Hannica
|
Sretan rodjendan Antoniu,neznam bas cija je to beba ali ne bitno,zelim mu svu srecu svijeta jer bebe ne zasluzuju nista manje. mala86 proci ce prehlada uskoro,nemoj da brines.I moja Hana je nedavno bila prehladjena,bas smo se namucili jer neda da joj cistimo nos ni mumpicom ni aspiratorom.Probaj onaj fazon s lukom,nama je pomogao malo.Izrezi crveni luk na komadice,ubaci u carapu (zensku tanku) i zavezi negdje na krevetic iznad glave,nosic odmah procuri ,a pajki cijelu noc.Soba se malo vise usmrdi ali sta bi,sve za . Ja i moj Hanci smo juce provele prelijep dan,isle smo do kuce i cijeli dan smo se igrale vani,beba se ljuljala,igrala s dijecom o prijatelja koji zive u blizini,ma bila je presretna,toliko se umorila da je tri puta spavala juce u toku dana,sinoc zaspala oko 10 kad smo se vracali u stan i eno jos uvijek pajki.Danas smo planirali da ponovo idemo ali vrijeme nam nije nesto lijepo pa...vidjet cemo.