  i  vlagu.

i  mi  cekamo  da  skroz  ozdravimo  pa  da mozemo  u  setnju ( ovo  nam je  hodanje  i dalo)  i jedva  cekam da  otopli,  ovako  u kuci  smo  poludili..jedino  ga  smirivali  ovih  dana  bolesti  necete vjerovati  ali  morala  sam  :
teletabisi  i  pokoyo..uh..pa  smo  dobili  more  crtica...i  pomalo  gledamo  popodne  i  uvecer  poslije  kupanja ,  proje  spavanja  jer  ga  jedino  tako   mogu  bar  malo  smiriti  da  ga namazem,  sredim  i  obucem za  spavanac..inace  je  to luda  kuca.;)

marijanna -  cim ozdravimo i  malo  se   vrijeme  proljepsa..idemo  u  setnju..ovuda  pom naselju  hhaha

< Poruku je uredio iv@ncica -- 29.1.2010 11:47:35 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13714
29.1.2010 11:51:34   
Anoniman
ivancice,drago mi je da nam je drugu bolje hb.user posted image user posted image jos samo kad bi ustimao spavanac bilo bi cakum,pakum .Al nije sve bajno niti moze biti sta ces user posted image user posted image tako nam je pao grah!!user posted image
Nema setnje dok neotopli cuvajte nam se,imat cete kad setat da nece htjet ni u kucu uci poslije.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 13715
29.1.2010 11:52:11   
Sonja
haj drage moje
ja sam ko mrtvac..
Adin je sinoc zezo ko nikad..pomamio se nece da spava,nervozan katastrofa
jedva je zaspao oko 1h...sto je najgore i kad zaspi samo se mrda premjesta negdje se penje ..izludila sam
kad sam se pogledala jutros na ogledalo...boze sacuvaj podocnjakauser posted image
sreca kad se probudio oko 8h uzela ga sveki pa sam ja spavala do 11huser posted image
i njega uspavala popila kaficu i sad tipkam..

njemu se uvijek spava oko 20h i bude bas nervozan al kad tad zaspi onda kasno u noci zaspi...ne znam kako da mu ukinem to spavanje..pokusavala sam svasta al on se razvristi ko da ga tucem boze sacuvaj.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13716
29.1.2010 11:58:02   
Anoniman
nedaj mu zaspat oko 20sati,pa zeno nije ni cudo sto te dribla poslijeuser posted image ja A nedam spavat dalje od 7.sati.
Znaci zaspi zadnji put oko 6,ili pola 7 ako vidim da se nebudi do 7 ja ga razbudjujem bude nervozan al briga me nema spavat kad on hoce.I tako da sam to sebi ustimala vec odvano,zaspi oko 22.ili 22.30 i jedno se budi i ja mirna user posted image
Nije nam se to nikad desilo.
Probaj ga uspavat oko 6.sati .
Sreca pa A kad zaspi nespava dugo mozda pola sata ili 20min.i budi se ...

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 13717
29.1.2010 12:03:35   
škorpija
felix sa ćunom ništa novo, sutra idemo na UZV pa bumo vidliuser posted image

a to za puderi i šminku fakat smeta, ja sam se prestala šminkati gotovo skroz, izlazim napolje ko vještica, jer sam skontala da ako prisloni lice uz moje a ja imam puder odmah belej, a i fakat moje prijateljice ga stalno cmaču, nije ni čudo da mu je lice često problematično

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13718
29.1.2010 12:17:20   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

Ovo nam je no.1 !!!

A inače kad je trpala plišane igračke koje sam maknula imala je stalno crvenu bradu...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 13719
29.1.2010 12:18:35   
Sonja
ma znam da mu ne smijem dat al sta cu kad vristi i nista ga ne zanima
eto jucer je zaspo u 7 i opet spavao do 9 jos smo glasno i pricali i muzika...djaba spava li spavauser posted image
morat cu ga istucuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13720
29.1.2010 12:19:11   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

felix sa ćunom ništa novo, sutra idemo na UZV pa bumo vidliuser posted image

a to za puderi i šminku fakat smeta, ja sam se prestala šminkati gotovo skroz, izlazim napolje ko vještica, jer sam skontala da ako prisloni lice uz moje a ja imam puder odmah belej, a i fakat moje prijateljice ga stalno cmaču, nije ni čudo da mu je lice često problematično

Eeee, sretnoooo user posted image Ma, sve će biti super user posted image user posted image

Moraš ih razumijeti...jer ko bi mu odolio user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13721
29.1.2010 12:19:16   
Anoniman
Ovo nam je no.1 !!!

A inače kad je trpala plišane igračke koje sam maknula imala je stalno crvenu bradu...
A vise neznaimaju igracke,on bi daljinske ,flase i ostalo sto netreba glabao po ustimauser posted image user posted image
Igra se malo i baca ,pa ispruzi rukice prema tv.ili ostalim namjestajem sto nije za njega
skorpija,sretno da nam abd.javis lijepe vijestiuser posted image
a za prijateljice,nemam sta rec osim da sam na njihovom mjest i ja bi takva bila tko ce odolit njegovim medenim obrascicima i osmijehu

< Poruku je uredio felix -- 29.1.2010 12:20:52 >

Neposredna veza do poruke: 13722
29.1.2010 12:21:59   
marinčii
M sad oće stalno da nas čupa ,kad mu ne dam počne plakatiuser posted image a onda mu brže bolje moram prati ruke ,još kad mm čupa(u njeg kosa puno voskauser posted image )pa može biti da je i to,a felix i mi sad volimo daljinski ,mobitel i tako te stvari

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13723
29.1.2010 12:25:17   
Anoniman
user posted image user posted image mali majstori nema sta
al najvise voli moje zavjese cupat,,suskaju mu pa mu zanimljivo tad je najsretniji.
A o cupanju da negovorim ....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13724
29.1.2010 12:44:22   
*pcelica*
Dobar dan mame i bebice.Mi smo jutros bili na prvoj vakcini i user posted image je bila super. Samo je malo plakala kad je sestrica ubola,narasla je cetiri cm za mjesecdana a ima 4950gr.
marinci za to crvenilo mozda da probas hipermangan. Moja user posted image je imala crvenilo po obrazcicima i tijelu kao sitan osip i šatronazna mi je rekla da joj ispiram hipermanganom i vise joj se nije vracalo.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 13725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  547 548 [549] 550 551   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  547 548 [549] 550 551   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *