|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.3.2011 11:14:24   
Anoniman
anel je usto u 6.user posted image user posted image jeo, i nece da spava -.Jedva ga prevarila da jos malo.Zaspo i opet oko 8. on budan ja nista fol pravim se spavam , a virim ga krisom vidim sjedi gleda, gleda, vice me ja nista .Vidio nema fajde i zaspo ponovo (e jesam nekauser posted image )
Al nisam smjela dihnut ,ako se malo trznem kontam gotovo je necu ga moc zavarat vise.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6051
2.3.2011 11:15:44   
megi
pozdravcic

meni su sad zubi glavni osumnjiceni razlog njenog budjenja
tako nam je bilo i sa cetvorkama valjda ce sad trojke ili sta li jer se vec nekoliko noci budi plac, vriska, ujutro raniuser posted image  samo se nadam da nas nece dugo drzati inace ce mama spavati na poslu
i da ne zaboravim odbija da jede, uglavnom trazi nesto da pije

nadam se da ce bolesna djecica sto prije ozdraviti

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6052
2.3.2011 11:20:36   
megi
uh felix blago tebi kad ti to pali, ne bi moja cura vise zaspala nema sanse
ona cim ustane zove galami dere se dok neko ne dodje po nju,
ta vise ne lijeze ako je jednom ustala

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 6053
2.3.2011 11:25:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

anel je usto u 6.user posted image user posted image jeo, i nece da spava -.Jedva ga prevarila da jos malo.Zaspo i opet oko 8. on budan ja nista fol pravim se spavam , a virim ga krisom vidim sjedi gleda, gleda, vice me ja nista .Vidio nema fajde i zaspo ponovo (e jesam nekauser posted image )
Al nisam smjela dihnut ,ako se malo trznem kontam gotovo je necu ga moc zavarat vise.

Ovako sam ja jutros user posted image user posted image user posted image i uspjela sam otkunjati jos 30ak minuta user posted image ...
Ona ustane, ajde ajde pa se digne skroz na noge, vuce mi jorgan, pa legne i sve tako...ma stvarno nisam mogla ustati tako rano user posted image user posted image user posted image , poslije smo se mazile user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6054
2.3.2011 11:27:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Najbolje je na lanenu krpu namazati svinjsku mast, ali pazite NESLANU niposto slanu i priviti na prsa, a ledja ili prethodno dijete istusirati ili mokrom pelenom istrljati da se ociste pore dobro, da bi imalo gdje isparavati. Nama je pedijatrica reklaniposto folija kod djece jer samo moze mast potpariti pa na upalu da odvuce.

Hvala...vazno znati...ja kontala da bas treba da "izvuce"...a ovo ima vise logike

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6055
2.3.2011 11:28:14   
rose 87
IZVORNA PORUKA: dadada

Mya...HEPI...HEPI...B- DEJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rose...sto mu ne pravis sve sto pravis i vama...pa vec je veeeeeeeeeliki

joj draga znam da jeste ali mi jedemo skroz nezdravu hranu,kod nas je jedino povrce u zeludcu krompiruser posted image user posted image user posted image ,a E. jede najbolje supice od povrca,kad mu dam pite npr. pojede zalogaj,dva i ostalo mrljavi i tjesteninu isto rijetko hoce,tako da jos uvijek pravim odvojeno ali hB pa hoce,pametniji je od nas dvoje zajedno user posted image user posted image ,jos uvijek ima temp. eno sad je zaspao pa kad ustane bice vrijeme za sirup

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6056
2.3.2011 11:28:40   
Anoniman
anel, kad ustane prije mene vice me mama, mama, mama ja nista a ako sam okrenuta prema njemu on sta prvo radi stvalja mi prste u oci bodeuser posted image .....
I naravno smije se...jer zna da ce me tako probuditi pa ja sad fino okrenem ledja i nemrdamuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6057
2.3.2011 11:30:00   
Anoniman
rose , moguce da je reakcija od boce mislim na turuuser posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6058
2.3.2011 11:31:24   
Anoniman
mi bili "NA POLJU"user posted image   (ovako sam ja kao mala pisala ..."mama ja sam na polju"user posted image user posted image svega 30 min. kontam...za pocetak, dovoljnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6059
2.3.2011 11:33:42   
Anoniman
iiiii , jestel Uzivali Na poljuuser posted image user posted image user posted image user posted image .....Mi se dosadujemo u kuci , ...user posted image nema nam makac . evo voza se u svom auticu i nsao kapicu i sam ju nabio na glavu tako je smjesan hahahhaha

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6060
2.3.2011 11:34:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

Mya...HEPI...HEPI...B- DEJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rose...sto mu ne pravis sve sto pravis i vama...pa vec je veeeeeeeeeliki

joj draga znam da jeste ali mi jedemo skroz nezdravu hranu,kod nas je jedino povrce u zeludcu krompiruser posted image user posted image user posted image ,a E. jede najbolje supice od povrca,kad mu dam pite npr. pojede zalogaj,dva i ostalo mrljavi i tjesteninu isto rijetko hoce,tako da jos uvijek pravim odvojeno ali hB pa hoce,pametniji je od nas dvoje zajedno user posted image user posted image ,jos uvijek ima temp. eno sad je zaspao pa kad ustane bice vrijeme za sirup

a i vi imate temp.user posted image user posted image ...is...is temp.
sta bi ti od recepata...ja sam puna ideja jer moje dijete nis ne jedeuser posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6061
2.3.2011 11:34:38   
Lady26
Tako i ja Lanu izvedem u dvoriste (ne izvodim je na polje user posted image user posted image user posted image ), na 15-20 min...tugo moja....
Malo proset_a, malo maltretira Khalu, koja je veca od nje 3x user posted image ...fol dira snijeg a boji ga se nesto...i tako...
Jedva cekammmmmm sunceeeeee i set_njeee, bar one poslije podne jer radimm user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 2.3.2011 11:35:36 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6062
2.3.2011 11:35:59   
Anoniman

iiiii , jestel Uzivali Na poljuuser posted image user posted image user posted image user posted image .....Mi se dosadujemo u kuci , ...user posted image nema nam makac . evo voza se u svom auticu i nsao kapicu i sam ju nabio na glavu tako je smjesan hahahhaha
jesmoooooooouser posted image user posted image

grudBali smo se...mama je pokusala napraviti snjeska, ali joj Andrej nije daouser posted image pa smo krenuli na ruzicnjak...al je mama bila brza...i takoooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6063
2.3.2011 11:37:21   
Lady26

sta bi ti od recepata...ja sam puna ideja jer moje dijete nis ne jedeuser posted image

Still?? user posted image
Jesi probala mozda da mu skuhas caj od nane/mente? To je mene spasilo kad je Lana bila bolesna pa izgubila apetit...kuhala sam joj je 10ak dana, po jednu flasicu otprilike, sreca voli tecnost....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6064
2.3.2011 11:37:33   
Anoniman
lady ja kad idem van s anelom toliko djete zbundam da se izvce u snijeg od tezineuser posted image user posted image Zato mrzimmm ic na polje dok se obucemo vrijeme nam uc u kucuuser posted image ..A kad se stanemo skidat nikad skinit slojeve odjece sa sebe heheh
i ja jedva cekam drago ljeto jest da se na spratu mi,przimo ko u sahari al nema veze bolje nego zima

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6065
2.3.2011 11:37:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Tako i ja Lanu izvedem u dvoriste (ne izvodim je na polje user posted image user posted image user posted image ), na 15-20 min...tugo moja....
Malo proset_a, malo maltretira Khalu, koja je veca od nje 3x user posted image ...fol dira snijeg a boji ga se nesto...i tako...
Jedva cekammmmmm sunceeeeee i set_njeee, bar one poslije podne jer radimm user posted image
blago vama pa imate bascu...i mi tako na planini..fino samo otvorimo pa isfurama po 100 puta na dan...a ovako...tegobno...a jos imate i pasche...ljubomorna sam praaaaaavooooooouser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6066
2.3.2011 11:38:33   
rose 87
jojjj i ja ti nasla na muku pristajati,ma ova felix jucer dobila recepte skrtica i neda ih user posted image user posted image user posted image ,ma neznam neke supice i corbice od povrca bilo kakvog,jer mi to ne jedemo pa sam slaba oko ideja za njega
i ja se nadam da je od boce reakcija,mm panicar kaze da ga vodimo po ovom snijegu ma ne pada mi na pamet pa bar do sutra,nadam se da ce proci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6067
2.3.2011 11:38:52   
Anoniman

Jesi probala mozda da mu skuhas caj od nane/mente? To je mene spasilo kad je Lana bila bolesna pa izgubila apetit...kuhala sam joj je 10ak dana, po jednu flasicu otprilike, sreca voli tecnost....

probaj s ovim dadada stvarno ovo otvara apetit moj anel nece nista drugo sem hiipa ...
Da bogdom oce kuhala bi svaki dan..

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6068
2.3.2011 11:40:58   
rose 87

lady ja kad idem van s anelom toliko djete zbundam da se izvce u snijeg od tezineuser posted image user posted image Zato mrzimmm ic na polje dok se obucemo vrijeme nam uc u kucuuser posted image ..A kad se stanemo skidat nikad skinit slojeve odjece sa sebe heheh
i ja jedva cekam drago ljeto jest da se na spratu mi,przimo ko u sahari al nema veze bolje nego zima

joj i ja dok se obucemo izgubim zelju da izadjemo napolje,u nedelju smo napravili velikog snjeska ispred kuce i valjali smo se po snijegu i grudvali,mm bio slobodan pa mi odmah lakse

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6069
2.3.2011 11:43:18   
Anoniman

probaj s ovim dadada stvarno ovo otvara apetit moj anel nece nista drugo sem hiipa ...
Da bogdom oce kuhala bi svaki dan..

ama zene drage...kako da vam ja objasnim...najbezbolnijeuser posted image ...on jede...ali iskljucivo ono sto on hoce...tj. pom, przenice, mlijeko, jogurt, voce, ustipke i nekad zeljanicu...i to bez ikakvih problema...on nece da proba nista drugouser posted image ...o tome se radiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6070
2.3.2011 11:43:18   
Lady26

blago vama pa imate bascu...i mi tako na planini..fino samo otvorimo pa isfurama po 100 puta na dan...a ovako...tegobno...a jos imate i pasche...ljubomorna sam praaaaaavooooooouser posted image

Ne bih nazvala bascom...iza kuce (gdje je izvedem) je pijesak i zemlja, mislim utabano jer je to kao parking ali kad snijeg pokrije ne zna se sta je ispod user posted image ...helem....0 bodova ali opet je ogradjeno pa je mogu pustiti da malo zraka udahne, a sa donje strane je ulaz u kucu kod sveki, mozda 3x3m2 ima trave, nekog kao cvijeca, veliki jorgovan...i uz ulicu je odmah user posted image ...
Lijepo vilsonovo u ljeto user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6071
2.3.2011 11:43:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

jojjj i ja ti nasla na muku pristajati,ma ova felix jucer dobila recepte skrtica i neda ih user posted image user posted image user posted image ,ma neznam neke supice i corbice od povrca bilo kakvog,jer mi to ne jedemo pa sam slaba oko ideja za njega
i ja se nadam da je od boce reakcija,mm panicar kaze da ga vodimo po ovom snijegu ma ne pada mi na pamet pa bar do sutra,nadam se da ce proci

evo ti user posted image nisam skrta nemoj pricati hahahhahrecepti

evo ti par recepata, a ja sam ovo skidala sa web str www.mojabeba.
imas svega kod njih pa pogledaj
Voćni poridž
- od  sedmog meseca

http://www.ringeraja.ba/forum/Recepti_za_najmladje%25%25%25/m_14010/tm.htm

< Poruku je uredio Hanady RR -- 2.3.2011 11:48:06 >

(odgovor članu rose 87)
  Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 6072
2.3.2011 11:44:59   
Anoniman
rose kopirala sam sa pp. necel me moderatori ruziti ti ces biti krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6073
2.3.2011 11:47:38   
Lady26

ama zene drage...kako da vam ja objasnim...najbezbolnijeuser posted image ...on jede...ali iskljucivo ono sto on hoce...tj. pom, przenice, mlijeko, jogurt, voce, ustipke i nekad zeljanicu...i to bez ikakvih problema...on nece da proba nista drugouser posted image ...o tome se radiuser posted image

A tako reci.... user posted image

user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6074
2.3.2011 11:48:28   
Hanady RR

rose kopirala sam sa pp. necel me moderatori ruziti ti ces biti krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

neće...al će popravituser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *