Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
anel je usto u 6. jeo, i nece da spava -.Jedva ga prevarila da jos malo.Zaspo i opet oko 8. on budan ja nista fol pravim se spavam , a virim ga krisom vidim sjedi gleda, gleda, vice me ja nista .Vidio nema fajde i zaspo ponovo (e jesam neka ) Al nisam smjela dihnut ,ako se malo trznem kontam gotovo je necu ga moc zavarat vise.
meni su sad zubi glavni osumnjiceni razlog njenog budjenja tako nam je bilo i sa cetvorkama valjda ce sad trojke ili sta li jer se vec nekoliko noci budi plac, vriska, ujutro rani samo se nadam da nas nece dugo drzati inace ce mama spavati na poslu i da ne zaboravim odbija da jede, uglavnom trazi nesto da pije
nadam se da ce bolesna djecica sto prije ozdraviti
mrvica nas obradovala 26.juna 2009. seka stigla 13.aprila 2012.
anel je usto u 6. jeo, i nece da spava -.Jedva ga prevarila da jos malo.Zaspo i opet oko 8. on budan ja nista fol pravim se spavam , a virim ga krisom vidim sjedi gleda, gleda, vice me ja nista .Vidio nema fajde i zaspo ponovo (e jesam neka ) Al nisam smjela dihnut ,ako se malo trznem kontam gotovo je necu ga moc zavarat vise.
Ovako sam ja jutros i uspjela sam otkunjati jos 30ak minuta ... Ona ustane, ajde ajde pa se digne skroz na noge, vuce mi jorgan, pa legne i sve tako...ma stvarno nisam mogla ustati tako rano , poslije smo se mazile
Najbolje je na lanenu krpu namazati svinjsku mast, ali pazite NESLANU niposto slanu i priviti na prsa, a ledja ili prethodno dijete istusirati ili mokrom pelenom istrljati da se ociste pore dobro, da bi imalo gdje isparavati. Nama je pedijatrica reklaniposto folija kod djece jer samo moze mast potpariti pa na upalu da odvuce.
Hvala...vazno znati...ja kontala da bas treba da "izvuce"...a ovo ima vise logike
rose...sto mu ne pravis sve sto pravis i vama...pa vec je veeeeeeeeeliki
joj draga znam da jeste ali mi jedemo skroz nezdravu hranu,kod nas je jedino povrce u zeludcu krompir ,a E. jede najbolje supice od povrca,kad mu dam pite npr. pojede zalogaj,dva i ostalo mrljavi i tjesteninu isto rijetko hoce,tako da jos uvijek pravim odvojeno ali hB pa hoce,pametniji je od nas dvoje zajedno ,jos uvijek ima temp. eno sad je zaspao pa kad ustane bice vrijeme za sirup
anel, kad ustane prije mene vice me mama, mama, mama ja nista a ako sam okrenuta prema njemu on sta prvo radi stvalja mi prste u oci bode ..... I naravno smije se...jer zna da ce me tako probuditi pa ja sad fino okrenem ledja i nemrdam
iiiii , jestel Uzivali Na polju .....Mi se dosadujemo u kuci , ... nema nam makac . evo voza se u svom auticu i nsao kapicu i sam ju nabio na glavu tako je smjesan hahahhaha
rose...sto mu ne pravis sve sto pravis i vama...pa vec je veeeeeeeeeliki
joj draga znam da jeste ali mi jedemo skroz nezdravu hranu,kod nas je jedino povrce u zeludcu krompir ,a E. jede najbolje supice od povrca,kad mu dam pite npr. pojede zalogaj,dva i ostalo mrljavi i tjesteninu isto rijetko hoce,tako da jos uvijek pravim odvojeno ali hB pa hoce,pametniji je od nas dvoje zajedno ,jos uvijek ima temp. eno sad je zaspao pa kad ustane bice vrijeme za sirup
a i vi imate temp. ...is...is temp. sta bi ti od recepata...ja sam puna ideja jer moje dijete nis ne jede
Tako i ja Lanu izvedem u dvoriste (ne izvodim je na polje ), na 15-20 min...tugo moja.... Malo proset_a, malo maltretira Khalu, koja je veca od nje 3x ...fol dira snijeg a boji ga se nesto...i tako... Jedva cekammmmmm sunceeeeee i set_njeee, bar one poslije podne jer radimm
iiiii , jestel Uzivali Na polju .....Mi se dosadujemo u kuci , ... nema nam makac . evo voza se u svom auticu i nsao kapicu i sam ju nabio na glavu tako je smjesan hahahhaha
jesmoooooooo
grudBali smo se...mama je pokusala napraviti snjeska, ali joj Andrej nije dao pa smo krenuli na ruzicnjak...al je mama bila brza...i takoooo
sta bi ti od recepata...ja sam puna ideja jer moje dijete nis ne jede
Still?? Jesi probala mozda da mu skuhas caj od nane/mente? To je mene spasilo kad je Lana bila bolesna pa izgubila apetit...kuhala sam joj je 10ak dana, po jednu flasicu otprilike, sreca voli tecnost....
lady ja kad idem van s anelom toliko djete zbundam da se izvce u snijeg od tezine Zato mrzimmm ic na polje dok se obucemo vrijeme nam uc u kucu ..A kad se stanemo skidat nikad skinit slojeve odjece sa sebe heheh i ja jedva cekam drago ljeto jest da se na spratu mi,przimo ko u sahari al nema veze bolje nego zima
Tako i ja Lanu izvedem u dvoriste (ne izvodim je na polje ), na 15-20 min...tugo moja.... Malo proset_a, malo maltretira Khalu, koja je veca od nje 3x ...fol dira snijeg a boji ga se nesto...i tako... Jedva cekammmmmm sunceeeeee i set_njeee, bar one poslije podne jer radimm
blago vama pa imate bascu...i mi tako na planini..fino samo otvorimo pa isfurama po 100 puta na dan...a ovako...tegobno...a jos imate i pasche...ljubomorna sam praaaaaavooooooo
jojjj i ja ti nasla na muku pristajati,ma ova felix jucer dobila recepte skrtica i neda ih ,ma neznam neke supice i corbice od povrca bilo kakvog,jer mi to ne jedemo pa sam slaba oko ideja za njega i ja se nadam da je od boce reakcija,mm panicar kaze da ga vodimo po ovom snijegu ma ne pada mi na pamet pa bar do sutra,nadam se da ce proci
Still?? Jesi probala mozda da mu skuhas caj od nane/mente? To je mene spasilo kad je Lana bila bolesna pa izgubila apetit...kuhala sam joj je 10ak dana, po jednu flasicu otprilike, sreca voli tecnost....
probaj s ovim dadada stvarno ovo otvara apetit moj anel nece nista drugo sem hiipa ... Da bogdom oce kuhala bi svaki dan..
lady ja kad idem van s anelom toliko djete zbundam da se izvce u snijeg od tezine Zato mrzimmm ic na polje dok se obucemo vrijeme nam uc u kucu ..A kad se stanemo skidat nikad skinit slojeve odjece sa sebe heheh i ja jedva cekam drago ljeto jest da se na spratu mi,przimo ko u sahari al nema veze bolje nego zima
joj i ja dok se obucemo izgubim zelju da izadjemo napolje,u nedelju smo napravili velikog snjeska ispred kuce i valjali smo se po snijegu i grudvali,mm bio slobodan pa mi odmah lakse
probaj s ovim dadada stvarno ovo otvara apetit moj anel nece nista drugo sem hiipa ... Da bogdom oce kuhala bi svaki dan..
ama zene drage...kako da vam ja objasnim...najbezbolnije ...on jede...ali iskljucivo ono sto on hoce...tj. pom, przenice, mlijeko, jogurt, voce, ustipke i nekad zeljanicu...i to bez ikakvih problema...on nece da proba nista drugo ...o tome se radi
blago vama pa imate bascu...i mi tako na planini..fino samo otvorimo pa isfurama po 100 puta na dan...a ovako...tegobno...a jos imate i pasche...ljubomorna sam praaaaaavooooooo
Ne bih nazvala bascom...iza kuce (gdje je izvedem) je pijesak i zemlja, mislim utabano jer je to kao parking ali kad snijeg pokrije ne zna se sta je ispod ...helem....0 bodova ali opet je ogradjeno pa je mogu pustiti da malo zraka udahne, a sa donje strane je ulaz u kucu kod sveki, mozda 3x3m2 ima trave, nekog kao cvijeca, veliki jorgovan...i uz ulicu je odmah ... Lijepo vilsonovo u ljeto
jojjj i ja ti nasla na muku pristajati,ma ova felix jucer dobila recepte skrtica i neda ih ,ma neznam neke supice i corbice od povrca bilo kakvog,jer mi to ne jedemo pa sam slaba oko ideja za njega i ja se nadam da je od boce reakcija,mm panicar kaze da ga vodimo po ovom snijegu ma ne pada mi na pamet pa bar do sutra,nadam se da ce proci
evo ti nisam skrta nemoj pricati hahahhahrecepti
evo ti par recepata, a ja sam ovo skidala sa web str www.mojabeba. imas svega kod njih pa pogledaj Voćni poridž - od sedmog meseca
ama zene drage...kako da vam ja objasnim...najbezbolnije ...on jede...ali iskljucivo ono sto on hoce...tj. pom, przenice, mlijeko, jogurt, voce, ustipke i nekad zeljanicu...i to bez ikakvih problema...on nece da proba nista drugo ...o tome se radi
rose kopirala sam sa pp. necel me moderatori ruziti ti ces biti kriva
neće...al će popravit