|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.3.2011 12:01:06   
marinčii
megi ljubi nam pričalicu malu
mya ma mi mame uvik nešto nađemo da brinemo ,ja sam tako prvo oko hodanja baš se brinula i rekla sam oko pričanja bome neću i zasad i ne brinem jer vidim da to sve ide kako treba a do rođendana ćemop ih još i ušućivat jer će nas moriti pitanjimauser posted image
Nego Matej ima dva dana prije nego će kakiti,dođe do mene i kaže kaka,ja kontala on to nešto bezze kad svaki put posle toga pelena puni,možda nam je vrijeme i za tutu a ja kontala sačekat još malo da otopli 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5976
1.3.2011 12:01:58   
Anoniman
mya aj pliz na temu MMR vakcina da vidis jesam li ispravno prenjela tvoj savjetuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5977
1.3.2011 12:03:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

megi ljubi nam pričalicu malu
mya ma mi mame uvik nešto nađemo da brinemo ,ja sam tako prvo oko hodanja baš se brinula i rekla sam oko pričanja bome neću i zasad i ne brinem jer vidim da to sve ide kako treba a do rođendana ćemop ih još i ušućivat jer će nas moriti pitanjimauser posted image
Nego Matej ima dva dana prije nego će kakiti,dođe do mene i kaže kaka,ja kontala on to nešto bezze kad svaki put posle toga pelena puni,možda nam je vrijeme i za tutu a ja kontala sačekat još malo da otopli 

marincii noa isto dođe kod mene i kaze pipi deteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al ja cu cekati da otopli neda mi se sad maltretirati i natezati s njom...hladno je

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5978
1.3.2011 12:05:55   
marinčii
e Matej za pipi ništa ,kontam ajde nek makar nauči kakit u tutuuser posted image a pipi ćemo kasnije ,to će sigurno ići malo teže ,al što veliš i ja ću sačekat dok još malo otopli

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5979
1.3.2011 12:07:56   
Anoniman
Nemojte samo da vam se desi pa da vam se pokaki kao juce meni Anuska user posted image , posto joj tutu nisam dala, dijete se samo snaslo, odlijepilo pelenu pa u krevetac se pokakilo.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5980
1.3.2011 12:08:11   
Anoniman

e Matej za pipi ništa ,kontam ajde nek makar nauči kakit u tutuuser posted image a pipi ćemo kasnije ,to će sigurno ići malo teže ,al što veliš i ja ću sačekat dok još malo otopli

pa njoj ovo dete pipi znaci da kakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kad se pokaki kaze mama puna pejauser posted image user posted image user posted image user posted image jer ja kad je presvlacim kazem auuuuu puna pelenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5981
1.3.2011 12:09:54   
Anoniman
Andrej sjedne na tutu, pa se ustane...pa opet sjedne...pa se ustane...i tako po hiljadu puta...da sam ja odustala...barem dok ne skonta sta treba...najcesce pisne malo i to je sve

razmisljam da mu kupim onu dasku za wc...kontam da ce mu to biti interesantnije..jer je sad glavno povlacenje vode na vodokotlicu...neumoran je

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5982
1.3.2011 12:11:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nemojte samo da vam se desi pa da vam se pokaki kao juce meni Anuska user posted image , posto joj tutu nisam dala, dijete se samo snaslo, odlijepilo pelenu pa u krevetac se pokakilo.

auuuuuu nece valjdauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam da ce biti nezgoda zato i cekam ljeto neda mi se nervirati hoce li se po kuci kakiti i piskitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5983
1.3.2011 12:17:18   
marinčii
dadada malena od moje sestre nije htjela na tutu nikako a čim su joj uzeli nastavak za wc šolju odma počela i kakit i piškit di trebauser posted image i kako treba

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5984
1.3.2011 12:17:34   
Anoniman
dadada jede li Andrejevic istauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeste li skontali za tortuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5985
1.3.2011 12:20:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada jede li Andrejevic istauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeste li skontali za tortuuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ...jede...jede...kako da da...znas vec sta jedeuser posted image
a tortu pravim onu farmu definitli ili si mislila nesto drugouser posted image

ma sada kako je prehladjen ne forsiram ga oko hrane...pustila sam ga ...danas je opet zeljanica...pa eto...vrtimo se u kruguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5986
1.3.2011 12:22:04   
Anoniman
A. se igra s tutomuser posted image ja mu jednom donijela on je citavo vrijeme vozo po kuci ma nema sanse teoreske da kaki ili pi pi jer taj kad kaki se krije i neda gledati jos da ide na tutu nema sanse .Pitam se kako ga nauciti iz razloga krijenja i neda se gledati user posted image
Nista do ljeta razgolisit ga van pa neka radi sta oce ,....
Nego kod mog anela nijedna skoro igracka nema citava svakoj nesto faliuser posted image
Nemoze ni 1. sat biti nova kad se kupi odma gleda kako ce razvaliti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5987
1.3.2011 12:22:20   
Anoniman
ma opet mu je bolje zeljanica nego pomfrit user posted image , ako ne bude htjeo zeljanice posalji ga do nas bice pomfrita user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5988
1.3.2011 12:23:09   
Anoniman

dadada malena od moje sestre nije htjela na tutu nikako a čim su joj uzeli nastavak za wc šolju odma počela i kakit i piškit di trebauser posted image i kako treba
ma kontam da ce mu to biti interesantnije...jedino mu jos moram nabaviti i onu stepenicu..a sve cekam da proprica...cini mi se da jos manje prica nego sto je pricaouser posted image
fakat ne znam sta mu je...cekam ko ozeblo sunceuser posted image user posted image ..mislim da na nasem pricauser posted image ...mandarinski bez problema...jest da mi se cini da kaze why?user posted image moguce da je pokupio iz crtica

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5989
1.3.2011 12:23:22   
anidla
evo da se i mi malo javimo dok Nonce spava....

Iako smo od juce bolesni i imamo turu, taj pishonja me ne prestaje nasmijavati, ovo mi je cini mi se do sada najljepsa faza njegovog odrastanja, sve upija kao spuzva....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5990
1.3.2011 12:28:30   
Anoniman
Hmm. niko mi neodgovri ono juce sta sam pisalauser posted image  user posted image user posted image user posted image (valjda vam dosadila sa pitanjima)
Da ponovim jos jednomuser posted image ...Moj anel se odvikao SAM od nocnog trazenja flase mlijeka caja prespava 12.sati u kom. bez jela al zna se prokomesat par puta zbog dude.
Meni to ne valja , razlog ujutro kad trebam ici na kont. ja ga budim , obucem on mrzovoljan , neda se dirat place
I napravim mlijeko nece da zine nece pa nece place vristi a nije jeo nista .
Tako sam neki dan imala na jutro snjim scenu pa sam usput kupila kifli pojo u cekaoni posle.
Kad se naspava horan oce sve jest flasu recimo,i to neda meni da ga hranim oce on sam da drzi flasu a flsa staklena teska user posted image al opet uspije sve popije.
HB. jede, nije da nece nista i jede sve sto Napravim.Evo skoro rucko spagete s umakom mesom, i lukom bjelim..

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 5991
1.3.2011 12:31:36   
Anoniman
ma to za tortu znaci definitivno su zivotinjkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noa jede tako-tako nekad pomislim evo ga hB pocela je pa onda se opet desi da nece nistauser posted image user posted image user posted image user posted image mm mi kaze da sam previse opterecenauser posted image user posted image user posted image user posted image
mi cemo imati 2 rođendana jedan za uzu rodbinu,drugi za prijatelje al za ovaj se ne lomim ko za prvi..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5992
1.3.2011 12:34:24   
Anoniman
felix on je dovoljno velik da izbaci nocni obrok a ujutru ga pusti malo da dođe sebi pa mu onda napravi bocu,nemoj odma onako snenom mu davati i Noa je znala tako odbiti bocu pa za 15-ak minuta trazi..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5993
1.3.2011 12:38:12   
Anoniman
meni tako ne obicnouser posted image prije u toku noci Mora jednom popit mlijeko sada neece ja probala jednom dat budila se na wc. i ajd reko kad sam ustala dat cu flasu ma jok pije cim osjeti mlijeko vadi iz usta place i ja pustim kraju .
Ujutro hoce da jede kad odspava , a kad ga ja rano budim kad moramo ici gdje place nece nista spavalica je velika ujutro.
I mm isto vice , da anel raste nece flase vise al prije htjeo popit i na snu sad nece ni na snu....
Meni bude zao jede oko 21 ili 22. i nista do 9. ne jede dok se ne budi .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5994
1.3.2011 12:44:36   
Anoniman
pa moja Noa od rođenja popije flasu u 8 i spavanac do jutra, cak je prosle zime isla spavati oko 7 i tad bi dobila bocu i do jutra nista..sad su vec veliki pojedu dovoljno u toku dana tako da nema razloga za brigu..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5995
1.3.2011 12:47:27   
Anoniman
o.k hvala noauser posted image .....zvoca on stalno nesto dok ne podje lec , usta rade ako nista jede smoki obozava ga caj , sinoc trazi atetu(pastetu) ja dala i hljeba mu on je pola smazo onak kasikicom , samu user posted image al smjesan najprije pojede pastetu kad proguta tad uzme hljeb .
Najo se ko veliki....posle smoki caj, pa mlijeko ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5996
1.3.2011 12:52:48   
Anoniman

ma to za tortu znaci definitivno su zivotinjkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noa jede tako-tako nekad pomislim evo ga hB pocela je pa onda se opet desi da nece nistauser posted image user posted image user posted image user posted image mm mi kaze da sam previse opterecenauser posted image user posted image user posted image user posted image
mi cemo imati 2 rođendana jedan za uzu rodbinu,drugi za prijatelje al za ovaj se ne lomim ko za prvi..

zivadlo...zivadlouser posted image ...ma ni ja vala ne planiram nista sad wooow...mada ni prvi nije bio woowuser posted image ...al sam imala tremuuser posted image user posted image user posted image ...a sad nemam ni tremu...fino...laganini...primamo poklone...nudimo tortuuser posted image a bice i meze...poznavajuci mm

felix...Anel pametan...kad nece mama da mu ukine, on sam sebiuser posted image ...ja sam A. davno ukinulo te medju flasice..nema vise potrebe za tim...on je veliki djeKacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5997
1.3.2011 12:56:03   
Anoniman
ja sam lani bila prava vrijedna mama sa malo vise zivaca nego ove godineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za rucak pravila pašticadu ko zna sta je znat ce koliki je proces pripremanja i kuhanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5998
1.3.2011 13:13:01   
marinčii
felix nema potrebe za bocom po noći, ne bi on to izbacio sam da je gladan,a to ima puno prednosti,em ne moraš u pola noći ustavat,em će mu dobro doć za zubiće manje će im štetiti,em za tutu ako ne bude pio manje će pempa po noći biti mokra pa ćeš ga lakše naviknuti da ne smije piškitiuser posted image hehe jao mene i priče miuser posted image ,ovaj moj još doji po noći ,bio presto ono kad je imo temp,ja kontala evo ga riješit će,mo se i tog dojenja ali jok on opet traži i ako mu ne dam tako plače da mi bude žao pa opet popustim 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5999
1.3.2011 13:18:26   
Anoniman

ja sam lani bila prava vrijedna mama sa malo vise zivaca nego ove godineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za rucak pravila pašticadu ko zna sta je znat ce koliki je proces pripremanja i kuhanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ...znam...znam...ali se isplati...mmmmmm...jest da je ja naj volim kad je moj dida napraviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *