|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  600 601 [602] 603 604   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.2.2010 16:06:42   
ivanak
milenium - to je primjer rada sa djecom. Nije bilo upučeno za tu temu.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 15026
10.2.2010 16:10:34   
pjenica mala
user posted image user posted image user posted image Pa kako se uzme, hehe, osjećam se mladauser posted image
Moja kćerka ima 17 godina, stariji sin 15 godina a mlađi user posted image 5 mjeseci.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 15027
10.2.2010 16:12:23   
ivanak
Kod tebe puno, puno dječice. Neka, tako i treba.

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 15028
10.2.2010 16:13:40   
milenium
IZVORNA PORUKA: pjenica mala

user posted image user posted image user posted image Pa kako se uzme, hehe, osjećam se mladauser posted image
Moja kćerka ima 17 godina, stariji sin 15 godina a mlađi user posted image 5 mjeseci.

aje nemoooooj.moćno!user posted image ti imaš pomoć oko user posted image taman ti dobrouser posted image  e tako ću i ja.kad budu veliki,rodim još jedno-za djecu,pa nek se zabavljaju s njimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15029
10.2.2010 16:30:39   
pjenica mala
Koliko ti imaš djece milenium? pa znaš kako, kćerka mi je treći gimnazije, sin drugi razred srednje škole, imaju i oni puno obaveza, ali svakako koliko je njima zadopvoljstvo biti s bebom, toliko meni dobro dođe. A i mm je tu.
Sada imam ponovo dijete, kada ja to više nisam.
Svoju kćerku rodila sam sa samo 18 godina.
Ivanak, i tebe je eto krenulo, jedno za drugim, želim ti lijepu i laku user posted image .

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 15030
10.2.2010 16:32:57   
ivanak
Hvala draga i ja se nadam najboljem.

Neposredna veza do poruke: 15031
10.2.2010 16:35:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara
Sretno Mya, sad kad vam pocnem dosadjivati sa dolascima i pozivimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, slobodno nam dosadjujte user posted image

Nego, mi smo dobili opet Zinnat, pa poslije sirupa vadjenje urina i krvi, onda nakon toga ako krv bude dobro idemo na vakcinu, a poslije toga radimo urinokulturu.

Vidim spominjete da prvo krenem s običnim jogurtom user posted image Nije mi jasno u čemu je razlika, nekako meni taj LGG djeluje bolji za probavu, ali ok, budem vas poslušala...jest da sam već kupila LGG, ali neću ga baciti...

A vidim i Andrej nam se danas napokon najeo k'o veliki user posted image Šala mala...mogu misliti koliko si poludila user posted image

I ja sam luda - kod nas opet nema grijanja user posted image user posted image user posted image

Čestitamo rodjendan drugaru user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15032
10.2.2010 16:40:20   
Anoniman
vidim mya,dosli ste user posted image bas mi je zao sto je opet dobila antibiotik al bolje i to nego boce mada nije bas dobro al stas kad se mora samo da nam ozdravi,i da te baje vise nestanu za sva vremena.Bas mi je zao,malene i njenog stomacica zbog tab.al bit ce bolje abd.Vjeruj da bi vise voljela da si ti bolesna nego onauser posted image nemoj se ljutit ail da je mene to snaslo jer mi je punoo zao mali pilica kad su bolesnauser posted image
Odmah,pomislim boye bolje da sam ja al jake ste viuser posted image user posted image uz vas smo ljubimo vas ja i Auser posted image user posted image
p.s.upoznala si prije mene saharu milu bas ti zavidim bas bi voljela da sam je i upoznala a valjda cemo se nekada srestiuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 15033
10.2.2010 16:49:46   
pjenica mala
Mya-81, jesi li se snašla za ono što si me skoro pitala preko pp?
Mogu ti pomoći pri kupovini istog, ako nemaš nikog u ZG, sad vidim da si iz Tuzle.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15034
10.2.2010 16:50:17   
pjenica mala
Pardon, Zenice.

Neposredna veza do poruke: 15035
10.2.2010 16:51:24   
škorpija
eh mia tek ste probali obični jogurt a ti bi odmah na taj fensi LGGuser posted image , ma kontam u njega su dodali vjerovatno naknadno tih dobrih bakterija pa da joj n bude previše. znaš šta, posašlji ti mail dukatu brate pa pitaj u čemu je razlika, ha ja, da puno ne drobimo bezezezezuser posted image

pjenice jesam li dobro skontala TROJE djece, dvoje odraslih i beba, e svaka čast. pa hoće li ti stariji da čuvaju malu bebu, kakos e zove mala user posted image  jel dječak ili djevojčica , koliko ima mjeseci

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15036
10.2.2010 16:55:52   
teacher75
bas sam se nasekirala danas. imam na sljepoocinici jedan poveci mladez vec nekoliko godina, i slucajno ga sinoc malo zakacih i sada se kao do pola otkinuo. ne krvari, al se bojim da cu ga uskoro skroz otkinuti, jer je na nezgodnom mjestu i nosim naocale. vjerovatn osam ga i zakacila naocalama. vec sam jednom odstranjivala mladez koji sam bila zakacila na ramenu i znam da ide lokalna anestezija. buduci da sada dojim, ne znam sta cus dojenjem ako mi reknu da ga moram odstraniti!!!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15037
10.2.2010 16:57:13   
pjenica mala
Jesi škorpija, dobro si skontala,imam troje djece. Kćerka 17 i sin 15 godina, i mlađi sin sada 5 mjeseci. Zove se Adnan.
Hoće, vole ga pravo, samo imaju i oni puno obaveza, pa ih ja ne forsiram, taman koliko je njima zadovoljstvo biti s bebom, toliko meni dobro dođe.
A i mm je tu, pa ide.
''Osvježio'' nas je pravo naš mali slatkiš.
A i tvoj mali čojkić Ajdin je prekrasan!
Jeli ti to prvo dijete? Imaš li još?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15038
10.2.2010 16:58:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

eh mia tek ste probali obični jogurt a ti bi odmah na taj fensi LGGuser posted image , ma kontam u njega su dodali vjerovatno naknadno tih dobrih bakterija pa da joj n bude previše. znaš šta, posašlji ti mail dukatu brate pa pitaj u čemu je razlika, ha ja, da puno ne drobimo bezezezezuser posted image

pjenice jesam li dobro skontala TROJE djece, dvoje odraslih i beba, e svaka čast. pa hoće li ti stariji da čuvaju malu bebu, kakos e zove mala user posted image  jel dječak ili djevojčica , koliko ima mjeseci
imam i ja pitanje da se nadovezem uz skorpiju,pjenice ocel ti pomoc djeca oko bebe ,blago tebi ima ih tko cuvati mozes svasta poradit i uradit.Jer ja sam mami odhranila mladju seku ja bila starija imala 14god a ona se rodila bila.Tako da sam je stalno cuvala nisam mogla maknut od nje lopuza jedna .Kad sam gdje htjela ici ona place imala tek godinu oce zamnom.Nisam se mogla igrati od njeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 15039
10.2.2010 17:01:42   
pjenica mala
Felix Kao što maloprije napisah, koliko njima zadovoljstvo, toliko meni dobro dođe. A nikako ih ne želim opterećivat, mislim da nemam pravo na to.
Koliko ti imaš djece?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15040
10.2.2010 17:04:37   
škorpija
tičerice mislim da nećeš smjeti 2 sata dojiti poslije anestezije, mislimd a je neko pisoa o tome ali ubi me ne znam na kojoj temi.

pjenice pa to je super, al malo me razočarauser posted image , ja sam mislial sačekati da ajdin napuni barem 10 godian pa da ga korsistim kao bebisitera drugoj bebi aBd, ali koliko vidim ne ide to baš takouser posted image . pa jel se adnan omaknuo ili je planiran, izvini ko je previše privatno pitanje,a l to ti je an ovoj temi uobičajenouser posted image

Neposredna veza do poruke: 15041
10.2.2010 17:05:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pjenica mala

Felix Kao što maloprije napisah, koliko njima zadovoljstvo, toliko meni dobro dođe. A nikako ih ne želim opterećivat, mislim da nemam pravo na to.
Koliko ti imaš djece?

jednouser posted image ...
Kod tebe maslah troje i ja imam jos dvije mladje sestre jedna ima 22.god a druga mladja 11god.

Neposredna veza do poruke: 15042
10.2.2010 17:06:27   
škorpija
Tako da sam je stalno cuvala nisam mogla maknut od nje lopuza jedna .Kad sam gdje htjela ici ona place imala tek godinu oce zamnom.Nisam se mogla igrati od nje

user posted image user posted image user posted image , joj feliks, već vidims vog ajdina kako će ovako kukati ko i ti kad odraste, a šuti volejla bi i ti anelu uvaliti drugo dijete akobogda jednog dana, da se ti malo odmoriš

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15043
10.2.2010 17:15:03   
pjenica mala
Adnan se jeste ''omaknuo'', ali sam u januaru 2008 imala spontani pobačaj u 22.sedmici trudnoće, odnosno tad mislim da se to već naziva prijevremenim porođajem...poslije toga nakon 6 mjeseci pokušamo ponovo, budem trudna, i nakon 6 sedmica sam morala na ''čiščenje'', jer se plod uopšte nije razvijao, samo ona degistacijska kesica ili kako se to već naziva.
E onda se lijepo ''odlučimo'', da nećemo više. Imamo hvala Bogu zdrave dvoje djece...nikad se nismo čuvali kao tada, i samo jednom sam imala mjesečnicu nakon čiščenja....Adnanuser posted image .
Sada nam je drago da se je to desilo, jer se vjerovatno više ne bi usudili namjerno.
A sve to skupa mislim da je zbog tog, jer me ''spucao'' majčinski instinkt, pa da mi je da imam dijete, sad kada ja to više nisamuser posted image
Prvo sam dijete rodila sa samo 18 godina.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15044
10.2.2010 17:17:26   
marinčii
pjenice mala dobrodošla,nadam se da ćemo se lijepo družiti..
felix ne reče kako se A sviđa hodalica?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15045
10.2.2010 17:18:32   
škorpija
pa mogu misliti, sad je sigurno skroz drugačiji osjećaj , vjerujem da tek sad istinski uživaš u bebiuser posted image .
A eto to što si ispričala mi je još jedna dokaz da se djeca događaju kad je suđeno a ne kad mi to želimo. a stvarno je malo jedna beba, aj imam osjećaj da ću tek u drugoj uživati onako zaprave, na ovom bebelom se sad učima kkao biti mamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 15046
10.2.2010 17:19:09   
pjenica mala
Hvala marinčii, i ja se nadam.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15047
10.2.2010 17:19:24   
Mya_81 RR

eh mia tek ste probali obični jogurt a ti bi odmah na taj fensi LGGuser posted image ,

Ma, nismo nikakav jogurt ni probali user posted image Samo smo pili obično mlijeko razblaženo i nije imala nikakvih problema ni s grčevima ni sa stolicom, a ni alergijom user posted image Inače, s tim bi još pričekala, ali kako Dadada sinoć spomenu zbog crijevne flore odmah mi na pamet pao LGG...

Nego, sjetih se da puštaš Ajdinu video od Lamijice na FB...jesi li mu puštala onu mali slatku curicu na you tube, a zove se 'baby talk bla, bla, bla'...mala je do ludila simpatična i smiješna...

Pjenice mala, imam u Zagrebu prijatelja....hvala ti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15048
10.2.2010 17:20:48   
škorpija
a zove se 'baby talk bla, bla, bla'...mala je do ludila simpatična i smiješna...

hej nisam, idem odmah naći, ali sam mu puštala curu i znaš kako je ozbilno gleda, ko mala pričaj ti šta hoćeš al ja znam svoje user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15049
10.2.2010 17:23:58   
teacher75

tičerice mislim da nećeš smjeti 2 sata dojiti poslije anestezije, mislimd a je neko pisoa o tome ali ubi me ne znam na kojoj temi.

pjenice pa to je super, al malo me razočarauser posted image , ja sam mislial sačekati da ajdin napuni barem 10 godian pa da ga korsistim kao bebisitera drugoj bebi aBd, ali koliko vidim ne ide to baš takouser posted image . pa jel se adnan omaknuo ili je planiran, izvini ko je previše privatno pitanje,a l to ti je an ovoj temi uobičajenouser posted image

citala sam na temi mladezi, ma uzas ne smije se dojiti 2 dana poslije lokalne. ja niti imam pumpu, nit sam ikad izdajala, ne zna lana ni piti na flasicu...katasptrofa sam

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  600 601 [602] 603 604   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  600 601 [602] 603 604   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *