|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.12.2010 20:12:49   
Mya_81 RR
Felix, ja sam mislila da će joj se kupus svidjeti, jer voli kisele krastavce...inače, voli lizati limun i onako pomalo cuclati...ne smeta joj kiselo...ali ne pretjerujemo s tim...

Škorpija, i meni je čokolada bila znak da je dobro jer inače nešto nije ljubitelj slatkog (nije na mamau def.) ali je onaj red čokolade tako slatko pojela user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2876
28.12.2010 20:23:07   
Anoniman
Nikola da može na luster bi se popeo,samo hoda i govori -pet,pet, na sve živo se penje,cak je i na loptu stao i slomio se,ja poludi s njim i njegovim penjanjem..vidim i mala minja ozdravila,apetit se vratiouser posted image ljubim svu slatku djecicu..user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 2877
28.12.2010 20:48:36   
Anoniman
marijanna,user posted image user posted image dosadn djeci pa neznaju sta ce vise.A.se penje na konja ,i to primakne ga uz namjestaj i skace onda...Stah me da se neslomije ziv.
Skoro mu muz donio igraci puno,autica igrao se manje od pola sata voza po kuci,i samo fino pobaca medju ostalom hrpom i ode traziti zijana po kuci skakat,penjat se dirati sve sto netreba.Cak po meni skace,cupa,ujeda,grebe,puna sam oziljaka.Mm usnu rasjekao slucajnouser posted image ....
Al,opet razumim ga jadno djete u kuci non.stop pa i ja bi ujedala a samo sto neujedam i ja snjim user posted image dosadnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2878
28.12.2010 21:00:03   
dafri
veče,
super da su nam drugari ozdraviliuser posted image
mi smo  već u ovoj prazničnoj groznici,još samo da sutra pregrmimo Djeda Mraza a garant će biti kao kod Anelauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2879
28.12.2010 23:14:43   
Srculence
Večer i od nas.Ja umorna ko psetouser posted image .Išla da kupujem igračke za paketiće...i nisam skoro ništa našla...ono što sam zamislilauser posted image .Na kraju kupim nešto lijevouser posted image user posted image user posted image user posted image Ma hajde...šta mogu.Sutra nam dolaze od mm brat i njegova žena i donijeće Dini paketić,a oni imaju djevojčicu isto 14 dana mlađu od Dine...pa se tako svake godine častimo paketićima user posted image .Mi kupimo njoj oni Diniuser posted image .Htjel da kupim Fifi jer je mala luda za njom ali nisam našlauser posted image Nigdje nema,a da mi ne treba gledala bih e na svakom ćošku da se prodajeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Na kraju sam iz Robota izašla u 10 do deset....hehhehe samo što me istjerali nisu.Već su bili počeli komentarisati nešto u stilu "još malo pa zatvaramo"user posted image user posted image user posted image Ostali samo ja i prodavačice nigdje žive dušeuser posted image
Došla kući Dinozi već uveliko spajki,mm ga i okupao i uspavaouser posted image user posted image user posted image

Pusa za sve!!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 2880
29.12.2010 9:11:39   
reallove
dobro jutro dragi nasi..mi smo sinoc do kasno bili vani...Emin je bio tako raspolozen,zaspao je tek u 01:00user posted image user posted image ganjali se po centru,zabavljao prolaznike,od jednog momka u prolazu uzeo loptu iz ruke i pobjegaouser posted image momku to bilo simpaticno i naravno poklonio mu je loptuuser posted image spavali smo super,sinoc je bas spavao,nije se pomjerio cini mi se,bas kao bebauser posted image ....eto..ljubimo vas

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 2881
29.12.2010 10:44:03   
megi
pozdravcic

vidim sva djeca lopovicci pravi i samo bi se negdje penjali, a moja osim sto se penje na sve zivo i sjedi na svemu sto joj dodje tako je neki dan uzela balon i sjedila na balonu, sreca nije pukao

sto se tice hrane ovih dana smo bez veze, skroz slabo ruca, ali vidim sinoc cetvorka gornja probila, pa cemo tome pripisatiuser posted image

user posted image svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2882
29.12.2010 11:56:18   
Anoniman
pozzz,mi smo uzas nestasni grrr izludi me kud sam ja bljac nisam nista spavala bilo mi hladno,anel se svako malo budio otkrijevao ma bezz noc pa hajd.
Ziva mira nema ,postao je velikiii lopov nezna sta ce sa sobom huja je samo takvauser posted image mogla bi pisat do bezkonacnosti al nemam kaduser posted image
pusa svima
darfy,nadam se da ce U.danas slusat DM.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 2883
29.12.2010 12:29:07   
Mya_81 RR
Mi smo baš, baš prehladjeni user posted image

Nos joj curi užas jedan...kihne, a ono zeleni val izleti iz nosa i sve liže i bježi jer ne da da je obrišem...bježi i od baby vaca, od antibiotika, od sirupa...ma, danas muku mučimo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2884
29.12.2010 13:13:31   
puma
eh, mi primismo vakcinu... Nane je plakao da se bolnica orila... ali evo ga sada smije se ko veliki...
hvala Bogu ipak u nasoj kasabi koliko toliko su ljubazni... prvo su ga izvagali - 10 kg i 300 g... user posted image pa su ga izmjerili 75,5 cm... user posted image user posted image user posted image user posted image a onda je na red dosla vakcina... ali prije nego su mu je dali, zamolila sam ih da mi objasne sta ona predstavlja, o cemu se radi, sta ocekivati i tako to... iako sam ocekivala namrgodjene face, moram da pohvalim nasu pedijatriju jer su sa osmijehom prihvatili moje pitanje i tako mi divno objasnili sta i kako... naime, Nane je primio vakcinu koja je protiv Morbile, zausnjaka, krzamaka, rubeole i jos jedne bolesti al sam zaboravila kako se zove... obavezna je vakcina i preporucuje se svakoj bebi da je primi... a onda sto se tice nus pojava, mogu se ocekivati od 7-14 dana... znaci tek iduce hefte moze se pojaviti vrlo visoka temperatura, tu koristiti samo paracetamol ili cepice... a onda moze da se pojavi i osip, ili uvecanje zlijezda...  u tom slucaju, donijeti dijete na pregled... a kad prodje tih 15 dana, ne bi bilo lose uraditi kompletne nalaze krvne slike... eto, bas su me smirili i vrlo jednostavno smo prosli sa cinom...
Nane se evo sada smije i gleda crtani kao da nista nije bilo... odoh sad sa Sabinom do skole da je ispratim i da obavim jos nekih poslicaka pa se javim opet... cmokara

Neposredna veza do poruke: 2885
29.12.2010 13:24:28   
Anoniman
uh joj mya,misa mu vise i te dosadne prehladeuser posted image bas su mi mrske.....
Ljubimo je da nam brzo ozdraviuser posted image
Puma,tako si sve lijepo nam objasnila i napisalauser posted image user posted image user posted image ljubi dusu malu u bocu da nam brzo prodje nadam se da ce biti jaki i da nece biti nikakve ture abd.
Masalah guzare lijepeuser posted image user posted image anel ima 17mjes. i 10.800gr.a dug 75user posted image user posted image al nezalimo se samo neka smo zdravi....Dobro ista ostane u njemu od jela ziva mira nema.
pusa

(odgovor članu puma)
  Neposredna veza do poruke: 2886
29.12.2010 15:47:48   
reallove
mya,bas mi je zao malene,nedajte se..
puma,nane je bas hrabrica,ljubimo ga
felix,tvoj Anel me podsjeca na Emin sve isto rade,penju se na krevetic,Emin se poceo penjati i gdje treba i gdje ne treba,i jos je poceo skakati sa stola kao onaj djecak u filmu Big mama2 ako ste gledaliuser posted image ..mi imamo 11,5kg,vagali se kad smo isli na kontrolu prije vakcine...16 nam je mjeseci..
ja sam danas slagla njegov ormar,koliko sam odvojila male odjece i opet mi ostao pun ormar,svako malo izbacim torbu odjeceuser posted image user posted image ..ljubimo vas sve

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2887
29.12.2010 16:30:56   
marinčii
POZZZ generaciji,mi smo dobro hvala Bogu,vidim Minjicanam opet prehlađena miša mu više šta je s tim prehladama nek prođe što prije ,čuvajte seuser posted image user posted image
joj Matej se ima nekoliko noći budi u plaču i baš dugo plače nikako ga smirit baš se nečega izgleda prepadne a i ja onda baš budem uplašena jer ne znam šta bi i kako mu pomogla s tim neutješnim plačemuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2888
29.12.2010 16:52:31   
Mya_81 RR
Puma, Nane mašala kilica k'o i mi user posted image

E, upravo što spomenu visoku turu kao reakciju na tu vakcinu zato ja nju neću još voditi. A stali smo bas s tom bocom koju ste danas primili. Kasnimo, ali bas nas briga user posted image

A ionako u petak vjerovatno idemo vaditi krv pa ću pitati pedijatricu je li nam kasno da pričekamo do proljeća s tim...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2889
29.12.2010 18:05:00   
puma
ne bih rekla da ce biti ikakvih problema sa primanjem na proljece, samo sto ce se i sve ostale cine pomjeriti za onoliko koliko budete cekali na ovu... ma neka ona ozdravi u potpunosti i da bude dobro pa primice i cinu... ljubi nam je puno... evo Nane kao da nije ni primio vakcinu... ganja balon i vristi po kuci bas ono pravo veselo... jedino sto mi je malo danas losije jeo, nije jeo kao inace, ali umor je u pitanju... zato ce poslije vecerati fino i flasicu kucnuti i abu ba... 

Neposredna veza do poruke: 2890
29.12.2010 18:16:45   
koka i po
evo i nas....user posted image ...
mya...proci ce prehlada ...a vrijeme je ludo skroz..
ako je u pitanju vakcina od 18 mj...moze cekati do druge godine user posted image ..
puma...bravo za naneta...na mamicu svoju user posted image user posted image ..
felix nasi mali skakaci user posted image ...mi ne skacemo mi pravimo disko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
tajra user posted image ....djes ti ba user posted image user posted image
ostalima koje nisam spomenula ...lijep pozdrav iz zaledjenog Zavidovica.user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 2891
29.12.2010 22:35:59   
Anoniman
hej... meni taman otisli gosti,pa da malo odahnem.. joj mya žao mi je sto je minja opet prehladjena, a i kod nas je svako malo tako, ma bas su im slabi imuniteti i minji i mom nikoli...puma nadam se da cete proci bez reakcija na vakcinu. moj djecak spava,mislim se bili ga poslala u vrtic jer nije isao 15 dana ,strah me da nezaboravi a opet sta ako se razboli jer je tek ozdravio,ma ne znam sta bi. marinci i nikola se zna probudit da bas strasno place,al ja to sve pripisujem zubicima..

Neposredna veza do poruke: 2892
29.12.2010 22:45:05   
iv@ncica
user posted image   od  nas

mi  smo  bolje, okje  su  bolje,  ali  treba  kapati  kapi  do  kraja  opet....poludit  cu  od  ovih  kapi i masti  za  oci  i  sirupa..jer  je  svaka  doza  rat...  ali  jos  ne  idemo  u  vrtic---pa  vise  smo  kuci  nego  tamo..ujutro   pokusavamo  opet  hvatati  nalaze  u  kesicuuser posted image ..pa  nakon  nove  urino kulturu....ludilo...
ja s am  andreju  uvela    sirup  za  imunitet  od  dr. Tajysa...nije  bilo  natura mixa  baby  tada..pa  neka  ovo  ispije  barem...ineca  kod  nas  se  sve  daje silom  na spricu..grubo..ali  jedini  nacin.,..

i  da  koliko  vidim ja  i  mya postalli  maheri  za  ture i  baje..kapi,  antibiotike..sirupe  in sv e  ostalo...tuzno..ali  istinito..a  i marijana  nas  prati ;)))
andrej  je pokusava  da  prica  ko  nesto...ali  je  ziv i  nestasan  i pogan  brate...ali  dobro  motoricki  razvijen..sve  sto  se  sloziti  moze  od  kocaka  slaze  u  vis,  pravi  kule,  slaze slagalice  i  oblike ....dobili    10    vrsta   slagalica  i  didaktickih  igrackica..jos  s  bojama  malo  fula, al je  ok...
samo  se  nadam  d a ce  vise  nalazi  biti  ok...i  da  nece  vise  biti  bolestan  barem  malo..ne  mogu  cvise......imam policu  punu  lijekova,  sirupa,  domacih  proizvoda., kapi,  masti,      ma  za  desetero  a  ne  ovog  jednog

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2893
29.12.2010 22:50:09   
Anoniman
iv@ncice bas sam se poželjela tebe i andreja,ljubi mi ga i cim ozdravi nadam se da pijemo kavuuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 2894
29.12.2010 23:10:09   
iv@ncica
si  sinjora..budem..drage  volje..ali  evo  kad  je  stalno  bolestanuser posted image ...

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2895
30.12.2010 9:32:11   
Mya_81 RR
Ma, je li nam to svi još spavate user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2896
30.12.2010 10:24:56   
N_N
Anel br. 2 user posted image

user posted image

B - patuljak user posted image

user posted image

< Poruku je uredio N_N -- 30.12.2010 10:27:54 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 2897
30.12.2010 11:40:23   
reallove
pozz dragi nasi,mi smo ustali u 11:30user posted image doruckovali,sada se igramouser posted image joj jesu slatki sa dm

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 2898
30.12.2010 12:06:23   
Anoniman
pozzz,raja.Mi smo dobro slabo spavamo i tak touser posted image
Vidi B.user posted image user posted image hjojjj,dusa draga i on se boji DM.a kao mali patuljak je medenuser posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 2899
30.12.2010 12:15:19   
Srculence
Pozdrav!!!

Mi smo dobro i zdravo:-)Jučer smo dobili paketić pa se danas igramo s igračkom iz paketića...za divno čudo,da je njemu nešto zanimljivije od kašika,šerpi i lončića:-)))

Vidim ima još plačkica sa djedicom mrazicom,zato ja D nisam ni vodila,da ne bi sutra postavljala sliku B broj 2 ili A broj 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,šalim seuser posted image On se boji i onog malog djeda mraza lutke kad ga vidi plače i bježi.Baš sad evo razmišljam da li da ga vodim u Interex gore na spratu kužnula sam da ima djeda mraz i da se može slikati.Nek ima sliku:-)Ne znam vani je baš hladno a on je tek popio antibiotik,pa se bojim da se opet ne nahladi.
Mya kako je djevojčica danas?
Pusa za sve:-)

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *