|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  597 598 [599] 600 601   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.2.2010 11:13:40   
škorpija
a ivančica to za te nagraden igreuser posted image , ja fakat ne znam kako ih nije stid to nazvati poklon paketomuser posted image user posted image user posted image , i ne samo oni već i drugi, kad reklamiraju ti bi rekao nagrade aman zaman, a kad tamo jad i bijeda

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14951
10.2.2010 11:18:38   
Nejrica
Uranile zene!
Vidim neke bas jesu.Eh mi smo opet fino spavali uz samo jedno budjenjeuser posted image .Jutros je oko pola 7 poceo da se vrti,ja ga stavila pored nas i tako smo nastavili do 8:15,ma samo da hoce ovako potrajati.Bas i nama trebaju neke cipe,pa cemo trknuti do Ilidze da pogledamo(faja na info).
Kazu da se djeca sto se tice spavanja promjene nakon prvog rodjendana,pa se iskreno nadam za sve nasuser posted image .
Ej jos jedno pitanje:ima li neko neki drugi broj od mama1 osim onoga na fb grupi elmini?Ja ne mogu da je dobijem na taj,a uskoro ce rodjendan,pa da vidimo za torticu.Tnx

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 14952
10.2.2010 11:25:08   
anidla
jutro maleni sareni user posted image

Mateju sretan maleni rodjendancic user posted image user posted image user posted image slusaj mamu i budi nam zdrav i veseo djecak user posted image

Mya, pa joooj vise fakat mi je zao malene bublice user posted image nadam se da cete se sto  prije rijesiti dosadnih bakterija!!! Misha im, nek idu sto dalje od ljepotice, evo user posted image za podrsku!

Cestitamo korake i malene zubice user posted image

Joj ja sam sinoc komirana bila, otisla sam u dnevnu da spavam jer mm i Noa su spavali od 5 popodne, ustali u 23:00 i ne mogu ni jedan vise da spavaju....druzili su se kaze mm do 2 ujutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Nestalo nam vode u zgradi, rade neki stan pa sam bas user posted image , vec 5 dana tako...a ja od jutros sve ocistila jos mi samo kupatilo ostalo,kad no no, nema vode user posted image

Skorpia, vani fuj vrijeme, katastrofa, a mene opet pocelo grlo da boli, kaseljem uzasno...tako da Ajdina neka sto dalje od teta Anidle, bar jos malo user posted image
MM otisao jutros na planinu da radi, kaze snijeg sipa ko lud, joj bas mi fali da i ja idem....
Rapisa se ja....sorry user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 14953
10.2.2010 11:27:14   
anidla
joj, samo jedno pitanje...

Noa stalno ima temperaturu ispod rukice  37.1 user posted image jel to normalno?????

kolika je normalna temperatura kad se mjeri bebama ispod rukice??? a kolika je normalna iz guze? za svaki slucaj da cujem i vas user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14954
10.2.2010 11:29:47   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: škorpija

a ivančica to za te nagraden igreuser posted image , ja fakat ne znam kako ih nije stid to nazvati poklon paketomuser posted image user posted image user posted image , i ne samo oni već i drugi, kad reklamiraju ti bi rekao nagrade aman zaman, a kad tamo jad i bijeda

upravo tako..prava sramota..jos se trebas namuciti da dođes do toga..ma nije mi do nekoliko kasica, ja bi za svog sina prosila ako treba..da mu kupim, ali mi je do mog principa..tvrdoglava sam ko magare hehheeuser posted image , pa mi bas krivo kad te tako tretiraju ko neku budalu...pa da je 6 kasica razlicitih bilo kakvih nego istih onih ruznih sto ih slabo ko hoce..uh..bezzzeezzee basuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14955
10.2.2010 11:32:44   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: anidla

Noa stalno ima temperaturu ispod rukice  37.1 user posted image jel to normalno?????

kolika je normalna temperatura kad se mjeri bebama ispod rukice??? a kolika je normalna iz guze? za svaki slucaj da cujem i vas user posted image

nemoj mjeriti cim se ustane, nni poslije neke aktivnosti
mislim da je to normalno 37,2-do 37,5..
u guzi je za pola stepena visa..a kad su bebice manje moze biti da joj je pretolplo pa se i ona ugrije , a i nnjima temperatura stalno varira

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14956
10.2.2010 11:35:31   
anidla
ivancice, hvala draga moja na odgovoru user posted image

pretpostavljala sam da je tako, al valjda ko sebi gledam, kad mam 37 temp odmah me kosti bole user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14957
10.2.2010 11:35:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

to je normalna temp....jel' ti na AD-u...ako  jeste, daj mu vode

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 14958
10.2.2010 11:37:01   
Anoniman
sretan rodjendan Matejuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14959
10.2.2010 11:38:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejrica

Uranile zene!
Vidim neke bas jesu.Eh mi smo opet fino spavali uz samo jedno budjenjeuser posted image .Jutros je oko pola 7 poceo da se vrti,ja ga stavila pored nas i tako smo nastavili do 8:15,ma samo da hoce ovako potrajati.Bas i nama trebaju neke cipe,pa cemo trknuti do Ilidze da pogledamo(faja na info).
Kazu da se djeca sto se tice spavanja promjene nakon prvog rodjendana,pa se iskreno nadam za sve nasuser posted image .
Ej jos jedno pitanje:ima li neko neki drugi broj od mama1 osim onoga na fb grupi elmini?Ja ne mogu da je dobijem na taj,a uskoro ce rodjendan,pa da vidimo za torticu.Tnx

imam ja neki br... dala mi tea-lana...evo posaljem ti na pp...ali ne znam je li istiuser posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 14960
10.2.2010 12:01:09   
škorpija
anidla pazite se prehlade, ni mi nećemo nigdje ići ,dan je baš bljakica, možda ga šutnem malo kod svekrve, valjda mu neće dati kakve pite da jede

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14961
10.2.2010 12:02:20   
Anoniman

anidla pazite se prehlade, ni mi nećemo nigdje ići ,dan je baš bljakica, možda ga šutnem malo kod svekrve, valjda mu neće dati kakve pite da jede
user posted image user posted image user posted image ona haman jedva ceka da vi dodjete da trpa u A.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14962
10.2.2010 12:03:32   
škorpija
pa vjeruj da je tako, valjda ne znaju šta drugo da rade s njimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14963
10.2.2010 12:06:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image ona haman jedva ceka da vi dodjete da trpa u A.

moja mama se upravo vratila iz konzuma...bila s A...sta mislis sta je u ruci imao kada je dosaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14964
10.2.2010 12:06:11   
Anoniman
user posted image user posted image A sta ce onda biti kada bude veci abd.kad napuni godinicu eh,tad ce da sveki trpa sve i svasta hehe al svaka je takva damije bilo znat koja sveki,netrpa user posted image hranu ako nista bar mrvicu ko fol da osjete.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14965
10.2.2010 12:06:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

moja mama se upravo vratila iz konzuma...bila s A...sta mislis sta je u ruci imao kada je dosaouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hm da vidovita Dzemila pogadjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14966
10.2.2010 12:07:01   
Anoniman

da pogadjamo
cokoladuuser posted image ili smoki

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14967
10.2.2010 12:07:25   
Nejrica
A jeste isti user posted image ,pa nadam se da cu je dobiti uskoro,pokusavacu opet.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14968
10.2.2010 12:08:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejrica

A jeste isti user posted image ,pa nadam se da cu je dobiti uskoro,pokusavacu opet.

Ej, i meni se ne javlja mama1, ja joj slala mail i PP, a nje nema, smrccccc, javi mi molim te kao sta saznas da je i ja kontaktiramuser posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 14969
10.2.2010 12:09:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hm da vidovita Dzemila pogadjauser posted image

haj...pobacaj te kasikeuser posted image ...mada je odgovor vec tuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14970
10.2.2010 12:10:17   
škorpija
moja mama se upravo vratila iz konzuma...bila s A...sta mislis sta je u ruci imao kada je dosao

monte

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14971
10.2.2010 12:10:23   
Anoniman

da pogadjamo
cokoladuuser posted image ili smoki

nijeeeeeeuser posted image ...slano je u pitanju

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14972
10.2.2010 12:10:55   
škorpija
pita

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14973
10.2.2010 12:11:04   
Anoniman

moja mama se upravo vratila iz konzuma...bila s A...sta mislis sta je u ruci imao kada je dosao

monte

KUPOVNA ZELJANICA

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14974
10.2.2010 12:11:23   
Nejrica
nije valjda cipsuser posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  597 598 [599] 600 601   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  597 598 [599] 600 601   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *