|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
28.2.2010 22:32:19   
Nunichi
Antonio sretan rockas!
Evo drugarica ti salje poklone... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17001
28.2.2010 22:47:19   
Apotekarka
Hvala na poklonima ali mama se sad nasikirala odnijela Antonia u krevetic i on se poceo buniti,kmeciti i pustila ga ja 5 min kad sam usla u sobu on je poceo toliko histericno da place da me udara rukicama i koliko je plakao sav se ujecao izvadila sam ga i ljuljajuci uspavala ne znam sto je razlog da nije stpoo odmah nisam dosla u sobu kad se poceo bunitiuser posted image i dudu je naopacke stavio trljajuci desni ali ne znam sto se tako histericno ponasao,ljutito nba mene...user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 17002
28.2.2010 22:53:22   
Anoniman
Apotekarko,,sta je bilouser posted image a nije on ljut na tebe vec ga sigurno desni muce pa nervozan puno nezna sta ce dusa mala pa se istresa svakako kako umije i zna pubimo vas.Nemoj se brinuti...user posted image
A.je zaspo davno,ja malo virnem sta ima i idem i ja jer se on svako jutro dize oko pola 8.
Laka vam i mirna noc
pubim male piliceuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 17003
28.2.2010 22:54:04   
Anoniman
I mi čestitamo drugu rođendan, evo poklona user posted image user posted image user posted image
Pa naljutio se dečko, kako ga nisi odmah uzela!! Tako i B još me gura rukama, ccccc joj koje su to male mustre user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 17004
28.2.2010 22:58:16   
Apotekarka
Mi prije 22-22:30 od rodjenja pa do sad nikad nismo zaspali ranije...A joj postao je pravi ljutko,ako nije po njegovom zacrveni se u licu,galami i udara jos i zubi vjerovatno doprinesu toj nerovozi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17005
28.2.2010 23:06:35   
kasper
pozzzzzzz svima
sretan rodjendancic malom  Antoniuuser posted image
jel se bude vase bebe nocu uz plac,meni Đorđe zadnjih par dana iz cista mira u snu pocne da place
nemogu ga umiriti nego moram razbuditi,podignuti priacti mu nesto i on opet zaspe kao da se nista nije desilouser posted image
ne znam sta da radim strah me je tog placa i jos nikad nije tako plakao od kako se rodiouser posted image user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

Neposredna veza do poruke: 17006
28.2.2010 23:12:56   
Anoniman
Ej kasper, moj ne plače ali sam čitala na forumu o tome

evo ti link pa vidi kakva su iskustva.

(odgovor članu kasper)
  Neposredna veza do poruke: 17007
1.3.2010 8:23:26   
rose 87
dobro jutro drage mame i user posted image ,kako ste nam danas,mi smo jučer imali goste pa se nismo javljali,nedostajali ste namuser posted image ,mi smo jutros ustali u 4,pa je user posted image zaspala ponovo tek u pola 6 kad se mama skroz razbudila,još malo pa ču hodati ovakouser posted image da ljudi ne vide šta mi ovo dijete radiuser posted image ,pozdrav veliki
p.s.čestitamo sve propušteno i ako se šta slavi danas opet imamo gosteuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17008
1.3.2010 8:49:42   
Meri29
Dobro jutro, mi smo se naspavali, probudili smo i tatu, ne smije ni on da spava user posted image

Rose znam kako ti je, i moja je neko jutro tako probudila se u 4 i do 6 smo se morale igrati, a meni se spaaaaava user posted image user posted image Moracemo izdrzati, nema nam druge. Moja bebica se samo jedno jutro tako probudila i opet se sve vratilo u normalu, mozda ce i tvoja tako

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 17009
1.3.2010 8:56:17   
delly

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Hvala na poklonima ali mama se sad nasikirala odnijela Antonia u krevetic i on se poceo buniti,kmeciti i pustila ga ja 5 min kad sam usla u sobu on je poceo toliko histericno da place da me udara rukicama i koliko je plakao sav se ujecao izvadila sam ga i ljuljajuci uspavala ne znam sto je razlog da nije stpoo odmah nisam dosla u sobu kad se poceo bunitiuser posted image i dudu je naopacke stavio trljajuci desni ali ne znam sto se tako histericno ponasao,ljutito nba mene...user posted image user posted image user posted image

evo ugledala sam ovaj post pa da ti odgovorim mozda pomognem , ovako je identicno radila moja mala prije 7 dana ,nije spavala 6 noci ma skroz slabo,histericno plakanje iz cistog mira ,a sita i cista , ZUBI duda naopacke,cjela saka u ustima i tako je bilo tih dana i jutros napipali gornja jedinica nam nikla 5. zub.
tako da je to zbog zuba samo temp treba pratit user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

Neposredna veza do poruke: 17010
1.3.2010 8:58:51   
delly
pozd. svima mamama i najdrazim bebama njihovim user posted image kako ste mi
cestitamo rodendane user posted image user posted image nisam stigla procitati reko da se javim , lijepo vrijeme pa idem vani user posted image user posted image user posted image - 2 je da se . i niko nam 5. zubic gornja 1. sad imamo 4 dole i 1, gore user posted image user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 17011
1.3.2010 9:07:19   
Meri29
Cestitmo male zubice user posted image user posted image user posted image

A kazes -2 je i kod vas toplo user posted image Mi se onda ne smijemo zaliti na kisu user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 17012
1.3.2010 9:20:17   
delly
hej user posted image ma kakvi bolje kisa neg da ti je minus cijele zime da si u kuci user posted image user posted image user posted image user posted image ovdje u subotu haos po cesti bio i ja glupaca u trgovinu mm lose bilo pa osto kuci i ja skoro sa ceste sletila al dobro je proslo ,auto mi se nagelo na nizbrdicu tj sumicu ,ma svasta mi je kroz glavu proletilo samo sam ugasila auto i izletila vani , na istom mjestu sam sto sam izletila jos auta jedan se prevrniuo preko i veliko zeljezo mu kroz sajbu proslo skoro ga ubilo user posted image ja najbolje prosla, auto nista nije bilo ,a skoro pa ispred kuce eto to mjesto vidim kroz terasu . a kad sam krenula zapala na parkingu u snijeg puno bilo i slajfala zena eto zaustavljalo me al moram ja ,..

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 17013
1.3.2010 9:26:24   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: delilah
niko nam 5. zubic gornja 1. sad imamo 4 dole i 1, gore user posted image user posted image

Već 5 zubića user posted image

Čestitamooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

A meni se čini da ćemo se mi kad su u pitanju zubići ugledati na našeg druga Andreja user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 17014
1.3.2010 9:30:33   
delly
hvala user posted image draga moja ima vremena na to ,nama su i rano krenuli ali eto dobro je , jos su joj 3 nateknuta pa ocekujemo i muke sa drugima user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 17015
1.3.2010 9:32:47   
MinaMM
jutro i od nas. ustali jeli i vratili se na spavanje a mama odmah na RRuser posted image . vikend nam je prosao u setnjama i obilascima pa smo bas umorni. ali nam je bilo lijepo. danas samo odmaramo.

cestitamo na zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

cestitamo rodjendane sa zakasnjenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danas MM i ja slavimo 9. godisnjicu od kako smo zajedno user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 17016
1.3.2010 9:40:50   
Anoniman
jutroo
mi smo dobro sinoc spavali zaspo oko 22.jednom se budio jeo.Mene stomak boli,kako sam pila antibiotike proliv dobila imam vec 4.dana :(((uzass,,ja sam alergicna na antb.kad cesto pijem pa cekam da mi mm.donese linex.
Kako ste mi vi ??

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 17017
1.3.2010 9:53:18   
anidla
jutro i od mene i mog nonija user posted image

sinoc smo imali goste do 1 navece, ali opet sam se uspjela naspavati zahvljaujuci mm....zaspali, on uzeo Nou i otisao s njim u drugu sobu...jutros ja ustajem, nit Noe u kreveticu nit mm pored mene user posted image

onda sam ja njemu jutros nekad uzela Nou pa ga donijela sebi u sobu a mm spava, joj jesmo smijesni...Noi nista nije jasno user posted image

danas je fuj fuj fuj dan, grozno, tmurno...

ljubimo nase drugare i drugarice user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17018
1.3.2010 10:15:23   
Atarka
Dobro jutro i sretan Dan nezavisnosti!

Cestitamo male i velike rodjendane i male zubice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi ovih dana slavimo punih 5 mjeseci. Rodjen je 30-tog, a feb.ima 28 dana user posted image
Bili smo jucer u gostima i bio je bas dobar djecak, igrao se, smijao i nije plakao. U autu je odmah zaspao.
Jos nema zubica, ali grizemo sve i svasta, a najradije bi zabalio daljinski- to mu ne dam :) Inace, bolje spavamo, 5 sati u komadu kuc-kuc da ne ureknemo user posted image
Steta sto nije ljepse vrijeme da prosetamo s bebicama.

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17019
1.3.2010 10:16:16   
niki83
evo i nas danas....
hehehhhe mi danas slavimo mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...imamo 5 punih mjeseci!!!user posted image user posted image user posted image
moja N se razboljela malo, nosic, disanje i to..pa smo sinoc probali i eksperiment sa lukom pored krevetica..nisam nista primjetila osim sto nam soba "mirise" na luk user posted image user posted image user posted image ima da se zrači cijeli dan.. inače imali smo zaredom 2 noci lose..

N&N

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17020
1.3.2010 10:29:12   
anidla
sretni mali rodjendani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17021
1.3.2010 10:40:11   
niki83
hvala hvala user posted image
i vi cete uskoro dozivjeti ove male..a aBd svi zajedno cemo docekati i puuuuuno puunno velikih rodjendana user posted image

N&N

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17022
1.3.2010 10:46:17   
škorpija
...imamo 5 punih mjeseci!!!
moja N se razboljela malo, nosic, disanje i to..pa smo sinoc probali i eksperiment sa lukom pored krevetica..nisam nista primjetila osim sto nam soba "mirise" na luk ima da se zrači cijeli dan.. inače imali smo zaredom 2 noci lose..

Sretan mali roćkasuser posted image user posted image user posted image , a a za taj luk, e to nikad nsiam probala, čula sam, ali ja mrziiiiim miris luka i uvijek sam tražila alternativu,pa nije to jedini prirodni lijekuser posted image user posted image  

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17023
1.3.2010 10:47:49   
dafri
Sretan Dan nezavisnosti,nadam se da će biti sunčanuser posted image

Atarka ,niki83 sretni mali rođendaniuser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17024
1.3.2010 10:49:10   
Anoniman
cestitamo,rodjendane i zubiceuser posted image user posted image user posted image
A to sto,se tice luka u sobi nebi mogla zaspat od mirisauser posted image ..
MnaMM.cestitam godisnjicu braka maslah 9god.da ih jos punooo dozivite u zdravlju,sa vasomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 17025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *