|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  591 592 [593] 594 595   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.2.2010 23:12:44   
MinaMM
i ja cestitam lanici majeni rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 14801
8.2.2010 23:20:03   
Anoniman
Apotekarka, pa tu je mila sve jasno ko dan! Jedna će ti i čuvati i raditi za 200 KM, tu nemaš šta razmišljati!! A toj drugoj teti reci da su rodbinski odnosi u pitanju i da ne možešodbiti ženu ali u slučaju "nečega", da imaš njen br. i da ćeš je, ako ti zatreba, odmah kontaktirati user posted image
MinaMM tako sam i ja od početka pogriješila, čim on malo kmeeeeeeee ja njemu (.) i gle sada, već 8 mj. to traje. Hajde prije sam i nekako mogla al sada, kako radim, pa čovječe ne popušta me ni sekunde.....

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14802
8.2.2010 23:25:55   
MinaMM
moram to promijeniti. za tri mjeseca pocinjem raditi. on je imao jake grceve i tako sam ga najlakse smirivala. tako bi i zaspao. sad je jedini problem sto samo tako i hoce zaspati. jos uvijek ima grceve ali ne tako cesto kao prije pa mogla bi vec poceti sa treningom ili je on vec mene istrenirao. njegov krevetac je pored naseg ali obavezno drugi dio noci je on kod mene jer ga dojim u lezecem polozaju i kad ga pokusam vratiti on se probudi pa ga onda ostavim kod sebe. nisam pametna

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14803
8.2.2010 23:34:26   
Anoniman
Znam...... evo ja sam sad svog stavila u njegov krevet.....al znam da neće dugo. Moj kako je krenuo, mislim da ćemo imati gadan problem sa odvikavanjem od (.) (.)
Čim dođem s posla, vuče mi majicu user posted image
Hajde nek su zdravi i zadovoljni, pa neće valjda do škole sikiti user posted image

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14804
9.2.2010 8:18:58   
Nellica
Jutro drage mame i bebare,

Sa zakašnjenjem čestitamo Lani puna 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image , čestiitamo i sve današnje rodjendane....
Imali smo mirnu noć Ana se budila tek u 4 da doji, a onda je nastavila pričati sat vremena i tako je zaspala ... bez plača i bez ljutnje na sreću...

Idem prelistati šta ste pisale ...

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14805
9.2.2010 8:20:19   
Anoniman
jutroo
ja poranila stomak me boli.A zaspo oko 22.30 budi se jednom jeo oko 5.i sad spava .
Jesam imala lude snove na hjar boze mili,sanjam kao A lezi pored mene i od jednom vidim on se dize sam usta i prohoda po  lezajuuser posted image lailahelila boze svasta a on malan ma smijesno ga pogledat.
Svasta sam jos sanjala ,a duga noc nam bila pa se sanjalo.
cestitamo lani rodjendanuser posted image

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14806
9.2.2010 8:27:08   
mnn
IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

A draga moja mnn,tako ti je to...
Mi bismo trebale biti super zene i super mame i sve stizati i jos uz to uvijek biti naspavane,nasmijane i raspolozene...
Nadam se da ce Aleks malo zaspati,pa da se i mama odmori...
Evo saljemo vam puno zagrljaja i drz se,sto bi rekli,sutra ce biti laksi dan sigurno...user posted image user posted image user posted image

hvala ti puno puno!!!user posted image jednom se budio nočas...pa se mama i uspjela malo odmoriti...baš tako svi očekuju da si super žena...
biče bolje, moramo se nadati.meni se sve skupilo....
kako si ti i maleni?

čestitamo svima malene rodjendane!user posted image user posted image user posted image  
felix moj se diže u krevetu na noge..ja mu podigla ogradicu od kreveta a on se sam digne i kad mu dosadi stajati sam sjedne..taj mali je nevjerovatan....a u hodalici juri po  stanu....nema ni 5 min mira....kako si mi ti i maleni Anel? ljubi mi ga. marinči hvala ti na utjesi, kako je Matej?

< Poruku je uredio mnn -- 9.2.2010 8:32:00 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 14807
9.2.2010 8:36:51   
Anoniman
dobro,sad zasad nina nije lose.Mada se A naucio na ruke nosati pa tu jedino imamo belaja.Danas dobivam hodalicu pa nadam se da ce me bar malo,olaksati.
Mi spavamo uvecer kuc,kuc neureklo se jednom ili dva puta jede i ustane oko 8ili9.zavisi kako kad.
Ljubimo vas da maleni A pocne spavati,da mama malo odmori

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 14808
9.2.2010 9:04:22   
marinčii
jutro i od nas,M se noćas 3 puta budio i sva 3 puta dojio,ako ovako nastavi ja ću se osušitiuser posted image ,al sreća odma zaspe pa me to spašava,mnn M je dobro i on se malo prolopovio nije više baš miran ko prijeuser posted image al izdrži se nekako mm mi dosta pomogne ,ljubi nam A i reci mu da mora slušat mamu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14809
9.2.2010 9:10:46   
delly
jutroouser posted image kako ste?

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14810
9.2.2010 9:13:42   
Mya_81 RR
Eeeee, samo se hvalite kako noću spavate, neću se više družiti s vama user posted image

Minjica se probudila oko pola 1 i sve nešto zaplače na par sekundi pa prestane, nekad vidim da ima zatvorene oči, a nekad otvorene pa ne znam je li to sve u snu ili je ipak bila budna i tako negdje do 1 i 10 sam se sve nadala da će prestati, ali je tada baš počela urlati i ja sam onda uključila naš ''dobri stari'' fen i zaspala je. E, koliko sam samo ja zamrzila taj fen da to nije normalno. Povraća mi se od njega, ali sva sreća nije više toliko u upotrebi, osim ponekad noću kad baš vidim da ništa drugo ne pali....budjenje standardo u 6 i 54 minute...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14811
9.2.2010 9:31:08   
dafri
Jutro ,sretan rođendan Laniuser posted image

evo ja pijem prvu kafu,otkako je  Una propuzala ne smijem je ostaviti ni sekundu,hajd što ode gdje ne smije već se diže na koljena uz šta god stigne,pa balansirauser posted image user posted image

juče se uspjela udariti,jednostavno je ne možeš stići a mene zub boli i još dobila pa sam baš nikakva

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14812
9.2.2010 9:32:15   
ena23
Ko o cemu mame o neispavanosti user posted image Ja dodajem u simptome jos umor, glad, iscrpljenost + extra bonus: hronicna tuga za piletom koje ostavljam kod kuce..... user posted image ali da ne buem od onih mama koje se stalno zale evo ovdje cu da kazem da me tjesi to sto znam da sve sto radim radim za pile, da bi njemu sutra bilo bolje, i zato necu da se zalim na sve ovo nego hrabro dignem nos u oblakei konatm ko je ko ja user posted image
Pozelila sam generaciju, sve mame i bebe, i samo da kazem da ima jos neko ko misli na minju, ajdina, benju, delilah, anela, alexa, ermina, amana,  noru, zaru, mateja i sve ostale mile bebe (nek se ne ljute sto nisu imenovane) a da oni to mozda nikada nece znati ....

ljubim ih sve u none bebeve a mamama saljem punoooo zagrljaja

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 14813
9.2.2010 9:37:19   
anidla
mislis i na Nou user posted image

nama je danas mali rodjendan, puna 3 mjeseca user posted image svom sinu zelim samo da mi bude ziv i zdrav...sve ostalo ce biti....voli ga mama!

ljubimo male user posted image i njihove mamushke user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 14814
9.2.2010 9:41:07   
Mya_81 RR
Čestitamo Noi mali rodjendan!!! I mi mu želimo najviše zdravlja, a ostalo će doći user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14815
9.2.2010 9:41:36   
marinčii
ena23 draga drži se,život je nažalost takav mame moraju na sve strane ,al što sama kažeš to radiš za dobrobit svog pileta nek te to bar malo tješiuser posted image user posted image
noi čestitamo 3 mjeseca i šaljemo user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14816
9.2.2010 9:42:37   
anidla
user posted image user posted image user posted image user posted image

za nasu drugaricu u Zenici  i njenu mamu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 14817
9.2.2010 9:44:46   
anidla
marinčii evo user posted image da pocastimo user posted image

fakat moram ici praviti neki kolac, ofucao nam se frizider, nema slatka user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14818
9.2.2010 9:45:32   
sheri
jutrooooo!
e cestitamo i mi mali rodjendan drugu Noi, zelimo mu puno rodjendana, zdravlja i srece
i ostalim bebama to zelimo, of kors
meni puca glava, Nora se ljuti kad puza, sto ide unazaduser posted image user posted image user posted image user posted image
odoh piti kaficu

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14819
9.2.2010 9:47:17   
škorpija
Ena  ja tako nekad hoću da kukam što bebija moram ostaviti u aprilu, a biće mu godina danauser posted image , a onda se sjetim tebe, enise, muby,  i drugih mama koje su počele raditi kad su bebe bile puuuno manje od mojeuser posted image user posted image user posted image i onda stvarno od stida ne mogu ništa da napišem. vi ste super hrabre mame koje se bore za egzistenciju svoje djecuuser posted image .
a kad smo kod finansija mene ajdinova proždrljivost ubijauser posted image . taj čovjek umjesto da smanjuje upotrebu AD mlijeka mi samo povećavamo, pojede najmanje 6 flašica u toku 24 sata
Interesira me koliko vaše bebe popiju Ad mlijeka u 24 sata (pitanje je za mame koje ne doje i čije bebe već jedu čvrstu hranu).

mi smo spavali onako, 2 buđnja u 1 i 6 ujutro i jutros do pola 9, skontala sma kad se probudi da jede u 3 onda možemo izdržati samo sa jednim buđenjem.

i da dok sam ja ovo pisala po 4 put u zadnjih mjesec dana je otvorio pavloderm i malo pojeo a ostatak razmazao po sebi i tepihuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 14820
9.2.2010 9:48:55   
škorpija
Sretan rođendan drugu Noi user posted image , još malkice da poraste pa da idemo zajedno u igraonu juhuuuuuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14821
9.2.2010 9:51:38   
marinčii
anidla taman pijem kavicu torta bi mi baš dobro došla
škorpija maleni od moje jetrve je 10 dana stariji od ajdina i pojede 6 puta po 180ml ,očito im mlijeko paše

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14822
9.2.2010 9:55:54   
dafri
 I mi čestitam o rođendan Noiuser posted image

škorpija mi popijemo 5 flašica oko 930-980 ml,imamo dva čvrsta obroka oko 150ml,uopšte nije zamijenila flašicu čvrstim obrokom pije još višeuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14823
9.2.2010 9:59:39   
anidla
hvala drugarima i drugaricama na cestitkama, dan nam je jos ljepsi uz vas user posted image

iako nije pitanje za mene jer mi necemo jos na cvrstu hranu jos dugo, ali moram reci da od danas Noa kao treba da pije 150 ml a to je naprosto nemoguce, jos uvijek smo na 90 a rijetko na 120 ml....

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14824
9.2.2010 10:04:13   
Anoniman
Jutro,

sretan rodjendan Noi user posted image user posted image user posted image

ja krenula da pisem oko 6 pa mi bi ofirnouser posted image ...ja mislim da je ovo jedini forum gdje u 6 ima budnih i cilih za pisanje...osim ako rudari nemaju svoj forumuser posted image

Nunichice...ko pito za meneuser posted image ...ziva saam...jos sam malkice user posted image ali sam bolje...saljemo poljubac tebi i Zari user posted image user posted image user posted image user posted image

Skorpija
, nisam nikad vodila evidenciju, ali ovako odokativno mislim da popije oko 0,5l...moracu jednom zapisati...Andrej zapravo mezi to mlijeko...mozda jednu popije u cugu...onu pred spavanje...ja puno tog mlijeka i bacim

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  591 592 [593] 594 595   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  591 592 [593] 594 595   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *