|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.2.2011 14:45:47   
R&T@
U Sa. je samo utorak neradni dan...
Felix, nazovi i pitaj...

Moje curice dobro, starija na "turneji"... dosla samo po ruksak i nastavila dalje...

Mladja spava, malo slini i puno tersa, ali to je normala za njuuser posted image user posted image user posted image
Sad spava, a ja cekam budjenje s tanjirom corbeuser posted image

Iv@nciceuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5776
26.2.2011 14:47:46   
Anoniman
Pa zvala sam ju juce kaze mi da dodjem u poned. da mi da da obavimo jos jedan urin i urinokulturu valjda radi nebi rekla da dodjem da neradi al nez. za lab. mislim da bi trebali raditi bar sutra .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5777
26.2.2011 14:47:46   
iv@ncica
tayra-   prpremas  li  ti  rođendan  vec

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5778
26.2.2011 14:57:18   
R&T@
Neke sitnice dauser posted image

Pokusavam da je slikam bez uflekane majice i bez frizure pocesljane "petardom"user posted image user posted image user posted image jer pozivnice pravim s slikom...
Trenutno je u Fifi fazonu, pa mislim da ce to biti tematika...
(sarmirale smo jednu tetu sa RR da nam pomogneuser posted image )

Voljela bih pronaci "toaletu" na vrijeme, pa da sparim cipelice...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 5779
26.2.2011 15:05:20   
iv@ncica
aaa  to  su  ti  curice...kod  nas  su  ti  farmerice..majica...tene  i  ko  munjA  SMO brzi..blago  ovim  muskimauser posted image
mi  ce  mo  tortu  u  vrtic  i  tortu  kuci...pokoyo  ili  nemo tematika,....

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5780
26.2.2011 15:11:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Neke sitnice dauser posted image

Pokusavam da je slikam bez uflekane majice i bez frizure pocesljane "petardom"user posted image user posted image user posted image jer pozivnice pravim s slikom...
Trenutno je u Fifi fazonu, pa mislim da ce to biti tematika...
(sarmirale smo jednu tetu sa RR da nam pomogneuser posted image )

Voljela bih pronaci "toaletu" na vrijeme, pa da sparim cipelice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne diraj moju Rianuuser posted image ...ma nemas ti pojma sta je INuser posted image user posted image ...ti bi da je ona lijepo na razdeljak pocesljana...jeluser posted image user posted image user posted image

je si li to nasla neki link s pozivnicama koji ja nemamuser posted image user posted image user posted image ...daj vamo

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5781
26.2.2011 15:13:21   
R&T@
Kod nas nije dozvoljeno donijeti tortu u vrtic jer sve mora biti zapakovano i sa rokom trajanja...

A curiceuser posted image
Ja moram pronaci i sve za stariju jer mora biti novo i slicno kao kod slavljenice, ali nikako istouser posted image

I moram skontati sta da im poklonim(i dva poklona naravno), a da obje budu zadovoljneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 5782
26.2.2011 15:29:20   
R&T@
Pokusah da ti postavim sliku da vidis sta petarde rade,user posted image user posted image user posted image ali ne mozeuser posted image

Nije link, i meni bi dobro dosao...
Ja samo izaberem lijepu sliku, nasaram na njoj tekst (gdje, kad...) i onda izradim slike...

Tajrinu pozivnicu za 4. rodjendan sam stavila ispod nicka, pa virni, ako nije presitnauser posted image
I meni je super pratiti koliko je ona razlicita na te cetiri fotografijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5783
26.2.2011 15:38:26   
R&T@
user posted image  

Toliko o "urednom" djetetu i zdravoj prehraniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5784
26.2.2011 15:46:34   
Anoniman

user posted image  

Toliko o "urednom" djetetu i zdravoj prehraniuser posted image user posted image user posted image
ma vidiiiiiiiiii jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image vidi bolan osmjeha..za pojestuser posted image
izvini...friz je totalno cool...a cinke su bolje 100 puta od pom.-a...meni palacinke spadaju u zdravu hranu, nek drugi pricaju sta hoceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5785
26.2.2011 15:52:19   
R&T@
Hvala, teta dadanauser posted image user posted image

Malo je boja tena vadi, a ostalo kao da sam je slikala ispred cergeuser posted image user posted image user posted image

I da, palacinci su posebno zdravi, posebno ona Nutela unutrauser posted image user posted image user posted image
Pomfri je barem povrce...sad, nacin pripremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5786
26.2.2011 16:59:45   
marinčii

user posted image  

preslatka je Riana ,ljubimo je puno ja i Matej

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5787
26.2.2011 18:12:32   
Anoniman
ma preslatka je user posted image user posted image user posted image user posted image med medeni ,....Dragi njeni biseri lijepi :-))))) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5788
26.2.2011 18:13:32   
Mya_81 RR

user posted image  

Joj, duša mila, medena mi je skroz user posted image user posted image

Inače, moje ludo dijete ne voli palačinke user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5789
26.2.2011 18:25:25   
marinčii
mya ni Matej ne voli palaćinke,al dobro opet on  je poseban što se tiče jela neće ni pomfrit ni kruh ,ni uštipke ,ni kiflice ma ništa što mi jedemo user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5790
26.2.2011 18:28:44   
Mya_81 RR
Fakat se nekad pitam jesu li normalni user posted image user posted image user posted image Pa, palačinke, kiflice, uštipci...njam, njam...odmah sam ogladnila na samu pomisao...nemaju pojma šta propuštaju...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5791
26.2.2011 19:11:32   
tekja
felix, A. dobio 4. supeeeeruser posted image ....ej, u Federaciji ti je samo utorak neradni dan, slobodno ti u ponedjeljak provjeri A. uk

tajra, R. andjelakuser posted image ...nista ti ne vjerujem da zijane ciniuser posted image

I mi smo pola sata izasli, hodali po snijegu,pravili grudve, gadjali se, ja da ga slikam sa onim rumenim obrazima, crkose mi baterijeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5792
26.2.2011 19:21:47   
Anoniman
anel voli slatko obozavaaaaa sad je na djetiuser posted image nedam mu sinoc bas vice mama dajjj adu(cokoladu) ja njemu petit on baci pa se dere aduuuuuuu nema reko pojo cuko dobices sutra ko fol jedva ga zaigrala da zaboravi na adu
palacinke jede tusi se kad pravim

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5793
26.2.2011 23:18:53   
Lulu_08
Vece zenice, kako ste mi? Kako djecica slusaju? Kakva je situacija sa prehladama, gripama itd?

Nama od juce curi nosic, a sad je cujem u snu da kaslje, a zvuci kao pseci lavez, veeeeeeselo, mogla bi biti cak i upala, hmm valja pratiti...

Pozdravcic!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5794
26.2.2011 23:23:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

Vece zenice, kako ste mi? Kako djecica slusaju? Kakva je situacija sa prehladama, gripama itd?

Nama od juce curi nosic, a sad je cujem u snu da kaslje, a zvuci kao pseci lavez, veeeeeeselo, mogla bi biti cak i upala, hmm valja pratiti...

Pozdravcic!

heeeeeeeej, pa gdje si ti, pozeljela sam te!user posted image bas mi je zao ljepotice, nadam se da ce se ubrzo oporaviti...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5795
26.2.2011 23:28:56   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

Pozdravcic!

heeeeeeeej, pa gdje si ti, pozeljela sam te!user posted image bas mi je zao ljepotice, nadam se da ce se ubrzo oporaviti...

Hellou tikii maj frend. I ja sam tebe vjeruj!!! Kako mi je drugarica Lana? I kako ti je svekar? Ma Lunci se prehladila, njoj bas ne godi snijeg, sve dok ne padne snijeg ona nije bolesna, a prva pahulja i eto ga "smrc smrc, kah kah"... user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 5796
26.2.2011 23:31:39   
Anoniman
Joj Riane, slatkice, hahahhaha,koji osmijeh, i puno zubica imauser posted image vidis ja sam toliko lijena da jos nisam pravila palacinke djetetuuser posted image , totalno smo se odvikli od njih. 

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 5797
26.2.2011 23:32:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Joj Riane, slatkice, hahahhaha,koji osmijeh, i puno zubica imauser posted image vidis ja sam toliko lijena da jos nisam pravila palacinke djetetuuser posted image , totalno smo se odvikli od njih. 

samo da ti mahnemuser posted image user posted image user posted image user posted image ljubi nam Auser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5798
26.2.2011 23:33:25   
Anoniman
Noa, i ja tebeuser posted image , hajde na hanumu malouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5799
26.2.2011 23:34:02   
teacher75
svekar je i dalje lose, jos je u bolnici, nalazi mu nikako ne valjajuuser posted image lana je danas nemoguca, ne znam sta se dogadja, doduse spavala je manje nego inace ili su zubici u pitanjju, mada ova 3 do sada nije ni osjetilauser posted image bili smo na bjelasnici s njom i izludila nas je, poslije smo dosli kuci, malo je odspavala pa smo je vodili rodjaku na rodjendan, bila je uzasno nervozna, kenjkava, zahtjevna, kao da je neko drugo dijete, nismo navikli na nju takvu, bas nas je umorila momacki!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *