|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.1.2010 9:59:27   
ivanak
Što, zar vi i ženske sunetite? user posted image user posted image user posted image
Nisam to znala

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13851
30.1.2010 10:04:54   
škorpija

IZVORNA PORUKA: ivanak

Što, zar vi i ženske sunetite? user posted image user posted image user posted image
Nisam to znala

user posted image user posted image user posted image , ivana bona zezaju se

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13852
30.1.2010 10:24:09   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Nisam to znala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, nemoj se ljutiti, ali ovo je def. najbolje što sam pročitala na ovom forumu!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13853
30.1.2010 10:26:31   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Nisam to znala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, nemoj se ljutiti, ali ovo je def. najbolje što sam pročitala na ovom forumu!!!

Joj i meni... user posted image user posted image user posted image user posted image Bas sam se slatko nasmijala...user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13854
30.1.2010 10:29:40   
ivanak
Šta ja znam. Sve netko čunu odrezao pa se ne bi čudila i tome.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13855
30.1.2010 10:31:49   
škorpija
pa nije ovo afrika da žene obrezujuuser posted image ,a ćuna se reže ne samo kod muslimana već i kod svih židova i u haman čitavom SAD-u

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13856
30.1.2010 10:36:15   
Nunichi
Tobe jarabi

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13857
30.1.2010 10:37:52   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Tobe jarabi

heheheh i ja kažem

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13858
30.1.2010 10:52:40   
ena23

Nisam to znala

Joj i meni... user posted image user posted image user posted image user posted image Bas sam se slatko nasmijala...user posted image

hhahahahahahahaha

joj ivana nemoj se zbilja ljutiti ali umalo pado sa stolice od sege user posted image

ma bona ne sunetimo mi curice, samo su cuna obrezuje, kod koke nemas sta obrezati user posted image (osim oni umobolni u africi ali to je druga prica)

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13859
30.1.2010 10:57:13   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Srculence

Tobe jarabi

heheheh i ja kažem

E sve zaboravim da ti napisem. Jel tako ti si skoro stavljala Dinin klipic ovdje negdje???
Mm i ja se prepali kad sam pustila, isti ti glas ko kod mene. user posted image user posted image user posted image user posted image
A za Dinu nemam komentar, osim med medeni!!! user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 13860
30.1.2010 11:17:15   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image ivanka bas me nasmija
Apotekarko,moja tebe nesto stalno safatava nesto ti se da u tome boze miliuser posted image nije ti lako.Al kad dodje tm.kuci ima da te izljeciuser posted image
Cestitamo,Antonio 7mjesuser posted image user posted image user posted image user posted image saljemo mu puno igracaka.

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 13861
30.1.2010 11:20:43   
noaa
Mya evo seka kaze da trazis u apoteci vrecice sa spuzvicom i da ustanes u 4 sata i dobro posusis koku i stavis vrecicu.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13862
30.1.2010 11:29:01   
Mya_81 RR
I uzimam sa samoljepljivom spužvicom, a na kraju sam shvatila da ću morati ustati tako rano da joj to stavim...tama jedemo oko 5 i onda ću prije hranjenja to obaviti i moliti da je bočica ponovo ubleba user posted image Samo mi je problem što kažu da koku treba oprati (možda da prebrišem sterilnom vlažnom krpom i onda posušim)...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 13863
30.1.2010 11:30:13   
Mya_81 RR
Apotekarka, tek sad vidjeh da ste već toliko veliki....čestitamo mali rodjendanu našem slatkom drugu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13864
30.1.2010 11:31:27   
noaa

I uzimam sa samoljepljivom spužvicom, a na kraju sam shvatila da ću morati ustati tako rano da joj to stavim...tama jedemo oko 5 i onda ću prije hranjenja to obaviti i moliti da je bočica ponovo ubleba user posted image Samo mi je problem što kažu da koku treba oprati (možda da prebrišem sterilnom vlažnom krpom i onda posušim)...

prebrisi je i dobro posusi kaze mi sestra da je to najbitnije i svakako ranije joj stavi i probaj je tad nahraniti.

Neposredna veza do poruke: 13865
30.1.2010 11:33:39   
noaa
Antonio sretan ti maji rodjendanuser posted image user posted image evo od nas biciklouser posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 13866
30.1.2010 11:38:15   
Mya_81 RR
Škorpija, sorry mila, ja zaboravila da je danas UZV user posted image

SRETNOOOOOOO user posted image user posted image user posted image

I mislimo na vas!!!!

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 13867
30.1.2010 11:43:42   
dady

Apotekarka, tek sad vidjeh da ste već toliko veliki....čestitamo mali rodjendanu našem slatkom drugu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I mi se pridružujemo čestititkama!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Škorpija sretno na UZ!!!

Evo nas kod nane  i dede,pa vam se javimo večeras!!! Ljubimo sve bebe i mame!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 13868
30.1.2010 12:13:01   
Anoniman
Joj ivanak hvala ti, baš me nasmija user posted image user posted image

Drugu Antiniju sretan rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image drug B mu šalje puno poklona!!

Mi do maloprije spavali user posted image . Jest da se budio 158 puta al dobro je user posted image
noaa evo kako izgleda onaj osip, ne znam vidi li se dobro.....

ena nemoj da me ružiš user posted image

user posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 13869
30.1.2010 13:35:30   
marinčii
Cestitamo,Antonio 7mjes saljemo mu puno igracaka
i mi se pridružujemo čestitkama user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13870
30.1.2010 13:42:19   
pocahontas
ivana kraljica user posted image user posted image

enisa isto i kod nas bio takav osip, crvenilo ili sta vec i evo proslo namazala sa Avene Cold Cream i preko noci nestalo..i ukinula plisane igracke skroz...sada ima čvoruge od plasticnih igracaka, ali sta je tu je user posted image

jucer citava dan nismo dojili ja se koliko toliko izdajala i davala mu moje mlijeko u obliku kasica sa vocem i povrcem..to je jeo citav dan hB...ali dojiti ama ni pod raznouser posted image ..tek sinoc poslije kupanja podojio...

i evo od jutros dva puta dojio plus vocno zitni obrok user posted image hvala ti Boze dragi da prolazi..ali sam primjetila da se jadan prilikom podoja sav napinje, zajapuri u licu i oznoji mu se gavica...bas je to napor za njih..i osjetim da mu u nosu malo štopa..sigurno ga taj pritisak nervira..sada spava i valjda ce biti bolje danas...obzirom da nam se ovo prvi put desava, panadoli i antibiotici (ma ni grca nije imao hB, prehlada, bilo sta da ga boli) bas sam zbunjena i raspamecena...a onda opet skontam ima i goreg i samo neka na ovome zavrsi...user posted image

sretan rodjendan Antoniu i ljubimo vas sveuser posted image

stvarno je lakse kada se izjadas pa taman ovo niko i ne procita..user posted image

škropija javljaj kako je bilo kod Vegarke user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13871
30.1.2010 13:46:59   
marinčii
pocahontas ajde baš super da je Rafo dojio,user posted image user posted image user posted image user posted image sad će to ići bolje,uf znam kako sam ja sretna bila kad je nakon dva dana dojio ma koda je završio fakultetuser posted image ,i sad kad me ugrize suzdržavam se da ga ne ružim da nebi izazvala novi štrajk
škorpija sretno na uzv

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 13872
30.1.2010 15:08:06   
škorpija
Evo mi se upravo vratili sa UZV-a, Sandra Vegar je samo potvrdila dijagnozu koju je dao dr. Zvizdić, Ajdinu se desni testis nije spustio i ona se naravno iščuđavala kako to, pobogu, niko od pedijatara nije vidio, pa vidi se i bez ultrazvuka, bla, bla, bla, uglavnom samo me još više iznerviraju kad se čude svojim nestručnim kolegama. Ustvari na kraju je i ona rekla da pedijatri na to ne obraćaju pažnju, uglavnom Ajdin će morati na operaciju, a kad pomislim provesti najmanje 3 dana na Koševu već mi je muka od životauser posted image user posted image user posted image . Još me nazvala moja nena, da puita šta je bilo, e kad sam joj rekla, ona zakukala NE, NIKAKO operacija, upropastićete dijete, on će podleći na operacionom stolu i takve gluposto, ma uglavnom još mi gore bilo user posted image .
I da, UZV koji je trajao 5 minuta je koštao 100 KMuser posted image , sreća pa me anidla upozorila na cijene,

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13873
30.1.2010 15:15:31   
pocahontas
user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13874
30.1.2010 15:16:10   
marinčii
baš mi je žao da ipak morate na operaciju,stvarno ti naši doktori kako mogu biti tako nestručniuser posted image ,probaj se nesekirati iako znam da je to nemoguće,al bit će to sve uredu uz božju pomoć

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *