|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.2.2011 13:58:21   
Anoniman
Dok sam ja mahalala sa vama meni moje dijete belaj napravilo user posted image , ne znam da li da placem ili se smijem. Posto ona vec duzi period kaki u tutu, a piski u pelenu i tacno akd hoce da kaki pocne da kenka i tegli pelenu, ono kao cupa i to znaci da treba da je skinem i ona kaki. I kako je ona spavala u sobi ja je nisam cula da je ustala, ja udjem sad u sobu posto je cuh da prica, ona fino skinula donji dio trenerke i odlijepila pelenu i iskakila se u krevetac i sva se umaljala user posted image user posted image , morala sam je okupati, srece nije zameljala krevetac vec samo carsaf, ko bi njega ocistio, a onaj putni. Tako mi i treba kad mama mahala po cijeli dan user posted image .
Felix draga pokusaj se smiriti i sacekaj cetvrtak, hladne glave sve ces lakse uraditi i vise ces pomoci svome djetetu. Ljubimo vas odoh malo sa djetetom se igrati, mislili vani ici, ali nista od toga.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 5926
28.2.2011 14:05:13   
R&T@
joj,jelena,legende  tvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5927
28.2.2011 14:05:39   
iv@ncica
mi  vam  imamo  napokon  jedan kutnjak..koliko  nmas  je  mucio..i  tek  napipam  ga   ovih  dana,,,noci ..dani..viroze,  ture  i  sve..razlog  kutnjaciuser posted image user posted image

felix-  draga..pisala  sam  ti  da da  mi stalno vadimo  te  urino kulture..i  biola s am  kod  vise  pedijatara  ovdje kod  nas..... uglavnom  svaki..ama  bas  svaki  put  nam  je  dala  da  vadimo  urini  i  krv   kad  smo  bolesni..a  to  je  svako  malo....pa  nam je  pokazalo  baje  u  urinu i svasta  nesto...... ali  nakon  toga  i  to  svaki  put  bi  ponovili  nalaze  kad  ozdravi  i  nakon   barem  nekoliko  dana  nakon  antibiotika...jer  kaze  da nalaz  ne bude pravovaljan  tijekom  antibiotika.....a   nama  ti  se  je znalo  biti  da  od  tri  jutra  svaki  nalaz  bude  drugaciji..pa  bi  opet  ponavljali..jer  znaju   baje  preci  s  pise  u  urin, a  nisu unutra..npr.  ako  kesica  dugo  stoji  , a  to  je  vise  od 30-40 min ,  i  sl...  ne brini  se.  smiri  se  i  obavezno  potrazi  drugo  misljenje...a  antibiotik  se  daje  nakon  svih  nalaza  prema rezistentnosti, a ne s opa  se  i  ne  prekida  svako  2-3  dana...uglavnom  ne  brini  se...jer  sam ja  prvi  put  krivo  uzela  urino kulture  i  pokazalo  nam  je  svasta...user posted image ,  a  njemu  nece  biti  nista  2-3  dana  dok  to  ne  zavrsis

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5928
28.2.2011 14:06:09   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ana je legendauser posted image user posted image ljubim oke lijepe punooo
nije to nista jelena anel je meni jednom pobjegao isto tako dok sam pempu menjala otisao za trosjed ispiskio se iskakio usto, uzeo olovku i guro one svoje klibice tj . orahe ,jer je cvrsto kakiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al sreca brzo sam vidjela , i sve je bilo na podu sreca na parketu pa smo brzo sve dezinfikovali

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5929
28.2.2011 14:09:47   
Anoniman
ma ovo bio aman proliv, dok sam je uzela do lakata sam bila umeljana, sad mi je evo u krilu i nema joj ni makca s oka, cim joj se sklonim s vida belaj napraviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5930
28.2.2011 14:12:43   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image anel spava vise od 3 sata

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5931
28.2.2011 14:40:08   
mala mu
i moj skoro 2h spavauser posted image user posted image user posted image žene bit će promjene u vremenuuser posted image user posted image
vidim bilo je kakica svugdje po kući..mali majstori za veliki zijanuser posted image
moj se do sada nije ukakio al je zato piš bacio gdje stigne,ja ga pokušala sa tutom uloviti al jok samo pobjegne i vidim curi po nogicamauser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5932
28.2.2011 14:45:24   
Anoniman
mala mu anel haman nikad nece nauciti na tutuuser posted image taj bilo da pi pi ili kaki krije se za storu ili trosjed i neda se gledati nikako user posted image
usto je izmazili se , izgrlili sad mu dosla njegova rodica draga pa se igraju

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 5933
28.2.2011 14:50:29   
mala mu
e moj ako kaki pobjegne negdje u ćošak,ili na hodnik ili u sobu uglavnom izgubi se na kratko i eto ga sa osebujnim mirisouser posted image user posted image
i onda kaže "MIA PEJE GUDU" zove me da mu guzu operemuser posted image user posted image user posted image
mali gospodin!!!!!

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5934
28.2.2011 15:17:21   
niki83
veliki user posted image za sve bebe
nemamo mnogo vremena da se javimo, imamo mnogo problema, nazalost, moja mama u bolnici, danas ju operisali,a izmedju ostalog i moja Naima vec dva dana i dvije noci ima temperaturu koja ne spada ispod 37.3 a najvise sto sam izmjerila toplomjerom je 39.1, koristimo cepice kad je tako visoka (u noci) plus obloge, a preko dana joj dam sirup jer bude oko 38 stepeni... elem cetvorke joj nicu donje obje, sve je nabreklo, zubici se vide, samo jos da probiju, a ostalih simptoma nema, nije bolesna, doduse jucer je imala dva puta nesto kao proliv, ali danas ne, pa ne znam sta da radim, savjetujete li vi da je vodim kod dr? mm me nagovara, a meni se ne ide, puni su nam domovi zdravlja bolesne djece, pa mi zao da ne uhvati kakav virus, ponavljam samo nas temepratura muci...i ne znam sta da radim sad..user posted image

N&N

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 5935
28.2.2011 15:37:39   
bojana86
Ma ja se slazem sa tobom,nemoj je jos voditi to je vjerovatno od zubica,al ako ne bude spadala mozda jos sutra,onda je odvedi..... ja uvijek pustim koji dan da vidim hoce li se izboriti,ako ne onda ga odvedem,al uglavnom mi kazu to je virus i na vama je da skidate temperaturu koliko god da traje.... moj user posted image ima donje cetvorke,i nikla mu jedna gornja,sada ostala ta jos jedna cetvorka koja se osjeti ali nikako niknuti,pa po citavu noc place i vristi od bolova - izmoren je sav.... ostaju jos samo trojkepa ko prezivi pricaceuser posted image ...
mi nemamo temp,al malo nam je stolica rijedja i odmah dobije osip po guzi kada mu zubi nicu...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 5936
28.2.2011 15:47:20   
Anoniman
felix a misa mu pa bas mi je žao, najgore kad ne znas vise sta je ispravno ,iskreno se nadam da ce brzo sve ovo biti iza vasuser posted image mi do 3sata bili vani,kupili smo nove tene i pape za vrtica, sjeli na kavu a on isao od stola do stola , podigne nogu i govori "nene"(tene)user posted image  

(odgovor članu bojana86)
  Neposredna veza do poruke: 5937
28.2.2011 16:10:20   
Anoniman
mi imamo gornje trojke, pa i cetvorke druga cetvorka samo sto neprobije desnu .
Eh sad su nam ostali doni donja ima samo prva dva ...I ne mice user posted image uh bas je neki"teski" zuba.
Komsinica me pita da nisi ti A. nasla prvi zub reko da pa tko ce drugi uh kao nisi smjela bit ce teski zuba ,tj zato i jest teski zuba tesko nicu nisi trebala ti .Reko eto da sam znala tebe bi zovnula,user posted image user posted image okrenula sam se i otisla zena blehnula e ja komentara user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5938
28.2.2011 16:14:13   
bebacha
oooooooooooooooooooo Allahu pomozi budalamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
et svi trebaju gurat djetetu prste u usta i trazit zub a mama ni slucajno.
ev trebam Alenu namazat desni gelom,al odo zvat kono nek ona,nedaj Boze mogu mu naci zubuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uhhh sto me opet iznervira

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5939
28.2.2011 16:18:25   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto mene to nije iznerviralo vjerovala ili neuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo sam se "slatko" nasmijala.....hahahahahahah i rekla joj da sam nju trebala zvati ona je odma zacepila usta !!!!!!
Nije se nadala da ce i felix jednom pukniti i ocepitiuser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5940
28.2.2011 16:33:51   
marinčii
JELENA e baš me nasmija,Anica je legendauser posted image user posted image
niki83 neznam šta bi ti rekla ako ne kašlje i ne šmrca sigurno je ili viroza ili do zubića
marijanna de nam odaj di ste kupili tene,i mi se moramo ponoviti?user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5941
28.2.2011 16:39:58   
Anoniman
marinci kupili smo ih u novom tržnom  na katu u nike-u, air max tene predobre su, snižene sa 105 na 69 kmuser posted image  

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5942
28.2.2011 16:42:19   
marinčii
e super hvala ti na informaciji ,Matej nikako neće cipele da nosi nema šanse valjda mu u tenama udobnije ,samo mi imamo malu nogicu pa nam teško i naći ,tek 21br nosi a većinom sve ljepše stvari od 22 idu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5943
28.2.2011 17:54:02   
Anoniman
marinci, kako je M. jel stao kasalj? Kod nas jest hb al kod mene nije jos stao al izdrzat cu vec .
I mi nosimo br 20 . ima jedne futrovane cizme tople veci za  1. br al ja mu obucem
na dvoje carapice.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5944
28.2.2011 17:58:45   
marinčii
evo ga trči po kući dobro je ,još ponekad zakašlje pa me brine al neće sirup da pije nema šanse,evo sad više ispljuno nego popiouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5945
28.2.2011 18:03:55   
ivanasa
e drage zenice...ja uradih maloprije test kad ono za sekundu user posted image ...stala i sokirala se ali sam sretnauser posted image user posted image user posted image nekako mi drago!!!...danima mi lose lose se osjecam al imam nekih problema pa kontam smorena od toga i od malenog koji je vragolan samo takav..i jutros kontam hajd uradit cu test za svaki slucaj da i to iskljucim kad imam i sta vidjeti..majke mi pazili,ja nisam htjela em filip nemiran,em svasta nas nesto jos snaslo pa da malo dahnem al dzaba!!!! eto tako da znateuser posted image
svim bolesnim bebacima zelim da sto prije ozdrave i da mame ne sekiraju
veliki user posted image svima

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5946
28.2.2011 18:08:13   
Anoniman
joj draga sad sam ti pisala na onoj temi trudna sam...ne mogu ti opisati koliko sam sretna, toliko sam ushicena da ne mogu do daha da dodjem kao d ami je neko najrodjeniji javio ovu vijest user posted image

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 5947
28.2.2011 18:11:35   
ivanasa
hvala milauser posted image ..ma ja i ti cemo aBd dvoje djece istog uzrasta imati, Filip i Anci i ovoi dvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo ja ostajem na dvoje!!!i ja sam sretna i sva nekako treperim ma joj znas i sama osjecaj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5948
28.2.2011 18:13:24   
Anoniman
Cuti draga, rekla si i sada da jos neces drugo i cuvali ste se pa evo ga user posted image , tako nikad ne reci nikad, mozda ti i ja otvorimo obdaniste samo za nasu djecu kako smo krenule user posted image

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 5949
28.2.2011 18:16:09   
ivanasa
hahahha a jesam govorila da necu jos neka me..ama slomilo me dijete 50 kg imam al eto o sad cu se ja ubuciti ne sekiram se..a kako li ce Filip reagovati eee to je vec druga prica.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *