|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.2.2010 9:19:42   
mala mu
dobro jutro i od nas..mi budni od 6:30h ma veseloooo
pa ovo moje user posted image svaki dan sve ranije ustaje,eee on se probudi u 6:30 pa ni mm nije ustao da se sprema na posao a mali poranio..i odma na jutro a-ba-ba-bo-bauser posted image
to je jučer cijeli dan ponavljao,ja kontala zaboravit će preko noći al' jok ja se trudim da tu negdje ubacimo i mama ili bar mam ili ma al' ništauser posted image user posted image

kako su mi vaše user posted image
mya šta mala opet ima problema sa baktericamauser posted image a joj duša draga..baš mi je žaouser posted image user posted image ...sretno vam danas
ljubimo vas sveuser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 14926
10.2.2010 9:25:52   
Anoniman
Sretno Minjiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a za LGG, citiram saharu...valjda smijeuser posted image

user posted image user posted image user posted image za Benju

Andrej je bas nemirno spavao sinoc....ma uzasuser posted image ...vise stid me kontati da su zubi u pitanju...od 4 mjesecaa za sve govorim mora da su zubiuser posted image

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 14927
10.2.2010 9:30:59   
mala mu
IZVORNA PORUKA: dadada

vise stid me kontati da su zubi u pitanju...od 4 mjesecaa za sve govorim mora da su zubiuser posted image

user posted image user posted image ista stvar i kod mene..kontam da je surla do sada bi izrasla user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14928
10.2.2010 9:33:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala mu

vise stid me kontati da su zubi u pitanju...od 4 mjesecaa za sve govorim mora da su zubiuser posted image

user posted image user posted image ista stvar i kod mene..kontam da je surla do sada bi izrasla user posted image user posted image user posted image user posted image

upravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 14929
10.2.2010 9:34:32   
dafri
Čestitamo zubiće i korakeuser posted image user posted image

Mya sretno,nadam se da će proći bez boci

Mi smo se juče sankali kako sanke nemaju naslona prvo smo mislili da improvizujemo kakav naslon,e onda smo se sjetili nečeg još boljeg da mama bude naslonuser posted image ,i bilo nam je suupeer

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 14930
10.2.2010 9:44:40   
Nunichi
Jutrica i od nas...

Mala mu, ja sam prvo MAMA dobila kad je Zara prvi dan ostala u vrticu, pa ti gledaj sta ces. user posted image user posted image user posted image
Djaba sto sam ponavljala po citave dane mamaaaaaaaaa... user posted image

Mi jutros prespavali malo, zakasnili u vrtic. Ali smo se barem naspavali. user posted image user posted image

Jel poky skoro dolazila? Zadala se ona u ucenje... Evo jedan user posted image za nju i Rafija kad navrate.
dafri user posted image za sankanje, neka je i mama malo uzivala u zimskoj idili, i mi svaki dan malo po dvoristu je provozamo, svidja joj se pravo, cijelo vrijeme nesto pjevusi. user posted image
dadada i mi smo jezivo spavali user posted image Probudlili se, a ona poprecno lezi izmedju nas, sva cupava user posted image Jedna ruka na mojoj glavi, a jedna noga taji u ustima. Bila je lambada cijelu noc. user posted image
Ljubi nam krezubicu!

< Poruku je uredio Nunichi -- 10.2.2010 9:45:45 >

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14931
10.2.2010 9:47:40   
škorpija
jutro, mi smo fino spavali, jedno buđenje u 1 i onda zzzzzzz do 8,15, al nemam se čemu radovati, vjerovatno večeras druga pjesma.

Kad smo kod zuba, bila sma neki dan kod prijateljice , curica 13 mjeseci nema niti jednog zuba, ali što je najčudnije nema ni naznaka da će ih biti, uopšte nema onih nabubrenih mjesta i da se bijeli, desni crvene i poptuno ravneuser posted image . do kad se ono treba čekati da zubi izrastu pa tek onda razgovarati s dr. jas e ne sjećamuser posted image .

mia slažem se sa dadadom, možda bi ipak bio bolji obični jogurt, kad vidiš da nije alergična, znači probate malkice, onda najbolje da joj daješ sam jogurt na kašikucu, tako će najbolje djelovati. i ajdin samo tako hoće jogurt, sam i hladan, valjda mu prija na desniuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14932
10.2.2010 9:49:07   
Anoniman
jutroo

kako ste nam.
mi  smo sinoc bili u gostima A  je slusao 2,5sata.Legli oko 22.dva puta jeli.
Sto se tice hodalice jos nije odusevljen s njomuser posted image nije jos skontao da se pokrece.Pomalo se gurne al unazaduser posted image neyna unaprijed.I nebude dugo u njoj nece.

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 14933
10.2.2010 9:56:48   
marinčii
jutro i od nas,mi smo imali 3 buđenja al smo odspavalido 9huser posted image user posted image ,jutros smo nešto nervozni nije htio ni dojit pa ću mu sad probat dat kašicu valjda pojede,
mya baš mi je žao da M opet ima bakteriju ,nadam se da će danas sve proći uredu i da neće morati primat inekcije
p.s.nama je danas punih 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image
puse za sve bebice i čestitamo sve zubiće i male rođendane ako ih ima,jer nismo još stigli sve pročitati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14934
10.2.2010 10:01:04   
Anoniman
sta ja ovo vidim opet nam Minjica bolesnauser posted image a joj,jest mi zao.Da mi bryo oydravi abd.i da ju nemoraju opet bosti.
saljemo joj punouser posted image user posted image
marinci,cestitamo M rodjendanuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14935
10.2.2010 10:03:29   
Anoniman
Malom Mateju sretan rockas, evo i poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14936
10.2.2010 10:04:33   
Nunichi
Slatkom djecak Mateju sretan mali rockas!
Evo od Zare user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14937
10.2.2010 10:04:52   
marinčii
hvala ena,i šta A se ne sviđa hodalica,joj mi jučer kod jetrve i mm M stavi u hodalicu od njenog malog ,kad on poče se odgurivat ali nazad,ja ga odma izvadila kontam rano mu je još za to ,nećemo mi do 8 mjeseca

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14938
10.2.2010 10:07:42   
marinčii
sahara,nunichi hvala na poklonima,puse od mateja za curice slatke

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14939
10.2.2010 10:10:26   
R&T@
Matej, sreeeeeeeeeetan mali rođendan želi ti drugarica Riana i njena mama!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(Evo ribica da ispune mamine želje za tebe)

Mya, puuuuuuuuuno nam je žao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (Držimo ti fige!!!!!!)

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14940
10.2.2010 10:15:13   
dafri
I od nas sretan rođendančić Matejuuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14941
10.2.2010 10:36:19   
Meri29
Kako su nam jutros male bebice, Matej slavi mali rođendan, evo od nas jedan user posted image , a unutra je Kinder jaje da se sav izmaze i da mama ima posla poslije user posted image
Mi se jos uvijek ucimo da lezimo sami, mama to tesko izdrzava pa je tata preuzeo na sebe, ja bih je stalno nosala i ljubila, a vec ne osjecam ruke svoje...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14942
10.2.2010 10:41:33   
noaa
dobro jutro,cestitamo Mateju mali rodjendan i zelimo da sto prije prihvati GH da se mama ne sekirauser posted image mya drzite se proci ce i touser posted image Nune ja jos ne doceka svoje mamauser posted image al zato je kao krpelj ne odljepljuje se od meneuser posted image user posted image user posted image pa mozda i ona konta sta me ima zvati kad sam tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14943
10.2.2010 10:44:47   
malena_t
Dančić drage mojeuser posted image

Ja sam jutros kao da me pregazio voz. Benjamin se prehladio, zapušen mu nos, kašlje, cijelu noć nije spavao, a i ono malo što jeste spavao je na meniuser posted image Ma katastrofauser posted image

user posted image user posted image user posted image za naše drugare Alima i Benjaminauser posted image user posted image user posted image

By the way imate u Winku na Ilidži jeftine bebeće obuće. Ja kupila neki dan Benji patike za 17,50 km user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14944
10.2.2010 10:50:19   
R&T@
Baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image
I mi smo to prošle prošle sedmice, pa te potpuno razumijemo.
Fenisil kapi (one za alergije) olakšavaju te tegobe.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 14945
10.2.2010 10:55:06   
iv@ncica

Sretno Minjiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a za LGG, citiram saharu...valjda smijeuser posted image

user posted image user posted image user posted image za Benju

Andrej je bas nemirno spavao sinoc....ma uzasuser posted image ...vise stid me kontati da su zubi u pitanju...od 4 mjesecaa za sve govorim mora da su zubiuser posted image

jutrooouser posted image

hehhe i kod nas ti je tako..samo ja vise nemam opravdanja za od kad se rodio user posted image ..ispocetka..hajde uci se spavati, pa gladan je, pa grcevi, pa promjena hrane, pa zubici, pa hajde vjezba po cijelu noc sto po danu nauci..oooo..pa sta je vise..sad sam pocela sutit vise me stid govorit..ali svi kazu sisa je kriva...niđe veze on se nasopa prioje spavanja da ne moze da mrda..a i ne trazi je vise po noci i ne dam mu je vec duze..ali evo zadnje 2 noci malo bolje spavao. valjda kisno vrijeme..kad je bura grozan je...
mya- sretno i drzimo vam figeuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 10.2.2010 10:57:33 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14946
10.2.2010 11:04:35   
iv@ncica
eh zaboravih vam reci...
mi dobili jeda od 50 poklon paketa fruktala u nagradnoj igri iz merkatora...i ima mjesec dana nam taj paket stize,,i hajde nakon silne muke i sto je dostavljac prvo izgubi spisak user posted image , pa promjenio poso, pa me nikako nac..ne bi sam na Marsu..jedva mi dobijem taj paket- tocnije kesu..kad u njoj sto sam mogla i milsiti 6 kasica od 190 od jabuke i visnje--sto se vuku po akcijama po merkatoru vec mjesecima, slabo se prodaju i 2 sokica banana kruska-hajde to volimo+ jedna majica kratkih rukava sa fruktal reklamom-onako slatka..jao sto se namucih..bas samm se nadala da ce biti malo rfaznovrsnije kasice pa 3 komada niej bitno.a ono sve sto nam se ne sviđa..user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 10.2.2010 11:11:38 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14947
10.2.2010 11:05:43   
marinčii
hvala na čestitkama,iv@nčice mi smo izgleda kad je kiša nervozni bura nam više odgovarauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14948
10.2.2010 11:10:20   
škorpija
i mi čestitamo drugu mateju rođendanuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14949
10.2.2010 11:11:50   
iv@ncica
Matej- dragi sretan ti rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ti svakakvih poklona , mozes ga po malo stavljati u hodu 5-10 minuta samo da malo sjedi..nece mu nista biti..ta,man dok odes u vc-tako sam ja, a pokusaj mu dati kasicu kad je gladan..na koliko ti doji...nece oni ako su siti..ja sam sad svom andreju razvukla obroke..i pije vode izmedu i nekad doji..ali prezivahan je pa se umori i ogladni..da vidis kako onda zine ko veliki, ne moze cekati, beba mora upoznati i osjecaj gladi ..barem malo hehehhe..nego ih mi stalno trpamo necim svbaka 2 sata..pa ne bi ni ja jela..uostalom bila bi ko ba

< Poruku je uredio iv@ncica -- 10.2.2010 11:12:37 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *