Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada zao mi je sto vam se to desilo. Mene je isto strah za mm. Taj u ishrani priznaje samo meso, viršle i te gluposti , pored toga je pušač i ima genetske predizpozicije za infarkt.
potpisujem svaku rijec
Povrh svega tiki njih dvojica i fizički liče, samo sto je tm visočiji. Noa treba vas dobro nalupati, kako se samo igrate, sa svojim zivotom i nasim zivcima
Dobro jutro generacijo... kako ste nam svi redom??? kako su drugovi i drugarice koji su bili bolesni??? nadam se da su svi ozdravili... mi smo hvala Bogu super... napredujemo i rastemo i svaki dan izvodimo nesto novo... hodamo ko veliki, igramo se zmire, trazimo "kuka" (cuka), trazimo "aaaaaaaa" (maca), trazimo "pi-pi" (ptica)... ruzimo seku kad ne slusa "bumbambimbum" a kad je zovemo da se igramo zovemo je "didi"...
joj cure dosla sam da se pozalim ,ne mogu vise ludim
noc iza nas-ziva katastrofa !zaspo u 8 nakon sto je popodne preskocio spavanje i jos ga poslije okupali!mislim si super eto bar 3-4 sata mira!od 8-11 se probudio jedno 4-5 puta,i legnem kontam manje ce ,a on jos gore !vrti se okrece tamo vamo,vrti mi kosu,legne na glavu doslovice...poslije se okrene prema mm i ja dobijem petu usred oka ,pa stvarno sam poludila
i to sve do pola 3 ujutro ,tek nekad pred zoru je zaspo i danas haos vani,bili na kafici on uzas,a ja pretanka sa zivcima,necu vise ovakvih dana
znam da cete me sad utjesit i rec da je faza
sve mi se ovo desava kad mu rastu zubici ili mu je jednostavno vruce... prvo ga skinem u bodi da se dobro rashladi i obicno upali... ako ne prestane ni tada, onda su 100% zubi
jutrooooo mi smo se evo budili, i sad se N igra sa noznim prstima . moze se dijete zabaviti po sat vremena svojim prstima mi setamo svaki dan, i sad smo poceli bez kolica da izlazimo, i ide nam
Samo da javimo da nemamo vise proliv, od juce popodne ...... uzeli smo jedan linex, bananu, crnu cokoladu, caj od kore od nara .... i pomoglo je ...... sinoc smo imali goste, dosli su taman kad je anja legla u devet, i mozete pretpostaviti, nije zaspala do 12, dok nisu otisli .... strasno!!! to se nikad nije desilo, zato je jutros nervozna jer se nije naspavala!!!
jutro!!! noc nam je bila grooozna..em ja dobila boli ne mogu koraka napraviti,em F. se okretao,prevrtao,svakih 45 min trazio da sisa..slooomio me,malte ne cijelu noc budna bila..od juce i proljev ima..prvo je dva dana odbijao hranu,bali i juce imam sta i vidjeti i evo i utros..sluz,zelenkasto,fuj!!! sve mislim krenut ce mu zubici jer je tako bilo i sa prva dva..al dzaba kad ne znam sta da mu dam sad za dorucak,sta mislite???pomagajte kako su vase bebare? slusaju li? nadam se barem da lijepo spavate ako nista.. ja sam danas
jutro i od mene...ivanasa, daj mu caj od sipka ili bilo koji drugi, nek' doji i najvaznije je da sada unosi tecnost, neku supicu i to je to...nemoj ga forsirati da jede, vise neka pije...
...moj Vedad bas, bas kaslje, strasno...nema ture, ali evo cekam da se MM probudi, jadnicak jutros je dosao iz nocne i idemo kod doktora...malo se bojim i virusne upale pluca, tada nema temperature, eh da, nosic je jutros poceo da curi S obzirom na sve ovo on je super spavao, samo jednom se provrtio, ubacila ga kod sebe i jutros do 7.
jutro,ja svasta napisa i izbaci me,uglavnom dobro smo spavali samo sto se u zadnje vrijeme sve ranije budi ,nadam se da ce se to promijeniti,sad idemo doruckovati,nervozan je a i ja sam,jucer nismo imali lijep dan a danas cemo vidjeti,danas je 7-mi dan od vakcine i rekli su da od danas ocekujemo reakcije,nadam se da ih nece biti
Mi smo se probudile u 6,35 , tj Lana me probudila ali je nisam dizala iz kreveta do 7,15...tako da smo lezale svaka u svom, malo se gledale, malo se pipkale ...gdje cu tako rano ustati A moja je greska, zaspala je tek u 21,30...e neces vise .... Inace....sve staro...OSIM.... Juce sam dobila papu u glavu ...ja ne znam sta se s njom desava, postaje agresivna, znam znam - faza...nimalo mi se ne svidja...dobila je odmah po goloj guzi i samo me je gledala, slozila facu, skupila usnice ali ni glasa nije pustila, poslije sve ok...ja sam ostala sokirana
rose nadam se da nece biti reakcija, moj djecak je poceo kasljucati i nosic procurio ,samo da prodje bez ture inace sve super,jede,spava,prica ko veliki cak i po dvije rijeci sastavlja dusica mamina
mi smo dobro spavali oko pola 9 ustali ,uh ja sam se sinoć sva uspaničila naime učinio mi se topal ja mu izmjerim temp,kad 37 sa 3 istuširali ga odma,malo tanje ga obukli i nakon toga pala na 36 sa 8,pazila sam ga cijelu noć i sve ok jutros mu odma mjerila i samo 36 imo,evo opet se mislim da mu izmjerim...ja ću izgleda totalno poluditi od ove svoje panike ..ne bi se iznenadila da za koju godinu ne završim u ludari ako ovako nastavim
ma znam ja sve to ali kad je to jače od mene,inače sam takva panična a još kako smo i mi imali ružno iskustvo sa temp(konvulzije)otada sam i gora stalno ga pipkam,mjerim mu temp,ma užas baš nekad mislim da ću poluditi ako ovako nastavim
A to je bas zeznuto... ja sam inace u zivotu za neke stvari panicar, ali kad je Lana u pitanju trudim se u tom trenutku biti prisebna, mene tek poslije uhvati panika, pocnem se tresti...Kad je temp u pitanju, ista sam, pipkam je non stop, uvijek mislim da je "vruca".... Tako mu ne mozes pomoci...nismo bez razloga mi zene mame, mozemo dosta podnijeti...cuvajte se , ti mama i sebe i djecaka
jutro Mi smo jedva zaspali sinoc oko 12. al se nije budio do 8 jutros Moj anel je opsjednut dv . djete cim ustane vice daj de de de i ja ukljucim i on nemrda .... Nece kod sveki nikako cudno inace ujutro ga odnesem da otvorim prozracim jedno 5 min bude sad nece nikako zalijepi se za mene i nemrda Ja ga vratim stavim upalim crtic i rekla da mrdno nisi sad sjedi tu dok sredim kad neces dole i poslusao je svo vrijeme sjedio dok nisam prozracila Inace nece nesto dole u zadnje vrijeme sve vice dede dede cim sidje ugleda ga bejzi meni place nece covjeku nikako a do skoro mu htjeo tj. nebenda ih nikako cudno mi jako cudno I kad sa mm prije ode dole uvecer zna biti po 1 sat ili pola sata ja svasta poradim sad cim sidje eto ga za min. sam uz stepenice kako je samo brz popne se za sek.boziju Kod nas magla jutros nadam se da ce sunce izac da idemo van dosadilo nam u kuci Marinci sta je bilo M. odkud tura misa mu
hvala vam drage moje,ma baš tako mi mame smo jake i možemo podnjeti više no što mislimo....on niti kašlje niti mu nos šmrca ništa samo ta mala temp,bila a i u stanu nam je bilo pretoplo pošto smo ga prije kupali mm pojačo grijanje do kraja plus klimu upalio...a fino sam mu govorila da nije potrebno toliko...ali i on se jadan boji da se ne prehladi
ma znam ja sve to ali kad je to jače od mene,inače sam takva panična a još kako smo i mi imali ružno iskustvo sa temp(konvulzije)otada sam i gora stalno ga pipkam,mjerim mu temp,ma užas baš nekad mislim da ću poluditi ako ovako nastavim
ma nemoj se sikirat toliko mila , samo onda gore sebi umisljas ...... Ja sam panicar samo kad djete povraca ja se od toga Jezim jer sam dva puta imala ruzno iskustvo stim ovo ostalo o.k pogotovo ture nebojim se ni mrve koliko povracanja Ljubimo druga
hvala vam drage moje,ma baš tako mi mame smo jake i možemo podnjeti više no što mislimo....on niti kašlje niti mu nos šmrca ništa samo ta mala temp,bila a i u stanu nam je bilo pretoplo pošto smo ga prije kupali mm pojačo grijanje do kraja plus klimu upalio...a fino sam mu govorila da nije potrebno toliko...ali i on se jadan boji da se ne prehladi
ja stalno sa mm ratujem zbog toga ma ludim grrrr kako me iznervira njega pretjeranost .Znaci kupam ga sto kazes pojaca grijanje topim se .jos mi vice obuci mu dzemper preko necu reko pa nisam luda Kad gdje idem on bi kad bi mogao djete u deku da samo oci vire Pa cim malo kihne on meni eno,ga kise jesil bila van snjim Jel vise kiho danas ....Nos procurio on se uspanici pa ce joj gotov je on Ma ja sam maca mala sta je on prema meni .... Iskreno nisam tolika panicarka , nekazem da nekad nisam bila Sad sam odrvenila vjerovali ili ne. A mm. no coment
felix kod nas je drugačije ja sam paničar a mm manje ,al čini mi se da on to drži u sebi neće mene još više da prepada..al eto neznam šta mu bi sinoć da tako ugrije stan..uh još ja njemu i po kući obučem i štramplice i trenerku danas sam mu ih skinula mislim da od tog pretopljavanja nema koristi.... Mi smo dosad 2 puta imali turu i oba puta bila bakterija u urinu razlog
Mi bili na vakcini, jos sa sest mjeseci nismo hepatitis primili nije ga bilo, posle toga ona probleme sa usima pa non stop pod terapijom, pa opet nema vakcine i sve tako u krug i konacno primimo je danas. Moja djevojka ima 12kg i 900grama i 84cm visoka i dr kaze da je to za njenu visinu ok, da nije debelo dijete vec samo nabijena (sto bih ja rekla elegantno popunjena ), kaze dosta naprednija od svoje generacije, ali posle tih svih pohvala posto je moje dijete od huje udaralo pred njom glavom od zid i vristalo samo tako rekla je da imamo strasno razmazeno dijete, sto ja i znam i ako se bas, bas trudim da je ne razmazim, svi mi kazu da sam stroga previse prema tako malom djetetu i kao da poradimo na tome. Uglavnom uvodimo disciplinske mjere
jelena masallah za curu ja kad sam skoro anela vodila na preg. nije se dao izvagat toliko je vristo dok ga pregledala boze dragi na vagu nema sanse ma ukocio se plus dere se urlaaaaa On ce meni kao da malo poradim na tome sto je takkav hmmmmm... Marinci mene mm nekad izludjuje sa pretjeranosti...... Kad gdje odemo u goste on prica recimo zaprica se a ja vidim on sve jednim okom gleda sta anel redi ja nista opustena zena a on malo malo, nemoj ga dirat drugom djetu, pa daj zeno nedaj mu to Jednostavno necu da reagujem kad znam da mm gleda sta me briga Malte ne ugadja mu max zato mene slusa a njega ni trunke
Uglavnom uvodimo disciplinske mjere user posted image
ajd pa mi javi jel pale te mjere da i ja upotrijebim. A. kad je ljut huja kad mu nedas nesto,ili uzmes iz ruku taj baca stvari tel.fiks bezbroj puta bacio moj mob.sta puta rasklopio