|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  576 577 [578] 579 580   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.2.2010 13:33:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Cao, kako su mi bebice!
Nemam vremena ovih dana pisati, mama mi operisana, pa nisam pri sebi, mislim dobro je hB, kamenac u zuci i bruh.
A sad da cestitam sve nove rodjendane, Benji posebno saljemo veliki paketuser posted image user posted image user posted image user posted image , a i ostalim bebicama user posted image user posted image user posted image , cestitam i nove zube ako ih ima i ljubim sve bebice.
škorpija, sretno vam draga i da sto prije sve brige budu iza vasuser posted image
dadada, ljubi mi Auser posted image

user posted image ...nemoj mi se samo puno sekirati...a nas dvoje vam saljemo punouser posted image user posted image user posted image i user posted image user posted image user posted image da sve prodje kako treba i sto prije

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14426
5.2.2010 13:38:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Cao, kako su mi bebice!
Nemam vremena ovih dana pisati, mama mi operisana, pa nisam pri sebi, mislim dobro je hB, kamenac u zuci i bruh.
A sad da cestitam sve nove rodjendane, Benji posebno saljemo veliki paketuser posted image user posted image user posted image user posted image , a i ostalim bebicama user posted image user posted image user posted image , cestitam i nove zube ako ih ima i ljubim sve bebice.
škorpija, sretno vam draga i da sto prije sve brige budu iza vasuser posted image
dadada, ljubi mi Auser posted image

user posted image ...nemoj mi se samo puno sekirati...a nas dvoje vam saljemo punouser posted image user posted image user posted image i user posted image user posted image user posted image da sve prodje kako treba i sto prije

Hvala srecouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14427
5.2.2010 13:48:31   
marinčii
Marinci kako matej tasko slabo ista hoce mpj sve jede sta god mu dam jedino supici nije ljubitelj
a blago se tebi draga,da znaš koja je muka kad neće da jede,pa od jutros samo dva puta dojio i ništa drugo nećeuser posted image ,sad mu pravim krušku pa se nadam da će bar to pojesti inačeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14428
5.2.2010 14:53:22   
ivanak
Pa kako to neće da jede.Ne sviđa mu se ili....
Da ga malo zabaviš dok jede....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14429
5.2.2010 15:05:28   
reallove
Samo da vas pozdravimo brzinskiuser posted image ..Emin je pravi nestasko pa mi je sve na brzinuuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14430
5.2.2010 15:07:21   
sheri
dobrodosla u klub sve nabrzinu, dorucak u letu oko 2 sata, odlazak u wc nemoguca misija itduser posted image user posted image , al zato kad spavaju mi na rr da se pozalimo jedna drugojuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 14431
5.2.2010 15:23:09   
Anoniman
evo,i nas nabrzakauser posted image da se javimo A je ,jeo kasicu od banane posle caja igrali se dva sata pa na kupanje uzivali smo obadvojeuser posted image prvi put ga stavila da sjedi a naravno tu je bila pomoc,mm ga drzao.
Zaspo,nahranila ga  flasom i sad idem popit kaficu i zapalit u miruuser posted image
DA vas nesto,priupitamuser posted image smijemli ja kad A sjedi mi u krilu da mu rasirim nogice oko mene struka ,i tako isto kad ga nosam ???
Sahara,
bas mi je zao zbog mameuser posted image al bit ce to dobro abd.ljubimo vas user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 5.2.2010 15:24:12 >

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 14432
5.2.2010 15:24:26   
škorpija
ja mislim da smiješ, jer ja tako ajdina u Mei tai nosam stalno, čak je mislim dobro za kukove beba

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14433
5.2.2010 15:28:13   
Anoniman
o.k hvala skorpijauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14434
5.2.2010 15:47:40   
nikita
moram vam reci da mi je dijete ko preporodeno, nikako ga danas ne nosam, ama bas nikako, jede i ja spustim i gleda u one igracke u kreveticu ili je na onoj dekici za igru ..ma divan je...doduse prdiii i to dobro pa ga vjerojatno zato stomak manje muci a sad hoce i na stomak i bori se da se digne...nadam se da se nece vratiti, pa zivot nam je totalno drugaciji ova 2 dana...
i da, spavao je 2 puta po 2 sata, nevjerojatno, to jos nikad nije osim prvih 20 dana

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14435
5.2.2010 15:59:51   
marinčii
kako to neće da jede.Ne sviđa mu se ili....
Da ga malo zabaviš dok jede
a ivanak hoće voće al eto danas nešto izuzetak pa nije htio,ali maloprije je pojeo krušku i bananu,al je trebalo pola sata mm ga hranio a ja ga zabavljala

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14436
5.2.2010 16:01:26   
iv@ncica
marijance- e ja s vog isto bila naucila da uvecer legne u sobu u krevetic samo s upaljinim onim malim svjetlom u uticnicu sto samo malo s vijetli..i pn se vrti vrti i zaspe..ali sad opet sto je veci..i zubi ga muce..sve je teze..moram biti kod njega i dodavati mu cucu dok se ne smiri..inace se penje uz ogradicu..galami..baca cuce..pa se provlaci između resetaka..ma ludilo...uvijek je neka faza..inace ni mi danas nismo setali..ja sam nekakva nikakva..imala vec jedne goste..pa ce poslije drugi..pa i sutra imam..uhhh..
a gdje ste jucer bili između 2 i 3 mi se setali po naselju..i gledali koji je vas balkon hehheheuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.2.2010 16:08:33 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14437
5.2.2010 16:04:19   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: marinčii

kako to neće da jede.Ne sviđa mu se ili....
Da ga malo zabaviš dok jede
a ivanak hoće voće al eto danas nešto izuzetak pa nije htio,ali maloprije je pojeo krušku i bananu,al je trebalo pola sata mm ga hranio a ja ga zabavljala

moja maricni i ja s e bila zarekla da mi teletabisi nece u kucu..sad ga sjednem u hranilicu..dam mu nesto u ruke..upalim tabise i on jede sve u 16..i smije im se...eto sta ces kad je bio bolestan dobio ih i jedino ga on smirivali..i sta cu..daj bilo sta da miruje pa ti je kod nas jos i pokoyo in user posted image , probaj ga zaigrat..stavit mu neki crtic..pa sve pomalo..dok se ne privikne na okuse, i stavi malo maslaca da mu bude ukusnije..bas mi cudno da dojena beba nece..obicno teze prihvataju one s boce koje prelaze user posted image

nikita- ma bravo da odmoris bar malo prije zubica..stalno ti je neka faza...sve smo to prosle..sta ces mama je mama nije nam lako user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.2.2010 16:08:02 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14438
5.2.2010 16:06:47   
Mya_81 RR
Da se i mi prijavimo danas...evo sad stigli doma...ja krepana, ustala u pola 7, jedva gledam i jedva čekam večeras u krpe...

Išla sam danas kod dr. zbog onog na ručnom zglobu i morala bih na operaciju ako se ikad želim toga riješiti, ali čim je čula da imam bebu rekla je da to sad ne dolazi u obzir jer bar mjesec dana ne bih smjela koristiti ruku...tako da to ostavljamo za budućnost...

Škorpija, eto bar si ti mirnija i imali ste koga izrešetati sa svim pitanjima..još samo da to bude što prije pa da imaš što manje vremena o tome razmišljati, a i on što je manji to je lakše...ljubac jedan veliki šaljemo dečku user posted image

Sahara, drži nam se user posted image

Felix, nama je doktor kad smo išli snimati kukove preporučio takvo nošenje user posted image

I čestitamo rodjendane našim drugarima user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14439
5.2.2010 16:07:13   
mamica87
Drage moje da vas pozdravimuser posted image user posted image user posted image nisam bila dugo na ovij temi!Moj benjamin u zadnje vrijeme slabije jede nece nista sta god da mu dam,a navece kad zaspi katastrofa!!!Pocne vristati i plakati a ne budi se muci ga stomacic ne znam sta da radim bas mi ga je zaouser posted image user posted image user posted image .Pusica za sve bebace

