Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dadada jesi li probala da mu podvališ nešto drugo uz tu hranu koju voli Vjerovatno i jesi, ali eto.......ja sam I jednom davala zeljanicu uz šampitu samo da špinat pojede
pozzic svima joj snjega jutros ,ja mislila da se mm zeza ja nisam jos izasla,malac i mm malo setali oko zgrade,kaze da je bas uzivo,popodne ce i sa mnom dok je doso hoce spavat,zaspo za sekund !
juce sam se sa prijateljima ishodala po fisu,pitaju me sto i malca ne povede-reko jedino da mu gps zakacim da mi se ne izgubi medju policama sad mu kuham neko varivo,probudi se uvijek pravoooo gladan,jedva doceka
ostalo sve staro!jos malo kenjka u snu,jedna trica je nikla ,drugu ocekivamo!i stolica mu je bas "jaka"odmah mu se zacrveni
uzela sam i ja taj pampers iz konzuma,privukla me ona grebalica-kad tamo vise srece drugi put
bemti turu vise ...jadna nasa djecica....anidla,rose i one koje nisam iscitala drzite se ... dadada ukini taj pomfrit vise .... m S.od sinoc spava bez dude ...pokarila se... ....a ciko nece da je popravi i nek nece .. ja i dalje kuburim sa uhetom joj....sutra valja katilu na pregled brrrrrrrrrr...imam fobiju od otorinaca
eto naaaaaaassssssss
samo ako je preveliko brdo ...etooooooo Andreejaaaaaaaaa
bemti turu vise ...jadna nasa djecica....anidla,rose i one koje nisam iscitala drzite se ... dadada ukini taj pomfrit vise .... m S.od sinoc spava bez dude ...pokarila se... ....a ciko nece da je popravi i nek nece .. ja i dalje kuburim sa uhetom joj....sutra valja katilu na pregled brrrrrrrrrr...imam fobiju od otorinaca
bih ja rado ...samo se bojim da mi komsije ne zovnu soc. sluzbu zbog vriske i placa ...a eno...mnogo toga iscitah u zadnje vrijeme i zakljucih da djeca znaju bolje od roditelja sta im treba
jel zna neko kako da mu dobro zagrijem nogice i ruke da mogu staviti obloge,utoplila sam ih a neda ih masirati i na koliku temp. ide cepic
Nama puno pomažu vunene ćarapice. Ona inače ima vječito hladne rukice i none tako da kad nas i temp. strefi to nam baš bude problem jer nema šanse da joj trljanjem ugrijem...možda bi nakon sat, ali kad bi ona uopće dala. Ne uspijem ni 5 minuta kad se stalno otima...zato su vunene čarape zakon, sad ih stalno nosi
Nama puno pomažu vunene ćarapice. Ona inače ima vječito hladne rukice i none tako da kad nas i temp. strefi to nam baš bude problem jer nema šanse da joj trljanjem ugrijem...možda bi nakon sat, ali kad bi ona uopće dala. Ne uspijem ni 5 minuta kad se stalno otima...zato su vunene čarape zakon, sad ih stalno nosi
Mya jeste kupili negdje carapice ili je neko tvoj ispleo
niko mi nije dao info za ovu vakcinu sto se prima sa 18 mj. kakva je .....
mi je bez problema podnjeli...ako na to mislis...cak mislim da je to revakcinacija neke...odoh pogledati
i mi isto, bez reakcija...primili sad u februaru, a sto rece dadada, to je revakcinacija, tako da im se organizam vec par puta sa tim susretao ...sretno...
ja danas nikako da se javim, isla pedijatru, pa na pedijatriju kad sam dosla iznervirala se momacki i nije mi ni do cega.nekakva me i nemoc uhvatila isto kao da ccu se prehladiti, ali moj Boze. ovo moje mladje dijete je postalo pravo razmaazeeeno, ja jutrs krenla sa starijim a on nece da ostane sa bakom, mislice jos zena ja ga nagovorila, hihi. zakacio se za mene ma nece da se pomakne, jedva ga smirili, ja ne znam jeli to faza ili sta je ali mi se uopste ne svidja. jedino sa tatom hoce ostati, a inace nece nikoga ni da pogleda. imam vec jednu mazu samo mi jos jedna fali onako ne znam sta cu sa viskom vremena u zivotu. felix ne bi moje pedijatrice, ja uzela samo uputnice ako da ti nisam ni pitala ali kad budem isla kod nje pitacu je nisam zaboravila. vidim bebe primaju vakcine i nas to ceeka, a neka nam je dragi Bog na pomoci jer moje starije dijete je samo bsg primilo a ovaj maleni hepatitise sve e sda nam slijede ove sve strasne vakcine kojih je mene pravo strahhhh..