Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nama je Fifi peti clan obitelji, ali prvi po vaznosti
Scena veceras u 20.00
Riana pospana, ja nervozna, trcim da zavrsim sve... Ona dolazi, osmijeh od uha do uha, u ruci cd i monolog: "Dodji, ljubi... pali Sisi...ja te vo...ljubi bobraz..."
I ja naravno "kao sladoled na +40...kapitulacija...
Kad smo kod crtica, ima vec desetak dana V. sa enormnim uzivanjem gleda Pingu i to mu pustam epizodu "snowbording"... kad nesto bolje razmislim zbog toga je i poceo da vristi, jer oni cijelo vrijeme galame dok snouborduju - dakle toplo ne preporucujem ovu epizodu ...od ostalih standardno ajnstajn, fifi, bumba...
Mya, sretan rodjendan...i ja sam nedavno napunila 30...a osjecam se k'o da mi je 29 najvise
da ne zaboravim jer fifi je vec 2 puta zaboravila da Miji pozeli sve naj naj za rođendan Noa nije nesto odusevljena crticima ni TV-om opcenito njoj je draze roviti po kanti za smece i ubacivati sve i svasta u nju neki dan je ubacila tatinu kravatu
oooo, vidim ima izbora dosta sa crticima nama je br. 1. bumba mozak mi popi moj i bumba i anel sta rec sem da mi je lap razj po podu oce na pod lap. upalim bubu gleda gleda kad mu dosadi hoda po laptopu nogama i rukama lupa Po bezbroj puta premotam bubmu sanjat cu ga majkemi ... Jedno vrijeme gledao sam sebe dv. sad se navalio na bumbu .... Tajra, ja nosim odjecu kao moja seka od 7mog razreda sta rec vise Mama mi kaze draga E. sramota , nista ti to nevalja sto si smrsala.Reko daj mi mladju seku posalji na mjes.ona ima 70kg ,. ma istopila bi se za sedmicu dana kakva djeta kakvi bokraci pored anela bi dotjerala liniju samo takvu !!!!! Skoro imala goste , jaooooooooooooooooooooooooo igracki nema dje nema nagazne mine toliko su se derali evo glava ce me zaboliti a u usima mi i sad zuji!!!!!!!!
da ne zaboravim jer fifi je vec 2 puta zaboravila da Miji pozeli sve naj naj za rođendan Noa nije nesto odusevljena crticima ni TV-om opcenito njoj je draze roviti po kanti za smece i ubacivati sve i svasta u nju neki dan je ubacila tatinu kravatu
mi smo kantu za smece digli dalje od anela ... Kad mi je jednom izvrno na sred sobe kanta je sklonuta od njega .... Mi zakljucajemo wc. anel dokuci otvara vrata usuti se i radi zijana jednom je svoje sve carape pokupio iz ladice i pobaco u wc solju sreca pa nezna jos vodu pustiti Sve sto nadje igracke ma sve zivo nosi u wc solju baca !!!!!
Andrej se penje na stol da bi plesao i meni vadio zivce...a skontala sam mu novu zabavu...montiram mu ono cudo za presvlacenje, koje nam odavno nicem ne sluzi, na rub kauca pa imamo i tobogan
trenutno je u bas...bas agresivnoj "FAZI" sve razbija, baca, udara...a ja ludiiiiiiiim
ne prica i dalje...pa sam danas sitav dan iscitavala da li da vodim dijete logopedu ili je jos rano...i dosla do zakljucka...da je jos rano
o hrani vise necu ni da cujem...moram se posavjetovati s nekim strucnjakom...ako nista da me umiri ili iznervira...cini mi se da je sve gori...i gori...danas je opet jeo-NISTA (osim onog svog pom. i vocnog jogurta) cak ni voce
dadada ako nađes taj kurs upisi i mene Noa isto nije jela nista i pred spavanje je bila tako agresivna bubnula me glavom u nos mislim da mi je natekao mada mm kaze da nije ja cu otkaciti s njom
dadada ako nađes taj kurs upisi i mene Noa isto nije jela nista i pred spavanje je bila tako agresivna bubnula me glavom u nos mislim da mi je natekao mada mm kaze da nije ja cu otkaciti s njom
mislim da bi u nasem slucaju taj "kurs" trajao 4 god. ko fakultet meni je jucer opalio samar ...momentalno mi je krenula krva na nos...jest da je to do mog nosa...tj. kapilara...al opet...grozna je ...i ja pocnem fol plakati nebil mu izazvala trunku sazaljenja...ma jok...nista on...ni da me zagrli svaki put se sjetim ivancice i kako je ona jadna zavrsila na hitnoj radi A.
trenutno je u bas...bas agresivnoj "FAZI" sve razbija, baca, udara...a ja ludiiiiiiiim
ne prica i dalje...pa sam danas sitav dan iscitavala da li da vodim dijete logopedu ili je jos rano...i dosla do zakljucka...da je jos rano
isto vako, samo je ajdin počeo ko malo pričati fond riječi mu se poveaći sa svije na pet , al najbitnije je naučio je reći tata i neće , šta god ga pitam, odgovara neće
lalalalalala.... Moja je agresivna i u stomaku bila... A kad je vrisnula nakon izlaska, odmah 10 na prvom testu...
Vas dvije ste poseban slucaj, a ni meni nije mane i psihijatar bi se isprepadao
psihijatar bi se sazalio kad bi vidio nas 3 a sve skupa 70 kg sa cizmama i kaputima noa je danas bila kod frizerke i bila je tako divna slagala cesljeve,cetke itd da me frizerka pitala pa sta se ti zalis ona ti je bas divna i nakon 15 minuta je uslijedio spektakl skontala je kantu za smece,veliku metlu i ostalo tako da je zena rekla e sad ti sve vjerujem kad pricas
adin je jedino miran kad gleda bumba crtani a kad ga zovem da gleda neki drugi njegov komentar nakon tuzne face jer nije bumba je"mama nejaja ojaj cutani..oja(ojaj) nema poma budajas najgore mi je sto po cijeli dan po 1000000000000 puta kaze mama pusti hipa...dodje mi vise da se ubijem kad cujem hippa jos sad vidio i onog tra tra ludog i chacaron macaron voli ih slusat al za ova dva govori da su budalasi heheh
u zadnje vrijeme poceo je da izmislja neke rijeci i da sklapa npr. da se slazu zadnja 2 slova npr.mama muma pa se smije i kaze cuj muma hahaha sam se sebi cudi ili Ado pado biba buba, titi miti i tako to
neki dan ga ja ucim boje i igramo se s kockicama i zna crvenu zutu zelenu ljubicastu i narandjastu al plavu nikako i na kraju kad se vec zamorio i grijesio posuta sve kockice i kaze "necu ise idat mama oje totice nejajaju baci mece(u smece)
i jos da napomenem da faza psovanja jos traje al uvijek pogleda u mene pa nejaja a vec reko sto ne treba....
Mi smo opsjednuti pojedinim crtanim filmovima...a posebno ih voli gledati na laptopu pa kad jos malo tipka bez mog znanja i dira kablove...uf, to joj je najdraže
A da budem iskrena bude mi malo lakše kad pročitam kakva nam je generacija...vidim moja nije neki izuzetak
ja evo pokusafam pohvatati crtice na nasoj tv, ali mi ne polazi za rukom...hocete li mi pljiz napisati kada je koji i na kojoj tv...jer mi uglavnom gledamo disney...a voljela bih ipak da pocne pratiti crtice na nasem jeziku
jednom sam uhvatila cini mi se jagodicu-bobicu na hayatu (je li moguce ) no...medjutim...nije zainteresiran kada je i gdje pokoyo npr.? graditelj bob? itd
Sonja... za Adina...ako tako nastavi za dvije god. moze komotno u skolu