|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.2.2010 19:05:40   
lirio
IZVORNA PORUKA: dadada

Nego, imal' iko stariji od nas bez zubauser posted image znam da ima ovih beba od dva mjeseca, ali ima li iko da mu je haman pa 11 a da nema ni zuba jednog jedinoguser posted image user posted image user posted image user posted image

no sikirikiuser posted image user posted image user posted image ...moj stariji sin je prvo prohodao pa onda dobio zubić i tio gornju lijevu jedinicu...a prohodao je sa 10 i po mj...sutradan mu našli zubić...a ovaj maleni sad ima 3 i po mj i zubić samo što nije...user posted image user posted image user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14351
4.2.2010 19:10:02   
Mya_81 RR

Nego, imal' iko stariji od nas bez zubauser posted image znam da ima ovih beba od dva mjeseca, ali ima li iko da mu je haman pa 11 a da nema ni zuba jednog jedinoguser posted image user posted image user posted image user posted image

Stariji nema, a mislim da je na listi druga Nora, pa Minja, Antonio i Anel...i onda dalje ovi mali pačići koji su još mali za to user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14352
4.2.2010 19:12:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lirio

no sikirikiuser posted image user posted image user posted image ...moj stariji sin je prvo prohodao pa onda dobio zubić i tio gornju lijevu jedinicu...a prohodao je sa 10 i po mj...sutradan mu našli zubić...a ovaj maleni sad ima 3 i po mj i zubić samo što nije...user posted image user posted image user posted image

hvaaaaaaaaaala...e pa da znas da si me obradovala ko da me sunce ozarilouser posted image ...iako stalno sebi ponavljam sto mi rodjak rece jednom "je li znas ikoga da mu zubi nisu narasli" opet sam sva user posted image

(odgovor članu lirio)
  Neposredna veza do poruke: 14353
4.2.2010 19:13:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Stariji nema, a mislim da je na listi druga Nora, pa Minja, Antonio i Anel...i onda dalje ovi mali pačići koji su još mali za to user posted image

ali nema starijihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14354
4.2.2010 19:15:38   
Mya_81 RR

ali nema starijihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, šta plačeš...bar ste prvi na nekoj listi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14355
4.2.2010 19:18:14   
lirio

hvaaaaaaaaaala...e pa da znas da si me obradovala ko da me sunce ozarilouser posted image ...iako stalno sebi ponavljam sto mi rodjak rece jednom "je li znas ikoga da mu zubi nisu narasli" opet sam sva user posted image

ma nemoj da budešuser posted image ...sve je to ok...kod nekih beba to jednostavno tako bude...nekima urane a nekima zakasne...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14356
4.2.2010 19:22:29   
škorpija
dadada ne znam je li belmina amna dobila zubić, čini mi se da je ona starija, eto da te utješim, iako što reče mia bolje barem u nečem biti No 1user posted image .

breskva meni je najgore što sam ja za vrijeme dok je one jeo kremu bila na RR u drugoj sobi, sramota ccccuser posted image . uglavnom kriv je proizvođač te kreme što je napravio kutiju koju i beba može otvoriti, to nam se dešava već treći putuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 14357
4.2.2010 19:25:50   
mamaajna
ma ima sta se sekiras,sve je to individualno, znaju djeca uopste da nemaju zametke mlijecnih zuba,kao i odrasli stalnih

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14358
4.2.2010 19:26:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
breskva meni je najgore što sam ja za vrijeme dok je one jeo kremu bila na RR u drugoj sobi, sramota ccccuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

A, znači dečko nam se navukao na kreme user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14359
4.2.2010 19:26:42   
nikita
svekrva mi rece danas da je mom muzu bila 1god i 1 mj kad mu je prvi zub niknuo

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 14360
4.2.2010 19:30:10   
škorpija
breskva meni je najgore što sam ja za vrijeme dok je one jeo kremu bila na RR u drugoj sobi, sramota cccc .

A, znači dečko nam se navukao na kreme

sreća ne jede one skupeuser posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14361
4.2.2010 19:31:06   
škorpija
aaaaa i ti se kriješ pticouser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14362
4.2.2010 19:33:43   
Mya_81 RR

aaaaa i ti se kriješ pticouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14363
4.2.2010 19:41:09   
Anoniman
Jah i to sto kazete..user posted image user posted image user posted image No.1 krezubicauser posted image user posted image user posted image user posted image

nego zamislite njemu rodjendan...torta, djeca, baloni, mama, tata,nana, pas i kez bez zubauser posted image ...ako ne dobije do rodjendana ja cu vala doraditi fotografije u photoshopuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14364
4.2.2010 19:47:26   
škorpija
Prijavak: grah je bio boli glavauser posted image , uh što smo se naklopali

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14365
4.2.2010 19:48:57   
Honey3
dadada ne se brinuti,mojoj starijoj kcerki narasto prvi zubic pred sami rodjendanuser posted image a malom kod moje sestre u 14-om mjesecuuser posted image sto kasnije bice bolji zubiciuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14366
4.2.2010 19:50:41   
Honey3
skorpija bice belaja vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14367
4.2.2010 19:54:05   
škorpija
sreća spavamo  u odvojenim sobamauser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14368
4.2.2010 20:15:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

I mi smo ova dva dana strahota nervozni...stalno nešto cendra, apsolutno joj nije ništa po volji....eh, izgleda da smo i mi došli napokon u tu neizbježnu fazu zubića user posted image samo da ne traje predugo...

Mya da te ohrabrim tek sad počinje tulumuser posted image i trajeeeeeeee ko ni jedan u tvom životu...Uvijek zoru dočekaš...user posted image user posted image user posted image

Ma, hvala mila moja što me malo smiri..sad ću moći fino zaspati večeras user posted image user posted image user posted image

haman je i to kod nas ,pocelo je pocelo al malo jace nervoza user posted image ,,jer sam primjetila da je do zubova heheh gdje sam dosad bila.
Danas mu dala jabuku ogulila narezala na kriske pa da glaba ,,on se tusi desne drpajuciuser posted image i zalosno...
A kad sam odmaknula od usta ma zakoceno se od huje place ...
Kad desni mazem godi,mu samo tako eh da oce vise izbit muko moja,bas ga pate ((
Mi smo skoro dosli,bio je miran sat poslije kud koji,mili moji morali doci place nervozan,zaspo je dal ce se budit neznam .
Al mi se ovo kod njega nista nesvidja prije je spavao,po dani 3 puta po sat dva pola sata kako kad i meraka.
A sada po 5min.navecer zaspi 21,ili 22.budi se jednom dvaput za flasu ostalo sve nesto mu fali i porani mi oko pola 7 ...
Pozelila sam spavat do 9...
Al samo,kazem boze neka je zdrav mi izdeverat ce se vec nekako abd.user posted image

Neposredna veza do poruke: 14369
4.2.2010 20:17:12   
teacher75
felix, jesi li vidjela sta sam ti napisala na temi Slike nasih beba?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14370
4.2.2010 20:32:16   
Anoniman
jesam sada,da bas liceuser posted image inace anel malo vuce na zensko user posted image user posted image posto ima okruglo lice heheh.
uzbuna anel ustouser posted image a trebao bi spavati ko top,citav dan nespava probudi se plakajuci u zadnje vrijeme ...
Kad ce ova  kriza procuser posted image ....Kad joj je rok trajanja istice......
Nismo valjda navikli ovako inace je pametnica beba a sada hmm..necu se vise nikada hvaliti!!

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 14371
4.2.2010 21:06:12   
ivanak
Vidim da se priča o zubima. Evo meni se čini da mi imamo problem.
Nabreknuta je i trebala bi nam izaći gornja jedinica, još nam je to pedijatrica rekla....
Ja svaki dan zagledam i zagledam, kad još ništa.
Ali smo otkrili da mu je donja dvojka i sa jedne i druge strane počela nicati.
Jeli to normalno????

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14372
4.2.2010 21:08:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

dadada ne se brinuti,mojoj starijoj kcerki narasto prvi zubic pred sami rodjendanuser posted image a malom kod moje sestre u 14-om mjesecuuser posted image sto kasnije bice bolji zubiciuser posted image

user posted image ..e ovako ce i kod A garant...ma znam da ce izac, ali vise kaaaaaaaaaaaaduser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  skorpija...koliko si ga kuhala nakrajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14373
4.2.2010 21:12:40   
Anoniman
Zemlja zove saharu...sahara javi seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14374
4.2.2010 21:21:23   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: ivanak

Vidim da se priča o zubima. Evo meni se čini da mi imamo problem.
Nabreknuta je i trebala bi nam izaći gornja jedinica, još nam je to pedijatrica rekla....
Ja svaki dan zagledam i zagledam, kad još ništa.
Ali smo otkrili da mu je donja dvojka i sa jedne i druge strane počela nicati.
Jeli to normalno????

Misliš da dvojke niknu prije jedinica?

Češće se dešava da će prvo doći jedinice, ali mislim da se nekome desi da i dvojke dodju prvo

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Da. (0%)

Ne. (100%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *