|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.12.2010 12:28:32   
tekja
Mya, super sto si se javila sa dobrim vijestima, mislila sam na vas dvije...znaci antibiotik je poceo da djeluje...tebi Minja imas skroz slab imunitet, sta mislis da joj uvedes neki preparat za jacanje organizma, dajes li med?

Sada se cuvajte dobro, ljubimo malu puslicuuser posted image user posted image

rose, dobro nam doslauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2826
27.12.2010 12:34:36   
Mya_81 RR
Joj, Tekja, ima dobar mjesec pije 2 limuna dnevno i ukupno 5 kašikica meda (dam joj i u čaju i u mlijeku). Pored toga baš fino jede, voće i povrće.

A kupila sam joj matičnu mliječ, ali nema šanse da popije to. Ne znam šta joj je. Uspijem joj normalno dati i antibiotik i bilo koji sirup, ali ovo nema šanse pa kako god da probam, sa špricom, kašikicom, ma neće čak ni sama da iz čaše popije user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2827
27.12.2010 12:43:32   
škorpija
Hej mya sad se sjetih za tu trodnevnu groznicu, kad je anidlij noa bio bolestan, pediatar joj je rako da se trodnevna groznica s aopisopk može više puta bolovati, a ja sam čitala da može smao jednatputuser posted image user posted image user posted image
kako god drago mi je da je minjica bolje,

felix fotke su prva ligauser posted image user posted image user posted image

dadada taman htjedoh reći daj tu čekajuću sliku da vidimouser posted image , pa se sjetih obnog para iz srbije što su im u SAD-u oduzeli djecu jer su imali slike djece kako se kupajuuser posted image user posted image user posted image , fakat mi bismo svi u americi ostali bez djeceuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2828
27.12.2010 13:48:42   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

evo naseg prvoguser posted image

prizora sa djeda mrazomuser posted image

Jadni alenko sto se pepao,dusa draga.Ja sam primjetila da se Hana pravco plasi Dede Mraza,vidjela veliku igracku i sva se ukocila od straha,tako da mi ne pada na pamet da je vodim,i ovako smo isprepadane jos nam samo on fali. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2829
27.12.2010 13:59:13   
reallove
pozz dragi nasi...vidim vi se raspisale pravo...Emin evo zaspao pa ce mu se i mama pridruziti,vakcina je prosla dobro hb,nije bilo ture ni sinocuser posted image ljubimo vas sve redom

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2830
27.12.2010 14:19:14   
Hannica
Joj ja tek procitala da je Minjica opet bila bolesna,bas mi je zao drugarice.
Nadam se da je sada dobro.user posted image user posted image user posted image
user posted image
Rallove koju vakcinu je sad Emin dobio?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2831
27.12.2010 14:28:19   
iv@ncica
minjice- ozdravi  nam  brzo
rekoha  li vam ja  da  se samo  minja  i  andrej  ovdje  smjenjuju  s  nekim  turama  i  bajama  stalno..ali neka  steci  ce  i  oni  imunitet,  ovaj  konjuktivitis  je  bS  DOSADAN,  4-ti  put..taman  malo  ozdravi  i  doe  sebi...posaljem  ga u vrtic  i  vrati  mi  se  s necim, ali svaki  put  drugo  okouser posted image ...ja  sam  takva  bila  ko  mala..stalno nesto,  a  baka me  cuvala,  ...i  poslije zdrava  ko  dren..ponekad  prehlada, alergije  i  kihanje  u  proljece  i 2 puta  grlo..ukljucujuci  ovo  nedavno  sto  mi  se  desilo  nakon  andreja..tako  da  se toplo  nadam  da  ce  biti  na  mene  otporan i  jak..s  visokim  pragom  boli  za  razliku  od  mm  koji  stalno  jauce  za  nestouser posted image user posted image ...aa  mene  mozes  tuc i  slomit i  pod  temp. i  bolovima,  i  tek  rodila  ali  ja  na  nogama  ko mackauser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 27.12.2010 14:32:11 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2832
27.12.2010 14:37:41   
reallove
hannica,uzeo je onu sto ide sa godinu i po,nemogu procitati na arapskom mi pise,sve mi je na engleskom,samo ova na arapskomuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2833
27.12.2010 15:06:19   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Hej mya sad se sjetih za tu trodnevnu groznicu, kad je anidlij noa bio bolestan, pediatar joj je rako da se trodnevna groznica s aopisopk može više puta bolovati, a ja sam čitala da može smao jednatputuser posted image user posted image user posted image
kako god drago mi je da je minjica bolje,

Eh, vidiš, sad sam i ja zbunjena jer sam i ja čitala da se to preboluje samo jednom user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2834
27.12.2010 15:09:13   
bebac2
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: puma

joj ja sve odgadjam vakcinu, onu s godinu....sta da radim? user posted image

nama je 13 mjeseci. ni mi jos nismo primili tu vakcinu, ali mi je pedijatrica rekla da ne moramo zuriti.

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2835
27.12.2010 17:03:47   
Anoniman
Nikola od sinoc nema ture,nadam se da se nece vracati i da je virus prosao,ma vise mi je dosta,svako drugi tjedan on bolestan,vrtic nam je pravo prisjeo,sve tjedan dana ide u vrtic a onda ga tjedan lijecimuser posted image iv@ncice e dobro si rekla samo se ja i ti izmjenjujemouser posted image mya jel smije maticna mlijec,ja cula da ide od 3.godine,ako smije uzet cu i ja nikoli da malo ojaca imunitet?

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 2836
27.12.2010 17:06:03   
Anoniman
da ne zaboravim,iv@ncice  draga sretan imendanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2837
27.12.2010 17:57:12   
Mya_81 RR
Marijanna, može matična mliječ od godine dana. To je ona u ampulama, imaš za kupiti u DM-u.

Mi smo evo već 24h bez temp. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja bih rekla (vrli stručnjak user posted image user posted image user posted image user posted image ) da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2838
27.12.2010 18:01:12   
marinčii
Mi smo evo već 24h bez temp. Ja bih rekla (vrli stručnjak ) da je to to
hvala dragom Boguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 2839
27.12.2010 18:06:46   
R&T@
Stvarno ste postale prave strucnjakinje...
A, daj Boze, da niste...
Dosta vam je temperature barem dok krenu u skolu...user posted image

Pokusajte i sa onim kesicama Natura Mix za imunitet.
Mislim, da zlo ne cuje, da je moja od njih ojacala.user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 2840
27.12.2010 18:13:13   
škorpija
stvarno kuc, kuc, i moj od kad pije natura mix nije bio bolestan, evo hvala bogu već dva mjeseca, ja njemu dajme po pola kesice, tako mi rekli u apoteci jer kao to ide po pravilu od tri godien pa nadalje

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2841
27.12.2010 18:36:51   
Mya_81 RR
Ali kako da uzmem taj mix kad smo mi tek na 18 mjeseci, aveliš Škorpija da to ide od 3 godine. To mi malo previše razlike.

Inače, mi imamo matičnu mliješ, ali nikako da joj uspijem dati...ne da se mala nasamariti...ali nakon ove temp. rekla sam samoj sebi ima da to pije svako jutro pa makar mi to bilo zadnje...pa, neće ona mene user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2842
27.12.2010 18:45:57   
R&T@
Pokusaj joj napuniti u onu spricu koja dodje uz Panadol sirup i saspi joj direktno u grlo...
Jeste surov nacin, ali bolje i ta minuta negodovanja nego dani bolovanja...

I mi koristimo po pola kesice Natura mix...
bitna je samo kolicina vitamina potrebna organizmu...
a stavljas je u caj ili sta ona voli, pa nema pobune...

Hajde, ako mogu Riana, Ajdin, Farah i, boga pitaj, koliko jos djece, moze i Minjicauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 2843
27.12.2010 19:02:40   
škorpija
ma ja sma dala na svoju odgovornost malo, kad sma vidjela da nema nikakve rekaicje počeli smo redovno uzimati, prednost natura mix je što ima super okus i miris, ja ajdinu stavim u monte i bez porblema pojede, doduše on bi sa monteom svašta nešto progutaouser posted image .
ne znam da li ima veze, ali stvarno nam je pomoglo, prije je izimao dr. theise sirup multivitamol alii nisam primjetila nikakvu razliku u odnosu na period kad ga nije uzimao

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2844
27.12.2010 21:05:01   
reallove
izvinite sto ovako upadam,ali ko je proizvodjac natura mix,procitala sam da ga koristite,da li bi se to ovdje u Jodanu moglo naciuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2845
27.12.2010 21:12:43   
R&T@
Nisam u kuci, ali je naziv Natura Mix Bambini, pa pokusaj potraziti na netu...

< Poruku je uredio tajra -- 27.12.2010 21:14:39 >

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2846
27.12.2010 21:50:19   
Anoniman
nikola i dalje nema ture,Bogu hvala da je proslo... uzet cu mu odmah sutra maticnu mlijec jer mu stvarno moram ojacat imunitet,svaki virus na njega.. zaspao je dusica,ma svasta mi je naucio pricat, ne mogu se nacuditi kako je veliki narastao,ko papagaj sve ponavlja.. 

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 2847
27.12.2010 22:41:57   
Anoniman
Cao, svima!

Da s i mi malo javimo, drago mi je da su bebice bolje, mi se hvala Bogu jos drzimo, rastu nam i zubici polako, jos samo da primimo tu glupu vakcinu kojih i dalje 'nema', iliti 'ne smiju davati jos', uh
Njopamo, pricamo k'o veliki, itd.

Pusetina svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2848
27.12.2010 22:46:40   
R&T@
Pozdrav, aprilko...
Hvala Bogu pa ste zdravo.
A koje vakcine ne daju?
Mi moramo primiti neku komponentu koje nije bilo jos proslo ljeto.
A ne ide mi se u one izvore virusa...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2849
27.12.2010 22:58:39   
Anoniman
Pa mi trebamo onu od 18. mjeseci, a ta je cini mi se ista kao ona sto je upitna zbog smrti bebice user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *