|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  554 555 [556] 557 558   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.1.2010 15:27:01   
*pcelica*
Skorpija bas mi je zao sto morate na operaciju,zelim ti da sve prodje u najboljem redu, i pokusaj da se manje sikiras mada znam da je nemoguce i pokusaj da se distanciras od savjetnika koji ce ti samo jos vecu konfuziju u glavi stvoriti i jos vise te nasekirati 

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13876
30.1.2010 15:32:43   
ivanak
Baš mi je žao što malome to raditi.
Meni je grozno bilo kad mi je pedijatrica rekla da će ga malo cap cap zato što ima uski otvor na pišu, došlo mi je plakat. A tek kad ovo čuješ. A jeli se može situacija popraviti da se neradi operacija

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 13877
30.1.2010 15:44:22   
Apotekarka
skorpija misa mu i cuni...sta ces sad samo hrabro a bome nije ni prvi ni zadnji kojem je to urađeno,bez panike bit ce to sve dobro...A na doktore sam ljuta svakim danom me sve vise iznenadjuju(cast i zuzetcima) ali stvarnoo je doslo vrijeme da se njihovim diplomama obrisu guzice ako su ih kupili...user posted image user posted image user posted image
Znaci vodis dijete pedijatru a vakcinu i pregled u nas drze pedijatra star ko grcka pogleda grlo(bog me ubio ako ista voidi) i taj a cunu nikad nije ni pogledao(da ne bi sestrice morale prati da im se koje dijete ne popisa),ma treba ih odvesti na kliniku da presvlace usrane babe i dede da se drugacije ne izrazim...Pitam ga sto place usnu grcevi,pa covjece sdjetetu umal 7 mj...Uh kako sam se razestila mm ce dobro proci ako ne fasujeuser posted image
Eh Antonio mi u danu spa vao 2 huser posted image user posted image user posted image ,mama se razradila rucak,pogaca,cistim frizider,pospremam,a sve me boli reko da manje mislim na bol...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13878
30.1.2010 16:05:16   
Anoniman
skorpija,bas mi je zaouser posted image znaci nemoze nista bez operacije.Pa kad vam je rekla da dodjete ponovo da vam to rade,e ljudi moji jesu ovi dokt.neznam sta rade kad nemaju pojma ..Dok,sam sta neupitas nece ti ni reci za djete .
Bit ce to sve dobro abd.user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 13879
30.1.2010 16:10:56   
škorpija
hvala vam drage moje na podršciuser posted image , uglavnom evo gledam malo po forumima i internetu, većinom piše da se do druge godine može čekati sa operacijom i da postoiji i mogućnost hormonalnog liječenja,odnosno injekcijama,  pa ništa, posjetićemo i dječijeg endokrinologa, čisto da provjerimo sve opcije, a ako na kraju bude i operacija, bože moj, nije smak svijeta,user posted image ne daj bože kakve gore stvari

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13880
30.1.2010 16:24:51   
noaa
skorpija drzi seuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13881
30.1.2010 16:35:55   
Honey3
škorpija nemoj se sikirati,kod mog brata mali je operisao,oba testisa su bila uvucena a bio je 3.razred,ništa strašno vjeruj mi,ujutro otišli u bolnica poslije podne došli...eno ga sad momak 6.razred mašallah....drzimo vam figeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13882
30.1.2010 18:38:50   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: škorpija

hvala vam drage moje na podršciuser posted image , uglavnom evo gledam malo po forumima i internetu, većinom piše da se do druge godine može čekati sa operacijom i da postoiji i mogućnost hormonalnog liječenja,odnosno injekcijama,  pa ništa, posjetićemo i dječijeg endokrinologa, čisto da provjerimo sve opcije, a ako na kraju bude i operacija, bože moj, nije smak svijeta,user posted image ne daj bože kakve gore stvari

Ljubimo mi naseg druga i njegovu mamu... user posted image
Sta god i kad god odlucite mi cemo biti tu da pruzimo iskreno podrsku...
I upravu si ne daj boze kakvih gorih "bajkaca"...pu, pu, pu!!!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13883
30.1.2010 18:39:01   
Anoniman
A joj skorpija, user posted image ...ja bi majkemi sacekala jos....ne znam...mozda se stvarno to samo od sebe rijesi...a pogotovo ako imas fore jos 1 god.

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 13884
30.1.2010 19:46:43   
Anoniman
Škorpija baš mi je žao malenog, ja mislim da će to biti sve u redu aB...
Hajd kad nađeš vremena malo nam objasni kako se to može prepoznati jer ovi naši dr. fakat i ne pogledaju ...Meni tako žao njihovih čunica kako su pritisnute u ovim pelenama...

Eh da vam ispričam jednu smješnu situaciju sl. kao što je dadada imala skorouser posted image
Znate da mi moj Ali ima problema sa tvrdom stolicom ovih dana, tako da je bio samo na šljivi, supama, jabukama i sl.Razrahatila ja njega danas bez pelene čuna mu se uvukla nešto reko nek malo prodiše, kad je dijete počelo kakiti uspjela sam brzinski podmetnuti tetra pelenu bila mi pri ruci...Ja sam se smijala nisam sebi mogla doć,  još i sjede na kraju u to sve sa širokim osmjehom na licu...
Al nek se on meni olakšao user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13885
30.1.2010 20:06:21   
Anoniman
škorpija, e miša mu!! Hajde nemoj brinuti. I ja sam za da se prvo sve drugo pokuša pa onda na kraju ako se mora operacija. Ja sad ne znam jesu li to ti neki tzv. klinčići ili tako nešto..... ako jeste čula sam da se to da izliječiti.

Breskva, koliko ja znam, bude skrotum (mošnje) prazan bez sjemenika. Neka me neko ispravi ako griješim....

B i ja spavali do maloprije user posted image i on bi još al kad sam vidjela koliko je sati odmah sam ga probudila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13886
30.1.2010 20:12:17   
Mya_81 RR

Eeeee, koliko sam danas mislila na vas i baš mi je žao...ali znaš već sve sama, a i cure su sve napisale user posted image pa se ja neću ponavljati...

Znaš da smo uz vas user posted image

Ljubi nam dječaka i zaželi mu laku noć user posted image i reci da mu je Minja poručila da se ne smije buditi više od 2 puta  user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13887
30.1.2010 20:15:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Breskva
još i sjede na kraju u to sve sa širokim osmjehom na licu...

Mogu misliti koji je blaženi osmijeh imao...ma, bilo mu dobro user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13888
30.1.2010 20:16:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Škorpija baš mi je žao malenog, ja mislim da će to biti sve u redu aB...
Hajd kad nađeš vremena malo nam objasni kako se to može prepoznati jer ovi naši dr. fakat i ne pogledaju ...Meni tako žao njihovih čunica kako su pritisnute u ovim pelenama...

Eh da vam ispričam jednu smješnu situaciju sl. kao što je dadada imala skorouser posted image
Znate da mi moj Ali ima problema sa tvrdom stolicom ovih dana, tako da je bio samo na šljivi, supama, jabukama i sl.Razrahatila ja njega danas bez pelene čuna mu se uvukla nešto reko nek malo prodiše, kad je dijete počelo kakiti uspjela sam brzinski podmetnuti tetra pelenu bila mi pri ruci...Ja sam se smijala nisam sebi mogla doć,  još i sjede na kraju u to sve sa širokim osmjehom na licu...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaa, mozes misliti njemu rahatlukauser posted image user posted image user posted image user posted image ...dobro je...imas brze reflekseuser posted image user posted image user posted image user posted image a sada mu fino tutu kupi...vidis da covjeku treba prostorauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13889
30.1.2010 20:35:03   
noaa
Enisa hvala za sliku,evo kod Noe nema danas pokazala sam muzu sliku da vidi o cemu prica kaze on jupiii ima jos netko debele obraze ko nase djeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13890
30.1.2010 20:39:43   
ena23
molit cu lijepo, ima tema otvorena user posted image
i ja sam postavila sliku tamo pa vidi na koga taj vas osip vise lici user posted image

skorpijo, da ne ponavljam sto su cure rekla: uz vas smo user posted image user posted image user posted image user posted image za druga

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 13891
30.1.2010 20:41:52   
Anoniman
Tako i meni bude drago kad vidim debelu bebu, nismo jedini, nismo jedini user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 13892
30.1.2010 20:42:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ena23

i ja sam postavila sliku tamo pa vidi na koga taj vas osip vise lici user posted image

eno je!!! Znala sam da će nas ružiti user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 13893
30.1.2010 20:43:06   
noaa

IZVORNA PORUKA: ena23

skorpijo, da ne ponavljam sto su cure rekla: uz vas smo user posted image user posted image user posted image user posted image za druga

taman sam htjela napisati da je kod nas kao i kod tvog bebaca user posted image isto skroz

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13894
30.1.2010 20:46:04   
ena23
eh drago mi je da nismo jedini. i sta cemo mi sad povodom toga? ja sam rekla mazati svojim mlijekom i eno danas sam ga svog pospricala, djete se prepalo user posted image

enisa: hm hm, javljam se za poziciju pomocnog administratora uskoro user posted image
a sta cu ja kad sam naletila bas kad treba user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 13895
30.1.2010 21:15:55   
Anoniman
a gjde je tema?? dajte mi link?? opet sam priglupa danasuser posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 13896
30.1.2010 21:23:27   
R&T@
Mi malo bolujemo. Nosić začepljen, sinoc visoka temperatura a iz usta slavina...user posted image user posted image user posted image
Čini mi se da su to opet simptomi novog zuba.
Da je hoce malo popustiti, dosta nam je 6 zasad.

Škorpija, držimo vam fige i šaljemo zagrljaje.....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13897
30.1.2010 21:26:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Mi malo bolujemo. Nosić začepljen, sinoc visoka temperatura a iz usta slavina...user posted image user posted image user posted image

saljem jedan veeeeeeeeelikiuser posted image da sto prije prodje

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 13898
30.1.2010 22:05:31   
mnn
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: tajra

a joj da nam što prije ozdravite.alex nana napokon sad krečem i ja za njim..

user posted image

saljem jedan veeeeeeeeelikiuser posted image da sto prije prodje

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13899
30.1.2010 23:11:17   
teacher75

Evo mi se upravo vratili sa UZV-a, Sandra Vegar je samo potvrdila dijagnozu koju je dao dr. Zvizdić, Ajdinu se desni testis nije spustio i ona se naravno iščuđavala kako to, pobogu, niko od pedijatara nije vidio, pa vidi se i bez ultrazvuka, bla, bla, bla, uglavnom samo me još više iznerviraju kad se čude svojim nestručnim kolegama. Ustvari na kraju je i ona rekla da pedijatri na to ne obraćaju pažnju, uglavnom Ajdin će morati na operaciju, a kad pomislim provesti najmanje 3 dana na Koševu već mi je muka od životauser posted image user posted image user posted image . Još me nazvala moja nena, da puita šta je bilo, e kad sam joj rekla, ona zakukala NE, NIKAKO operacija, upropastićete dijete, on će podleći na operacionom stolu i takve gluposto, ma uglavnom još mi gore bilo user posted image .
I da, UZV koji je trajao 5 minuta je koštao 100 KMuser posted image , sreća pa me anidla upozorila na cijene,

bas mi je zao draga, drzim vam fige. bice to sve kako treba, ljubi mi ajdina

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  554 555 [556] 557 558   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  554 555 [556] 557 558   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *