anidla
|
jutro maleni sareni Mateju sretan maleni rodjendancic slusaj mamu i budi nam zdrav i veseo djecak Mya, pa joooj vise fakat mi je zao malene bublice nadam se da cete se sto prije rijesiti dosadnih bakterija!!! Misha im, nek idu sto dalje od ljepotice, evo za podrsku! Cestitamo korake i malene zubice Joj ja sam sinoc komirana bila, otisla sam u dnevnu da spavam jer mm i Noa su spavali od 5 popodne, ustali u 23:00 i ne mogu ni jedan vise da spavaju....druzili su se kaze mm do 2 ujutro Nestalo nam vode u zgradi, rade neki stan pa sam bas , vec 5 dana tako...a ja od jutros sve ocistila jos mi samo kupatilo ostalo,kad no no, nema vode Skorpia, vani fuj vrijeme, katastrofa, a mene opet pocelo grlo da boli, kaseljem uzasno...tako da Ajdina neka sto dalje od teta Anidle, bar jos malo MM otisao jutros na planinu da radi, kaze snijeg sipa ko lud, joj bas mi fali da i ja idem.... Rapisa se ja....sorry