|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  244 245 [246] 247 248   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.3.2011 21:26:01   
R&T@
Nama je Fifi peti clan obitelji, ali prvi po vaznostiuser posted image

Scena veceras u 20.00

Riana pospana, ja nervozna, trcim da zavrsim sve...
Ona dolazi, osmijeh od uha do uha, u ruci cd i monolog:
"Dodji, ljubi... pali Sisi...ja te vo...ljubi bobraz..."

I ja naravno "kao sladoled na +40...kapitulacija...user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 6126
2.3.2011 21:26:55   
Anoniman
Tajra, vidjeh ja da ona sjedi na stolu, ali nista neobicno, mojoj je omiljeno da skace sa stola na trosjeduser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6127
2.3.2011 21:32:24   
tekja
Kad smo kod crtica, ima vec desetak dana V. sa enormnim uzivanjem gleda Pingu i to mu pustam epizodu "snowbording"...user posted image  kad nesto bolje razmislim zbog toga je i poceo da vristi, jer oni cijelo vrijeme galame dok snoubordujuuser posted image  - dakle toplo ne preporucujem ovu epizoduuser posted image ...od ostalih standardno ajnstajn, fifi, bumba...

Mya, sretan rodjendan...i ja sam nedavno napunila 30...a osjecam se k'o da mi je 29 najviseuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 6128
2.3.2011 21:34:24   
dafri
mala i kod nas je Bumba donedavno bio omiljeni crtić
tajra već nas sad znaju obraditi ,šta će biti za koju godinuuser posted image
sisi i bobraz mi je tako poznatouser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6129
2.3.2011 21:34:45   
tekja
IZVORNA PORUKA: sahara

Tajra, vidjeh ja da ona sjedi na stolu, ali nista neobicno, mojoj je omiljeno da skace sa stola na trosjeduser posted image

upravo to...Tajra, nemoj vise da mi kudis R. sjedenje na stolu je sasvim NORMALNOuser posted image   a uz to je INuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6130
2.3.2011 21:36:41   
Anoniman
da ne zaboravim jer fifi je vec 2 puta zaboravila da Miji pozeli sve naj naj za rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noa nije nesto odusevljena crticima ni TV-om opcenito njoj je draze roviti po kanti za smece i ubacivati sve i svasta u njuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neki dan je ubacila tatinu kravatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 6131
2.3.2011 21:42:11   
R&T@
Moja Riana je toliko IN da su moji zivci totalno outuser posted image user posted image user posted image

A sve sam tanja i tanja... kad sam danas skontala u orseyu da su mi hlace 36 velike doslo mi da user posted image user posted image user posted image

A kanta za smece u mojoj kuci se prazni nakon detaljnog pregledauser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6132
2.3.2011 21:42:33   
mojbebac
mi smo trenutno opsednuti dorom i pepom prase .... fifija ponekad pogledamo, i noddija, bas kad nema nista drugo ....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali dora nam je trenutno no1!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6133
2.3.2011 22:01:09   
Anoniman
oooo, vidim ima izbora dosta sa crticimauser posted image user posted image nama je br. 1. bumba mozak mi popi moj i bumba i aneluser posted image user posted image sta rec sem da mi je lap razjuser posted image po podu oce na pod lap. upalim bubu gleda gleda kad mu dosadi hoda po laptopu nogama i rukama lupauser posted image
Po bezbroj puta premotam bubmu sanjat cu ga majkemiuser posted image ...
Jedno vrijeme gledao sam sebe dv. sad se navalio na bumbu ....
Tajra, ja nosim odjecu kao moja seka od 7mog razreda sta rec viseuser posted image Mama mi kaze draga E. sramota , nista ti to nevalja sto si smrsala.Reko daj mi mladju seku posalji na mjes.ona ima 70kg ,. ma istopila bi se za sedmicu dana kakva djeta kakvi bokraci
pored anela bi dotjerala liniju samo takvu !!!!!
Skoro imala goste , jaooooooooooooooooooooooooo igracki nema dje nema nagazne mineuser posted image user posted image user posted image toliko su se derali evo glava ce me zaboliti a u usima mi i sad zuji!!!!!!!!

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 6134
2.3.2011 22:03:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

da ne zaboravim jer fifi je vec 2 puta zaboravila da Miji pozeli sve naj naj za rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noa nije nesto odusevljena crticima ni TV-om opcenito njoj je draze roviti po kanti za smece i ubacivati sve i svasta u njuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neki dan je ubacila tatinu kravatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo kantu za smece digli dalje od anela ...
Kad mi je jednom izvrno na sred sobe kanta je sklonuta od njega ....
Mi zakljucajemo wc. anel dokuci otvara vrata usuti se i radi zijana jednom je svoje sve carape pokupio iz ladice i pobaco u wc solju sreca pa nezna jos vodu pustitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sve sto nadje igracke ma sve zivo nosi u wc solju baca !!!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6135
2.3.2011 22:03:59   
R&T@
Dora joj je interesantna samo na sestrinim carapicama...user posted image user posted image user posted image
koje redovno navuce iako su joj 5 brojeva veceuser posted image user posted image user posted image

Jos nesto...vec tri noci se uvlaci u nas krevet...
na muzevu stranu jer je ja vratim na njeno mjesto...

Nocas mu opalila samar i rekla:Maki se...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6136
2.3.2011 22:18:59   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Dora joj je interesantna samo na sestrinim carapicama...user posted image user posted image user posted image
koje redovno navuce iako su joj 5 brojeva veceuser posted image user posted image user posted image

Jos nesto...vec tri noci se uvlaci u nas krevet...
na muzevu stranu jer je ja vratim na njeno mjesto...

Nocas mu opalila samar i rekla:Maki se...

Joooooj, kraljica user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6137
2.3.2011 22:22:58   
Anoniman
Riana je moj idoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naravno pored Ajneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej se penje na stol da bi plesao i meni vadio zivce...a skontala sam mu novu zabavu...montiram mu ono cudo za presvlacenje, koje nam odavno nicem ne sluzi, na rub kauca pa imamo i toboganuser posted image user posted image user posted image user posted image

trenutno je u bas...bas agresivnoj "FAZI"user posted image sve razbija, baca, udara...a ja ludiiiiiiiimuser posted image

ne prica i dalje...pa sam danas sitav dan iscitavala da li da vodim dijete logopedu ili je jos rano...i dosla do zakljucka...da je jos ranouser posted image user posted image

o hrani vise necu ni da cujem...moram se posavjetovati s nekim strucnjakom...ako nista da me umiri ili iznervira...cini mi se da je sve gori...i gori...danas je opet jeo-NISTA (osim onog svog pom. i vocnog jogurta) cak ni voceuser posted image user posted image user posted image user posted image

lallalalaaaaaaaalallalallaaaaaaaaaa

ima li negdje kurs za roditelje

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6138
2.3.2011 22:29:52   
Anoniman
dadada ako nađes taj kurs upisi i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa isto nije jela nista i pred spavanje je bila tako agresivna bubnula me glavom u nos mislim da mi je natekao mada mm kaze da nijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ja cu otkaciti s njomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6139
2.3.2011 22:35:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada ako nađes taj kurs upisi i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa isto nije jela nista i pred spavanje je bila tako agresivna bubnula me glavom u nos mislim da mi je natekao mada mm kaze da nijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ja cu otkaciti s njomuser posted image
mislim da bi u nasem slucaju taj "kurs" trajao 4 god. ko fakultetuser posted image user posted image user posted image user posted image
meni je jucer opalio samar ...momentalno mi je krenula krva na nos...jest da je to do mog nosa...tj. kapilara...al opet...grozna jeuser posted image ...i ja pocnem fol plakati nebil mu izazvala trunku sazaljenja...ma jok...nista on...ni da me zagrliuser posted image user posted image user posted image
svaki put se sjetim ivancice i kako je ona jadna zavrsila na hitnoj radi A.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6140
2.3.2011 22:39:04   
škorpija
trenutno je u bas...bas agresivnoj "FAZI" sve razbija, baca, udara...a ja ludiiiiiiiim

ne prica i dalje...pa sam danas sitav dan iscitavala da li da vodim dijete logopedu ili je jos rano...i dosla do zakljucka...da je jos rano

isto vako, samo je ajdin počeo ko malo pričati fond riječi mu se poveaći sa svije na petuser posted image , al najbitnije je naučio je reći tata i nećeuser posted image  , šta god ga pitam, odgovara neće

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6141
2.3.2011 22:41:57   
R&T@
lalalalalala....
Moja je agresivna i u stomaku bila...
A kad je vrisnula nakon izlaska, odmah 10 na prvom testu...

Vas dvije ste poseban slucaj, a ni meni nije maneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i psihijatar bi se isprepadaouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6142
2.3.2011 22:48:12   
Anoniman
skorpija...ja ti kazem...klonovi...klonoviuser posted image user posted image

tajra...nije do nas...majkemiuser posted image ....oni bi i psihijatra na psihijatriju poslali

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6143
2.3.2011 22:49:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

lalalalalala....
Moja je agresivna i u stomaku bila...
A kad je vrisnula nakon izlaska, odmah 10 na prvom testu...

Vas dvije ste poseban slucaj, a ni meni nije maneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i psihijatar bi se isprepadaouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image psihijatar bi se sazalio kad bi vidio nas 3 a sve skupa 70 kg sa cizmama i kaputimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
noa je danas bila kod frizerke i bila je tako divna slagala cesljeve,cetke itd da me frizerka pitala pa sta se ti zalis ona ti je bas divnauser posted image user posted image user posted image user posted image i nakon 15 minuta je uslijedio spektakl skontala je kantu za smece,veliku metlu i ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da je zena rekla e sad ti sve vjerujem kad pricasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6144
2.3.2011 22:55:25   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image

Beznadezan slucaj, duso...beznadezan slucaj, ljubaviuser posted image user posted image user posted image

I mi danas "odletjeli" na kaficu kod prijatelja...prvo nas ljudi docekali sa osmijehom, ali sa joooos vecim ispratiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6145
2.3.2011 22:56:57   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6146
2.3.2011 22:58:59   
Anoniman
odoh gledat malo tv...valjda ce sutra biti boljiuser posted image user posted image

nadaaa...nada nikad ne umire

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6147
3.3.2011 0:01:18   
Sonja
adin je jedino miran kad gleda bumba crtani
a kad ga zovem da gleda neki drugi njegov komentar nakon tuzne face jer nije bumba je"mama nejaja ojaj cutani..oja(ojaj) nema poma budajasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najgore mi je sto po cijeli dan po 1000000000000 puta kaze mama pusti hipa...dodje mi vise da se ubijem kad cujem hippa
jos sad vidio i onog tra tra ludog i chacaron macaronuser posted image voli ih slusat al za ova dva govori da su budalasi heheh

u zadnje vrijeme poceo je da izmislja neke rijeci i da sklapa npr. da se slazu zadnja 2 slova npr.mama muma pa se smije i kaze cuj muma hahaha sam se sebi cudi ili Ado pado user posted image biba buba, titi miti i tako to user posted image

neki dan ga ja ucim boje i igramo se s kockicama i zna crvenu zutu zelenu ljubicastu i narandjastu al plavu nikako user posted image i na kraju kad se vec zamorio i grijesio posuta sve kockice i kaze "necu ise idat mama oje totice nejajaju baci mece(u smece)user posted image user posted image user posted image user posted image

i jos da napomenem da faza psovanja jos trajeuser posted image user posted image user posted image user posted image
al uvijek pogleda u mene pa nejaja a vec reko sto ne treba....user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6148
3.3.2011 8:48:35   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Mi smo opsjednuti pojedinim crtanim filmovima...a posebno ih voli gledati na laptopu pa kad jos malo tipka bez mog znanja i dira kablove...uf, to joj je najdraže user posted image

A da budem iskrena bude mi malo lakše kad pročitam kakva nam je generacija...vidim moja nije neki izuzetak user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 6149
3.3.2011 8:57:52   
Anoniman
Dobro jutroooo

ja evo pokusafam pohvatati crtice na nasoj tv, ali mi ne polazi za rukom...hocete li mi pljiz napisati kada je koji i na kojoj tv...jer mi uglavnom gledamo disney...a voljela bih ipak da pocne pratiti crtice na nasem jeziku

jednom sam uhvatila cini mi se jagodicu-bobicu na hayatu (je li moguceuser posted image ) no...medjutim...nije zainteresiran
kada je i gdje pokoyo npr.? graditelj bob? itd

Sonja...user posted image user posted image user posted image za Adina...ako tako nastavi za dvije god. moze komotno u skoluuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 6150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  244 245 [246] 247 248   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  244 245 [246] 247 248   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *