|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  610 611 [612] 613 614   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.2.2010 11:48:12   
škorpija
vodimo, moramo ga navikavati...zvala ja gore, kazu da je fino i nije hladno previse pa cemo najvjerovatnije otici...sad cekamo auto da bude gotovo, ostavili ga u servisu, jos nij gotovo, a ja cekam i cekam samo da izadjemo....ja bi na sve strane

pa Ajdin je veliki, vala mozete ga komotno odevesti...moja prijateljica je bebu sa 2.5 mjeseca vodila, kraljica stala na skije, uzela bebu i skija se po ravnom i eno mali Ajnur (sad mu 3 godine) zdravo i jako dijete...vazda na planini

grrrrrr, odoh sad poslati mm mail uvrjedljivog sadržajauser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15276
12.2.2010 11:49:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

anidla pa jel i nou voditevn a planinu, mi ajdina još uvijek nismo vodili, mm stalno izmišlja neke razloge zašto ne možemo ići, hladno, magla, bla, blauser posted image

nejrice blago tebi kad kerim hoće ikako da se mazi, vidim on je još stariji od ovog mog ljutka ljutića

istouser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma nece da izadje kada kap padne...kao kisa pada...pa ko da je Andrej od secera pa ce se istopitiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 15277
12.2.2010 11:51:48   
sheri
i onaj fb mi je postao nuklearna fizika, sad i rr, a ja sve gluplja i gluplja. kako ovako ne vode racuna o majkama malih beba koje im mozak popiseuser posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo isli na planinu sa nepuna 2 mjeseca, al bilo je ljetouser posted image user posted image user posted image user posted image
a isli smo i 2.ili 3. januara, i nsita nam nije bilo. doduse, mama se smrzla ko g....., al beba super pajkilauser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15278
12.2.2010 11:54:24   
škorpija

anidla pa jel i nou voditevn a planinu, mi ajdina još uvijek nismo vodili, mm stalno izmišlja neke razloge zašto ne možemo ići, hladno, magla, bla, bla

nejrice blago tebi kad kerim hoće ikako da se mazi, vidim on je još stariji od ovog mog ljutka ljutića

isto ...ma nece da izadje kada kap padne...kao kisa pada...pa ko da je Andrej od secera pa ce se istopiti

ma mislim da je njima mrsko da idu pa se onda izvlače na user posted image , al sad u nedjelju akobogda idemo pa makar ćuskije padaleuser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15279
12.2.2010 11:55:05   
škorpija
Eto i Nora išla a mi nismouser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15280
12.2.2010 11:57:47   
sheri
odmah se spremite, imate toliko planina za obiciuser posted image user posted image user posted image user posted image
kod nas jedno brdo iznad grada, i vlasic nam najblizi. mi obavili svoju olimpijsku duznostuser posted image user posted image . a tati srce ko trafika, vec joj je skije nasao

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15281
12.2.2010 12:00:56   
anidla
hehehhehe, nemoj ziva bila napadati covjeka, samo mu reci u nedjelju ja i Ajdin smo spremni, kad krecemo?user posted image  ja imam srecu da mm radi sezonski na planini pa on voli da mi idemo...a ja volim sto on voli user posted image

joj i ja jutros kad sam upalila racunar kontam pokupila neki virus user posted image  kad ono promjenio se izgled, ja slabo kontam, valjda ima nade za nas da cemo ubrzo skontati...ja dok nadjem ko je sta pisao, sve izgubim pa odustanem sa pisanjem...ali sheri i skorpiu sam upratila user posted image

felix, nisam ti odavno rekla, ne dam te nikom user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15282
12.2.2010 12:02:47   
anidla
IZVORNA PORUKA: sheri

odmah se spremite, imate toliko planina za obiciuser posted image user posted image user posted image user posted image
kod nas jedno brdo iznad grada, i vlasic nam najblizi. mi obavili svoju olimpijsku duznostuser posted image user posted image . a tati srce ko trafika, vec joj je skije nasao

hahahah al me nasmija....ja obicno kazem srce ko ves masina user posted image
mm vec Noi prica o skijama,pancericama i odbojkaskoj lopti....a ja o stomatoloskom fakultetu, reko sine tamo su pare, kakav sport user posted image  nemoj biti ko caca user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15283
12.2.2010 12:10:43   
sheri
pa uz stomatologiju idu pare, uz pare i skijanje, skup je to sport znas i samauser posted image user posted image user posted image
evo ludjak mm upravo Nori govori kako ce veceras gledati otvaranje olimpijskih igarauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15284
12.2.2010 12:42:02   
Anoniman

i onaj fb mi je postao nuklearna fizika, sad i rr, a ja sve gluplja i gluplja.

E vala baš!! Pih mi je izgled RR user posted image  a i FB-a. Tamo više ni ne "ulazim" user posted image  rijetko....

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 15285
12.2.2010 12:52:16   
Anoniman

anidla pa jel i nou voditevn a planinu, mi ajdina još uvijek nismo vodili, mm stalno izmišlja neke razloge zašto ne možemo ići, hladno, magla, bla, blauser posted image

Mi smo o nedjelju bili na sankanju, ne na planini , prije je to neko brdo, ali bilo je hladno. Moja bebica ja Ajdinovog uzrasta i otkad se rodila, ni jednom nije niti šmrcala, kašljala, imala temperaturu i uopšte nikakvih zdravstenih smetnji nije imala.Međutim od ponedjeljka osjetim da ima dosta šlajma u grlu, odemo do pedijatrice: kaže nema upale, sve ok, i to se zna desiti od oštrog zraka, dobila je Bisolvon kapi za iskašljavanje.
Mislim da je to zbog toga što se ona nije kretala, nama je bilo super, jer smo se ugrijali sankajući se i penjući na brdo.
Pa eto ako budete išli, nemojte dugouser posted image  

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 15286
12.2.2010 13:14:53   
škorpija

IZVORNA PORUKA: zinanina

Mi smo o nedjelju bili na sankanju, ne na planini , prije je to neko brdo, ali bilo je hladno. Moja bebica ja Ajdinovog uzrasta i otkad se rodila, ni jednom nije niti šmrcala, kašljala, imala temperaturu i uopšte nikakvih zdravstenih smetnji nije imala.Međutim od ponedjeljka osjetim da ima dosta šlajma u grlu, odemo do pedijatrice: kaže nema upale, sve ok, i to se zna desiti od oštrog zraka, dobila je Bisolvon kapi za iskašljavanje.
Mislim da je to zbog toga što se ona nije kretala, nama je bilo super, jer smo se ugrijali sankajući se i penjući na brdo.
Pa eto ako budete išli, nemojte dugouser posted image  

hvala zinanina na savjetu, ma i ja kontam šetnja 10 minuta i onda negdje na čaj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15287
12.2.2010 13:16:33   
Nejrica
e vala ni ja nisam odusevljena novim izgledom,samo mi nesto leta po ekranuuser posted image .Ma ima on momenata kad je ljut,Boze sacuvaj...recimo kada ga drzim za rucice i hodamo,tj.on upravlja,pa hoce u kupatilo...ja bih da ga okrenem u drugom pravcu...eh da vidis kako igraju nogice,ma to je vriska...uzas.A bas ne volim kad se tako djeca ljute...imam nekoliko primjera u porodici gdje su djeca ubi Boze,a roditelji...hm- za odgoj...nadam se da cu ja uspjeti to izbjeci.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15288
12.2.2010 13:20:50   
Nejrica
pa svi su muzevi isti...cast izuzecima koji vole planinu.I ovaj moj ima istu pricu,istina mi bismo mogli samo nedeljom jer tad on ne radi,al se potrefi maglovito ili hladno ili snijeg...hm...nadam se jos nekoj suncanoj nedelji.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15289
12.2.2010 13:34:18   
cija

evo ludjak mm upravo Nori govori kako ce veceras gledati otvaranje olimpijskih igarauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image moji nogomet user posted image user posted image

Zaboravila sam ispričati..mi neki dan u Centru u kafiću i sad ide nna tv-u neka tekma...i vidimo mi Ajlin se ušutarila (sjedi na foteljici u kafiću) ,kad dijete gleda utakmicu.Crkavali smo od smijeha!

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15290
12.2.2010 14:30:33   
Apotekarka
Hej sretni malirođendani maloj princezi Farah i princu Timuru...
Moj pava vjerovatno ce brzo ustati sat spava...Cekamo taju rucak se kuha...
Ljudi moj je tolika maza,obozava se maziti,voli da ga ceskim po leđima,ja ga ljubim pa oin mene svu ubali al ajd otvori usta prisloni i valja se od smjeha...Jednom davno kad jeimao 1 mj pedijatrica mi je rekla ovo vase dijete ce biti velika maza i bome pogodila...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 15291
12.2.2010 14:42:50   
Meri29
Cija i moja voli gledati televiziju, kad place samo je stavimo pred tv ili na kompu upalimo pjesmicu o dinosaurusima, odmah usuti kao da nikad nije plakalauser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 15292
12.2.2010 14:48:10   
teacher75
evo, ja jutros sve hvala bogu zavrsila, operacija je trajala nekih 10-ak minuta. obzirom da mi je mladez bio na sljepoocnici injekcija je malo boljela al to je 2-3 sekunde, dok su ga rezlai nista nisam osjetila. sada imam mali flaster, u pon. idem na kontrolu a za nekoliko dana cemi izvaditi konce. nadam se da nece ostati veliki oziljak. hirirg mi je rekao da je mladez djelovao ok, da ne brinem do rezultata analize :) nije problem sa lokalnom anestezijom dojiti tako da sam odmah poslije dojila user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 15293
12.2.2010 14:50:28   
teacher75
ma meni je najgore kod planine sto mi ne idemo na mjesta gdje se pusi, pa nakon 15ak minute setnje kad hocemo da se malo ugrijemo zbog lane nemamo gdje unutra sjesti jer je zapuseno svugdje user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15294
12.2.2010 14:51:59   
marinčii
IZVORNA PORUKA: delilah

marinci njega bas muce zubici user posted image jel mu mazes gelom ??
a jesam al kratko mu  pomogne i onda opet sve isto,evo danas je malo raspoloženiji nadam se da će i noćas dobar biti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15295
12.2.2010 14:52:10   
Anoniman
teacher,drago mi je da je sve proslo ureduuser posted image user posted image
marinci,gdje si ti sta ima kako je M spavao.Vidim muce desni i dalje A zaspo prevari  me a konala ga kupat lopuza sam zaspouser posted image na krevetu.

< Poruku je uredio felix -- 12.2.2010 14:53:28 >

Neposredna veza do poruke: 15296
12.2.2010 15:04:16   
Anoniman
taecherko, super, hvala Bogu da je gotovo, uh i ja cu moratiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15297
12.2.2010 15:09:51   
Meri29
Teacher ja nisam bila u toku, pa ti se zeno pravo psihicki napati zadnjih dana, dobro si ti to izdrzala...
Meni nije jasno kako ljudi sami po svom izvrcu djecija imena, bas me nervira kada mi dijete umjesto Majda zovu Maida ili Maja... stvarno me to nervira, jos im lijepo kazemo da se zove Majda, a oni opet po svom

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15298
12.2.2010 15:14:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Teacher ja nisam bila u toku, pa ti se zeno pravo psihicki napati zadnjih dana, dobro si ti to izdrzala...
Meni nije jasno kako ljudi sami po svom izvrcu djecija imena, bas me nervira kada mi dijete umjesto Majda zovu Maida ili Maja... stvarno me to nervira, jos im lijepo kazemo da se zove Majda, a oni opet po svom

user posted image zato se mi zovemo kartko i jasno nedam da mi iko daje nadimke,ili da druga imena pridjevaju..
Sveki,jedino zna doabcit al rekla sam joj nezovi ga tako ima on ime pa ja tepam reko,tepaj ti nebranim al kad tko cuje od tebe tako ce i taj drugi,pa treci i ode to ehehe,a ja to necu.!!!

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 15299
12.2.2010 15:28:40   
dafri
teacher super da je sve prošlouser posted image user posted image
Ja sam kontala iduće sedmice par dana na Vlašić ali se baš dvoumim,ako bude ružno vrijeme samo će se napatiti,a opet mi se ide da g... vidi puta.

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  610 611 [612] 613 614   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  610 611 [612] 613 614   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *