|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.3.2011 11:49:24   
rose 87
a vidi sto ih krije user posted image user posted image user posted image pa gdje si bila ranije ovo moje dijete svako malo isto jede za rucak,hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6076
2.3.2011 11:49:29   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

rose kopirala sam sa pp. necel me moderatori ruziti ti ces biti krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

Uh Felix...sta uradi zeno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6077
2.3.2011 11:51:09   
DM
Dadada jesi li probala da mu podvališ nešto drugo uz tu hranu koju voliuser posted image user posted image
Vjerovatno i jesi, ali eto.......ja sam I jednom davala zeljanicu uz šampituuser posted image samo da špinat pojedeuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6078
2.3.2011 11:58:07   
rose 87
jel zna neko kako da mu dobro zagrijem nogice i ruke da mogu staviti obloge,utoplila sam ih a neda ih masirati i na koliku temp. ide cepic

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 6079
2.3.2011 12:02:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Dadada jesi li probala da mu podvališ nešto drugo uz tu hranu koju voliuser posted image user posted image
Vjerovatno i jesi, ali eto.......ja sam I jednom davala zeljanicu uz šampituuser posted image samo da špinat pojedeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovo nisam probalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 6080
2.3.2011 12:03:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

jel zna neko kako da mu dobro zagrijem nogice i ruke da mogu staviti obloge,utoplila sam ih a neda ih masirati i na koliku temp. ide cepic
masiraj...i trljaj izmedju dlanova...a cepic ti ide preko 39C...jest da ga ja odmah stavljam na 39

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6081
2.3.2011 12:10:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

rose kopirala sam sa pp. necel me moderatori ruziti ti ces biti krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
jesam rekla da ce biti belaja rose, nisam ja nesto spretna stim linkovima bez copyuser posted image
Hanady hvala mila.
user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6082
2.3.2011 12:29:52   
rose 87
user posted image user posted image user posted image
uh probacu al se neda dirati,evo umotala sam mu vatom rukice i nogice pa na to obukla carape,valjda ce se ugrijati,mrzimmm temp. cijeli dan sam ko na iglama,bojim se da ce rasti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6083
2.3.2011 13:01:17   
mala86
pozzic svima user posted image
joj snjega jutros user posted image ,ja mislila da se mm zeza
ja nisam jos izasla,malac i mm malo setali oko zgrade,kaze da je bas uzivo,popodne ce i sa mnom
dok je doso hoce spavat,zaspo za sekund user posted image !

juce sam se sa prijateljima ishodala po fisu,pitaju me sto i malca ne povede-reko jedino da mu gps zakacim da mi se ne izgubi medju policama user posted image
sad mu kuham neko varivo,probudi se uvijek pravoooo gladan,jedva doceka user posted image

ostalo sve staro!jos malo kenjka u snu,jedna trica je nikla user posted image ,drugu ocekivamo!i stolica mu je bas "jaka"odmah mu se zacrveni

uzela sam i ja taj pampers iz konzuma,privukla me ona grebalica-kad tamo vise srece drugi put user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 6084
2.3.2011 13:03:16   
Anoniman
Dadada evo pozivamo te mi kod nas u dvoriste, nije bas veliko, ali dovoljno je, jeste da je betonsko, ali imamo i cuka koji obozava djecuuuu, a jos smo na brdu pa i cistiji zrak user posted image .

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6085
2.3.2011 13:04:15   
koka i po
bemti turu vise user posted image ...jadna nasa djecica....anidla,rose i one koje nisam iscitala drzite se user posted image ...
dadada ukini taj pomfrit vise user posted image ....
m S.od sinoc spava bez dude user posted image ...pokarila se...user posted image ....a ciko nece da je popravi i nek nece user posted image ..
ja i dalje kuburim sa uhetom joj....sutra valja katilu na pregled brrrrrrrrrr...imam fobiju od otorinaca user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6086
2.3.2011 13:13:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dadada evo pozivamo te mi kod nas u dvoriste, nije bas veliko, ali dovoljno je, jeste da je betonsko, ali imamo i cuka koji obozava djecuuuu, a jos smo na brdu pa i cistiji zrak user posted image .

eto naaaaaaassssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo ako je preveliko brdouser posted image ...etooooooo Andreejaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6087
2.3.2011 13:15:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

bemti turu vise user posted image ...jadna nasa djecica....anidla,rose i one koje nisam iscitala drzite se user posted image ...
dadada ukini taj pomfrit vise user posted image ....
m S.od sinoc spava bez dude user posted image ...pokarila se...user posted image ....a ciko nece da je popravi i nek nece user posted image ..
ja i dalje kuburim sa uhetom joj....sutra valja katilu na pregled brrrrrrrrrr...imam fobiju od otorinaca user posted image user posted image user posted image
bih ja radouser posted image user posted image user posted image user posted image ...samo se bojim da mi komsije ne zovnu soc. sluzbu zbog vriske i placauser posted image ...a eno...mnogo toga iscitah u zadnje vrijeme i zakljucih da djeca znaju bolje od roditelja sta im trebauser posted image user posted image

ja se jos nadam da ce ga proci i pom.user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 6088
2.3.2011 13:20:41   
mojbebac
niko mi nije dao info za ovu vakcinu sto se prima sa 18 mj. kakva je .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6089
2.3.2011 13:25:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mojbebac

niko mi nije dao info za ovu vakcinu sto se prima sa 18 mj. kakva je .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi je bez problema podnjeli...ako na to mislis...cak mislim da je to revakcinacija neke...odoh pogledati

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 6090
2.3.2011 13:29:40   
Anoniman
mojbebac

to ti je polio i hib...primio je vec nekoliko putauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6091
2.3.2011 13:29:51   
koka i po
od koliko godina je sljedeca vakcina poslije ove od 18 mj???'

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6092
2.3.2011 13:31:04   
marinčii
IZVORNA PORUKA: koka i po

od koliko godina je sljedeca vakcina poslije ove od 18 mj???'
mislim tek sa 5 godina

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 6093
2.3.2011 14:17:07   
Mya_81 RR

Nama puno pomažu vunene ćarapice. Ona inače ima vječito hladne rukice i none tako da kad nas i temp. strefi to nam baš bude problem jer nema šanse da joj trljanjem ugrijem...možda bi nakon sat, ali kad bi ona uopće dala. Ne uspijem ni 5 minuta kad se stalno otima...zato su vunene čarape zakon, sad ih stalno nosi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6094
2.3.2011 14:18:22   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image
jesam rekla da ce biti belaja rose, nisam ja nesto spretna stim linkovima bez copyuser posted image
Hanady hvala mila.
user posted image

Al' si mi se zato uštelila s ovim smajlijima user posted image

Kako nam jr drugar?

user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6095
2.3.2011 14:20:53   
mojbebac
hvala Vam puno na odgovoru ....nesto sam se bas bila prepala, vjerovatno ce malo rukica da boli .....

sledeca vakcina, nakon ove od 18 mjeseci, tek pred predskolsko, oko 5 godione .......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 6096
2.3.2011 14:25:29   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Nama puno pomažu vunene ćarapice. Ona inače ima vječito hladne rukice i none tako da kad nas i temp. strefi to nam baš bude problem jer nema šanse da joj trljanjem ugrijem...možda bi nakon sat, ali kad bi ona uopće dala. Ne uspijem ni 5 minuta kad se stalno otima...zato su vunene čarape zakon, sad ih stalno nosi user posted image

Mya jeste kupili negdje carapice ili je neko tvoj ispleouser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6097
2.3.2011 14:57:18   
tekja
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mojbebac

mi je bez problema podnjeli...ako na to mislis...cak mislim da je to revakcinacija neke...odoh pogledati

i mi isto, bez reakcija...primili sad u februaru, a sto rece dadada, to je revakcinacija, tako da im se organizam vec par puta sa tim susretaouser posted image ...sretno...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6098
2.3.2011 14:57:36   
Mya_81 RR
Mya jeste kupili negdje carapice ili je neko tvoj ispleouser posted image

Kupljene su na pijaci...mislim da i ona teta što zna biti na Kamenom mostu prodaje vunene stvari...

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 2.3.2011 15:03:49 >

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6099
2.3.2011 15:24:10   
Malenaoduvijek
ja danas nikako da se javim, isla pedijatru, pa na pedijatriju kad sam dosla iznervirala se momacki i nije mi ni do cega.nekakva me i nemoc uhvatila isto kao da ccu se prehladiti, ali moj Boze.
ovo moje mladje dijete je postalo pravo razmaazeeeno, ja jutrs krenla sa starijim a on nece da ostane sa bakom, mislice jos zena ja ga nagovorila, hihi.
zakacio se za mene ma nece da se pomakne, jedva ga smirili, ja ne znam jeli to faza ili sta je ali mi se uopste ne svidja.
jedino sa tatom hoce ostati, a inace nece nikoga ni da pogleda.
imam vec jednu mazu samo mi jos jedna fali onako ne znam sta cu sa viskom vremena u zivotu.
felix ne bi moje pedijatrice, ja uzela samo uputnice ako da ti nisam ni pitala ali kad budem isla kod nje pitacu je nisam zaboravila.
vidim bebe primaju vakcine i nas to ceeka, a neka nam je dragi Bog na pomoci jer moje starije dijete je samo bsg primilo a ovaj maleni hepatitise sve e sda nam slijede ove sve strasne vakcine kojih je mene pravo strahhhh..

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *