Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
megi ljubi nam pričalicu malu mya ma mi mame uvik nešto nađemo da brinemo ,ja sam tako prvo oko hodanja baš se brinula i rekla sam oko pričanja bome neću i zasad i ne brinem jer vidim da to sve ide kako treba a do rođendana ćemop ih još i ušućivat jer će nas moriti pitanjima Nego Matej ima dva dana prije nego će kakiti,dođe do mene i kaže kaka,ja kontala on to nešto bezze kad svaki put posle toga pelena puni,možda nam je vrijeme i za tutu a ja kontala sačekat još malo da otopli
megi ljubi nam pričalicu malu mya ma mi mame uvik nešto nađemo da brinemo ,ja sam tako prvo oko hodanja baš se brinula i rekla sam oko pričanja bome neću i zasad i ne brinem jer vidim da to sve ide kako treba a do rođendana ćemop ih još i ušućivat jer će nas moriti pitanjima Nego Matej ima dva dana prije nego će kakiti,dođe do mene i kaže kaka,ja kontala on to nešto bezze kad svaki put posle toga pelena puni,možda nam je vrijeme i za tutu a ja kontala sačekat još malo da otopli
marincii noa isto dođe kod mene i kaze pipi dete al ja cu cekati da otopli neda mi se sad maltretirati i natezati s njom...hladno je
e Matej za pipi ništa ,kontam ajde nek makar nauči kakit u tutu a pipi ćemo kasnije ,to će sigurno ići malo teže ,al što veliš i ja ću sačekat dok još malo otopli
pa njoj ovo dete pipi znaci da kaki a kad se pokaki kaze mama puna peja jer ja kad je presvlacim kazem auuuuu puna pelena
Andrej sjedne na tutu, pa se ustane...pa opet sjedne...pa se ustane...i tako po hiljadu puta...da sam ja odustala...barem dok ne skonta sta treba...najcesce pisne malo i to je sve
razmisljam da mu kupim onu dasku za wc...kontam da ce mu to biti interesantnije..jer je sad glavno povlacenje vode na vodokotlicu...neumoran je
Nemojte samo da vam se desi pa da vam se pokaki kao juce meni Anuska , posto joj tutu nisam dala, dijete se samo snaslo, odlijepilo pelenu pa u krevetac se pokakilo.
auuuuuu nece valjda znam da ce biti nezgoda zato i cekam ljeto neda mi se nervirati hoce li se po kuci kakiti i piskiti
A. se igra s tutom ja mu jednom donijela on je citavo vrijeme vozo po kuci ma nema sanse teoreske da kaki ili pi pi jer taj kad kaki se krije i neda gledati jos da ide na tutu nema sanse .Pitam se kako ga nauciti iz razloga krijenja i neda se gledati Nista do ljeta razgolisit ga van pa neka radi sta oce ,.... Nego kod mog anela nijedna skoro igracka nema citava svakoj nesto fali Nemoze ni 1. sat biti nova kad se kupi odma gleda kako ce razvaliti
dadada malena od moje sestre nije htjela na tutu nikako a čim su joj uzeli nastavak za wc šolju odma počela i kakit i piškit di treba i kako treba
ma kontam da ce mu to biti interesantnije...jedino mu jos moram nabaviti i onu stepenicu..a sve cekam da proprica...cini mi se da jos manje prica nego sto je pricao fakat ne znam sta mu je...cekam ko ozeblo sunce ..mislim da na nasem prica ...mandarinski bez problema...jest da mi se cini da kaze why? moguce da je pokupio iz crtica
Iako smo od juce bolesni i imamo turu, taj pishonja me ne prestaje nasmijavati, ovo mi je cini mi se do sada najljepsa faza njegovog odrastanja, sve upija kao spuzva....
Hmm. niko mi neodgovri ono juce sta sam pisala (valjda vam dosadila sa pitanjima) Da ponovim jos jednom ...Moj anel se odvikao SAM od nocnog trazenja flase mlijeka caja prespava 12.sati u kom. bez jela al zna se prokomesat par puta zbog dude. Meni to ne valja , razlog ujutro kad trebam ici na kont. ja ga budim , obucem on mrzovoljan , neda se dirat place I napravim mlijeko nece da zine nece pa nece place vristi a nije jeo nista . Tako sam neki dan imala na jutro snjim scenu pa sam usput kupila kifli pojo u cekaoni posle. Kad se naspava horan oce sve jest flasu recimo,i to neda meni da ga hranim oce on sam da drzi flasu a flsa staklena teska al opet uspije sve popije. HB. jede, nije da nece nista i jede sve sto Napravim.Evo skoro rucko spagete s umakom mesom, i lukom bjelim..
ma to za tortu znaci definitivno su zivotinjke noa jede tako-tako nekad pomislim evo ga hB pocela je pa onda se opet desi da nece nista mm mi kaze da sam previse opterecena mi cemo imati 2 rođendana jedan za uzu rodbinu,drugi za prijatelje al za ovaj se ne lomim ko za prvi..
felix on je dovoljno velik da izbaci nocni obrok a ujutru ga pusti malo da dođe sebi pa mu onda napravi bocu,nemoj odma onako snenom mu davati i Noa je znala tako odbiti bocu pa za 15-ak minuta trazi..
meni tako ne obicno prije u toku noci Mora jednom popit mlijeko sada neece ja probala jednom dat budila se na wc. i ajd reko kad sam ustala dat cu flasu ma jok pije cim osjeti mlijeko vadi iz usta place i ja pustim kraju . Ujutro hoce da jede kad odspava , a kad ga ja rano budim kad moramo ici gdje place nece nista spavalica je velika ujutro. I mm isto vice , da anel raste nece flase vise al prije htjeo popit i na snu sad nece ni na snu.... Meni bude zao jede oko 21 ili 22. i nista do 9. ne jede dok se ne budi .
pa moja Noa od rođenja popije flasu u 8 i spavanac do jutra, cak je prosle zime isla spavati oko 7 i tad bi dobila bocu i do jutra nista..sad su vec veliki pojedu dovoljno u toku dana tako da nema razloga za brigu..
o.k hvala noa .....zvoca on stalno nesto dok ne podje lec , usta rade ako nista jede smoki obozava ga caj , sinoc trazi atetu(pastetu) ja dala i hljeba mu on je pola smazo onak kasikicom , samu al smjesan najprije pojede pastetu kad proguta tad uzme hljeb . Najo se ko veliki....posle smoki caj, pa mlijeko ....
ma to za tortu znaci definitivno su zivotinjke noa jede tako-tako nekad pomislim evo ga hB pocela je pa onda se opet desi da nece nista mm mi kaze da sam previse opterecena mi cemo imati 2 rođendana jedan za uzu rodbinu,drugi za prijatelje al za ovaj se ne lomim ko za prvi..
zivadlo...zivadlo ...ma ni ja vala ne planiram nista sad wooow...mada ni prvi nije bio woow ...al sam imala tremu ...a sad nemam ni tremu...fino...laganini...primamo poklone...nudimo tortu a bice i meze...poznavajuci mm
felix...Anel pametan...kad nece mama da mu ukine, on sam sebi ...ja sam A. davno ukinulo te medju flasice..nema vise potrebe za tim...on je veliki djeKac
ja sam lani bila prava vrijedna mama sa malo vise zivaca nego ove godine za rucak pravila pašticadu ko zna sta je znat ce koliki je proces pripremanja i kuhanja
felix nema potrebe za bocom po noći, ne bi on to izbacio sam da je gladan,a to ima puno prednosti,em ne moraš u pola noći ustavat,em će mu dobro doć za zubiće manje će im štetiti,em za tutu ako ne bude pio manje će pempa po noći biti mokra pa ćeš ga lakše naviknuti da ne smije piškiti hehe jao mene i priče mi ,ovaj moj još doji po noći ,bio presto ono kad je imo temp,ja kontala evo ga riješit će,mo se i tog dojenja ali jok on opet traži i ako mu ne dam tako plače da mi bude žao pa opet popustim