Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Pozz i od nas felix draga zao mi je, ali kad ste izdrzali do sada izdrzacete, samo strpljenja i snage. Ostalim bolesnim bebicama brzo ozdravljenje. Mi smo kao ludi, i ja bih da se upism u ovu skolu sa dadada . Evo vec 5-6 dana kod nas malo ima temperature, malo nema, ali ne prelazi 37,5 i odmah posle sirupa spadne, posto ona odavno kaki na tutu juce dva puta uredno kakila i ja je uvijek fino operem i obucemo pelenu i juce strasno nervozna cijeli dan samo 10 minuta zaspala, znaci cijeli dan prevristala i ja da je skinem da izmjerim temperaturu jer vise ne znam je li od huje vruca ili od ture kad ona se ukakila i gdje god je kaka dofatila to je ziva rana, sve se osulo, ma samo sto ne prokrvari, strasno mi bilo i za pogledati, jedva dala da je operem, da je dugo bila ukakana nije, jer prije toga poal sata je oprala i obukla joj pelenu, znaci i da se odmah opet pokakila to bi bilo maximum pola sata na njoj. hajde namazala ja to, oprala jedva jer neda dotaci, valjda je pece i stvarno brzo se pocelo smirivati, jutros jos samo malo oko kokice crveno. Cijelu noc je prejecala i prevristala, dok spava jeca u snu, dok je budna vristi toliko da je zaovu na trecem spratu probudila. kad se sve sastavi ne znam je li dva sata spavala i u pola tri se probudila i evo jos budna, nervozna, samo se dere, vristi, kenka za sve zivo, temperature nema. Vodila je Ademovick jutros, kaze po njoj sve ok se cini, vadili urin, urin ok, kaze jedino da je od zuba. Vise ne znam da mislim od cega je. Od kako se rodila ne znam je li i jedno jutro spavala duze od pola sest ujutru. jelena bas mi je zao ljepotice. probaj je prati hipermanganom i mazati sa kremom koja ima dosta cink oxid-a kao ova iz apoteka galas ili penaten ona je bas onako cvrsta.a da ti nije od sokica od narandze ili nesto drugo iz hrane. sto ne uradite nalaz stolice, mozda je u njoj nesto. ja sam od dr dobila odlicnu kremu koja se pravi kad smo imali problema sa guzama i pomogla je a imala je i bivacina u sebi. felix, mi smo pili sirup i ponovili nalaz i desilo nam se sto sam gore pisala, a sad ima 4 dana da nije na antibiotiku pa smo ponovili jutros i jos cemo dvije pa cemo vidjeti nadam se da nece trebati boce.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 3.3.2011 12:37:55 >