Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Felix nadamo se da je noc ok prosla, ljubimo druga naseg
mya ljubi drugaricu Minju od nas, bas mi je zao sto vas to snaslo, mm je imao par puta konvulzije kao mali, pa tako da su nas pedijatri isprepadali da bi mogla i Ana imati, tako da je nama receno cim temperatura 37,1 da skidamo, da nista ne cekamo preko 38.
Felix, mila, nadam se da ste dobro...i mi smo pod ličnom terapijom...ujutro kad se sve zareda zlo mi dodje A ona micica stvarno dobra i sve popije bez ikakvih problema...
Danas treba ići kod sveki na dva sata i užasno me je sad strah kako će biti. Inače je dosad svaki vikend bila na spavanju bez ikakvih problema, ali onaj boravak u bolnici ju je dosat promjenio. Mislim, znam ja da će s vremenom stvari opet doći na svoje, ali znam da će danas plakati i baš mi nešto muka što je moram ostaviti...
a kako je bilo neki dan kod bake? jel to plakala i onda?
Onda je bila s mm kod nje i nije plakala. Ali danas će biti sama s njom...
Danas treba ići kod sveki na dva sata i užasno me je sad strah kako će biti. Inače je dosad svaki vikend bila na spavanju bez ikakvih problema, ali onaj boravak u bolnici ju je dosat promjenio. Mislim, znam ja da će s vremenom stvari opet doći na svoje, ali znam da će danas plakati i baš mi nešto muka što je moram ostaviti...
a joooj a ja maloprije kontala da se spremim i idem kod seke, jer kod nas je buka od ovih radova nepodnosljiva, ali Nora zaspala . mogle su se druziti
jutro anel je bolje hb al ja sad nisam glava me boli probudila me pucaaa grlo me boli,kasljucak kisem bemti vise ....nadam se da anela necu ponovo zaraziti Dobro je spavao nije se tura vracala, joj on kako je bio bolestan ne odmice od mene nece nikome pa cak ni mm. a prije mu htjeo svekra kad vidi toliko place nece covjeku da prismrdi ah svasta bas mi zao covjek ga voli svaki dan mu donese nesto od slatka grickalica, igracki al anel mu nece bjezi place nece da ide od mene zalijepi se ko krpo. Valjda ce ga proc to tjesim se... Mya ljubi drugaricu
Felix, mila, nadam se da ste dobro...i mi smo pod ličnom terapijom...ujutro kad se sve zareda zlo mi dodje A ona micica stvarno dobra i sve popije bez ikakvih problema...
drago mi je da makar nemate problem sa sirupima nemamo ni mi al se sav strese kad popije, sto kazes kad se zareda neznam koji da dam prije pa posle nece da jede od silni terapija:( Zasto mora ici kod bake danas??Nadam se da nece plakati.
felix nadamo se da je anel danas bolje, a malo ce te iskoristavati sad dok je bolestan pa mu sve ugadjas tako sve mi mame popustamo
mi smo se juce prejeli, tako da smo sinoc pred spavanje sve fino povratili, tako da je u sitne sate bilo ciscenja, kupanja, brisanja, ali eto zaspala je poslije toga uz caj
nego da vas pitam cime vi mazete djeci lice, adni odnedavno tako hrapava koza i suha po obrazima i jos se crvene da stvarno ne znam s cim da namazem, uvijek je mazem niveom, onom za vjetar, prije izlaska vani ali lice suho pa suho
mya nadam se da je djevojcica dobro
pozzzzz svim mamama i bebarama
nego da vas pitam cime vi mazete djeci lice, adni odnedavno tako hrapava koza i suha po obrazima i jos se crvene da stvarno ne znam s cim da namazem, uvijek je mazem niveom, onom za vjetar, prije izlaska vani ali lice suho pa suho
mya nadam se da je djevojcica dobro
pozzzzz svim mamama i bebarama
mi se mazemo bekutanom. tijlo mazemo uljem, a lice onom kremicom. a da i ja pitam, jesu li vasim bebama suhe usnice . kod mene su uvijek ispucale, iako labelo koristim konstantno. a evo vidim i kod Nore su usnice uvijek ispucale. ja joj namazem bademovom, ali ona to polize
ja mazem melemom ili pavlovicevom one su ti dosta masne,jos je melem i bolji, mastan je al ne ostavlja toliko masnocu po kozi kao pavloviceva felix kako je maleni danas?
natty mila dobro je anel hb jutros bili na inhalacijama toliko se derao plakao neznam kako je proslo oni par min. sto sam mu masku drzala uzas. Al ide na bolje. Megi ja koristim nivea za djecu kremu tj mazem lice i nema problema sa kozom. Mogu misliti kako se sinoc sva zaprljala sa povracanjem pa,sta je toliko jela da nije sjelo na stomacic. Drago mi je da je bolje hb. i da je od prejela samo.
i kod nas je i dalje "veselo"...V. nikako nije prestajao kasljati, pa sam ga sinoc opet vodila kod dr. Idemo na inhalacije i vec primjecujem poboljsanje...kaze dr. jucer: pa ne moze od dva dana ispijanja antibiotika biti bolje, rekoh znam, ali njemu je sve gore
I mi za vani koristimo niveinu protiv kise i vjetra, a u kuci niveu soft...
i kod nas je i dalje "veselo"...V. nikako nije prestajao kasljati, pa sam ga sinoc opet vodila kod dr. Idemo na inhalacije i vec primjecujem poboljsanje...kaze dr. jucer: pa ne moze od dva dana ispijanja antibiotika biti bolje, rekoh znam, ali njemu je sve gore
I mi za vani koristimo niveinu protiv kise i vjetra, a u kuci niveu soft...
mila bas mi je zao, i nama je tak rekla nemoze antb odma djelovat kod neke djece djeluje od treceg ili cetvrtog tek daana Joj i vi na inhalacije kako V to podnosi.Mi nikako toliko place dere se izvija , ma uzas al mu puno pomognu odma prodise Bit ce i jemu bolje sigurno mila
mazala sam i niveom i pavlovicevom ali nista pomoglo nije
sheri i ja primjetim adni da su nekad suhe usne, ja joj neki dan malo namazala medom ali ona je to brzo pojela
felix ma bice A dobro, jest ih zao gledati kad placu ali bice mu bolje od inhalacija a jela nema sta nije od graha za rucak, pa sok, pa caj , pa malo cokolade, pa malo krompirica za veceru, pa vocnu kasicu i kao slag na tortu mlijeko bez kojeg nece da spava ali je odmah nakon povracanja bila vesela, nije htjela da spava ona bi se u ponoc igrala, jutros ko nova, odmah trazi krisku da jede
bas se bila pretrpala joj dusa draga , nemoze sigurno odoliti da nejede ko djeca ja se nekad znala sam kriti od anela jer recimo jeo a za pola sata trazi opet a i mi smo jednom tako,povratili od prejela pa sad nedam da trpa se bezzzz a nije gladan najgore mi uzme caj pije onak iz dosade nosa ga po kuci,dok ga cjelog ne popije nece odustat Ma ja bolje je vec od inh. Hb .
dan.. vidim bebama je bolje... tekja...bice dobro samo treba vremena,vazno je da je dijete pokriveno antibioticima. mi evo rucali i S.legao da spava a hoce li zaspati hm...vidjet cemo.... nekad zaspi sjedeci pa ga polegnem
mala1994. dali su mu fensil kapi, prospan sirup, i da kupim ove neke ampule za inhalaciju Ma nadam se da ce biti bolje, bas se neprimjeti nista dok nezaplace tad primuknut pocne kasljat i tesko dise od krajnika zacepili disne puteve pa dala fenesil da olaksa disanje on je i za alergiju isto... I inhalacije za disanja a prospan za iskasljavanje .... I+ zinat , pro life , ..... I jos neznam kakavi ce biti nal .brisa ,urina urinokulture i sta ce nam Jos dat poslije neznam
a dusa draga, hajde bice on ok.nama su za promuklost davali flonidan a vjerovatno si uzimala ventolin za inhalaciju. nadam se da si ti bolje, vidim da si jutros "hasta". a bice aBd dobre urinokulture pa nece morati nista ni uzimati. veliki i cuvajte se
mazala sam i niveom i pavlovicevom ali nista pomoglo nije
sheri i ja primjetim adni da su nekad suhe usne, ja joj neki dan malo namazala medom ali ona je to brzo pojela
felix ma bice A dobro, jest ih zao gledati kad placu ali bice mu bolje od inhalacija a jela nema sta nije od graha za rucak, pa sok, pa caj , pa malo cokolade, pa malo krompirica za veceru, pa vocnu kasicu i kao slag na tortu mlijeko bez kojeg nece da spava ali je odmah nakon povracanja bila vesela, nije htjela da spava ona bi se u ponoc igrala, jutros ko nova, odmah trazi krisku da jede
ja mu namazem a-dermom...e sad, ne znam koliko ti se isplati to kupovati za ponekad...posto sam je ja sebi kupila ..a ipak je 30 km...ako joj je stalno kupi
Cao, mala i velika raja! Samo da se javimo, preselili smo u novi dom a danas ciko 'skopco' internet, jjeeeeeeeeee... Jos se nismo smjestili totalno ali neka nama interneta,hahhahahahahahaahah.
a ja sam se navukla na galasovu nevenovu i njom sve mazem i sebi i malenim, i usnice i ruke, a za lice koristimo onu mustela kremicu za lice i dobra je.
Cao, mala i velika raja! Samo da se javimo, preselili smo u novi dom a danas ciko 'skopco' internet, jjeeeeeeeeee... Jos se nismo smjestili totalno ali neka nama interneta,hahhahahahahahaahah.
POZZZZZZ
E sad da vam zvanicno cestitam, neka vam je sretan i bericetan