Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
rose kopirala sam sa pp. necel me moderatori ruziti ti ces biti kriva
Uh Felix...sta uradi zeno
jesam rekla da ce biti belaja rose, nisam ja nesto spretna stim linkovima bez copy Hanady hvala mila.
Al' si mi se zato uštelila s ovim smajlijima
Kako nam jr drugar?
evo ga rastura mi peglu voza je po kuci , kao autic kakav a ne peglu , pokvarice mi a neda mi se pribliziti Hb dobro je jede, spava tak-tak ... I pravi zijane UVELIKO ... Sutra abd idemo na kontrlu pa po nal. gotov je uuuu , prpa me lovi . Sinoc sam sanjala da je nal. bio uredu kamo puste srece da je san istinit Kako je nasa najdraza , drugarica.
Poz mame i bebare. Sve sto cu reci je da je A. preeeeeevise aktivan i zato nas nigdje nema . Ja jedem stojeci za sporetom od lopovluka samo zijane pravi neke. Ljubimo vas sve i nadamo se da ste svi dobro i zdravo. Pusa velika.
a nama je rekla da ovu sa 18mjes. Mora primiti do drugog rodjendana Pa nema vise do 5 godine.boci hb dragom A. je dobro evo sad serpe povadio sve i lupa kasikom o njih masallah da neurecem tako dobro jede kuc,kuc danas citav dan zvoca trazi sam vice hapa hapa mene strah da se ne pretrpa pa pravim manje... Tekja sta nam radi drug. Sonja , jestel vi dobro .?
hehehe, felix, nesto je u zraku danas...Vedad isto citav dan jede, samo njam, njam, probi glavu, mislim da je 5. puta jeo....evo sada gleda ajnstajna, plese, malo se primirio, inace je citav dan bila vriska i dernjava
ma dobro smo hB i A jede masala..bio mi je skroz smrsao kad je bio bolestan a sad evo vec se malo bucno pravo je aktivan,nikako nema mira evo danas za divno cudo 2 puta zaspa preko dana al pomalo inace spava jednom2-3 sata nekad i manje neki dan smo bili u gostima kod drugarice koja ima 8mj. heheh adin je sad stalno spominje..nije bio nimalo ljubomoran cak je i sam govorio"dodji jaco mami kijo "heehe i stalno me pita mama gdje jaca eh reko super nece biti problema ako dodje prinova uskoro(nadam se abd) on po citav dan pjeva happy birthday nesto mu to furka postala
drago mi je da se zbucio i da nije ljubomoran A. je ljubomoran na muza mos misliti kad ima djete malo , ili njegove dobbi neda da ga uzmem diram poljubim odma se ljuti baca stvari ,... Kad mm legne pored mene i sad da se mazimo poljubim zagrlim,ma nedo Bog pred njim odma taj se ljuti dereeeeeee i baca stvari a to bude daljinski ili tel . Zelim ti od srca brzo da nam javis da si abd
hehehe, felix, nesto je u zraku danas...Vedad isto citav dan jede, samo njam, njam, probi glavu, mislim da je 5. puta jeo....evo sada gleda ajnstajna, plese, malo se primirio, inace je citav dan bila vriska i dernjava
haman da je nesto u zraku i anel je citav dan jeo nesto kod njega usta stalo rade, ako nista jede smoki ili stapice neznam gdje mu staje sve to sok od mrkve jabuke (kupovni naravno) ne voli domace.Popio dok sam trepnula svu bocicu Nakon pola sata vice hapa , neznam vise sta da dam napravim kasicu sa plazmom i mlijekom na gusce i pojede Bogami punu zdjelicu jos se oblizuje konta ima jos nista htjela previse da ne povrati. Tobejarabbi..na hajr mu bilo.....
pusti ga felix, zagladnio...mora frajer da nadoknadi dane nejela ...
...danas sveki dosla s posla, V. joj neda da udje u stan, gura je...pitam ga: pa sta je, koga si to ti ocekivao, on se fino okrenu i veli: baaaabo , a babo radi 12h danas
isto vako kod mene A. nece isto ni svekru ni sveki cim sidjem na sprat on se vrce nazad nece ni 5min dole ahhh kaze svekar da mu sta nepricas protiv nas pa nam nece reko da bas dobro si pricam. Nije reko tko vam je kriv kad djete niste naucili da bude kod vas nekad , pa pola sata pola sad bi vam htjeo a ne da bi bjezao kao od cigana Nisam ja kriva ni malo !!!!
mala hvala ti puno .Ima fini recepata sto ce mi posluziti .Sutra abd bacam se na poso ...Hvala puno, mada ja njemu svaki dan kuham skoro povrce al ovako mi je lakse da nebubam iz glave .....
imam ja toga jos ali ovo ti je za pocetak, a dinstaj mu na luku i dodaji bijelog ne moze biti bolje za te baje.
mogu li i ja na pp dobiti koji recept, molim vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala hvala ti puno .Ima fini recepata sto ce mi posluziti .Sutra abd bacam se na poso ...Hvala puno, mada ja njemu svaki dan kuham skoro povrce al ovako mi je lakse da nebubam iz glave .....
imam ja toga jos ali ovo ti je za pocetak, a dinstaj mu na luku i dodaji bijelog ne moze biti bolje za te baje.
mogu li i ja na pp dobiti koji recept, molim vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja anela svaki dan sopam bjelim lukom djete mi smrdiiiiii ko tvoric skoro bas mm. ce jao sine a sto ti tuknes ubicemo mamu sto te tovari bj.lukom pric ti ne mogu hehehhe..
Sahara i dadada, da li ste slucajno vidjele da moje dijete sjedi na stolu dok se igra
Puse svim toplim i hladnim noname, rucicama sa ubodima od vakcina, onim obrascicima koji smrde na bijeli luk i onima koji mirisu na pomfri a posebno onima koji vicu
pozz, Mya sretan rođendan mi smo ovih dana malo hodali,spojili ponedeljak pa se moglo, vidim priča se o vakcini i mi moramo ovih dana tu od 18 primiti,ne znam kako ćemo na svakom pregledu do sada ne da je plakala nego urlala,pravo me bude sramota ali hajd onda smo mirni dugo gledaju li vaši crtane,Una bi mogla po čitav dan
crtani-barney ujutro,ali ga ne pogleda cijelog pa bumba u 9-e tih 10 min ne trepce bas ga uziva gledajuci poslije bumba na kompu,ali isto 15-tak min