|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  195 196 [197] 198 199   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.2.2011 10:50:56   
marinčii
amani a to se duša mala udarila,baš mi je žao ,ljubimo oku da što prije prođe
zveckice draga pa mogla si vala i češće se javiti,žao mi je da je curica bila bolesna la vidim sad je ok,ljubimo ih obje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 4901
15.2.2011 10:51:51   
Anoniman
Hvala vam na dobrodoslici user posted image

Zvacka ja sam neki dan pitala na onoj temi Forumasice gdje ste gdje si ti, jer od iscekivanja poroda vise nisam "naletila" na tebe user posted image

Vidim pisete o spavanju, moja cura svako jutro u pola pet se dize, a po danu ako zaspi sat-dva ja presrecna, tako da je meni da se naspavam postala misaona imenica user posted image
A sto se tice padanja, ova moja debela pravo se cuva da kucnem od drvo, bas je pazljiva, jos nije prohodala, napravi korak, dva i sjedne, nadam se da ce ovako i ostati jer me tako tih udaraca strah. Ona ima more modrica po celu jer kad joj sta nije pravo udara sama glavom od pod ili zid od svoje huje, ali na to i ne obracam paznju user posted image

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 4902
15.2.2011 10:54:08   
zvecka
Bi se ja javila cesce ali nemam vremena,,Lejlu moram 4 puta dnevno voditi i dovoditi u skolu i iz skole,,,a i Emana i je sad lopov veliki,,,u fazi kad zeli hodati a nije hrabrica pa se vodamo za rucice,,,volemo se jakooouser posted image ,,

A znas kad ovdje se raspricas da odma ode vrjeme,,,a ja jos imam i sve obaveze na mojoj grbaci,,nece mi cojk kileuser posted image user posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4903
15.2.2011 10:57:15   
zvecka
ej jelena zivim ja al ne tako aktivno na svim poljimauser posted image ,,a ja bi jos djece i mozes misliti koliko bi imala vremena tek tadauser posted image

a moja emana spava po citavu noc,,preko dana spava po 3 sata,,,,nikad se ne budi,,,samo ako joj duda se zaglavi kod usiju pa je nazuljauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4904
15.2.2011 11:00:16   
zvecka
Ej Jelena pa ti si opet trudnauser posted image cestitam ti od srca,,,
jel se to zalomilo il je bilo planirano takouser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4905
15.2.2011 11:03:11   
Anoniman
Planirano user posted image , dok smo "taze" i u formi user posted image . Kad vec ne spavam zbog jednog nek ne spavam zbog oboje, imam osjecaj da bi mi bilo tesko navici se na malu bebu kad ova debelguza poraste. A i licno ja, a i mm volimo malu razliku medju djecom. Bice malo gutavo jer nemam pomoć, a opet mi rizicna trudnoca, ali izdrzacemo user posted image

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 4906
15.2.2011 11:05:47   
Amani12
Zvcekice,Secerka vise nije secerkauser posted image Sad imam sladji nickuser posted image
Ma djevojcice drage.Premedene su,mashallah.
Ova nasa djecica sto starija,sve zanimljivija...A sto se tice kilica,ja skinula 10 prosle godine,a imam jos toliko za skinuti.
Kako sam krenula,skinut cu ih,ali tek dogodine...
Lady draga stize nam novi vikend user posted image user posted image user posted image
Nadam se da cemo se vidjeti,pozelila sma djecicu...user posted image
Jelena cmokni nam drugaricu, a milki pupu i cestitamo.Nek je sa srecom!user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 15.2.2011 11:07:49 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4907
15.2.2011 11:07:24   
Anoniman
zvecka kako ste ti snalazis, kako starija seka, je li ljubomorna?

