|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  595 596 [597] 598 599   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.2.2010 21:39:02   
škorpija
sonja dobre su te kapi, ali  nama ne pomažu kad je baš velika kriza sa zubimauser posted image

pingpong, ja nisam od tih predavanja, prijateljice me zovu već mjesecima da idemo u nahlu na neka predavanja kod neke aide, ne znam jesu li to ta ista, lal ja se još uvijek otimamuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14901
9.2.2010 22:48:33   
Anoniman
Što ba??? Hajd' dobro ako te ne zanimaju ova predavanja o pozitivnoj psihologiji (kod Aide, četvrtkom) al' ovo za vikend bi trebalo biti zanimljivo... o igri i kreativnosti.  Sigurno će biti interesantno... ja jedva čekam da idem... al' neće niko sa mnomuser posted image .... svi me ignore...user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14902
9.2.2010 22:50:19   
ena23
joj pingpong pratim odkad evo da idete ti i scarlett, i ja bi se pridruzila al vjeruj da nemam kad... jedva cekam vikend da budem s piletom, tad ga ni muzu ne dam, ma ni na pet minuta... u vc idem kad on spava user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14903
9.2.2010 22:52:17   
Anoniman
Kažem ja: nećeeeee niiiiikoooooooooo saaa mnoooom...
buuuhuuuhuuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 14904
9.2.2010 23:03:17   
MinaMM
pingpong ja bih mogla na oba seminara ako bi ti dosla po mene da MM i A ostanu kuci. hajd zovem te sutra da se dogovorimo

< Poruku je uredio MinaMM -- 9.2.2010 23:05:02 >

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14905
9.2.2010 23:05:57   
Anoniman
Doći ću.... doći ću.... samo idi sa mnom!!!!!

Ljubim tebe i A

< Poruku je uredio pingpong -- 9.2.2010 23:06:58 >

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14906
9.2.2010 23:11:29   
MinaMM
eto dogovoreno user posted image user posted image user posted image user posted image . prvo sam mislila samo na onaj u nedjelju ali mi interesantna tema seminara u subotutako da sam odlucila i u subotu. (nagovaram MM da i on ide). ljubi mi Esmicu. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14907
9.2.2010 23:14:04   
Anoniman
Dobro veče.
pingpong, pratim ja tebe ali na temi odgoj djece user posted image . Vrlo rado bi išla al i ovako mi je organizacija ravna 0!! Juče sam, nakon ne znam koliko mjeseci, išla na šišanje. I to sam jedva organizovala. Ako sveki bude mogla da čuva ove moje indijance user posted image , možda vam se pridružim.

B je dobio još jedan zubić user posted image , gornju desnu jedinicu user posted image  Sad ima sve jedinice, jupiiiiii user posted image  Sad ih imamo 5!! user posted image  Al sam se iznervirala. Na desktopu sam imala datume kad mu je koji zub izvirio i mm obarao sistem i naravno pametnjaković nije spasio user posted image user posted image user posted image user posted image  sad se moram vraćati, na ovoj temi, Bog zna koliko strana, da vidim kad sam koji zub prijavila user posted image , al eto sreća pa imam RR user posted image  A i ja nemajka user posted image , nikako da mu kupim radosnicu pa da lijepo upišem user posted image   Doduše gledala sam samo na par mjesta, nisu mi se svidjele, nikako da se "zadam" da nađem finu.....
Mya, e miša mu i bajke više!!! user posted image  Ljubim vas obje user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 9.2.2010 23:16:59 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14908
9.2.2010 23:16:21   
Anoniman
Bravo za zubić user posted image user posted image user posted image
i za moju kumu MinuMMuser posted image user posted image user posted image .... ostavi muža kući!!! To će biti žensko druženje : )))) ne znam jesu li muškarci dobrodošli : )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14909
9.2.2010 23:19:02   
MinaMM
i prijalo bi mi samo zensko druzenjeuser posted image . znaci i subota i nedjelja. trebam nazvati, jel' tako?

znate li sta to znaci, nakon tri mjeseca izlazim sama - SAMA po prvi put!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14910
9.2.2010 23:19:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
nikako da mu kupim radosnicu pa da lijepo upišem user posted image   Doduše gledala sam samo na par mjesta, nisu mi se svidjele, nikako da se "zadam" da nađem finu.....

Enisa, evo i ja se kanim isto... odlučila sam napraviti posebnu svesku za te datume.  One radosnice koje sam vidjela mi se nikako ne sviđaju! : )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14911
9.2.2010 23:20:16   
MinaMM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Benji za zubic.
Mya zao mi je zbog bajkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 14912
9.2.2010 23:21:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MinaMM
i prijalo bi mi samo zensko druzenjeuser posted image . znaci i subota i nedjelja. trebam nazvati, jel' tako?

user posted image user posted image user posted image
Čujemo se tumorou da se zdogovorimo......

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14913
9.2.2010 23:22:54   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: pingpong

... odlučila sam napraviti posebnu svesku za te datume.  One radosnice koje sam vidjela mi se nikako ne sviđaju! : )

moram uslikati onu kutiju za uspomene sto si napravila za A!!! Veoma kreativno. A i tortu od pelenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . mozda ti ukradem ideju za radosnicu jer su mi one "gotove" bzvzuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14914
9.2.2010 23:23:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Joj, evo sad dobila nalaz urina...pored one glupače klebsielle smo dobili još jednu - e.coli user posted image Idem ujutro kod dr. pa cemo vidjeti kako dalje...sve se bojim da ćemo morati na injekcije user posted image

A dusica malena, pa kako vise misa li mu, bas sam ljuta na te bakterije glupe, a nadam se da nece morati na bocu, ma joj kad bi sva djeca kontrolisala urin ko zna sta bi pronasli, pa majke mi, cini mi se da vise nema zdravog covjekauser posted image , ljubi mi je i sretnooo, i pusa z anase nove drugarice iz Zenice, bilo nam je suuppppeerrrr, a djeca su seceri i cokoladeuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14915
9.2.2010 23:23:18   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Ma, čitala sam da je sve to normalno i kao od antibiotika joj je otišla crijevna flora što jako povećava mogućnost da se ta bakterija pojavi user posted image

Nadam se da nećete imati tešku noć user posted image

a smijes li joj jogurta davati...da joj se malo flora obnovi

Eeee, hvala draga što se sjeti jer meni ovo nije palo na pamet....u kalendaru taman piše da ide od 8.mjeseca, a to je za 2 sedmice...možda da uvedem malo ranije, ne vjerujem da bi joj moglo škoditi...

A je li onda da uzimam LGGuser posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14916
9.2.2010 23:23:48   
MinaMM

user posted image user posted image user posted image
Čujemo se tumorou da se zdogovorimo......

necu biti kao pustena sa lanca i necu ujedati - casna pionirska - tako da me ne moras vezatiuser posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14917
9.2.2010 23:24:50   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

Joj, evo sad dobila nalaz urina...pored one glupače klebsielle smo dobili još jednu - e.coli user posted image Idem ujutro kod dr. pa cemo vidjeti kako dalje...sve se bojim da ćemo morati na injekcije user posted image

A dusica malena, pa kako vise misa li mu, bas sam ljuta na te bakterije glupe, a nadam se da nece morati na bocu, ma joj kad bi sva djeca kontrolisala urin ko zna sta bi pronasli, pa majke mi, cini mi se da vise nema zdravog covjekauser posted image , ljubi mi je i sretnooo, i pusa z anase nove drugarice iz Zenice, bilo nam je suuppppeerrrr, a djeca su seceri i cokoladeuser posted image

I nama je bilo superrrrrrrrrr...bar danas da se desi nešto lijepo user posted image ...ali ne damo se user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14918
9.2.2010 23:25:51   
Anoniman

... odlučila sam napraviti posebnu svesku za te datume.  One radosnice koje sam vidjela mi se nikako ne sviđaju! : )

moram uslikati onu kutiju za uspomene sto si napravila za A!!! Veoma kreativno. A i tortu od pelenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . mozda ti ukradem ideju za radosnicu jer su mi one "gotove" bzvzuser posted image

Postavila sam ja slike na temi Torta od pelena... a za puštanje s lanca..... morat ću te ipak dobro privezati : ))))

< Poruku je uredio pingpong -- 9.2.2010 23:29:05 >

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14919
9.2.2010 23:30:44   
Anoniman
Mya, pa smijes ranije uvesti, a ja vjerujem da smijes LGG, samo da nam Minjica ojaca imunitetuser posted image

Ja zaboravih maloprije cestitati nove zubice, i sve nove aktivnosti(puzanje,sjedenje,hodanje), i rodjendane i eto ljubim sve slatke bebiceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14920
9.2.2010 23:34:32   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image za hodalicu Alimauser posted image user posted image

nunichi bona, postavi tu sliku da ti je fino smanjim...nije mi jasno kako ti uvijek ovako mutne slike ispadnu...Zarica principesa se ni ne vidi

user posted image user posted image user posted image user posted image Plavusaaaaaaa... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14921
9.2.2010 23:35:57   
Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj bas mi je zao Mya... stvarno vise ima li kraja... user posted image
Ljubi nam curetak, nadam se da boce nece biti potrebne. user posted image

Cestitamo zubic Benjaminu!
Puse za sve drugare! user posted image

Neposredna veza do poruke: 14922
10.2.2010 8:02:10   
Mya_81 RR
Nadam se da mi mame neće zamjeriti što sinoć nisam čestitala novi zubić Benji i prve Alimove korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se spremam pa odoh u ambulantu...nadam se da nije gužva, a pogotovo da nije opet puna čekaonica bolesnih i gripoznih user posted image Ali popravljam se - jučer niti jednom u centru nisam pomislila na ljude oko nas i mogućnost gripe i prehlade user posted image

Danas ću kupiti LGG i staviti joj malo u slanu kašicu user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 14923
10.2.2010 8:24:59   
Anoniman
'Jutro!
Evo i mi poranile, a tako mi se spavaaaaaaaaaaa.
Sretno Mya, sad kad vam pocnem dosadjivati sa dolascima i pozivimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14924
10.2.2010 8:41:49   
delly
jutrouser posted image kako ste?
mya sretnoooouser posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  595 596 [597] 598 599   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  595 596 [597] 598 599   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *