Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dok sam ja mahalala sa vama meni moje dijete belaj napravilo , ne znam da li da placem ili se smijem. Posto ona vec duzi period kaki u tutu, a piski u pelenu i tacno akd hoce da kaki pocne da kenka i tegli pelenu, ono kao cupa i to znaci da treba da je skinem i ona kaki. I kako je ona spavala u sobi ja je nisam cula da je ustala, ja udjem sad u sobu posto je cuh da prica, ona fino skinula donji dio trenerke i odlijepila pelenu i iskakila se u krevetac i sva se umaljala , morala sam je okupati, srece nije zameljala krevetac vec samo carsaf, ko bi njega ocistio, a onaj putni. Tako mi i treba kad mama mahala po cijeli dan . Felix draga pokusaj se smiriti i sacekaj cetvrtak, hladne glave sve ces lakse uraditi i vise ces pomoci svome djetetu. Ljubimo vas odoh malo sa djetetom se igrati, mislili vani ici, ali nista od toga.
mi vam imamo napokon jedan kutnjak..koliko nmas je mucio..i tek napipam ga ovih dana,,,noci ..dani..viroze, ture i sve..razlog kutnjaci
felix- draga..pisala sam ti da da mi stalno vadimo te urino kulture..i biola s am kod vise pedijatara ovdje kod nas..... uglavnom svaki..ama bas svaki put nam je dala da vadimo urini i krv kad smo bolesni..a to je svako malo....pa nam je pokazalo baje u urinu i svasta nesto...... ali nakon toga i to svaki put bi ponovili nalaze kad ozdravi i nakon barem nekoliko dana nakon antibiotika...jer kaze da nalaz ne bude pravovaljan tijekom antibiotika.....a nama ti se je znalo biti da od tri jutra svaki nalaz bude drugaciji..pa bi opet ponavljali..jer znaju baje preci s pise u urin, a nisu unutra..npr. ako kesica dugo stoji , a to je vise od 30-40 min , i sl... ne brini se. smiri se i obavezno potrazi drugo misljenje...a antibiotik se daje nakon svih nalaza prema rezistentnosti, a ne s opa se i ne prekida svako 2-3 dana...uglavnom ne brini se...jer sam ja prvi put krivo uzela urino kulture i pokazalo nam je svasta... , a njemu nece biti nista 2-3 dana dok to ne zavrsis
ana je legenda ljubim oke lijepe punooo nije to nista jelena anel je meni jednom pobjegao isto tako dok sam pempu menjala otisao za trosjed ispiskio se iskakio usto, uzeo olovku i guro one svoje klibice tj . orahe ,jer je cvrsto kakio al sreca brzo sam vidjela , i sve je bilo na podu sreca na parketu pa smo brzo sve dezinfikovali
ma ovo bio aman proliv, dok sam je uzela do lakata sam bila umeljana, sad mi je evo u krilu i nema joj ni makca s oka, cim joj se sklonim s vida belaj napravi
i moj skoro 2h spava žene bit će promjene u vremenu vidim bilo je kakica svugdje po kući..mali majstori za veliki zijan moj se do sada nije ukakio al je zato piš bacio gdje stigne,ja ga pokušala sa tutom uloviti al jok samo pobjegne i vidim curi po nogicama
mala mu anel haman nikad nece nauciti na tutu taj bilo da pi pi ili kaki krije se za storu ili trosjed i neda se gledati nikako usto je izmazili se , izgrlili sad mu dosla njegova rodica draga pa se igraju
e moj ako kaki pobjegne negdje u ćošak,ili na hodnik ili u sobu uglavnom izgubi se na kratko i eto ga sa osebujnim miriso i onda kaže "MIA PEJE GUDU" zove me da mu guzu operem mali gospodin!!!!!
veliki za sve bebe nemamo mnogo vremena da se javimo, imamo mnogo problema, nazalost, moja mama u bolnici, danas ju operisali,a izmedju ostalog i moja Naima vec dva dana i dvije noci ima temperaturu koja ne spada ispod 37.3 a najvise sto sam izmjerila toplomjerom je 39.1, koristimo cepice kad je tako visoka (u noci) plus obloge, a preko dana joj dam sirup jer bude oko 38 stepeni... elem cetvorke joj nicu donje obje, sve je nabreklo, zubici se vide, samo jos da probiju, a ostalih simptoma nema, nije bolesna, doduse jucer je imala dva puta nesto kao proliv, ali danas ne, pa ne znam sta da radim, savjetujete li vi da je vodim kod dr? mm me nagovara, a meni se ne ide, puni su nam domovi zdravlja bolesne djece, pa mi zao da ne uhvati kakav virus, ponavljam samo nas temepratura muci...i ne znam sta da radim sad..
Ma ja se slazem sa tobom,nemoj je jos voditi to je vjerovatno od zubica,al ako ne bude spadala mozda jos sutra,onda je odvedi..... ja uvijek pustim koji dan da vidim hoce li se izboriti,ako ne onda ga odvedem,al uglavnom mi kazu to je virus i na vama je da skidate temperaturu koliko god da traje.... moj ima donje cetvorke,i nikla mu jedna gornja,sada ostala ta jos jedna cetvorka koja se osjeti ali nikako niknuti,pa po citavu noc place i vristi od bolova - izmoren je sav.... ostaju jos samo trojkepa ko prezivi pricace ... mi nemamo temp,al malo nam je stolica rijedja i odmah dobije osip po guzi kada mu zubi nicu...
felix a misa mu pa bas mi je žao, najgore kad ne znas vise sta je ispravno ,iskreno se nadam da ce brzo sve ovo biti iza vas mi do 3sata bili vani,kupili smo nove tene i pape za vrtica, sjeli na kavu a on isao od stola do stola , podigne nogu i govori "nene"(tene)
mi imamo gornje trojke, pa i cetvorke druga cetvorka samo sto neprobije desnu . Eh sad su nam ostali doni donja ima samo prva dva ...I ne mice uh bas je neki"teski" zuba. Komsinica me pita da nisi ti A. nasla prvi zub reko da pa tko ce drugi uh kao nisi smjela bit ce teski zuba ,tj zato i jest teski zuba tesko nicu nisi trebala ti .Reko eto da sam znala tebe bi zovnula, okrenula sam se i otisla zena blehnula e ja komentara
oooooooooooooooooooo Allahu pomozi budalama et svi trebaju gurat djetetu prste u usta i trazit zub a mama ni slucajno. ev trebam Alenu namazat desni gelom,al odo zvat kono nek ona,nedaj Boze mogu mu naci zub uhhh sto me opet iznervira
eto mene to nije iznerviralo vjerovala ili ne samo sam se "slatko" nasmijala.....hahahahahahah i rekla joj da sam nju trebala zvati ona je odma zacepila usta !!!!!! Nije se nadala da ce i felix jednom pukniti i ocepiti
JELENA e baš me nasmija,Anica je legenda niki83 neznam šta bi ti rekla ako ne kašlje i ne šmrca sigurno je ili viroza ili do zubića marijanna de nam odaj di ste kupili tene,i mi se moramo ponoviti?
e super hvala ti na informaciji ,Matej nikako neće cipele da nosi nema šanse valjda mu u tenama udobnije ,samo mi imamo malu nogicu pa nam teško i naći ,tek 21br nosi a većinom sve ljepše stvari od 22 idu
e drage zenice...ja uradih maloprije test kad ono za sekundu ...stala i sokirala se ali sam sretna nekako mi drago!!!...danima mi lose lose se osjecam al imam nekih problema pa kontam smorena od toga i od malenog koji je vragolan samo takav..i jutros kontam hajd uradit cu test za svaki slucaj da i to iskljucim kad imam i sta vidjeti..majke mi pazili,ja nisam htjela em filip nemiran,em svasta nas nesto jos snaslo pa da malo dahnem al dzaba!!!! eto tako da znate svim bolesnim bebacima zelim da sto prije ozdrave i da mame ne sekiraju veliki svima
joj draga sad sam ti pisala na onoj temi trudna sam...ne mogu ti opisati koliko sam sretna, toliko sam ushicena da ne mogu do daha da dodjem kao d ami je neko najrodjeniji javio ovu vijest
hvala mila ..ma ja i ti cemo aBd dvoje djece istog uzrasta imati, Filip i Anci i ovoi dvoje samo ja ostajem na dvoje!!!i ja sam sretna i sva nekako treperim ma joj znas i sama osjecaj
Cuti draga, rekla si i sada da jos neces drugo i cuvali ste se pa evo ga , tako nikad ne reci nikad, mozda ti i ja otvorimo obdaniste samo za nasu djecu kako smo krenule
hahahha a jesam govorila da necu jos neka me..ama slomilo me dijete 50 kg imam al eto o sad cu se ja ubuciti ne sekiram se..a kako li ce Filip reagovati eee to je vec druga prica.....