< Poruku je uredio jelenaT -- 15.2.2011 11:08:11 >

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 4908
15.2.2011 11:15:46   
zvecka
Starija nije ljubomorna,,ali ne voli kad joj Emana razvali sto ona napravi ,,Emana se petljaq u sve sta Lejla radi pa sad mi je svakim danom teze,,moram biti kadija a kome presudim bude tuzan,,nekad galamim na jednu al od tuge i druga se rasplace.
dok Emana nije pocela da guza(nezna puzati)belaji su poceli,,,ko vegeta u sve voli se umijesatiuser posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4909
15.2.2011 11:18:48   
zvecka
user posted image Oh htijedoh napisati dok Emana nije znala se sama pomijerati sve je bilo okuser posted image

Ja evo dok napisa ovoh par postova moja Emana isarala zid,,eto tako je kad mati ljencari,,a bojice ne mogu sakriti jer imam veliku curu koja ih mora imati po citavoj kuci,,,sta reci veselo namuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 4910
15.2.2011 11:25:43   
Lady26
IZVORNA PORUKA: zvecka

Secerka jes to ti?user posted image
Evo napisa ja kako su mi cureuser posted image
Ja sam dobro,debelo,,,rumeno,,,,u fazi sam kad imam zelju da smrsam al izgleda da nije tako jaka da bas sebi ikinem pola porcije nego trazim spas u necem drugo,,,idem na razne aktivnosti i jedem svasta raznouser posted image pa i nema bas efektauser posted image

Pa zar ne smrsa gospodjo?! user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 4911
15.2.2011 11:28:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala vam na dobrodoslici user posted image

Zvacka ja sam neki dan pitala na onoj temi Forumasice gdje ste gdje si ti, jer od iscekivanja poroda vise nisam "naletila" na tebe user posted image

Vidim pisete o spavanju, moja cura svako jutro u pola pet se dize, a po danu ako zaspi sat-dva ja presrecna, tako da je meni da se naspavam postala misaona imenica user posted image
A sto se tice padanja, ova moja debela pravo se cuva da kucnem od drvo, bas je pazljiva, jos nije prohodala, napravi korak, dva i sjedne, nadam se da ce ovako i ostati jer me tako tih udaraca strah. Ona ima more modrica po celu jer kad joj sta nije pravo udara sama glavom od pod ili zid od svoje huje, ali na to i ne obracam paznju user posted image

Nisam te upratila, dobro nam dosle u krug "velikih" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Slusa li djevojcica, a mrvica u stomaku? Cuj ustaje u pola 5, jaooooo mene bi fatali user posted image user posted image , bolje da sutim, da mi ne bi bilo isto...
Lana pocne plakati bez suza i baci se na koljena kad joj nesto nije pravo, ja samo na ignore i brzo prestane user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4912
15.2.2011 11:40:17   
Anoniman
dobar dan mameuser posted image
dobrodosla jelena user posted image meni je vise dojadilo kukati zbog Noinog ne jela pa vas necu zamaratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od jutros smo na onom sirupu pa javim rezultate.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4913
15.2.2011 11:42:42   
Lady26
Drzimo palceve da cura pocne jesti...To je za apetit sirup?
Mada gledala sam slike, nije mrsavica...Kad bi moja spica smrsala pa bila bi kost i koza...
Kad stane, izbaci guzu s jedne a stomacic sa druge strane hihihihiihihi

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.2.2011 11:43:04 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4914
15.2.2011 11:59:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Mada gledala sam slike, nije mrsavica...Kad bi moja spica smrsala pa bila bi kost i koza...

jest kupila sam onaj multi vitamol,ma ne izgleda ona mrsavo kako nista ne jedeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4915
15.2.2011 12:07:59   
mojbebac
nazalost ne mogu stici tsalno da vam se javim, zbog previse obaveza ....ali uglavnom citam sve, pratim desavanja .....ali naravno javljam se kad imam problem, anja od jutros ima proliv tri puta - nisam je vodilla dr - u, ne osjetim na njoj da je nesto boli .... dala sam joj bananu, sad cu napraviti caj od sipurka .... ne znam sta mislite, da li ima potrebe da je vodim dr - u ili da sacekam da vidim kkao ce se situacija odvijati????

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4916
15.2.2011 12:08:07   
zvecka
Gospoda je smrsala 6 kg al gdje je ovih 10 josuser posted image user posted image ,,treba se rijesiti ove harmonike oko strukauser posted image ,,,zezam se ja,,jos sam zauzeta sa svacim necim da se rijesim mesa,,,user posted image

Ja ovo svoje dijete pokvarila,,ne bi cura vise da zaspe u kreveticu,,malo bi se sa mamo izlezavala,,,ja dva tri puta s njom lezala na krevetu i ona sad odvali plakati,,,al mama zagalamila i ona se pokri sa svojim smrdkom i zaspa u sekundiuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4917
15.2.2011 12:13:43   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

jest kupila sam onaj multi vitamol,ma ne izgleda ona mrsavo kako nista ne jedeuser posted image

Pa zato kazem, bas je napredna, ma mora da nesto jede, bilo sta jer ne mrsa...
I ja sam mislila ali je lopuza projela hB, ja samo Lani kuhala caj od nane/mente i mislim da je dao rezultate...menta inace izaziva osjecaj gladi, time sam se vodila i da li je to upalilo ili nije (ja mislim da je) hB stalno nesto zvace, bilo voce, hljeb, keks ili nekad grickalice i ima 3 obroka + 2 flasice mlijeka...
Nadam se da ce potrajati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4918
15.2.2011 12:15:27   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mojbebac

nazalost ne mogu stici tsalno da vam se javim, zbog previse obaveza ....ali uglavnom citam sve, pratim desavanja .....ali naravno javljam se kad imam problem, anja od jutros ima proliv tri puta - nisam je vodilla dr - u, ne osjetim na njoj da je nesto boli .... dala sam joj bananu, sad cu napraviti caj od sipurka .... ne znam sta mislite, da li ima potrebe da je vodim dr - u ili da sacekam da vidim kkao ce se situacija odvijati????

Ja ne bih jos, ali prati, i ako se ponovi jos koji put odvedi je, samo joj daj tecnosti, taj caj od sipurka je dobar, daj joj koricu hljeba da gricka, bananu...nadam se da ce proci bez dr....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 4919
15.2.2011 12:27:42   
Anoniman

jest kupila sam onaj multi vitamol,ma ne izgleda ona mrsavo kako nista ne jede

Pa zato kazem, bas je napredna, ma mora da nesto jede, bilo sta jer ne mrsa...
I ja sam mislila ali je lopuza projela hB, ja samo Lani kuhala caj od nane/mente i mislim da je dao rezultate...menta inace izaziva osjecaj gladi, time sam se vodila i da li je to upalilo ili nije (ja mislim da je) hB stalno nesto zvace, bilo voce, hljeb, keks ili nekad grickalice i ima 3 obroka + 2 flasice mlijeka...
Nadam se da ce potrajati...

ja sam ist pokusaval anelu datt caj od mente cula sam da on poboljsava apetit mada mi jedemo al et nije na odmet ali anel neece nikoji drugi sem hiip komorac i hiip vocni nece pa nece nema koje nisam davala proba napravi facu i ostavi sta da radim???
Nece ni soka oce kupovne nece iscjedjene od voca skoro narandju iscjedila dodala meda secera da nebude kiselkasto al on samo fuj i ostavi...
Na nama se dobro primjeti kad nejede , odma se po faci zna kako propadne ...
Ima sitnu kost pa je izrazejnije

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4920
15.2.2011 12:29:55   
Anoniman

dobar dan mameuser posted image
dobrodosla jelena user posted image meni je vise dojadilo kukati zbog Noinog ne jela pa vas necu zamaratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od jutros smo na onom sirupu pa javim rezultate.

Noa jel ovakav sirup kod vas?user posted image
Kod nas je ovakav dajem svaki dan po Jednu kasikicu i masallah jede ...
nadam se da ce i kod vas tako bitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4921
15.2.2011 12:38:07   
Anoniman
felix jest ovaj je sirup i kod nas...
mojbebac daj joj onaj linex baby prah tako je noa neki dan imala proljev al ja mislim da je kod nje bilo od sirupa i cepica je je 3 dana imala temperaturu..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4922
15.2.2011 12:40:24   
Anoniman
eh super i ja ga evo vec odavno koristim i mogu ti rec da nije loseuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4923
15.2.2011 12:42:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

eh super i ja ga evo vec odavno koristim i mogu ti rec da nije loseuser posted image .

al na sirupu pise 2-3 kasikice dnevno,ja kontam davati 2

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4924
15.2.2011 12:51:30   
Anoniman
Nama su u apoteci rekli 2.kasikice znaci ujutro uvecer
A, ped. kaze da dajem po 1.kasikicuuser posted image ....Ja nekad dam jednu nekad dvije kako kad...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  195 196 [197] 198 199   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  195 196 [197] 198 199   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *