|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  575 576 [577] 578 579   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.2.2010 10:21:34   
dady
Evo i nas!!!user posted image
Mi smo sinoč ljepo spavali,D je zaspao oko deset sati, i probudio se oko ponoći da doji i tek ponovo oko 5!!! što je veliki napredak!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I onda se probudio u pola 9,i dozivao mamu dozivao!!!I kad je skontao da ne reagujem,fino dopuže,do mene!!! A inače ne zna puzati,samo kad mu nešto treba,ljenguz mali!!! I ujede me za bradu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Inače,kako je dobio gornje zubiče nenormalno se ujeda!!!
Ujedaju li se vaše bebe???

Benjaminu sretan mali ročkas evo mu šaljemo pun user posted image user posted image user posted image user posted image
Nellici također želimo sve naj,naj i njoj šaljemo user posted image user posted image user posted image !!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14401
5.2.2010 10:23:03   
noaa
Skorpija sretno,Ajdin ce to aBd dobro podnjetiuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14402
5.2.2010 10:36:05   
Meri29
Dobro jutro user posted image
Mi smo prespavali citavu noc bez problema, budila mi lutkica samo dva puta da jede, ali je zato od 7 aktivna, a meni user posted image user posted image user posted image user posted image Ne znam da li puno grijesim, ali mi uz nju spavamo normalno, nikako se navecer ne budi i ne place, ali spava uz mene, drugacije nece ni da zaspi
Cestitamo malim drugarima rodendane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 14403
5.2.2010 10:41:41   
dady
Meri29 i moj spava evo 15-tak dana uz mene,neče uopće da utvrdi dok ja ne legnem!!! Mislim da je to o.k.!!! Imaš pp

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14404
5.2.2010 11:03:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dady

Evo i nas!!!user posted image
Mi smo sinoč ljepo spavali,D je zaspao oko deset sati, i probudio se oko ponoći da doji i tek ponovo oko 5!!! što je veliki napredak!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I onda se probudio u pola 9,i dozivao mamu dozivao!!!I kad je skontao da ne reagujem,fino dopuže,do mene!!! A inače ne zna puzati,samo kad mu nešto treba,ljenguz mali!!! I ujede me za bradu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Inače,kako je dobio gornje zubiče nenormalno se ujeda!!!

Benjaminu sretan mali ročkas evo mu šaljemo pun user posted image user posted image user posted image user posted image
Nellici također želimo sve naj,naj i njoj šaljemo user posted image user posted image user posted image !!!
user posted image user posted image user posted image nasao caku,kako ce da mamu probudi dobar je nema sta svaka cast malom piletuuser posted image user posted image
A ujeda al desnimauser posted image nasloni na moje lice i pokusava al nema nista heheh i dalje desni a sta ce biti kad budu zubici user posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 14405
5.2.2010 11:03:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

Sretni rođendani i od nas za Benjuuser posted image  i nelicinu user posted image user posted image .

mi se evo vratli od dr. bila mi je pravo frka, ali poslije razgovora sa dječijim hirurgom Z. Zvizdićem baš sma se rasteretila, umirio nas je pravo i objasnio sve što smo htjeli znati, tako je prijatan čovjek. Uglavnom u pon ide mm kod njega na kliniku da dogopvori termin za operaciju, ja sam tražila što prije to bolje.
pitala sma ga i za hormonsku terapiju, on kaže da je ona primjenjiva kod mobilnih testisa, ali da ne pomaže kod fiksiranog nespuštenog testisa

sretno draga! bice to sve abd uredu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14406
5.2.2010 11:33:03   
ivanak

user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitamo benji rođendan i neka se smije, papa i sluša mamu najviše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mi spavamo ima dugo... mene još brine to za zubiće. Zovnut ću ja pedijatricu....

Škorpija drž se, bit će sve u redu.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14407
5.2.2010 11:37:09   
iv@ncica
Benjaminu i Nellici sretan mali roćkasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutro mame..vidim kod sviju cirkulira sve isto..grcevi ..zubi..ne spavanje sve muci user posted image

i mi nikako skoro ne spavamo...stalno jeca i kenka u snu..vrti se . budi..prica..galami..
pa vidim da nije vise mu do sike..vec ne znam sta mu je..zubi jesu u pitanju..ali sta mu je od kad se rodio..nema vise opravdanja..dobit ce lopuza po guzi..bas je zlocest, ziv i nemiran..ljuti se na svaku..i sve se baca u nazad od bijesa..pogan jedna---
jucer smo fino setali vani..on to obozava..i sinoc je stalno plakao i htio vani..jos nam dosli gosti i kad su usli i vrata ulazna zatvorila..on u dreku..da mi je poplasio goste...boze sacuvaj..evo ga sad malo skida s ociju..nervozan je danima i tesko skroz zaspe..ne znam sta da radim vise s tim njegovim nespvanjem..a ja sam svako malo prehlađena..7 dana odmorim pa opet..ne pazim se valjda ovo cas toplo cas hladno..evo me opet smrkcem i ne mogu o sebi oh..samo nek njega bar to ne muci ;))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.2.2010 11:38:46 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14408
5.2.2010 11:39:51   
iv@ncica
nama su prvo izbile gornje dvice, pa kecevi.. jos su nam zubici dobro rastavljeni..kazu zlockasta djeca--a i jesu ;)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14409
5.2.2010 11:43:36   
Nejrica
e dobro jutro i od nas!Slavljenicima sretni mali rodjendani!Ah ti zubici su kod svih beba problematicni,Kerim je svaki svoj zub odbolovao,al bukvalno!Tih dana je bio nervozan,plakao,a prije nekoliko dana mu je izbila 4ka,pa je imao i temperaturu.Eh,a koliko ih jos ima :( I on ima prilicno rastavljene gornje jedinice,a kazu da su to ljutice male.Ma nek su nam samo zivi i zdravi!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14410
5.2.2010 11:43:39   
salmy
Juto za sve mamice i njhove bebe!!!!!!!!  mi isli da primimo vakcinu (trecu po redu) i nismo primiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bebi ima mali osip na preponi pa dr,kaze dok se smiri da dodjemo na vakcinu! Inace je super pregled imamo 7,700kg!user posted image user posted image user posted image
Ali eto nismo dobili bocu!!!!!!!!!
Jeli neko imao slicno iskustvo????

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14411
5.2.2010 11:46:44   
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy

Juto za sve mamice i njhove bebe!!!!!!!!  mi isli da primimo vakcinu (trecu po redu) i nismo primiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bebi ima mali osip na preponi pa dr,kaze dok se smiri da dodjemo na vakcinu! Inace je super pregled imamo 7,700kg!user posted image user posted image user posted image
Ali eto nismo dobili bocu!!!!!!!!!
Jeli neko imao slicno iskustvo????
ispravka 6,700user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14412
5.2.2010 11:49:02   
dady
I mi smo dobili prvo gornje dvojke,jedinica ni na mapi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14413
5.2.2010 12:19:34   
Anoniman
cestitamo male rodjendaneuser posted image mi smo super spavali,prvo sam ga ljulala kao svaku vecer na rukama(greska u pocetku), ma sve pokusala nije htio spavati. na kraju sam ga stavila u krevetac, igrao se, pa  malo kenjkao,nismo ga htjeli dici i na kraju je zaspao. ma odsad cu ga ovako ostavljat svaku veceruser posted image  vani je oblacno ne možemo u setnjuuser posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 14414
5.2.2010 12:25:46   
dafri
IZVORNA PORUKA: dady

Meri29 i moj spava evo 15-tak dana uz mene,neče uopće da utvrdi dok ja ne legnem!!! Mislim da je to o.k.!!! Imaš pp

I kod mene je tako,izgleda da su skontali šta im je ljepšeuser posted image

Škorpija držimo fige da bude sve ok

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 14415
5.2.2010 12:31:41   
marinčii
joj dady mene je jučer matej tako ugrizo da sam vrisnula,posle me sve bilo strah da više neće dojiti al sreća oće

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14416
5.2.2010 12:34:27   
Nejrica
salmy i Kerim je imao taj osip,ali nije dugo trajalo.Ja sam mu to mazala kantarionovim uljem i za 2 dana je nestao!Cesce mjenjej pelenu i ostavi malo da se nakon pranja prozraci guza!Pa eto probaj!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14417
5.2.2010 12:34:44   
Nellica
škorpija čuvamo fige, biće sve uredu vidjet ćeš.

benji malenom drugu i od nas sretan rodjendanuser posted image

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14418
5.2.2010 12:51:52   
mojbebac
Benjaminu i Nellici sretni mali rockasi user posted image user posted image user posted image
mi smo se jutros probudile u 5, uzas to mi se nikako nije desilo, prica zena sve u sesnaest, naspavala se, a ja ...... ma ko me pita, i naravno ona zaspala u 11, a ja cu citav dan biti van sebe ..... e stvarno se sada divim svima cije bebe nisu spavalice, i rano se bude jer ja ne znam kako bih da mi je ovako bilo .... valjda se navikne covjek .....
uh uh  i nju muci zubic, nikako da nikne sve se zacrvenilo, i bjeli se ali nece pa nece, toliko bali da joj siperke mogu cijediti nakon pola sata, i vjerovatno zbog toga pije jako puno tecnosti ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 14419
5.2.2010 12:53:29   
marinčii
joj mene će ovaj moj izluditi sa svojim jelom,ja mu izmiksala bananu sa svojim izdojenim mlijekom i malo keksa a on neće ni da okusi,baš više nemam ideja šta mu dati
salmy probaj bephanten kremu za guzu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 14420
5.2.2010 12:56:56   
Anoniman
Cao, kako su mi bebice!
Nemam vremena ovih dana pisati, mama mi operisana, pa nisam pri sebi, mislim dobro je hB, kamenac u zuci i bruh.
A sad da cestitam sve nove rodjendane, Benji posebno saljemo veliki paketuser posted image user posted image user posted image user posted image , a i ostalim bebicama user posted image user posted image user posted image , cestitam i nove zube ako ih ima i ljubim sve bebice.
škorpija, sretno vam draga i da sto prije sve brige budu iza vasuser posted image
dadada, ljubi mi Auser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 14421
5.2.2010 13:00:18   
Apotekarka
Dobar dan...
Mi smo nocas nemirno spavali a jutros ustao nerovozan i eto sad sam mu flasu dala i nek spava...Poceo je nazor kasljati kad mu sta ne stima kaze zaova ma ne znam mozda kaslje ajd reko bona sto ne kaslje nikad sem kad se naljuti da privuce paznju malo kise ali bome kaslje sav se zacrveni od nazor natezanja...
Felix to nase nocno budjenje traje od polovice devetog mj a zuba jos nigdje prema tome ne ztnam sta i ti rekla...
Benjamin i Nelica sretni rodjendani
skorpija samo mi se nemoj sikiratri bit ce to ok...
E ove mame sto kazu bebe im od 2 mj stavljaju rukice i bale i nama je to pocelo s neka 2,5 mj otprilike i jos traje a zuba nema...
Marinci kako matej tasko slabo ista hoce mpj sve jede sta god mu dam jedino supici nije ljubitelj...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14422
5.2.2010 13:05:25   
salmy
Ma nije mi zbog osipa toliko,koliko mi je zao sto nije primio bocu!
Zamislite uzasa kod nasih farmaceuta ili ti apotekara,dr.mi propisala kremu za mazanje guze,a doticne gospoje mi dale(nigdje veze) neku tecnost........sreca pa nisam mazala bebiju odmah.Zovu one mene tel.da se vratim u apoteku POGRESNO mi dale!
Boze sacuvaj nismo ni sigurne sta nam trpajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14423
5.2.2010 13:10:39   
Apotekarka
Zovu one mene tel.da se vratim u apoteku POGRESNO mi dale!

Nemoj mui kudit strukuuser posted image user posted image user posted image
Salim se desava se greska samo bome treba dobro paziti,dobro je kad je rijec o kremi samo a kad je o tabletama tad je haos

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14424
5.2.2010 13:14:03   
Honey3
dobar dan i od nas
cestitamo male rodjendaneuser posted image user posted image user posted image skorpija drago mi je da ti je dr.malo olaksao,sad ces malo mirnija cekati operacijuuser posted image mojbebac i moja beba bali nenormalno od 2 mjeseca i nije od zubica,nema jos ni na vidiku,a sipera nemogu namijenjati i jos joj stavljam gazu ispod majice,sve protopiuser posted image salmy mi nismo imali takav osip,imali smo ispod brade od balenja pa nisu dali vakcinu,inace ako beba ima bilo kakav osip oni ne daju zato ne brini primice za koji dan,samo joj mazi taj osip meni je pomogla bademova a moze i kantarionovo ulje kao sto su ti vec rekli....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  575 576 [577] 578 579   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  575 576 [577] 578 579   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ogrlica od cilibara
Miimy

interesuje me dali se ogrlica moze prenositi sa djeteta na dijete.... ako je jedno djete koristilo dali moze drugo i dali ima tok trajanja...

Da (80%)

Ne (20%)

Broj svih glasova: 93

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *