|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  660 661 [662] 663 664   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
25.2.2010 8:19:06   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Joj, kad vidim u koliko sati pišete navečer hoću da puknem...ja sinoć zaspala u pola 10...stvarno nemam pojma šta mi je, ali valjda ustajanje u 6 , još ona predavanja za vozački i kad dodjem kući u 7 budem krepana.....a jučer sam skoro zaspala an predavanju i baš mi nešto bilo neugodno jer  se na meni vidjelo da nisam baš u elementu user posted image A lik me pitao je li radim ja rekla da ne radim, a ne zna da imam dijete...reče čime li se ova bavi kad dolazi ovakva na predavanja user posted image user posted image user posted image

Nego, jučer mi žena preko tel. reče da su Minji leukociti malo povišeni kad ono na nalazu piše da su 10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A do 12 je kao OK kod bebabra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Presretna sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Sahara, čestitamo prijateljici user posted image user posted image user posted image

Nunichi, scena s dekicom me je pravo nasmijala jučer user posted image Eee, kraljice, ali pričat ćemo mi djetetu kad malo poraste šta si joj radila user posted image user posted image user posted image

Jučer nismo čestitali još jedan zubić Benji i mali rodjendan Nanetu user posted image user posted image user posted image

Bambi, nadam se da će mama biti bolje...user posted image

Škorpijice, pretpostavljam da ste u ovim trenucima u skupljanju urina....nadam se da će čojkić odraditi šta treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I na kraju suosjećam sa mamama koje su se danas ustale oko 5 user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 25.2.2010 8:23:42 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16526
25.2.2010 8:40:38   
marinčii
jutro i od nas,mi nismo loše spavali,imali 2 buđenja i do pola8 odspavali al evo zato je sad nervozan užasno više neznam šta je,sinoć umalo da nije završio u hodaliciuser posted image user posted image ,prvo mm navalio dionesi da ga stavim ja reko rano je nećemo još,posle ja htjela a mm nedauser posted image e baš smo par,,
mya user posted image user posted image user posted image user posted image za leukocite!!!

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 16527
25.2.2010 8:49:36   
Meri29
Dobro jutrouser posted image Mi smo se probudili u 7 i vec ponovo spavamouser posted image Danas slavimo tri mjesecauser posted image ,kako brzo sve prode ne mogu da vjerujem

Mya i ja skidam kapu mamama koje pisu u kasne sate ovdje, moja mene vec okupira u 8 navecer, kupanje i spavanje

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 16528
25.2.2010 8:58:21   
marinčii
user posted image user posted image meri29 čestitamo 3 mjeseca i šaljemouser posted image user posted image user posted image
mya čestitamo i M 8 mjeseci

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16529
25.2.2010 8:58:36   
R&T@
Čestitamo 3. mali rođendan
user posted image  (puno sna)
user posted image  (puno mlijeka)
user posted image  (puno osmijeha).....

I 8. mali rođendan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(Zna ona šta je u poklonima, veeeeeeelika bebica....)

< Poruku je uredio tajra -- 25.2.2010 9:02:14 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16530
25.2.2010 9:21:28   
dafri
Mya i Meri29 čestitamo rođendaneuser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16531
25.2.2010 9:23:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: frenkoza

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

hej... procitah negdje da si ti isla u uciteljsku skolu.... jel u Sarajevu ili negdje drugo i koja si generacija user posted image user posted image mozda smo skolske.... he he he

Daaaaaaaa, išla sam u Učiteljsku školu, smjer - učitelj, daaaaaaa u Sarajevu user posted image , '83 sam godište user posted image  
Nije valjda da si i ti išla u Uč. Koje si ti god.?

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 16532
25.2.2010 9:25:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

Mya i Meri29 čestitamo rođendaneuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  I mi čestitamo rođendane!!!

Veliki kiss za drugaricu Minju, velika curica user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super za leukocite, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 16533
25.2.2010 9:30:16   
Schecherlemica
Cestitamo male rodjendane  nasim drugaricama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljube vas Aman i njegova mama ...user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16534
25.2.2010 9:42:21   
rose 87
dobro jutro svima,evo prvo da čestitamo sve male i velike rođendane,zubiće,korake i ostale uspjehe malih user posted image od jučer,mi slabo spavamo,ova prehlada nas zeza,baš smo nervozni,a mama je tako umooorna,jutros beba plače a mama ništa,još se po glavi pokrila,sreča pa je mm još uvijek bio tu,uh valjda čemo brzo ozdraviti

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 16535
25.2.2010 9:45:57   
ivanak
Jutro svima.user posted image
Sretni mali rođendani, zubići i svi nestašluci... user posted image user posted image user posted image

Ej, mene zanima kako vi vagate svoje bebice?
Pa čekajući dok pođem na pregled sa njime i čujem te brojke, nestrpljivo čekam!
user posted image user posted image user posted image

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 16536
25.2.2010 9:49:52   
Anoniman
Ivanak ja se prvo sama izvagam pa onda zajedno sa user posted image . Naravno da to nije precizna kilaža al onda okvirno znam koliko je težak user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 16537
25.2.2010 9:53:24   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: Meri29

Dobro jutrouser posted image Mi smo se probudili u 7 i vec ponovo spavamouser posted image Danas slavimo tri mjesecauser posted image ,kako brzo sve prode ne mogu da vjerujem

Sretan mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16538
25.2.2010 9:54:43   
Anoniman
Sretan rodjendan Meri i nasoj Minjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja evo i dalje ukocena...mama odvela A. kod moje tetke, jerbo ja nemrem maknut...pasce me proganja pa sam je stavila na ignoreuser posted image ...sta cu joj ja...nek' se zali sosu

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 16539
25.2.2010 10:02:47   
MinaMM
sretan mali rodjendan Minji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i super za leukociteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16540
25.2.2010 10:04:01   
Mya_81 RR
Drage, hvala vam na čestitkama user posted image i poklonima user posted image

Dadada, popij naklofen....mojoj seki to super pomogne kad je ukoči vrat, a i mene je jednom ulovilo i bilo mi je super nakon 2 tablete...a kad ti bude bolje ti se i dalje pravi da te boli da se malo odmoris user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16541
25.2.2010 10:09:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

sta cu joj ja...nek' se zali sosu

user posted image user posted image  neće teta ....... (zaboravila sam kako se zove user posted image ) zamjeriti user posted image

Joj dadada i mene danima boli vrat, leđa, ruke, ramena...... užas! Jedva čekam da mi se seka vrati sa medenog da me izmasira, niko kao ona, poslije njene masaže budem k'o ptičica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16542
25.2.2010 10:15:26   
anidla
enisa_sara, znas li Ajlu Pasic? tvoje je godiste i isla je u uciteljsku user posted image

Mya, maloj curici sretno 8 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri, drugarici Majdi sretna 3 mjeseca,user posted image user posted image user posted image nama je jucer bilo 3.5 user posted image user posted image user posted image user posted image rastu.... user posted image user posted image user posted image

e naravno, moram ja opet nesto da pitam user posted image

kako vi koje dohranjujete ili hranite bebe AD (Aptamil) pravite hapu? jel prvo stavite vodu pa onda hapu ili kontra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam odpocetka stavljala prvo vodu pa dodam hapu i izmuckam, ali jucer prijateljica koja isto svog sina hrani AD kaze da ona prvo hapu pa onda vodu, pa sam malo user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16543
25.2.2010 10:17:04   
megi
sretni mali rodjendani posebno minji koja je od nas starija cijeli jedan dan :):)
mi smo evo kucam u drvo nocas imali samo dva budjenja, jutros do pola devet spavali, bas mi je zao mama sto ustaju u 5, ali moja cura je budna do 11 navece tacno bih se ubila da mi se onda nadigne u 5 ujutro

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16544
25.2.2010 10:17:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

enisa_sara, znas li Ajlu Pasic? tvoje je godiste i isla je u uciteljsku user posted image

Ma vjerovatno je znam iz viđenja, u razred sigurno nismo išle, nije mi poznato to ime i prezime....

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 16545
25.2.2010 10:20:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Drage, hvala vam na čestitkama user posted image i poklonima user posted image

Dadada, popij naklofen....mojoj seki to super pomogne kad je ukoči vrat, a i mene je jednom ulovilo i bilo mi je super nakon 2 tablete...a kad ti bude bolje ti se i dalje pravi da te boli da se malo odmoris user posted image

user posted image nenjiiiiii ti losa idejauser posted image user posted image user posted image user posted image

pijem voltaren rapid samo slabo nesto pomaze...ja sam se ono bas ukocila...ne mogu nista...mogu samo ocima mrdatiuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 16546
25.2.2010 10:24:35   
anidla
dadada ja popijem Brufen user posted image pomogne user posted image

a od mm prijatelj kad ga ukoci vrat popije voltaren i zalije pivom i sve ga kaze prodje user posted image user posted image user posted image user posted image ludjak user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16547
25.2.2010 10:26:32   
škorpija
Sretan rođendan našoj curi Minji, volimo je punooouser posted image user posted image user posted image user posted image

čestitamo 3-mjesečnicu i user posted image  od meri, a ne znamo kao se zove jer mama nije napisalaaaauser posted image

evo mi se vratili iz doma zdravlja, opercaija "pišoka" uspješno završena, uhvatili smo punu kesu i to onog prvog žutoguser posted image . krv su mu trebali vadiit iz vene ali nisu uspjeli jer od sarmica se ništa ne vidi a kamoli neka vena, pa su vadili iz prsta a ostatak će na klinici. dječak bio dobar, nije plakao kao inače.

joj ovaj forum vrijedi zlata, koliko stvari saznam, savjeta pokupim ma uštedi mi brat-bratu 5 dana hodanja i telefoniranjauser posted image user posted image user posted image
Megi i mi smo ti takvi, spavanje u pola 11 i taman posla još da se budi 5, jutros sam ga ja morala probuditi u 8 da idmeo, tačno mu mrsko bilo ustatiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16548
25.2.2010 10:28:20   
škorpija
anidla mislim da je jednostavnije staviti prvo vodu pa tek onda prah, i ja tako radim,. doduše na hipp-u piše da se prvo prah stavi, ali onda bih trebala odmjeriti vodu u drugoj posudi ma jbd žešća, a neke žene se opet slijepo pridržavaju uputstva, što bi jednostavno kad može komplikovanouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16549
25.2.2010 10:28:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: dadada

sta cu joj ja...nek' se zali sosu

user posted image user posted image  neće teta ....... (zaboravila sam kako se zove user posted image ) zamjeriti user posted image

Joj dadada i mene danima boli vrat, leđa, ruke, ramena...... užas! Jedva čekam da mi se seka vrati sa medenog da me izmasira, niko kao ona, poslije njene masaže budem k'o ptičica user posted image

teta LENI...ccccccc...zaboraviti ime tete Leni...ccccccc...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...evo je iznenadjena i uvredjena

ma znas sta...kada mi ovo prodje vala idem opet na masaze, posto niko od ovih mojih ukucana ne zna masirati ili se prave, ja cu fino traziti od muza da mi plati par masaza...ne zelim nista drugo za 8.mart,17.mart,27.juli nek mi samo uplati masaze...a sad ne smijem nista dirati jer masaza moze samo pogorsati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  660 661 [662] 663 664   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  660 661 [662] 663 664   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *