|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  552 553 [554] 555 556   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.1.2010 0:47:07   
ena23
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: ena23

mya: "ona stvar" je "koka" user posted image

Joj ne znam jesam li vam pisala.... kad je bilo aktuelno oko B ćune i suneta...... i sad pita S hoće li ga boljeti, hoće li plakati..... i objašnjavam joj ja, reko sreća pa je mali pa se neće sjećati. Kaže ona, kraljica, "ma ja, evo kako se ja ne sjećam kad ste mi koku sunetili" user posted image user posted image user posted image user posted image

legenda je S.

odoh nabavit sebi kakve debele oklagije i zavuci se pod kakvu deku, gledat tv i insallah zaspati.

a enisa: negdje sam citala, kda se mama vrati na poso to beba naravno osjeti i onda kad je mama tu (tj NOCU) cesce se budi i trazi blizinu jer zna d aje sutra tokom dana nece dobiti... eto kao, nek ti bude to prepreka da g a ne izuderas- ne spava zato sto te pozeli a ne da bi te sikirao i umarao user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13826
30.1.2010 0:49:00   
Anoniman
Ma pretpostavila sam i ja da je to al kontam gdje će tako mali već znati da me koristi naveče.... user posted image al eto, zna prdo smrdo, zna.

Nemoj ga plaho mlatiti (mislim na TM), nemoj po glavi, udri po bubrezima user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 13827
30.1.2010 0:52:40   
ena23

Ma pretpostavila sam i ja da je to al kontam gdje će tako mali već znati da me koristi naveče.... user posted image al eto, zna prdo smrdo, zna.

Nemoj ga plaho mlatiti (mislim na TM), nemoj po glavi, udri po bubrezima user posted image

ostavit cu vitalne zivotne organe u funkciji, no frke, al onako, malkice po koljenima, nece skoditi...
ma salim se ja, zavrsili su projekt koji su radili iza bht pa to veceras implementiraju na "live" mrezu, u stvari, to je prica koju ja znam user posted image velim ja, valja mi ga onjusitit user posted image salim se, pozdravljam sve i zeli mvam lahku noc bez mnogo budjenja i hrkanja

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13828
30.1.2010 7:50:48   
marci
dobro jutro curke ja bi imala jedno pitanje,jel moguće da mala djeca mogu ružno sanjat po noći kad idu spavat jel moj mali već par noći se probudi i poćne plakat bez prestanka ja mu onda dam da jede neće.Primim ga i zagrlim ni to neće i dalje plaće sve dok ga suprug ne uzme malo iznosa izljubi i tek onda prestane,evo naprimjer sinoć isto je tako plako ja pokušam sve on ništa i dalje plaće, suprug ga uzme malo izljubi a on njega ćvrsto zagrli koda se nešto boji sad ujutro mi je suprug reko da ga je mali bio zagrlio kaže on da je možda njega sanjo da mu je neš bilo pa da ga je zato zagrlio ,neznam ni sama šta bi više mislila a tako mi ga je žao neznam šta dauser posted image radim a ima 6 mjeseci i par dana cmokićuser posted image .

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13829
30.1.2010 7:55:14   
Mya_81 RR
neki dan smo rekle da se ne treba sutiti i stidjeti, znaci, sve otvoreno na vidjelo, kad smo mi mogle onoliko o cunama razglabati, razglabaj i ti o koki, sta fali, nije ona manje vrjedna user posted image

E, blesačo jedna user posted image

Ali šta ću kad sam fina i kulturna user posted image user posted image user posted image

Sinoć dok sam pisala vjeruj mi da mi taj izraz nije bio ni na vrhu jezika, a da je manje vrijedna vala nije, ne bi ja koku mijenjala ni zašta na svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, ja mi priče ovako rano user posted image

Noaa
, molim te provjeri mi za te vrećice please user posted image user posted image

A, Sara je legenda....jesam se ismijala....duša draga pametna user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13830
30.1.2010 7:58:19   
Mya_81 RR
Marci, naravno da mogu...ne znaju kako drugačije 'svariti' sve što im se preko dana desi, a još su u fazi upoznavanja stvari i svijeta oko sebe i puno im je toga još nepoznato...

A koliko dječak ima?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13831
30.1.2010 8:29:31   
Srculence
Jutro i od nas.Jel se vama dešavalo da kad počnu zubići(pošto je kod Dinozija jedinica donja izbila),da plaču prilikom jela?On počne da jede sve ok i nakon nekoliko gutljaja počne da plače.Tako je evo ima već tri dana.Flašicu od 140ml pojede iz 3 ili 4 puta sve tako plače pa kad ušuti ponovo mu dam....
Ja kontam da nisu opet ušiuser posted image ali popio je antibiotik Zinat 10 dana.To se dešava samo kad jede.
Pusa za sve mame i bebeuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 13832
30.1.2010 8:37:10   
Mya_81 RR
Srculence, mi još sa zubićima nemamo nekih problema, ali sam sigurna da je to kod vas zbog toga. Bole ih desni i onda mu ne paše baš kad pije user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 13833
30.1.2010 9:02:16   
Mya_81 RR
Imamo jedno pitanje - M se uglavnom zagrcne kad pije čaj, a pijemo ga sa dudom od 0-3 mjeseca, znači skroz je mala rupica. I mlijeko pijemo na dudu sa rupicom od 3-6 mjeseci, veća još ne dolazi u obzir user posted image

Je li imaju one čaše sa kljunom sa skroz malim rupicama ili su to samo za bebe koje znaju piti, a ne kao ova moja šeprtlja user posted image

(evo sad joj pokušavam dati čaj, ali ona se stalno zagrcne kod svakog gutljaja user posted image user posted image user posted image )

< Poruku je uredio Mya_81 -- 30.1.2010 9:03:43 >

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13834
30.1.2010 9:09:43   
Nunichi
Ja bih ti rado pomogla, ali i moja je seprtlja sto se toga tice. user posted image
Ma skoro svaki put se zagrcne kad pije vodu...vec je i ona, a i mi navikli na to. user posted image

Neposredna veza do poruke: 13835
30.1.2010 9:11:54   
ena23
uh ja vam nisam jos za tih ozbiljnih razgovora o zubicima i casama sa kljunovimauser posted image moj je jos majiiii za toga pa nemam iskustva.
marci:
neki strucnjaci kazu da bebe jos u majcinom stomaku pocnu sanjatiuser posted image
mya: the koka rules! user posted image

btw, mm u 4 doso kuci a miki se u 05.00 veselo digo iz prnja i poceo galamiti da ustanemouser posted image al sve to nema veze, danas mi dolaze dvije mahaluse, jedva cekam

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 13836
30.1.2010 9:14:32   
Nunichi
Gdje si bona Ena...pa sve se mimoilazimo. user posted image

Ljubi mi to pile slatko od mene u ove objaze sjatke... user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13837
30.1.2010 9:17:53   
ena23
nunoooooo user posted image jes vala, misa mu, nikada se susresti. kako se drzis? sara prekstra u vrtic krece jelda? ljubi je al u nonunemoj po licu user posted image sad sam citala tamo na temi a.d.da drugarica im problemcica, al sve ce se to izgladiti. ma to je njoj protiv uroka bolan user posted image ev miki zavlaci glavu meni u njedra, odosmo. pusaaaaaa

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13838
30.1.2010 9:24:35   
Nunichi
Ma evo i ona se vere po meni, ne mogu ni srknuti kafu. user posted image
Jeste, pon je dan D, valja nam... user posted image
Odosmo i mi tenis gledati, ocigledno nema nista od moje kafe, hoce gospodjica laptop. user posted image user posted image
Jubimo Emira obje... user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13839
30.1.2010 9:29:36   
ivanak
Jutro svima, kako su bebice?

Imam pitanje:
Što vi davate djeci, odnosno bebama prije spavanja?
Ja bi dala nešto što mu je sito da se ne probudi noću. U zadnje vrijeme se budi, jer je gladan...
Pa eto ja bi htjela što je to sito da ga drži cijelu noć da spava...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13840
30.1.2010 9:35:30   
Anoniman
jutroo
mi smo spavali,masalah zaspo oko 21sat i nije se budio do pola 6.jest.Jeo oko 7.kasicu vocnu,posle oko 21.dala flasu i zaspo bas sam se odmorila ko nikaduser posted image
cak,sam posle 21.gledala tv.filmove sto nisam odavno pogledala sta smijerom na tv.
I ja sam se naspavala a bome i sanjala,bila dugaa nocuser posted image
Budi se jutros oko 8.nije ni cudo kad je zaspo sinoc.
Daje ovako,svaki dan...
Ivanka,daj mu mlijeko s keksom ono je zasitno i jako mislim.
A nekad bas slabo jede kad podje lec al eto opet se samo jednom budi da jede i to nepojede puno po 150ml.Vise jede u dani po 200ml.

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 13841
30.1.2010 9:37:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Imamo jedno pitanje - M se uglavnom zagrcne kad pije čaj, a pijemo ga sa dudom od 0-3 mjeseca, znači skroz je mala rupica. I mlijeko pijemo na dudu sa rupicom od 3-6 mjeseci, veća još ne dolazi u obzir user posted image

Je li imaju one čaše sa kljunom sa skroz malim rupicama ili su to samo za bebe koje znaju piti, a ne kao ova moja šeprtlja user posted image

(evo sad joj pokušavam dati čaj, ali ona se stalno zagrcne kod svakog gutljaja user posted image user posted image user posted image )

Mya i mi se znamo zagrcnut sta puta,i ja koristim od 0.do 3mjes dude skroz mala rupica al opet uspjedene se zagrcnit kako samouser posted image neznam.Pa sad kad dajem caj,nepolijezem ga vec dam u sjedecem polozaju pa se vise nezagrca
srculence,bas mi je zao dinekauser posted image moguce da je do desni

< Poruku je uredio felix -- 30.1.2010 9:39:10 >

Neposredna veza do poruke: 13842
30.1.2010 9:40:38   
marinčii
Jutro svim bebicama i mamama,nadam se da ste imale mirnu noć.mi se budili dva puta i odspavali do 8h,evo sad nešto kmeči i ner vozan valjda zubići(ja u zadnje vrime sve zubićima pripisujemuser posted image ),jutros nam nisu obrazi crveni onda je valjda od vrućine bilo kad ja razvijem grijanje do kraja,
apotekarka i matej često trlja okice ,pa valjda što je pospan,
puse bebicama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13843
30.1.2010 9:42:20   
marinčii
ivanak probaj keksolino mu ubaciti u flašicu možda to pomogne,ja svom ništa ne dajem samo ga podojim pošto ga i preko dana jedva natjeram da jednu kašicu malu pojedeuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13844
30.1.2010 9:42:22   
ivanak
Normalno je da će se zagrcnuti. Isto kao što se mi zagrcenom, iako znamo piti....
A ne znam, pokušat ću s time pa ćemo vidjeti.
Primjetila sam par puta da se probudi noću da jede, a jeo je lijepo prije spavanja.
Jer mi se presvučemo, pojedemo i idemo spavati. Sve u 5 minuta.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13845
30.1.2010 9:44:28   
marinčii
Je li imaju one čaše sa kljunom sa skroz malim rupicama ili su to samo za bebe koje znaju piti, a ne kao ova moja šeprtlja
mya ja sam uzela aventovu al mu isto ne dajem jer se zagrcne iz nje,al se na nju može staviti duda od bočice il kako se to već zoveuser posted image al onda ti dođe na isto pila je iz boce ili čaše

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13846
30.1.2010 9:49:33   
ivanak
Ja sam u turbo limachu vidjela čašu sa kljunom i dršcima iz koje ne može se proliti tekućina iz nje. Košta 39 kuna. Tako su mi one rekle, pa tko će ti ga znati šta je to.
Bila sam u gužvi i bez para uza se, tako da je nisam kupila. Kad budem išla do grada, baš ću je kupiti da vidim što je to.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13847
30.1.2010 9:51:54   
Anoniman
jutro svima,Nikola se sinoc probudio 100puta,umorio me strasno,nije mi jasn vise,sit,presvucen,umoran i opet budanuser posted image  danas najavili cijeli dan glupu kisu, dosta mi je vise ove hladnoce jedva cekam proljeceuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13848
30.1.2010 9:52:06   
Anoniman

Joj ne znam jesam li vam pisala.... kad je bilo aktuelno oko B ćune i suneta...... i sad pita S hoće li ga boljeti, hoće li plakati..... i objašnjavam joj ja, reko sreća pa je mali pa se neće sjećati. Kaže ona, kraljica, "ma ja, evo kako se ja ne sjećam kad ste mi koku sunetili" user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image preslatka,je cuj male pametnice iii sta joj rece

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13849
30.1.2010 9:59:02   
Apotekarka
Jutro evo mm pravi dorucak a ha mnalo pobjegla,danas nam je punih 7 mj,bas vrijeme leti,a mali zafrkant svaki dan sve vise napredujeuser posted image ...
Joj nocas me probudio 100 put place u snu a jutros i tlja oke sad me sve strah da se radi njih ne budiuser posted image ,desni se bijele ali jos uvijek smo krezube...i mi se znamo zagrcnuti najcesce s cajem a s vodom slabo jer popijemo 10 ml dnevno valjda rijetko,i mi jos pijemo na malu rupicu...
Enisa sto me nasmija,ma zene kakvr koke u rano jutro spominjeteuser posted image
J a sam jedva ustala iz kreveta,muku s leđima odavno mucim,a evo i zlijezde opet pocele da zezaju,grlo...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  552 553 [554] 555 556   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  552 553 [554] 555 556   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *