iv@ncica
|
dadada ,noa,lady - stavila sam vam dobar link o hrani na malim odbijacima hrane...... MI vam gledamo crtice pravo, potraga za nemom je opet nam IN,jedno vrijeme mu bio dodijao, mali tarzan, ledeno doba, linea, pingu i sve ostalo prati ko veliki i sad kopira sve sto rade.-.., papko -pato i pokojo su nam opet in...inace crtica imamo tonu, pokoyo i sve ostalo sam kupovala u cd-sopovima ili bi dizala u videoteci pa presnimila..ii skidala sa youtbea imas ih masu..tamo a sto se tice agrsivnosti, udaraca, bacanja,pljuvanja,vristanja ne price, ja sam stala u kraj onda kad sam jednom mu pokazala sipkicu i pucnula ga po peleni jednom samo..a sad kad kazem sipka stane i ne udara me vise....tocno me bilo stid sto mi je radio, pa ono s hitnom i okom......pa kad dođem u vrtic po njega jedno vrijeme me lijepo docekivao samarcinom da bi me glava zabolila i bilo bi me stid...e sad jeli to faza prosla..ili sam ja dosla sebi ..inace sad se naucio stipati...pa boliii za poludit kad mi kozu zavrne.. felix i marinci- ja uvijek brisem maramicama samo sto ga poslije obrisem jos kuci pelenom mokrom pa posusim i namazem sudokremom, pred spavanje ga tusiram, a i u vrtic moram slati maramice, i neizbjezne su nam, felix urin je tesko izvaditi da bude bas sterilan, cim malo stane baje se kote i mnoze, zato u frizider dok ne odeneses u lab....aa i oni dobro znaju u procesu kontaminirati urin i ko zna koliko kod njih stoji dok ga ne obrade..pa zato polako i ne brini. mya - sretan rođendan, mene nikako tu pa se svega kasno sjetim . andreja jucer odusevio snijeg..valjda one pahulje vjetar nosi...puse..a njemu smijesno..kako se kovitlaju..toliko je urao i vristao i lovio ih da mi ga zao bilo u kucu nositi ..ali je prehladno e sad jedno pitanje, ko daje djeci zeljezo..mi pijemo legofer 2x9 ml. ..jedva da ga popije na spricu..pjljuje..dobili smo u startu 2 boce..e sad nesto mi se doza cini povelika, i brzo nestaje prva boca, a tek pijemo 7 dana..zna li neko sto i kako dalje kad se pšopiju odve 2 boce i jeli doza velika za 13,5-14 kg*?