|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  574 575 [576] 577 578   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.2.2010 21:23:54   
ivanak
Prije su mu nikle dvojke, nego jedinice gornje.
Baš nekako čudno.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14376
4.2.2010 21:37:35   
Hanady RR
Pozdrav drage moje...
ja moradoh dorbo da se načitam al morala sam da iščitam škorpijin raport.
Škorpija draga...neizvjesnos je grozna al biće to sve OK...eto sad na bebin rođkas ja moram ha net da izlazim da vidim šta je bilo 12. februara...i pošto ću ja taj dan biti sretna sretan...ti ćeš se javiti sa divnim vjestima i ja ću imati razloga da zaplešem na stolici kao nekad prije 3 i pol godine.( na prvo hanadin rođkas)

Dadada neboj brinut za zubiće...moja kolegica koliko se gnjavila sa tim kad će kad će djete od 11 mjeseci odvela zubaru...čovjek joj rekao da je bolje da ona malo psihologu ideuser posted image user posted image user posted image al stvarno njoj je svekrva od 4 mjesac bebe svaki ubogi dan o zubićima pričala i tako mi došli djetetu na prvi rođendan kad u neko doba kuma vrisnu djete je ujelo izašao joj prvi zub.

Drago mi je da je Zari super u vrtiću...a mimice...za kaznu neka tata kupi još jedne.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14377
4.2.2010 21:53:57   
škorpija
hanady i ja se nadam dobrim vijestima, ma kako god samo da se sve dobro završi. a bogami nećemo da vam kvarimo roćkasuser posted image

dadada, čuj koliko sam kuhala, pa koliko si mi reklauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14378
4.2.2010 22:02:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

Pozdrav drage moje...
ja moradoh dorbo da se načitam al morala sam da iščitam škorpijin raport.
Škorpija draga...neizvjesnos je grozna al biće to sve OK...eto sad na bebin rođkas ja moram ha net da izlazim da vidim šta je bilo 12. februara...i pošto ću ja taj dan biti sretna sretan...ti ćeš se javiti sa divnim vjestima i ja ću imati razloga da zaplešem na stolici kao nekad prije 3 i pol godine.( na prvo hanadin rođkas)

Dadada neboj brinut za zubiće...moja kolegica koliko se gnjavila sa tim kad će kad će djete od 11 mjeseci odvela zubaru...čovjek joj rekao da je bolje da ona malo psihologu ideuser posted image user posted image user posted image al stvarno njoj je svekrva od 4 mjesac bebe svaki ubogi dan o zubićima pričala i tako mi došli djetetu na prvi rođendan kad u neko doba kuma vrisnu djete je ujelo izašao joj prvi zub.

Drago mi je da je Zari super u vrtiću...a mimice...za kaznu neka tata kupi još jedne.

e ako mu ne iznikne barem jedan do rodjendana vala cu i ja kod srinkauser posted image user posted image

skorpija, pitam rekoh red jeuser posted image

E skontala sam sta cu raditi...mijenjam profesiju, posto od ovog mog faksa nema nista, odoh u tockolupace ili vec kako se zovuuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 14379
4.2.2010 22:05:18   
mojbebac
nama je prvi zubic izbio nekad u 7 - om mjesecu, i poprilicno narastao, ali drugog ni na vidiku, i prilicno smjesno izgleda, akako je samo ostar ...... user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14380
5.2.2010 8:21:39   
marinčii
Jutro od nas,mi nismo loše spavali imali dva buđenja za dojenje i superiška ,vidim sinoć ste se napisale nisam još čitala al budem,ljubimo sve bebice  i nadamo se da ste svi imali mirnu noć..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 14381
5.2.2010 8:28:08   
marinčii
Prije su mu nikle dvojke, nego jedinice gornje.
Baš nekako čudno
malenom od moje jetrve su isto nikle prvo gornje dvojke pa onda jedinice,ma nema tu pravila kod svakog djeteta je različito ne brini se

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14382
5.2.2010 8:44:22   
ivanak
Ma znam da je zub zub. Pa gdje god bio, ali opet neki red bi volila.
Jadničak. Muči li ga i gornji i donji u isto vrijeme.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14383
5.2.2010 8:45:15   
Nellica
Drage moje,

Uhuhu bile ste mi vrijedne ko će stići sve iščitati, nama je danas mali rodjendan puna dva mjesecauser posted image user posted image user posted image
Noć je bila mirna, ali beba je bila budna od 1do 6, smijala se i nešto vrtila okama, sad spava nadam se da će san potrajati.

Vidim da o zubićima pričate, moja djevojčica ''bali'' kao da će joj zubići i trpa rukicu u usta...
Neko mi je rekao da se to zubići spuštaju u desni ?

Idem malo čitati da vidim šta ima novo...

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14384
5.2.2010 8:49:51   
sheri
jutro mame i user posted image
mi smo spavali ok, budili se jednom, kratko ruckili i nastavili. al zato je budjenje jutros bilo u pola 8user posted image . al hajd, navikava se cura na skolu vecuser posted image user posted image user posted image
nelica sretan rodjendan maloj bebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 14385
5.2.2010 9:10:01   
sweet BaBy
Jutroooo, nadam se da ste fino spavale.
Sretni mali rodjendani svim user posted image koje danas slaveuser posted image user posted image
Mi smo fino spavale, iako se user posted image 2-3 budila u snu plakalauser posted image
I jutros se u 7:30h nadiglauser posted image
user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14386
5.2.2010 9:30:26   
MinaMM
sretni rodjendani i od nas.user posted image user posted image user posted image user posted image

mali lopov je sinoc zaspao oko 1 a zato bi sad da spava. uh sad je to koliko toliko ok ali kad krenem raditi bice problem. mi smo setali i bilo nam je fino jucer i danas cemo ako vrijeme dozvoli.

nellice i moj A isto to radi  -bali, gura rukice u usta (to se desava kad otkriju ruke) i sve trlja jezik o desne pravo mi je smijesan. uz to pravi nekakv cudan zvukuser posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 14387
5.2.2010 9:34:13   
Anoniman
jutrooo
mi smo zaspali oko pola 11.Budi se dva puta jest u pola 2 i 6.Nije mirno spavao,nesto se stalno budio kenkaouser posted image posle oko 6 prebacim ga kod sebe rekoh,mozda ce spavat duze jest vraga usto opet u pola 8.user posted image jedva gledam nisam se nista naspavala.Plus boli me stomak ocekujemuser posted image pa i danas dan je fujj.
Ma neznam sta da radim A se stalno prevrce na stomak nespava uopce na ledjima vec na strani i tako se zaljulja i ode na stomu i naravno place,dok ga vratim probudi se.
I da nesto se uzadnje vrijeme budi plakajuci.(((
Ljubim vas...

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14388
5.2.2010 9:38:46   
marinčii
da nesto se uzadnje vrijeme budi plakajuci
nama se to dešavalo točno 3 tjedan prije nego nam je provirio zubić,uf znam kako ti je ,valjda iziđe brzo taj zubić da ga više ne muči

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14389
5.2.2010 9:40:20   
nikita
jutro
mi smo budni od 6 i poluser posted image  zato sto je jeo E I u 20 h i u 22h zaspo. Navikla sam da ustaje poslije 7 i pol -8h tako sam ko krepana. Juce je dan bio bolji, izgleda da mu pomazu Sab Simplex kapi za grceve, a i davala sam mu caj od komoraca.
Nelice i Mina i moj maleni tako bali, ruke stavlja usta i sumnjam da ce zubi, to je on otkrio rukice pa se igra.

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14390
5.2.2010 9:40:25   
marinčii
nellica čestitamo 2 mjeseca,i mi smo tada počeli stavljati rukice u usta,ja se isto prepala kontam ta neće mu zubići već(još me svi pričama morili ko brzo će drugo ako rano izbije zubić)uf baš me bili nasekiraliuser posted image user posted image al prvi nam izviro tek sa 6 mjeseci i 6 dana ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14391
5.2.2010 9:46:41   
Anoniman
Jutrica user posted image
Samo da prijavimo da smo danas napunili 8 mj. user posted image user posted image  Rastemo, rastemo, vrijeme leeeeeeeeti pravooooo user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14392
5.2.2010 9:48:43   
Anoniman
Sretan rodjendancic nasem Benjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14393
5.2.2010 9:51:13   
Anoniman
Nellice, sretan mali rodjendan i tvojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14394
5.2.2010 9:52:08   
noaa
Benjaminu sretan maji rodjendanuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14395
5.2.2010 9:54:02   
marinčii
IZVORNA PORUKA: noaa

Benjaminu sretan maji rodjendanuser posted image user posted image
i od nasuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 14396
5.2.2010 9:56:48   
nikita
Benjaminu i  Nellici sretan mali roćkasuser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14397
5.2.2010 10:06:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nikita

Benjaminu i  Nellici sretan mali roćkasuser posted image
i od nasuser posted image user posted image user posted image
Skoro se ukakio do vratauser posted image nepamtim kad je bilo ovako rijetka stolica pa sam ga svega morala operati.Sad je ko miran hehh
Juce je citav dan bio na flasi nema smisla,davat sta kad je bio nervozan nece da sjedi da ga hranim,pa kmeci rukicama razmahuje .
Marinci,kako nam je Matejuser posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 14398
5.2.2010 10:11:46   
dafri
nellici i benjaminu stretni mali rođendaniuser posted image user posted image

felix i mi se prevrćemo sa leđa na stomak i to nas razbudi,pravo nemirno spava i često se budi negdje od Nove,prije se nije budila nijednom a saduser posted image možda je zubić

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14399
5.2.2010 10:18:45   
škorpija
Sretni rođendani i od nas za Benjuuser posted image  i nelicinu user posted image user posted image .

mi se evo vratli od dr. bila mi je pravo frka, ali poslije razgovora sa dječijim hirurgom Z. Zvizdićem baš sma se rasteretila, umirio nas je pravo i objasnio sve što smo htjeli znati, tako je prijatan čovjek. Uglavnom u pon ide mm kod njega na kliniku da dogopvori termin za operaciju, ja sam tražila što prije to bolje.
pitala sma ga i za hormonsku terapiju, on kaže da je ona primjenjiva kod mobilnih testisa, ali da ne pomaže kod fiksiranog nespuštenog testisa

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  574 575 [576] 577 578   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  574 575 [576] 577 578   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pelene u BiH
anirbas

Koji Vam je najvažniji kriterij pri kupovini pelena?

Kvalitet (67%)

Praktičnost (6%)

Cijena (26%)

Brend (2%)

Broj svih glasova: 54

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *