Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hmm. niko mi neodgovri ono juce sta sam pisala (valjda vam dosadila sa pitanjima) Da ponovim jos jednom ...Moj anel se odvikao SAM od nocnog trazenja flase mlijeka caja prespava 12.sati u kom. bez jela al zna se prokomesat par puta zbog dude. Meni to ne valja , razlog ujutro kad trebam ici na kont. ja ga budim , obucem on mrzovoljan , neda se dirat place I napravim mlijeko nece da zine nece pa nece place vristi a nije jeo nista . Tako sam neki dan imala na jutro snjim scenu pa sam usput kupila kifli pojo u cekaoni posle. Kad se naspava horan oce sve jest flasu recimo,i to neda meni da ga hranim oce on sam da drzi flasu a flsa staklena teska al opet uspije sve popije. HB. jede, nije da nece nista i jede sve sto Napravim.Evo skoro rucko spagete s umakom mesom, i lukom bjelim..
gdje ste zenice moje.ja felix sinoc ne odoh kod dr coj˙k mi kasno dodje s posla ne odoh, ali sutra cu. a sto se budjenja tice super da moji hoce u komadu odspavati tako, ovaj stariji 2 godine pa opet se budi barem jednom i pije mlijeko.a sad smislio pa samo hoce kod mene u krevetu da spava, tata dobio sut kartu. ivanasa- super za bebicu, sve najbolje, laganu trudnocu, porod i sto manje ljubomore. jelenaT- moj stariji je ljubomoran, sad je malo bolji, ali navici ce se ona.on je bas bio mali kad mu se braco rodio (1 godina) pa kad mladji pocne plakati, a on se ustaje fol gleda koja beba to place. a ja sam bila vrijedna obavila kupovinu u konzumunsa svojim starijim djetetom, a tajo i mali ostali kuci, maleni spava. u konzumu je pampers activ baby 28,95 ali sa paketicem maramica pa eto da znate.
moj anel zaspo bila seka kod mene igrali se skoro 2. sata izmorio iskakio do vrata i zaspo. Ja gledim tv.i razmisljam sta da mu skuham da jede kad ustane nemam pojma vise sta , samo se vrtim u krug odo cackat traziti mozda nadjem neki novi recept na temi ishrana
Mala , ajd ices sutra mi prekosutra abd.Kako su tvoja djeca jesul dobro veselo ovako.... A. jest hb veseo igra se jede , spava nekad zanovjeta al dobro je.... Kuham mu ruckic joj kako sad ne smijem davat lino proizv. moram kuhat dva puta jer neznam sta da dam mu a prije obavezno pojede cokolino,medolino,keksolino kad se budi sad nesmijem .... Bar dok ne ozdravi sasvim ...Pozelio je slatko sta , sinoc sam mu dala 2. mala keksa ne petit vec napolitanku morala place ... Jede oko 12. rucki supu ili tjesteninu Kad ustane oko 5. dam krompir ,pite ili sta vec napravim il imam. Opet posle kasicu vocnu oko 8. Flasu pred spavanje i to je to/ izmedju obroka , jede smoki, stapice, pastetu samu ,kiflu, (prije je bio monte ili cokolada sad smo to izbacili )
felix nadam se da ce A biti bolje a sto mu oko 8 za veceru ne das ne znam krisku necega, ili ustipak sa nekim namazom ili slane palacinke mi rucamo oko 5-6 sad jede sto i mi jer ako je kod nas drukcije na tanjiru ona nece svoje tako da ja inace ne solim puno pa jedemo isto, a onda izmedju 8-9 opet jede ne znam ona voli pavlaku sireve razne, ako je pita bila rucku opet pite, i naravno pred spavanje opet mlijeko
ne voli namaze nikakve sem pastete a pastetu bi jeo svaku noc uzadnje vrijeme Fino dodje do frigica i vice ateta....I dere se dok ne dam .....on onda jede samu, i po koji komadic hljeba ..... Dok je pola ne polize nece se proc . Pa posto mi ne jede voce nece , tako da oko 20.00 vecinom dam vocnu jednu kasicu Posle opet uzme smoki al flasa je Uvjek pred spavanje da je jeo sat prije opet Mora biti flasa bez nje nece da zaspi. Ustipke, ne voli.... Voli sve sto ne treba
felix nadam se da ce A biti bolje a sto mu oko 8 za veceru ne das ne znam krisku necega, ili ustipak sa nekim namazom ili slane palacinke mi rucamo oko 5-6 sad jede sto i mi jer ako je kod nas drukcije na tanjiru ona nece svoje tako da ja inace ne solim puno pa jedemo isto, a onda izmedju 8-9 opet jede ne znam ona voli pavlaku sireve razne, ako je pita bila rucku opet pite, i naravno pred spavanje opet mlijeko
On rucki oko 5. a mi oko 6 i opet kad mi sjednemo za sto i on odma ide nosi svoj tanjir i vilicu i zauzima mjesto bez Obzira sto je on vec zavrsio sa jelom. I ja mu u tanjiric stavim sta mi jedemo , da nabada.Nije to njemu neko jelo da se najede ili da jede, al nece da sjedi sam bez icega tako uzme u par navrata ako mu se svidi zavisi sta bude. Kropir Obozava jeo bi ga svaku noc , vecinom kad krompir bude s mesom u rerni njemu u tanjir tad stavim on se dobro najede ili piletina isitnim na manje komadice i on nabada al je spor sa zvakanjem. I nece sam da sjedi za stolom, moram sjediti cekat da gospodin zadnji zavrsi da bi ustala inace nastaje dernjava !!!!!
Mala , ajd ices sutra mi prekosutra abd.Kako su tvoja djeca jesul dobro veselo ovako.... A. jest hb veseo igra se jede , spava nekad zanovjeta al dobro je.... Kuham mu ruckic joj kako sad ne smijem davat lino proizv. moram kuhat dva puta jer neznam sta da dam mu a prije obavezno pojede cokolino,medolino,keksolino kad se budi sad nesmijem .... Bar dok ne ozdravi sasvim ...Pozelio je slatko sta , sinoc sam mu dala 2. mala keksa ne petit vec napolitanku morala place ... Jede oko 12. rucki supu ili tjesteninu Kad ustane oko 5. dam krompir ,pite ili sta vec napravim il imam. Opet posle kasicu vocnu oko 8. Flasu pred spavanje i to je to/ izmedju obroka , jede smoki, stapice, pastetu samu ,kiflu, (prije je bio monte ili cokolada sad smo to izbacili )
moj stariji eno zaspao a ova mala brbljivica mala hoda i nesto brblja, dajadaja, dajadaj. samo on zna sta je, a najvise voli da plese, svidjela mu se ona merlinova pjesma pa dijete ko ukopano stoji i gleda ne skida pogleda i jedan i drugi. a sto pastetu voli, misa mu njegovog , mm ti je radio u droga koliska svojevremeno i isli u fabriku, u argetu stavljaju svo ono smece sto im je viska, ali dobro kad decko hoce neka jede. sad cu ti ja na pp poslati nekoliko recepata pa malo pogledaj imas svega
neznam isto pitanje kao zasto dadin mali jede pomfri to samo oni znaju zasto im se svidja sve Ne zdravo ako se jos navuku na to nahebala sam Al eto, kontam proce ga ....
mi smo se tek probudili a zaspali u 1 ipo,bas mi super spava zadnjih dana.. bili smo na kavi,ako se tako može nazvati jer nisam sjela sekunde nego stalno za njim trcala,eh cari roditeljstva naucio je reci necu i samo to ponavlja,kao fora mu pa sta god pitam kaže nece..
ne voli namaze nikakve sem pastete a pastetu bi jeo svaku noc uzadnje vrijeme Fino dodje do frigica i vice ateta....I dere se dok ne dam .....on onda jede samu, i po koji komadic hljeba ..... Dok je pola ne polize nece se proc . Pa posto mi ne jede voce nece , tako da oko 20.00 vecinom dam vocnu jednu kasicu Posle opet uzme smoki al flasa je Uvjek pred spavanje da je jeo sat prije opet Mora biti flasa bez nje nece da zaspi. Ustipke, ne voli.... Voli sve sto ne treba
imas pp
a ja sam ti pravo bezobrazna ja to njima nista ne dam, ovaj mali jeli uzme neko nesto da jede on se nacrta, a ja njemu tanjiric i isjeckam jabuke i on onda jede.konta jede isto sto i ja. jedino sto jedu je cokolino, monte od tih nezdravih stvari a ostalo ne, e sad dok prolazi prolazi kad ne bude moj boze.
mala hvala ti puno .Ima fini recepata sto ce mi posluziti .Sutra abd bacam se na poso ...Hvala puno, mada ja njemu svaki dan kuham skoro povrce al ovako mi je lakse da nebubam iz glave .....
mala hvala ti puno .Ima fini recepata sto ce mi posluziti .Sutra abd bacam se na poso ...Hvala puno, mada ja njemu svaki dan kuham skoro povrce al ovako mi je lakse da nebubam iz glave .....
imam ja toga jos ali ovo ti je za pocetak, a dinstaj mu na luku i dodaji bijelog ne moze biti bolje za te baje.
ma jede on svaki dan bjeli luk OBAVEZNO ....Jutros sam stavila dva cesma bje.luka u umaku za spagete sve pojede bez PROBLEMA. inace smo ga jeli svaki dan i prije nego se razbolio al eto ...... Samo mi voce nece , pa nece nema kako nisam Podvaljivala al jednostavno ne prolazi. Cak sam kuhala , pa mix sa keksom ili bananom al nece da okusi.Tako da sam odustala kad ja jedem voce(mada ga ne volim ni ja al moram zbog A. kontam trazice od mene kad vidim sta jedem) on trazi ja dam ako je jabuka, kruska,narandza samo lizne i napravi facu i baci na pod.
probaj mu smutiti npr.neke pahuljice (zobene ili psenicne) u malo mlijeka sa komadicima banane i sa malo ribane jabuke ili kruske ili u griz mu ubaci krusku.moji tako pojedu dosta voca.ili mu iskuhaj malo susene kajsije i dodaj u nesto to je isto ukusno.
a zaboravih napisati sta je meni pravo ukusno palacinke sa onom breskvom hipp, ja neki dan maznula od njih, vise nego dobro a nije uopste slatko, ja u tijesto od palacinki ne savljam secer
< Poruku je uredio MALA1994 -- 1.3.2011 16:33:53 >
kaže veceras nikola :"paji donku"( pali zvonku) ne mogu se nacuditi kako je veliki djecak,kao da se jucer rodio a vidi sad .. nekad mi je žao sto vrijeme brzo leti, ja bi da on uvijek bude moja mala beba bas me pucaju neki osjecaji veceras ..