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14440
5.2.2010 16:08:45   
delly
ej drage mame i vase bebe ,kako ste?
ja nedodem svaki dan ovdje ali dodem kad stignem pa mi nemojte zamjeriti :))

moram se izjadati ,.. moju malu muce zubici gornji ,imamo tri donja i ja sinoc da vidim joj gornju vilicu ma kako joj je nateklo i pobijelilo i to jako joj je nateklo da sam odma zaplakala ,ma dusa moja mala a ni suze nije pustila samo galami a ja nemogu da joj pogledam to nikako nekako mi tesko user posted image user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14441
5.2.2010 16:11:54   
mamica87
draga delilah suosjecam s tobom-znam kako je evo i mog muce zubici i pored toga jos tibo to da poludis koliko ti bude zao svojeuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 14442
5.2.2010 16:24:06   
Hannica
I mojoj bebi je prije 2-3 dana izvirio prvi zubic...nije imala nekih problema prije toga,mozda je bila malkice nervozna al uglavnom nista srasno.Nadam se da ce i ostali zubici izviriti bez problema ..... aBd...Ljubi je mami,prava je dobrica...do sada bas nikakvih problema s njom nisam imala....Kad procitam kavih sve problema mame imaju zbog bebica bas se iznenadim,moja loptica ko velika slusa...user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 14443
5.2.2010 16:58:32   
delly
e draga ni mi nismo osjetili prve zubice nikako a ove ja osjetim njoj izgleda nije toliko ,danas nije nis kristala al sam joj mazala zubice

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14444
5.2.2010 17:05:39   
Hannica

IZVORNA PORUKA: delilah

e draga ni mi nismo osjetili prve zubice nikako a ove ja osjetim njoj izgleda nije toliko ,danas nije nis kristala al sam joj mazala zubice

Jao Delilah sad si me zabrinula...ja sam mislila da ce dolazak ostalih zubica biti bez problema kao i prvi....user posted image user posted image user posted image ma mozda i hoce,ko zna,neka dijeca to prodju bez problema...

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 14445
5.2.2010 19:04:29   
anidla
zene, ja imam temperaturu 38...kosti me bole uzasno...grlo steze....

nosim masku kad prilazim bebi, ne znam jel to dovoljna zastita da na njega ne predje ne daj Boze user posted image

sta da radim? sama sam s njim i moram ga i nahraniti i presvuci i na kraju krajeva nekad ga i pronosati...
bas me strahuser posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14446
5.2.2010 19:05:41   
Anoniman
Imas li paracetamol, popij to, i mislim da ako ne kises u njega i slicno, nece mu biti nista.

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 14447
5.2.2010 19:07:15   
anidla

Imas li paracetamol, popij to, i mislim da ako ne kises u njega i slicno, nece mu biti nista.

pijem od jutros svakih 6 sati koldrex koji ima u sebi paracetamol, jela sam cak i bijelog luka...caj sa limunom, med...sve...ali prvi put sam bolesna odkad imam user posted image pa fakat ne znam kako se ponasati....ne dojim ga pa kontam slab mu imunitet...user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14448
5.2.2010 19:12:01   
Anoniman
Mamislim da si preduzela sve mjere opreza, a to sto ga ne dojis U ovoj situaciji je i dobro, bar ja mislim, ono noje u direktnom kontaktu s tobom, jake su one, ne brini!
Ako mozes da je drzis u prozracenoj prostoriji.

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 14449
5.2.2010 19:13:02   
Anoniman
Sorry, greske u pisanju, kriv je mali bandituser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  576 577 [578] 579 580   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  576 577 [578] 579 580   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Zensko Ime
Lejla21

Naj Lijepse Ime !! :)

Ajla (75%)

Ajsela (9%)

Edina (15%)

Broj svih glasova: 97

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *