Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
felix, sad bih tebe isibala ko s pjesmom... aaaaaaaaaaaaa... sta mi radite djetetu... joooooojjjjjjjjjj vidi gaaaaaaaaaa...
tajra, ma u pravu si, ali sad sam se bila i prepala jer bas je bilo puno krvi... prva pomisao mi je bila (ne daj Boze) da ga nije slucajno udarila olovkom da mu nije probila nepce... a to mi je samo na pameti... da ga ne udari olovkom... ne daj Boze... uhhhh... pa sam u tom nekom strahu i nju isibala, a inace ako sta pogrijesi prema bratu, sjednem pa joj fino objasnim da to nije dobro... uhhhh... sve je to sastavni dio zivota... valja nama pilad izvesti na pravi put... uffffffff...
anidla draga, posavjetuj se sa pedijatrom to bi ti ja savjetovala... jer ako ne podnosi jaje (a kazu da treba fino prihvatiti jaje) onda bi trebala otici pa vidjeti sta ce ti oni reci... u svakom slucaju, zelim vam sve naj, pa sta god i kad god odlucite...
puma tek vidjeh sta se vama desilo,duse drage,zao mi je Naneta ali i Sabine,nije ga htjela povrijediti..ljubim ih..felix,ovako sam i ja izgledala na dodjeli prvog paketica,mama mi kaze,i moje sestre imaju slike sa mrazom,samo ja nemam i vidim pisete o vakcini od godine,mi smo uzeli kada smo iz Bosne stigli,nije uopste strasna,nema od nje ni temp ni nista....ljubimo vas
...ova je za zida ..ovu bih ja uvecala i uokvirila i drzala na zidu...pa ga tako kad mu raja pocne dolaziti ofirala ...imam i ja jednu na tuti...tek se probudio, zjeva, stomacina ispala, ceska jaja...ma grozna tu cu ja uokviriti
konacno zaspo.Bas je nervozan otkako smo dosli mozda reakcija na djeda mraza ili zubi hmm. Vidite i sami nemam sta pricat slika sve govori ....Slabo nas je slusao od djeda maraza je bjezao ko sam djavo da ga juri,,a i od mene....stalno sam trcala za njim.Na kraju uzeo one autice za prodaju i fino pise Ne vozati Djecu u Tome da Sjedaju on zapeo i gura ih ,gura kao da je njegovo baca se po podu,sramoti me....jojjjj.... Kafu smo pili,malo ja malo mm.snjim nemoze drugacije.Pa ode sam hoda ko u svom,dira jelku samo sto neobori sve s nje ....ma ludnica znate kako je vec s djecom u shoping ici.... I plus na toboganu sve mu bilo mrsko,djecu bi tukao stipao,kad se popnu prije njega .....Tako i na konjice place i na kraju mu moraju ustupiti mjesto....oce svejt rec jest ga mama razmazilaaa ..
dobra vece mame ;))) mi ko padobranci..ali smo stvarno bili u guzvi ;)
hvala svima na cestitkama, i mi zelimo sa zakasnjenjem sretan Bozic onima koji slave. vidim d a nam je ova generacija zeznuta...felix i moj ti je takava zloco...a slike su za plakata ;))) mi bili u guzvi, posao, izlozbe, kuca, kolaci, hrana, kupovina, darovi.....obilasci rodbine..i evo tek cveceras malo mira, dobili smo puno paketica i hodali svugdje, preumorna sam od svega vise,a najvise od ovih bolescina.. felix , marinci - spavat ce oni jednom...sto je veci i sto ima vise zubica bolje ide..samo kad su zdravi...andrej se tu malo popravio od kako je bolestan stalno...a onda ga ja budim zbog silnih sirupa i kapi i coca boca, nalaza ..koja ironija..on mi nAPOKON spava , a ja ga budim svako malo ...nepravde pa da me samo malo pusti da ospavam i da ozdravi vise...malo sam grozna ;)))-...ali sam nabacila novi friz bar nesto da me osvjezi ;))) nove mame dobrodosle
< Poruku je uredio iv@ncica -- 27.12.2010 0:40:22 >
A sad kad smo napokon ulovili popodne za nas,skuzim opet mi andreju crveno oko...po 4 - ti put u pola godine konjuktivitis....ma samo sam otisla u dezurnu apoteku i kupila tobrex kapi i mast i pocela stavljati...vise me izludi ovo...a imamo 1000 nekih baja u urino kulturi, pa je moramo ponavljati...jedva i ovo izvadila
vidim dosta nas bolesnih...a imam osjecajh da se marijana, mya i ja stalno vrtimo u krug s bajama i turama...vise me stid pisati da mu je nesto svakih 10-15 dana...znam da je to sindrom vrtica...a ja ga pazim ko kap vode na dlanu i opet stalno nesto, sad opet konjuktivitis....dok gledam malog od prijateljice nikakva reda nema, ni za jest ni pit, ni spavati, ni obuci, ni utopliti ni ispeglati ni paziti od necega nista i zdrav ko dren...a bolje je malo sa svime popustiti men se cini.
< Poruku je uredio iv@ncica -- 27.12.2010 0:38:36 >
dobro jutro generacijo... evo jutros ja i Nane pijemo kaficu, a mm i Sabina u sobi zagrljeni spavaju... jaoooo kako su mi medeni... Nane je malo ogladnio pa jedva ceka da supica bude gotova... a onda ce i on da se pridruzi onim spavalicama...
felix mila, normalna je reakcija kao Anelkova, jer koje to dijete se ne bi bojalo DM-a... ipak on svima djeluje strasno... a to sto je tako zivahan, sve je to super... bolje da iskali sada nego kasnije kad bude veci...
iv@ncice aaaaaajjj zeno od kad tebe nisam vidjela na RR... ili smo se stalno mimoilazile... zao mi je druga, ali nije strasan konjuktivitis samo sto je dosadan... zelimo mu brzo ozdravljenje....
megiiiiiiiiii... dusice... kako nam je drugarica A??? jeli porasla??? jaooo neku noc sam gledala slike i naletim na one slike Naneta i Adne... medenjaci nema sta...
tajra, kako su mi indijanci???
marijanna, nadam se da je drug dobro i zdravo...
Mya, kako je dusica mala, jeli ista bolje?
... jaoooo haman da sam poboravila ko sve ima ovdje... oprostite mi ako koju preskocim, malo smo se mimoilazile u proteklom periodu i malo sam pogubila konce, ali opet cu ja heklati... ljubim vas sve redom
Jutro svima! Hvala na dobrodoslici! Ovdje prva kafica (danas ne radim), poslije burne noci, pffff... U 03.00 budjenje, Daris (9 jan.10) stoji u krevetu i zove nekog ili nesto kao da je podne Nista ga nije uspjelo vratiti u san osim tople flasice (120cc). Jutros za divno cudo spavao do 08.30, nikad nije! Obicno se budi oko 06h.. Evo ga sjedi u svojoj stolici i tapse "tasun-tasun-tanana.." Gleda crtani, bas me zanima koliko ce to potrajati. Inace sve ga zanima najvise 5-10 min, poslije mu prelazi u dosadu, iako je skoro cijeli stan u znaku njega, igracke, sprave i spravice.. U boxu mu stavimo najvise dvije igracke pa kada se zasiti promjenimo i stavimo nesto drugo da bi ga duze zanimalo. Ali i to ne potraje dugo, napusti sve i u plac pa trazi mene. Ljudi kazu moja greska, razmazen, trebam ga ignorisat i radit svoj posao.. Eh, lako je reci..
tajra draga... pa stvarno... mislim da si nadmasila i mene... ufffffffffffffff... hahahahahhahahahahhaha... legende moje drage...
mamaNL vjerovatno trazi tvoju paznju jer voli da se igra s tobom, ali sve treba imati svoje granice i ti si ta koja ga uci... ti si ta koja stvara pravila i koja manipulise... ne dozvoli da on manipulise tobom... sretno
joj tajra bas me nasmija ovo oblacenje pidjama ,i kod nas je skoro tako sa pelenom
uh ja sam sva nikakva,nenaspavana!sinoc legla oko 1,imali goste cijelo popodne,ali bas je bilo lijepo!malac unatoc buci zaspo u 8,ali vozajuci ga u kolicima(nije najbolji nacin,ali smo bar otkrili taktiku novu,jer kad ima netko nece da udje u sobu,zanima ga da sta me propusti a spava mu se)
jutros budan od 6,pjevusi nesto i lupa nogama cas mene cas tatu
kad se probudi idemo opet u hodanciju,danas nam je kumi,pa ujaku imendan
svim Ivanama na forumu sretan imendan sve najbolje
Kod nas sve ok, spremamo se malo u setnju, pa kod sveki na rucak...Vedad me vec dva dana zove babo , a prije toga je muza mjesecima zvao uredno mama, necu da mu se odazovem, onda dodje okrene mi glavu i umiljato skroz kaze mabo, kao toliko mozes dobiti od mene sinoc smo kasno bili na snijegu, bas je bilo romanticno, ali samo pola sata, da nam ne prisjedne...
felix, sto nam nasekira Anela toliko, ma mogla si ti umjesto njega deda mrazu u krilo, sta bi ti falilo
tajra, curice su mrak, vama je bas veselo...
pumice, welcome, nemoj da diras Sabinicu, joj ova starija djeca vazda ispastaju zbog mladje, znam po bratu, vazda fasovao zbog mojih nestasluka
Mya, nadam se da nam je Minjica dobro...
ostale mame, pozdrav...pisemo se...
pozzz od nas.Slabo je spavao al bit ce bolje nadat je se Kod nas snijeg pada,evo anel pred mene ukljucuje neko kablo u lap.al nikako mu neide puma imal zime kod vas. Tajra i anel zna ovako nekad raditi pa se bojim da vrat neslomije imas seciju istu moju,takvu sam ja imala kao cura kod kuce
jutroooo evo i nas konacno na ovoj temi,nadamo se da nas ponovo primate u vase drustvo,jucer smo proslavili rodjendan,super je bilo a Edah se izgleda umorio pravo sinoc je super spavao a evo i sad spava pravo dugo Nadamo se da su nam djecica ovdje dobro,sad idemo malo citati da se mozemo ukljuciti
Jooooooj, gle nam Anelka što se prepao Deda Mraza....duša draga...
Tajra, pusa za male atletičarke
Hvala vam što mislite na nas...mi smo imale prvu mirnu noć pa se sad zaista nadam da je temp. iza nas....eto, prošla su puna 3 dana pa je valjda to to....
joj Anel je bas smijesannn mi smo se slikali sa DM ali nije plakao i sve tete sto su bile tu nemogu se nacuditi kako je bio miran,poslije nas su bile dvije djevojcice blizanke,neznam kako su one reagovale jer smo odmah otisli ali je nas deda odmah pripremio i rekao da ce vjerovatno plakati,ali eto nije Mya malena je bila bolesna,jeli i vas uhvatila trodnevna g. ,nadamo se da ce se brzo oporaviti
Rose, već smo prebolovale onu trodnevnu groznicu sa osipom poslije. Sad ne znam je li viroza ili upala, pijemo antibiotik...ma, nemam pojma više ništa...znam da sam u ova 3 dana izludila...
a joj bas mi je zao ,znam kako je kad su bolesni,neznam sta drugo da kazem osim da se nadam da ce sve brzo brzo proci i da se nikada nece vise ponoviti,ljubi nam malu ljepoticu a i za tebe veliki jer mogu misliti da si premorena od svega