|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.12.2010 22:07:49   
reallove
IZVORNA PORUKA: dadada

Andrej nije imao nikakve nuspojave na mrp
user posted image user posted image dusa draga..mene su isprepadali,ovdje mali od rodjaka davno primio i kao imao temp i bolilo ga pa sam ja u frci sada neznam kako cu da zaspem,mozda sam ja vama malo i dosadna ali sam veeliki panicar kad je beba u pitanjuuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2776
25.12.2010 23:38:39   
puma
drage moje, jos jednom veliki pozdrav svima...
prvo saljemo veliki user posted image za drugaricu Minjicu da ozdravi i bude dobrica...
a sto se tice vakcine, mi za 3 dana idemo da je primimo, ali necemo dizati previse panike... Sabina je primila i nikakvih problema nije imala... cak i temperatura je bila vrlo mala... koliko se sjecam imala je penturu samo jedan dan, ovako nekih 7 dana poslije i to je to... nista strasno... nadamo se da ce i Nane isto podnijeti i da nece biti problema... cmokara

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2777
25.12.2010 23:48:48   
Anoniman
reallove jastuk pod ruku i lezi bez razmiljanja prevelikoguser posted image ma bit ce dobro nemoj unaprijed dizat si,frkuuser posted image user posted image ...ma jaki je on podnijet ce dobro...Ja nevolim iskreno misliti o tome,mada i nama se uskoro bliziuser posted image al dobro je sto,niko nepise o toj famoznoj vak,sa 18mjes.pa tako da necackam i netrazim.
Razmisljat cu taj,dan kad odem kako ce anel prvo sjediti slusat inace je nemir jos kad,su boce upitanju slomi me zivu.....dok dobije,pa tek onda kad primi misit cu kako ce proci.
A.zaspo mm.na terenu  odo i ja lagano lec.

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 2778
26.12.2010 8:16:37   
Srculence
Jutrica!!!
Kako su nam bebare slatke?
Mya jel nam Minjica jutos bolje?Nadamo se da jeste i šaljemo joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da nam što prije bude veselica bebica.
Felix znaći i vi imate problema kad hoće sirup da pije...hajd nismo jediniuser posted image .
reallove ne brini zbog vakcinebiće to sve aBgd ok.user posted image
Puma čestitamo Nanetu Vejiji rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod nas isto ludujemo od rane zore do mraka.Jučer bili kod nane cijeli dan.Dječak dobio 2 paketića od mojih tetkica...pa je bio sav sretan i važan.Igrao se s dajom vrištao...skakako,i kad smo došli kući pajkio ko beba.Jučer sam mu sašila onu dekicu za spavanje i mogu vam reći super je.Sinoć sam mirnije spavala,a bebaču toplouser posted image .
Pusa za sve pa se tipkamouser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2779
26.12.2010 9:06:12   
mala86
jutro svima user posted image
samo da se kratko javnemo!hvala svima na cestitkama za Bozic user posted image

idemo kod bake na kaficu a popodne ocekujemo goste!juce smo se ishodali user posted image  pravo,danas imamo jos posjetit jednu tvrdoglavu bebicu koja nece iz pupe da izadje(s dr rekli mami da ce se porodit dok udje u 9 mjesec user posted image user posted image )mama se naceka(u cetvrtak termin a nikakvih naznaka da ce brzo,jos ce i prec user posted image user posted image user posted image user posted image )

sve ok,ne znam koliko sam kila juce dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (o tome cemo poslije nove)!evo Leon voza kamion po kuci sve gledam kad ce se zapucat u jelku user posted image user posted image

pusaaaaaa

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 2780
26.12.2010 9:34:53   
reallove
dobro jutro dragi nasi..ili dobar dan,ne znam vise,kako hoceteuser posted image sinoc nisam oka sklopila,sve to zbog vakcineuser posted image eh isli smo jutros i uzeli vakcinu,dosli kuci,dala mu dorucak,rekli mi da mu stavljam obloge na nogu,moguce da ce biti temp.eh sada..moj Emin kao da nista nije bilo evo igra se normalno,gleda tv..Bambi,Felix,Srculence,Mala  86 i ostali saljemo vam zagrljaje..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 2781
26.12.2010 11:38:28   
Anoniman
jutro.Sinoc je bilo budjenja ko u priciuser posted image dokle ce ovak neznam ...Pitam se samo kad ce noc prespavat bez ijednog budnjenja.....
Imala sam plus,lude snove opet isto sanjam rodila opet musko djete a beba krupna,kapica joj na glavu anelova nemozeuser posted image user posted image ...i ko meni opet krivo i placem,sto sam musko jos jedno rodila sto,nije cura kao sto sam imala zeljuuser posted image boze svasta.Snovi,me prestravise zivu....
Reallove,ljubi druga bit ce on dobro samo radi kao sto,su ti rekli za obloge.
Mala ,jelo se vidim ajd brzo ces smrsatuser posted image pazi da drug jelku neobori
Mya,kako je M.danas.

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 2782
26.12.2010 11:45:54   
Anoniman
hej  žene... puma dobrodosla  u veliku ekipuuser posted image reallove držim fige da vakcina prodje be z reakcija,mi smo ih mali al eto preživi se sve nije bilo toliko strasno.. nadam se da je minja odravila,a i moj nikola je bolestan,prvo je par dana kasljao i imao neku temperaturu oko 37 i to proslo,odemo jucer kod roditelja od mm, glupo mi bilo da za Božic sami u kuci  budemo a i kontam samo ce iz auta u kucu uc,kad tamo cim smo se vratili temperatura visokauser posted image tjesim se sto je kasalj prestao al sta je sad opetuser posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 2783
26.12.2010 12:38:14   
reallove
marijana zao nam je druga,da nam sto prije ozdravi,evo kod nas jos nista,malo spavao,probudio se i nastavio da se igra,nadam se da ce biti ok..felix,ljubi nam druga

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2784
26.12.2010 12:52:01   
mamaNL
Cao mame! Ja sam novi clan, nisam ni znala da RR postoji, slucajno sam otkrila, koliko vidim super je!
Ne znam da li pitanje koje imam pripada stranici na kojoj cu ga objaviti, a ako ne onda sorry, nisam se jos ovdje snasla :)
Moj sin ce za dvije nedjelje imati 12 mj., i pitam se kakva shema ishrane pripada toj dobi. Kako izgledaju vase sheme? Hvala i lijep pozdrav!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2785
26.12.2010 12:57:54   
Anoniman
mamaNL. dobro doslauser posted image user posted image
Imas temu ishrana djece od 12-do 18mjeseci.Pa tamo mozes nac dosta dobri savjeta .

(odgovor članu mamaNL)
  Neposredna veza do poruke: 2786
26.12.2010 12:59:46   
mamaNL
Thanks felix! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2787
26.12.2010 13:10:54   
megi
pozdrav generaciji

reallove nadam se da nece biti posljedica vakcine

mi smo dobro, zezamo, hocemo napolje a ne mozemo jer pada sniejga pa smo malo nervozni ali proci ce i to
kad napada idemo vani da se sankamo i grudvamo user posted image
i totalno smo se prolopovili cim nas neko zaruzi krece plac i plac ccccccccccccc

bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mamaNL)
Neposredna veza do poruke: 2788
26.12.2010 13:13:37   
reallove
mama nl dobro nam doslauser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mamaNL)
Neposredna veza do poruke: 2789
26.12.2010 14:11:20   
reallove
IZVORNA PORUKA: megi

pozdrav generaciji

reallove nadam se da nece biti posljedica vakcine

mi smo dobro, zezamo, hocemo napolje a ne mozemo jer pada sniejga pa smo malo nervozni ali proci ce i to
kad napada idemo vani da se sankamo i grudvamo user posted image
i totalno smo se prolopovili cim nas neko zaruzi krece plac i plac ccccccccccccc

bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave
user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2790
26.12.2010 14:32:50   
R&T@
Curica osisana user posted image user posted image user posted image
Hvala teta Maji koja je izvodila akrobacije i uspjela od zbunja napraviti frizuruuser posted image , tati koji je cuvao svoju nemirku i upijao sve dlake i udarce user posted image ...

Puse generaciji...
ljubimo sve bolesnike male, da nam brzo ozdraveuser posted image
a zdrave da smisle novi nestaslukuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2791
26.12.2010 20:07:53   
puma
pozdrav dragoj generaciji...
prvo mamaNL dobrodosla i nadam se ugodnom i lijepom, a Boga mi i korisnom druzenju...
mi smo danas malo bili na selu, pa smo iskoristili vrijeme dok nije snijeg poceo padati da udahnemo svjez i cist zrak... Nane se obradovao i vani mi je i zaspao, na rukama...
al, sad sam se toliko iznervirala da ne znam sta cu od sebe... Nane se igrao u sobi sa Sabinom, kad poce da vristi i place... ja tamo imam sta da vidim... krv mu iz usta... pitam Sabinu sta je bilo, kaze sam je pao... a vidim na njoj da laze... opet je pitam sta mu je uradila, kad ona ga dizala na krevet da sjedi s njom i pao joj i udario se... srecom nije nista strasno, samo se malo udario na onu resicu izmedju zubica... koliko sam primjetila nije poremetio zubice, ali bas mi ga je zao... a onda mi zao i Sabine i ljuta sam na sebe, jer sam je isibala, a i ona se sama prepala... a milion puta sam joj govorila da ga ne nosi jer je tezak za nju, dzaba... uhhhh djeco draga...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2792
26.12.2010 20:55:25   
dafri
veče,
sa malim zakašnjenjem čestitam Božić forumašicama koje ga slave,
Nikoli i Minji želim što brže ozdravljenje

puma pretpostavljem da si se uzrujala ,i kod nas je jednom Una rasjekla resicu uhh kad se sjetim kako smo se prepali,brzo će proći i malog vragolana a i veliku sekuuser posted image
vidim pričate o vakcini ,kod nas je tek u martu, znači Una će imati 21 mjesec,to je izgleda različito od kantona do kantona

mi smo okitili jelku,lampice nam stalno rade jer cura neda ugasiti a moram je malo i pohvaliti već drugi vikend spava od osam naveče do devet ujutro

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 2793
26.12.2010 21:13:02   
puma
dafri, nadam se i ja da nece biti nekih problema sa resicom... a sto se tice vakcine, kod nas je godina i par dana, najcesce 5 dana nakon navrsene godine... izuzev ako je beba nahladjena... ma i to sto kazes od kantona do kantona... samo Boga molim da sve protekne kako treba...
a mi smo htjeli veceras okititi jelkicu, ali mama ne moze da se sjeti gdje je ostavila dzidze... user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 2794
26.12.2010 21:15:26   
anidla
IZVORNA PORUKA: puma

dafri, nadam se i ja da nece biti nekih problema sa resicom... a sto se tice vakcine, kod nas je godina i par dana, najcesce 5 dana nakon navrsene godine... izuzev ako je beba nahladjena... ma i to sto kazes od kantona do kantona... samo Boga molim da sve protekne kako treba...
a mi smo htjeli veceras okititi jelkicu, ali mama ne moze da se sjeti gdje je ostavila dzidze... user posted image

joj ja sve odgadjam vakcinu, onu s godinu....sta da radim? user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 2795
26.12.2010 21:17:20   
R&T@
Joj, draga Puma, znaci pocelo je...
Sad bih stavila smjeska, a znam da ti nije do smijeha...

I kod mene je sve bilo sjajno dok mladja nije prohodala, a sad...
veselo, veselo...
Molim te, svaki put udahni prije nego sto se naljutis, pa i Sabina je jos mala...
ja sam dosad barem desetak puta zaspala ljuta na sebe...

I rekla necu vise...
kad se ljutim, ljutim se na obje...
kad mazim, mazim obje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 2796
26.12.2010 21:21:46   
R&T@
Anidla, najbolje "zazmiriti" i otici...

Ali sta cemo kad moramo paziti da su zdravi, da nema naznaka prehlade...
pa da nama nije frka na poslu jer uvijek ocekujemo, i naravno boga molimo da nema, temperaturu...

Moje su obje primile relativno kasno, pa sta...
Vazno je da se vakcinisu, a kalendar vakcinacije je i onako pretrpan

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2797
26.12.2010 21:22:50   
Anoniman
evo naseg prvoguser posted image priz

user posted image
ora sa djeda mrazomuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2798
26.12.2010 21:24:40   
anidla
IZVORNA PORUKA: tajra

Anidla, najbolje "zazmiriti" i otici...

Ali sta cemo kad moramo paziti da su zdravi, da nema naznaka prehlade...
pa da nama nije frka na poslu jer uvijek ocekujemo, i naravno boga molimo da nema, temperaturu...

Moje su obje primile relativno kasno, pa sta...
Vazno je da se vakcinisu, a kalendar vakcinacije je i onako pretrpan

draga tajra, muka mi je i od same pomisli na tu vakcinu...odgadjam je sad ce skoro 2 mjeseca od prvog rodjendana....doduse jedan period nakon rodjendana je bio bolestan...
pa onda nakon toga kontam pao mu je imunitet od antibiotika pa necu...
pa ovih dana kontam idemo na godisnji,necemo biti u Sa, bojim se reakcija...

pa mi povraca jaje i kontam odmah da ce imati problema sa vakcinom...

ma joj....

uvijek nesto user posted image  

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2799
26.12.2010 21:31:18   
R&T@
Joj Anela, dusica nasauser posted image user posted image user posted image

Moja Felix, ja mislim da su sve te prve slike vrlo slicne...

Sta li nam djecica misle kad ih stavimo u krilo "strasnom dugobradom u crvenom"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *