|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  609 610 [611] 612 613   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.2.2010 10:13:05   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
i imam jedno pitanje: vole li vaše bebice da ih ljubite, grlite i milujete, ovaj moj kad ga poljubim pobjesni, a kad ga pomilujem po licu odmah rukom gura moju ruku, ma uopšte ne voli da se mazi, jooooj izludi me to, a ja sebo rodila bebu baš da je mazim (jer mi niko nije dao svoju da je ljubimuser posted image )

user posted image   Znam da te izludi, sestrin sin bi doslovno pocrvenio od bijesa kad ga počneš maziti tako da sam često izludjivala to dijete, ali šta drugo da radim...

Minja je po tom pitanju kako kad, ako je raspoložena onda se možemo ljubiti i maziti do besvijesti, ali ako je nervozna onda joj sve smeta...

A i ja sam samo govorila 'daj bože da se da maziti', jer i ja sam jedna veeeelika maza (bila i ostala)...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15251
12.2.2010 10:16:42   
delly
marinci njega bas muce zubici user posted image jel mu mazes gelom ??

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15252
12.2.2010 10:17:42   
škorpija
Znam da te izludi, sestrin sin bi doslovno pocrvenio od bijesa kad ga počneš maziti tako da sam često izludjivala to dijete, ali šta drugo da radim...

user posted image user posted image user posted image  i moja seka ovo često radi ajdinu, bude mi a  jadnička žao kolikos e otima ali ona ne popuštauser posted image user posted image user posted image , a i šta će jadna, rijetko ga viđa pa ga poželiuser posted image .
uf ako ništa zbog tog maženja morati ću roditi još jednuuser posted image  akobogda, (neku milu curicu koja se voli mazitiuser posted image )

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15253
12.2.2010 10:25:24   
delly
moja se obozava maziti , i zna kad cu je maziti sva se izuvija a kad je po vratu ljubim pa onako pusem ona se umiri zine i smije se user posted image user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15254
12.2.2010 10:52:43   
malena_t
Sretan 1. rodjendan dragoj Farahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15255
12.2.2010 10:55:43   
Mya_81 RR

Znam da te izludi, sestrin sin bi doslovno pocrvenio od bijesa kad ga počneš maziti tako da sam često izludjivala to dijete, ali šta drugo da radim...

user posted image user posted image user posted image  i moja seka ovo često radi ajdinu, bude mi a  jadnička žao kolikos e otima ali ona ne popuštauser posted image user posted image user posted image , a i šta će jadna, rijetko ga viđa pa ga poželiuser posted image .
uf ako ništa zbog tog maženja morati ću roditi još jednuuser posted image  akobogda, (neku milu curicu koja se voli mazitiuser posted image )

Moja sestra se nije volila nikako , eto kao ni njen sin, pa su i mama i tata govorili da moraju roditi još jedno i dobili su mazu samo takvu. Ja se obožavam maziti i dan danas user posted image ... tako da će tvoj budući curetak biti sigurno mala maza user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15256
12.2.2010 10:57:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: delilah

felix reci jel grebe hodalica parket ?
ova moja negrebe jer ja nisam ovu kupila dobila od rodice ona isto dobila,od sestre iy njemacke drugacija je od nasih hodalica tj.teze se gura na tepisima iako su recimo u hodniku skroz tanki al eto tesko ide,negrebe nista nebi trebalo ni tvojauser posted image .
Po parketu samo sklizi.Da je kakve nistrmice da se spustauser posted image a nije lose ni ovako po ravni
ajd pa javi kako je proslo

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 15257
12.2.2010 10:58:38   
gvendolina
Ajdin se pravo voli maziti,kad je raspolozenuser posted image Sa jednom mojom prijateljicom se tako izmazi kad se vide...ja ne mogu da vjerujemuser posted image

Mi smo imali mirnu noc,usatli oko pola9 igrao se malo u igraoni i evo sad zaspao

maloj princezi Farah sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 12.2.2010 11:00:17 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15258
12.2.2010 11:00:17   
delly
nismo jos kupili ,ali planiramo danas ili sutra otici po nju pa da vidimo kako ce to da funka , tepiha imam jako malo ,jedino gdje se sjedi u db i kod velikog stola kod kuhinje di se jede ali to je velicine stola tepih tako da cemo vidjeti hoceli htjeti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15259
12.2.2010 11:01:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Moja sestra se nije volila nikako , eto kao ni njen sin, pa su i mama i tata govorili da moraju roditi još jedno i dobili su mazu samo takvu. Ja se obožavam maziti i dan danas user posted image ... tako da će tvoj budući curetak biti sigurno mala maza user posted image

A se nevoli mazit ,baca se unazad user posted image neda se dirat zato  ja njega fino kao skorpijina sveki scipim i dobro izgnajvim nek se otima moram malo heheh
Sinoc je od huje sam se bi uho cupauser posted image user posted image user posted image ljut je uh,na kogali je samo a sto se baca unazad to je na mene kaze mama da sam bila isti takvi lopov hehe najgore sve na mene .Mm je bio mirna bebe a ja ....
Kad mu nije po volji,kad nemoze sta dokucit sav se ukoci od muke a nigdje suze.
Ako bude na mene kao ,sto sam ja bila lopov nece valjti jer ce onda biti kriski namazani svugdje po podu.heheh
Mama mi,namaze krisku hljeba ja je fino od huje samo bacim zalijepim i pobjezem

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 15260
12.2.2010 11:03:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kako su slatkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 15261
12.2.2010 11:09:26   
Anoniman

sretni rođendani farah i timuruuser posted image user posted image user posted image
delilah naša hodalica ne grebe parketi i što kaže feliks najbolje je sve tepihe izbaciti i ako onda pičiiiiiii

ja sma jutros ajdina opet učila da ne smije dirazi tacnu sa kafom jutarnjom maminom, (to mi je vrlo važno da naučiuser posted image ) a on se bacao od bijesa što mu ne dam.
i imam jedno pitanje: vole li vaše bebice da ih ljubite, grlite i milujete, ovaj moj kad ga poljubim pobjesni, a kad ga pomilujem po licu odmah rukom gura moju ruku, ma uopšte ne voli da se mazi, jooooj izludi me to, a ja sebo rodila bebu baš da je mazim (jer mi niko nije dao svoju da je ljubimuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj se voli maziti...doduse samo kada on to zeli...ko macka kakva, cim mu dosadi odguruje ruku i pocne da kenka...vise voli cupanje i stipanjeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 15262
12.2.2010 11:11:22   
pjenica mala
Pozdrav i od nas, evo ja se konačno ''dočepala'' kompjutera, dok mi se izredaju ova starija djeca, pa onda kad oni daju ne da ovaj maleni.....ali eto, veliki u školi, mali spava, a mama se sticalauser posted image user posted image
Hanady i dadada hvala na dobrodošlici. I tebi enisa-sara hvala na dobrodošlici, baš lijepo da se mene neko sjeća, odnosno mog nicka, pošto sam jako malo bila na RR, odnosno bila sam, ali više čitala nego se javljala.
Ne znam odkud ti to da imam 35 godina, jeste da sam 74' godište, ali ja imam 25 user posted image user posted image user posted image , malo si se zaračunala draga.
Koliko ti imaš djece? Dvoje, jeli tako?

Čitam spremate se na neko putovanje? Smijem li i ja s vama, što se tiče pakovanja treba mi samo 5 min!

Znate kako kod mene izgleda kad ja želim da se malo mazim sa starijim sinom(15 godina), viši od mene, nosi broj cipela 46-47, a ja ono njemu mali sagni se, pa ga gnjavim grlim, a on nakon nekog vremena, jesi li završila?user posted image user posted image user posted image user posted image

A kćerka(17god) se voli maziti.

Pozz

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 15263
12.2.2010 11:14:25   
škorpija
Znate kako kod mene izgleda kad ja želim da se malo mazim sa starijim sinom(15 godina), viši od mene, nosi broj cipela 46-47, a ja ono njemu mali sagni se, pa ga gnjavim grlim, a on nakon nekog vremena, jesi li završila?

uh dobar je on, znači ne otima se ko mojuser posted image , onda da sačekam još 15-tak godina pa ću ga moći mazitit inače nema džeparca.

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 15264
12.2.2010 11:17:13   
pjenica mala
Hehehehe, baš takouser posted image user posted image user posted image user posted image sve se plaća!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15265
12.2.2010 11:18:18   
pjenica mala
Škorpija, dođeš li često u Bihać? Ja imam zaovu u Bihaću. Na Repušinama. Iz kojeg dijela Bihaća si ti?

Neposredna veza do poruke: 15266
12.2.2010 11:19:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

sretni rođendani farah i timuruuser posted image user posted image user posted image
delilah naša hodalica ne grebe parketi i što kaže feliks najbolje je sve tepihe izbaciti i ako onda pičiiiiiii

ja sma jutros ajdina opet učila da ne smije dirazi tacnu sa kafom jutarnjom maminom, (to mi je vrlo važno da naučiuser posted image ) a on se bacao od bijesa što mu ne dam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj se voli maziti...doduse samo kada on to zeli...ko macka kakva, cim mu dosadi odguruje ruku i pocne da kenka...vise voli cupanje i stipanjeuser posted image

zavisi kako je raspolozan nevoli se jedino puno cmakatuser posted image
A boze sacuvaj kako se baca unazad nedo bog,nos da mi razbije.
Nauci se mm.cupat kosu ja valjam od smijeha al samo njegovu voli,stavim ga za vrat i on sav sretan nezna sta ce kad stane cupat,grebst juce su mu suze na oki krenule kako ga scupo.Neda mm.vise ja uzivam u tome a nel jos vise .
Samo mu njegova glava draga,pocupat ce i ona teke sto ima na glavi ako se nastavi ovakouser posted image user posted image
neka,neka necel mu oci iskopat kad mu je dopustio

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15267
12.2.2010 11:25:25   
škorpija
feliks i moj se često od bijesa baca unazad, sve se bojim da će mi zube polomitiuser posted image

pjenica imaš pp

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15268
12.2.2010 11:28:08   
Nejrica
Ja taman na vrijeme da pozelim dobar dan,jer ujutro imamo puuuuno posla,ustajanje,presvlacenje,mazenje u krevetu...K se voli maziti,voli kad mu ljubim vrat i kosu,ma sav se topi,zine...ali...kad mu nije cejf,onda stipa,cupa mi nos,ujeda,ma ne da nikomda mu pridje.
Da ne zaboravimo cestitati Farah i Timuru rodjendanuser posted image user posted image user posted image .Zelimo im sve najljepse u zivotu i da dobro slusaju mamice.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15269
12.2.2010 11:35:58   
anidla
dobar dan user posted image

cestitamo male i velike rodjendane user posted image user posted image user posted image  

ja se naradila od jutros, sad me sve boli a Noa samo sto nije ustao....slabo spavali...nikako da ustimam da dijete kasnije zaspe i da duze spava, svaki dan ista prica...u pola 7 zaspe (obavezno) i oko 2 ili 3 ujutro prvo budjenje i nema vise spavanja, iscrpi nas to...

juce sveki zove, kaze nema grijanja u Ze, a ja nameracila ici kod njih i tacka...kaze bolje ne dolazite, kad jutros zove kaze pustili grijanje, dolazite user posted image  sad nemam pojma ni dal da idem ili ne, ali svvakako cemo danas malo na planinu (pije mi se kuhano vino kod Fate user posted image ), a kad se vratimo skontacemo....

kako su mali bebolinci? ima li novih zubica? koraka? osmjeha? user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 15270
12.2.2010 11:39:01   
škorpija
anidla pa jel i nou voditevn a planinu, mi ajdina još uvijek nismo vodili, mm stalno izmišlja neke razloge zašto ne možemo ići, hladno, magla, bla, blauser posted image

nejrice blago tebi kad kerim hoće ikako da se mazi, vidim on je još stariji od ovog mog ljutka ljutića

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15271
12.2.2010 11:43:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pjenica mala

I tebi enisa-sara hvala na dobrodošlici, baš lijepo da se mene neko sjeća, odnosno mog nicka, pošto sam jako malo bila na RR, odnosno bila sam, ali više čitala nego se javljala.
Ne znam odkud ti to da imam 35 godina, jeste da sam 74' godište, ali ja imam 25 user posted image user posted image user posted image , malo si se zaračunala draga.
Koliko ti imaš djece? Dvoje, jeli tako?

Jeste, jeste imam 2 dušice drage. I ja sam jako mlada rodila kćerku user posted image , imam velike šanse da tako kao ti, oko 35-te poželim opet bebicu user posted image user posted image
A naravno da možeš na put sa nama user posted image  ko želi neka se spakuje, poliječemo u pon. a iz Sa polazimo u nedjelju naveče user posted image

Moj B je maza prava, voli da se mazi i ljubi user posted image

Neposredna veza do poruke: 15272
12.2.2010 11:43:44   
sheri
dobar dan!
sretni rodjendani i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image , evo i pokloncici.
mi smo ok spavali, N je htjela u svom kreveticu zapajkiti ali se probudila nekad i prenijela sam ju kod nas. a onda sam ju nasla kod nogu svojih nekad ujutro, spuzala skrozuser posted image .
moja bebica je prava maza, ali zna se i tuci. sve od raspolozenja.
nego, meni se ne svidja ovaj novi izgled rr, nista ja ne kontam
anidla, de popij gutljaj tog kuhanog vinca i za meneuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15273
12.2.2010 11:44:32   
anidla
vodimo, moramo ga navikavati...zvala ja gore, kazu da je fino i nije hladno previse pa cemo najvjerovatnije otici...sad cekamo auto da bude gotovo, ostavili ga u servisu, jos nij gotovo, a ja cekam i cekam samo da izadjemo....ja bi na sve strane user posted image

pa Ajdin je veliki, vala mozete ga komotno odevesti...moja prijateljica je bebu sa 2.5 mjeseca vodila, kraljica stala na skije, uzela bebu i skija se po ravnom user posted image  i eno mali Ajnur (sad mu 3 godine) zdravo i jako dijete...vazda na planini user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15274
12.2.2010 11:45:14   
škorpija
joj ni meni se ne sviđa novi izgled RR, izludi mo ovo, grrrrruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  609 610 [611] 612 613   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  609 610 [611] 612 613   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *