teacher75
|
IZVORNA PORUKA: škorpija Evo mi se upravo vratili sa UZV-a, Sandra Vegar je samo potvrdila dijagnozu koju je dao dr. Zvizdić, Ajdinu se desni testis nije spustio i ona se naravno iščuđavala kako to, pobogu, niko od pedijatara nije vidio, pa vidi se i bez ultrazvuka, bla, bla, bla, uglavnom samo me još više iznerviraju kad se čude svojim nestručnim kolegama. Ustvari na kraju je i ona rekla da pedijatri na to ne obraćaju pažnju, uglavnom Ajdin će morati na operaciju, a kad pomislim provesti najmanje 3 dana na Koševu već mi je muka od života . Još me nazvala moja nena, da puita šta je bilo, e kad sam joj rekla, ona zakukala NE, NIKAKO operacija, upropastićete dijete, on će podleći na operacionom stolu i takve gluposto, ma uglavnom još mi gore bilo . I da, UZV koji je trajao 5 minuta je koštao 100 KM , sreća pa me anidla upozorila na cijene, bas mi je zao draga, drzim vam fige. bice to sve kako treba, ljubi mi ajdina