|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  237 238 [239] 240 241   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.2.2011 18:20:01   
bebacha
mogul i ja s vamauser posted image user posted image user posted image user posted image mislim otvorit obdaniste.
ivana cestitam.zelim ti super trudnocu,porod i da filip lijepo prihvati sekuuser posted image il bracu.meni lijepo imat obadvoje pa ja odma navijam za sekuuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 5951
28.2.2011 18:30:24   
ivanasa
hvala milauser posted image ...i ja ovaj put navijam za seku..ma da me vidis sa sinom radim, ima dugu kosu nedam da se sisa pa mu sve po danu u kuci snalice stavljam i palmice vezem hahahahaha dusa moja a i jest mu nadraze u moj neseser se zaroviti hhahahah mm siziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja to samo kad sam u kuci za svoju dusu

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5952
28.2.2011 18:37:09   
Anoniman
ivana ocekujem te na razgovorima u iscekivanju, da ne zatrpavamo ovdje, da ne bi i ove ostale ponijelo pa krenule drugi krug user posted image , a i imas pp user posted image

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 5953
28.2.2011 18:51:55   
Anoniman
cestitam ivanasa user posted image user posted image user posted image
Marinci anel ne pluje sirupe al bjezi kad kasikicu ugledauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5954
28.2.2011 19:14:23   
niki83
najljepse cestitke ivanasa..zelim ti mnogo lijepih trenutaka u user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5955
28.2.2011 19:17:16   
R&T@
Cestitam, ivanasa na user posted image  i neka bude user posted image , ako Bog da...

I, da, ako Naimica nasa nema drugih simptoma ne treba joj ni virus iz cekaonice...vjerovatno je muce ti novi zubiciuser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 28.2.2011 19:18:57 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 5956
28.2.2011 19:30:04   
newyear
Pozdrav mamice,
nisam se duuuugo javljala na forum, vidim ima mnogo prehlada, svima zelim brz oporavak
Moj bebac spava, njemu je 14 mjeseci, imam pitanje za vas:
kada smo prije mjesec dana isli na vakcinu i sistematski pedijatrica mi je rekla da mozda ima hodajuce testise jer ih nije mogla napipati :( i dala mi uputnicu za djecijeg hirurga
MM i ja  smo se bas uplasili, jos ga nismo odveli na pregled od straha, znam da bi trebali ali skupljamo hrabrost, pa vas molim ako ko ima kakav savjet u vezi ovoga da mi kaze, npr. koji dr je najbolji za ove slucajeve i sl
hvala unaprijed

Najljepsi poklon za Novu godinu - 31.12.09. ocekujemo nase malo zlato

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5957
28.2.2011 19:31:55   
marinčii
ivanasa čestitam na trudnoćiuser posted image user posted image user posted image
felix Matej i bježi i onda kad ga stignem jedva usta otvori i onda ono malo što mu uspijem ubaciti u usta on ispljuneuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5958
28.2.2011 19:34:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: newyear

Pozdrav mamice,
nisam se duuuugo javljala na forum, vidim ima mnogo prehlada, svima zelim brz oporavak
Moj bebac spava, njemu je 14 mjeseci, imam pitanje za vas:
kada smo prije mjesec dana isli na vakcinu i sistematski pedijatrica mi je rekla da mozda ima hodajuce testise jer ih nije mogla napipati :( i dala mi uputnicu za djecijeg hirurga
MM i ja  smo se bas uplasili, jos ga nismo odveli na pregled od straha, znam da bi trebali ali skupljamo hrabrost, pa vas molim ako ko ima kakav savjet u vezi ovoga da mi kaze, npr. koji dr je najbolji za ove slucajeve i sl
hvala unaprijed
kontaktiraj skorpiju, njen sin je imao ili to ili "skriven" penis...ne mogu se sjetiti...oni su operisali... imas i temu

(odgovor članu newyear)
  Neposredna veza do poruke: 5959
28.2.2011 19:35:31   
Anoniman
CESTITAM ivanasauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5960
28.2.2011 19:35:46   
newyear
hvala dadada :)

Najljepsi poklon za Novu godinu - 31.12.09. ocekujemo nase malo zlato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5961
28.2.2011 19:39:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: newyear

hvala dadada :)

evo je http://www.ringeraja.ba/forum/m_48074/mpage_1/key_/tm.htm#48074

(odgovor članu newyear)
  Neposredna veza do poruke: 5962
28.2.2011 19:50:11   
Anoniman
mi usisavali djete obozava usisavac nepamtim , kad sam odmarala od njega sam ga donese i vice mama brrrrr da usisavam i on sve za mnom ideuser posted image
svaki dan nove rijeci
za keks vice mama daj seksuser posted image adan (gladan)
i skoro uzeo krpu brise i vice daj reko gdje je krpa anele kaze baciooooo user posted image ma sipa iz njega rijeci smjesan je pravo heheh

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5963
28.2.2011 19:52:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

mi usisavali djete obozava usisavac nepamtim , kad sam odmarala od njega sam ga donese i vice mama brrrrr da usisavam i on sve za mnom ideuser posted image
svaki dan nove rijeci
i skoro uzeo krpu brise i vice daj reko gdje je krpa anele kaze baciooooo user posted image ma sipa iz njega rijeci smjesan je pravo heheh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kralj

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5964
28.2.2011 19:53:33   
Anoniman
eh jos nesto moj anel kako se sve ovo izdesavalo sa nahladom i svim ovim , on spava po citavu noc s placom kako kad zbog zubi straha od svega
Al anel neece flase preko noci ni caja nista ne traziuser posted image user posted image sad koliko god mi jeuser posted image toliko je iuser posted image ....neznam jel o.k
Znaci nemoj ga dzaba nuditi ako ga rano probudis oko 7 nece da jede , dok sam neustane i ne naspava se to bude 9. sati
Znaci 12. sati u kom. odspava bez icega da jede a prije MORA jednom da jede dok ne svane oko pola noci sad cim osjeti mlijeko fuj mu nece place , oce da spava
to je poceo raditi sam od sebe .user posted image
Da nista preko noci ne trazi...ne prekida san ,.....
Jel to uredu???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5965
28.2.2011 19:57:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: felix

svaki dan nove rijeci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kralj

to je od  danas nova rijec  jedva skontala sta ustvari oce ono keksuser posted image ma brblja ne usucuje , samo treba ga skontat .
Sad kad sta hoce fino trazi al hajd sad znaj sta tacno nepokazuje prstom ko prije vec svojim rijecima
Neki dan vice ada ada , ja kontam gladan reko gladan on opet ada ada pa sta je reko ,objasni on opet se dere poce huja ga hvatat ja ne kontam kad mm ide iz sobe pa ce zeno draga djete hoce cokoladuuser posted image i stvarno htjeo cokoladu adu...
Hajd reko drago mi je da ga makar ti razumis ja bi ovdje pola sata snjim nagadjala sto u stvari hoce.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5966
1.3.2011 9:24:47   
Anoniman
Jutro od nas user posted image

I ja najvise kako me ove mucnine muce ujutru najvise volim da jedem sex, mislim plazma sexuser posted image , tako Anel i ja mozemo zajedno.
Ovo moje dijete iz dana u dan sve zafrkanije postaje, ona je bas, bas ljubomorna, samo pridjem li nekom djetetu vristi i zacene se od vriske, zanimaju me ove mame sto imaju dvoje djece jesu li imale taj problem, jer mene strah kako cemo kad dodje beba. Sinoc bili kod prijatelja koji imaju bebu od dva mjeseca, dok god sam ja drzala dijete ova je vristala, tek kad sam je spustila ona prestala i pridje meni i poce da me grli i mazi se.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5967
1.3.2011 10:09:02   
Mya_81 RR
Joj, al' me Anel nasmija user posted image

I vidim on fino počeo slagati riječi...Minja još uvijek ništa...dvije riječi u komadu nikako...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5968
1.3.2011 10:09:30   
Anoniman
ivana cestitke na trudnociuser posted image user posted image mi ustali,doruckovali i sad se igramo.. dobro je spavao,vise nemamo s tim problemauser posted image nemožemo u setnju jer ce vjerovatno kisa,naoblacilo se.. al možda odemo na kavu negdje,drugaciji je kad negdje izadjemo, raspoloženiji bude.. felix bas sam se nasmijala,keks-sexuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5969
1.3.2011 10:53:19   
Hannica
Ivana cestitke i od mene za user posted image .

Joj moja Hana skroz slabo prica,skoro nista,samo ono bezze mama,baba,ochu (hocu),Nana (hana) beba,daj....ma nista,nisam zadovoljna.Kad nesto zeli uzme me za ruku dovede do mjesta gdje se to nalazi i govori ochu,nece da kaze sta.Ponekad odpjeva medo udo...i to je to.
Kad joj kazem hajd reci nesto,ona me krene ljubiti i igrati se sa mnom,sve samo da ne prica,nema vremena za to.
Cudno mi to malo,mozda bih se trebala zabrinuti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5970
1.3.2011 11:19:02   
marinčii
pozz
felix baš me slatko nasmija,Anel je čudo..Matej za keks kaže  kekuser posted image
On skoro pa sve ponavlja ,ma bud ebaš smješan,opsjednut je autima ,pitam ga šta tata vozi,kaže :gof,koje je boje:pa(plave) al ni on još ne sastavlja riječi koliko sam ja čitala dok dijete usvoji određen broj riječi tek onda počinje sastavljati riječi...
hannice ne trebaš se sekirati vidit ćeš je kad počne pričati neće se dati ušutitiuser posted image ,kako ima djece koja su lijena za hodati tako ima i ovih kojima je teško i pričatiuser posted image ,ljunguze naše male

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5971
1.3.2011 11:20:14   
Anoniman
jutro
spavali smo dobro.
Ma anel svasta zna samo brbljauser posted image i ponavlja ko papagaj svaki dan nove rijeci .
Hannice ma nebrigaj progovorit ce nemas potrebe za brigu.
Marinci zna on sastaviti rijeci kad on hoce, recimo daj seks ,Ili ma (maca) paja
Ili anjo(ani) hahahha sam sebe tako zove ide ćaoooo.I fino kaze caooo

< Poruku je uredio felix -- 1.3.2011 11:23:29 >

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 5972
1.3.2011 11:23:25   
Anoniman
Kod mene Ana bas dosta prica, ali kad ona hoce ne kad je mi pitamo, kad je mi pitamo samo okrene glavu, tako da ja mislim da ona jos ne zna znacenja tih rijeci, vec samo ponavlja sta mi govorimo pa tako zapamti. Ona sastavlja rijeci "te je to"(sta je to?), kad neko zvoni obavezno govori ko je?, necu to, pusti me itd. Ali zato ljenguza za hodati, korak, dva napravi maksimalno i sjedne i to fino prvo spusta ruku da se doceka na nju pa tek onda polako guzu spusti, da je ne bi valjda debelguza povrijedila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5973
1.3.2011 11:43:05   
megi
pozdravcic i od nas
felix draga nadam se da je A bolje, joj i baje vise i sirupi bas su dosadni
nama malo nos steka pa joj sipam nisitu, al je dobra hb
kao da ce i nama zubic neki nervoza, nocas plac i ustajanje zorom ranom, kaki , tako da bi mobli ocekivati mozda koju 3 jer nemamo jos nijednu

a sto se tice price ja imam jednu malu pricalicu
koja cim se probudi zove mamu i kaze utani ugij adni meko (ustani ugrij adni mlijeko) ili kaze mama utani pij kasu (kafu)
a sve ponavlja za nama pogotovo ako je neka nova rijec i najsmjesnija je kad ponavlja sve sto zna pa nabraja nos, usta bada, beba, nemoj pakat bebo i na kraju svega toga kaze znas
ma smijesni su pravo
pozzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5974
1.3.2011 11:56:24   
Mya_81 RR
Minja ima dosta riječi koje zna, ali nekad kad je pokušavam učiti da komunicira nema šanse...ja ko papiga ponavljam, a ona jednostavno nije zainteresirana. Vidi se da za dosta stvari zna i značenje, ali da ponovi neće. Ma, znam da će se to sve preko noći desiti, ali svejedno se nekada malo zamislim...

Ivanasa, ne čestita ti jučer. Svaka čast svim mamama koje se relativno brzo odluče na drugu bebu user posted image user posted image Neka je sa srećom user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  237 238 [239] 240 241   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  237 238 [239] 240 241   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *