|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  268 269 [270] 271 272   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.3.2011 14:13:31   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto da ti pravim drustvo e jesi neka znas ti za svoju guzicuuser posted image
Nemam kad moram , A. uspavljivat a volim ja i tamo zaviriti hihihih.
  • Ja ev dobila plavu kovertu anela moram na vakc. do 17estog  odvesti .

Pa nego bona, dosadno mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a za kovertu user posted image ...nisam cula kod nas to da ima? Mi jos onu sa godinom nismo primili....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6726
10.3.2011 14:14:26   
N_N
Aaaaa svašta! user posted image
Hej, moram vam ovo javiti: B je opsjednut kajom (kafom), ja neki dan poslije posla napravila kafu, otišla do kuhinje, vratim se kad prazna šolja user posted image  Pogledam u njega, oči mu suzne (kako je vrelu kafu salio), dvije smeđe čize cure sa strana iz usta prema bradi, on se oblizuje user posted image user posted image  Salio mi kafu na eks!!! Samo ide za nama i munta nas da mu damo da pije kaju user posted image user posted image  i puši gaju. Od sad krišom pijem u kuhinji user posted image  Grozan je!!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6727
10.3.2011 14:14:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto da ti pravim drustvo e jesi neka znas ti za svoju guzicuuser posted image
Nemam kad moram , A. uspavljivat a volim ja i tamo zaviriti hihihih.
  • Ja ev dobila plavu kovertu anela moram na vakc. do 17estog  odvesti .

a sta ako ga ne odvedes?

moje dijete je samo 3 hepatitisa primilo i bsg i nista vise, ali to u dogovoru sa pedijatricom, a ko salje te koverte majke ti

onda ce me zavt tel.user posted image i pitat "zasto ga ne dovodim" kazem bolestan o.k kad ozdravi donsei ga (slazem naravno)
Za neke dvije tri sedmice ocekuj opet plavu kovertuuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 6728
10.3.2011 14:14:59   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

lady, ja juce nisam mogla gledati od glavobolje sve mislila puknuce mi glava.

a moram vam se pozaliti, za djecije nalaze sam vam pisala, a kod mene eserihija 10 na 7 (masala onako) e sad mi dr dala da radim dalje pretrage i nalaze krvi i obicni urin, kaze nisam nikako od poroda naruzila me!!!

Evo popustilo, brufen uradio svoje...mislila sam eksplodirat ce...

A kako si skontala za bakteriju, jesi li radila nalaze (mislim znam da jesi user posted image ) onako ili si imala kakve smetnje?
Ja od poroda NIKAD nisam otisla na pregled kod ginekologa, Lani 15 mjeseci... user posted image

imala sam je i prije nekada, a kako sam ovom malom radila hajde reko da i ja provjerim jer me stalno nesto bolucka u predjelu malog stomaka i malo pecka ali popijem malo vise caja i malo se smiri i tako vec dugo.
a papa test nisam pravo dugo radila uuu ne smijem ni reci kada, ali dva puta su me rezali valjda bi nasli da ima nesto.

hihi salim se znam da je to neodgovorno i da se mora ici ali ja kad pomislim da trebam sveki svaki put organizovati da mi cuva djecu odustanem.jesaM ja fina stedim svoju svekrvu..

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6729
10.3.2011 14:16:20   
N_N
IZVORNA PORUKA: pocahontas

dakle i Benjo dig'o kredit user posted image

Povećala sam mu kamatu user posted image user posted image  i u zaostatku je čitavih 21 mjesec user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6730
10.3.2011 14:17:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Hej, moram vam ovo javiti: B je opsjednut kajom (kafom), ja neki dan poslije posla napravila kafu, otišla do kuhinje, vratim se kad prazna šolja user posted image  Pogledam u njega, oči mu suzne (kako je vrelu kafu salio), dvije smeđe čize cure sa strana iz usta prema bradi, on se oblizuje user posted image user posted image  Salio mi kafu na eks!!! Samo ide za nama i munta nas da mu damo da pije kaju user posted image user posted image  i puši gaju. Od sad krišom pijem u kuhinji user posted image  Grozan je!!

ajd uslikam vam kad ga uninamuser posted image
I anel voli kafu ali da stavljami u nju svastauser posted image cim vidi solju ide po tepisonu trazi nesto da ubaci neki dan mi solja se ne vidi od smokija cigare vec odavno krade i lomiuser posted image a neznaju da su poskupile.
Neki dan nasao kutiju sjeo vidim sutio se znam da radi zijana dok suti a ja se budala zarovila na rr.
Kad ja pola kutije polomljeno sve isceprko ispred sebe .
Ajjj reko sta radis on se smije vice uši(pusi)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 6731
10.3.2011 14:17:35   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto zasto ne spavauser posted image user posted image user posted image user posted image ...salim se ...naravno

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 6732
10.3.2011 14:18:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja nekad prosto zavidim na malom stanu, ja juce pocela sa generalkom i samo dnevni zavrsila, danas kupatilo i ne vjerujem da cu biti u mogucnosti jos ista jer ima osjecaj da se raspadam user posted image . Kod mene cetiri balkona, pa dok samo sva cetiri ocistim treba mi dan cijeli, a tek da ne pricam dvoriste i oko kuce, to je posebna prica uvijek se nesto ima raditi, posebno kako mi imamo cuku vragolana koji svako malo neki rusvaj napravi.

a zar ti smijes uopste raditi kucne poslove?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6733
10.3.2011 14:18:22   
Lady26

Aaaaaaaaaaa znaci nije samo moje dijete kafedzija user posted image user posted image user posted image user posted image , voli dijete kafu cudo jedno....dam joj ponekad da proba ali sipak, malo joj hoce jos...ako ne dam da pije, ubaci mi cuclu u soljicu izvadi je i cucla kafu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 6734
10.3.2011 14:21:30   
Malenaoduvijek
cigare vec odavno krade i lomi

a jeli jede duhan, moj madji stavi u usta i zvace kao kakav stari dedo, a stariji samo lomi on srecom nista usta ne stavlja.

a nisam vam se pozalila jutros Igor maznuo flasicu sa d3 kapima i odvrnuo poklopac i ja pogledam flasicu a ona polurazna, sad ne znam jeli on sve prosuo ili je popio.
ne znam smijem li mu sada dati kapi uopste da mu ne bude previse

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6735
10.3.2011 14:21:38   
Lady26

imala sam je i prije nekada, a kako sam ovom malom radila hajde reko da i ja provjerim jer me stalno nesto bolucka u predjelu malog stomaka i malo pecka ali popijem malo vise caja i malo se smiri i tako vec dugo.
a papa test nisam pravo dugo radila uuu ne smijem ni reci kada, ali dva puta su me rezali valjda bi nasli da ima nesto.

hihi salim se znam da je to neodgovorno i da se mora ici ali ja kad pomislim da trebam sveki svaki put organizovati da mi cuva djecu odustanem.jesaM ja fina stedim svoju svekrvu..

Ja moram sve pregledati, ko zna na sta mi sve lici unutra, a jos rodila na carski user posted image ...al stvarno moram i to cim prije, koliko do kraja mjeseca...
Pregled i papa test pod obavezno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6736
10.3.2011 14:25:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja moram sve pregledati, ko zna na sta mi sve lici unutra, a jos rodila na carski user posted image ...al stvarno moram i to cim prije, koliko do kraja mjeseca...
Pregled i papa test pod obavezno...

hajde konu pod ruku i idemo user posted image user posted image user posted image , ne znam samo bili kod dr privatno ili da idem u skerlica gdje imam karton!!!

da vas pitam, jeli iko kupovao mlijecni secer kod nas, npr u bademu ili negdje drugo.
ovo moje starije dijete ima toliko tvrdu stolicu da mi ga je toliko zao, a to je pravo dobro ja trazila u apoteci kazu nema, daje mi neki sirup za to

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6737
10.3.2011 14:27:52   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

eto zasto ne spavauser posted image user posted image user posted image user posted image ...salim se ...naravno

user posted image user posted image user posted image  ma ja, Bog zna od kad je on sam sebi pravi user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6738
10.3.2011 14:28:21   
Lady26
Hajde kono, hajde....
I ja imam u skerlicevoj karton ali no no....u 9 mjesecu mi je koza rekla da mi se beba ne razvija, da zaostaje, tj ja 9ti mjesec a ona po mjerama 8mi...I no no vise...
ABd ici cu privatno, odvojim cca 100KM i odradim sta treba ali evo nikako da odvojim...ali cim prije...
JelenaT mi je dala broj jedne doktorice i mislim da cu tamo i otici...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6739
10.3.2011 14:29:58   
N_N

jutros Igor maznuo flasicu sa d3 kapima i odvrnuo poklopac i ja pogledam flasicu a ona polurazna, sad ne znam jeli on sve prosuo ili je popio.
ne znam smijem li mu sada dati kapi uopste da mu ne bude previse

Ovo i B radi, pa sad krijemo bočicu. B je popio pola flašice user posted image  ja ga vidjela kako se stresao user posted image  Kad je to uradio nisam mu davala nekih 10-tak dana user posted image  Jao koje su to štetočine user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6740
10.3.2011 14:32:38   
N_N
Ja sam skoro bila na sistematskom (ginekološki pregled, kolposkopija, papa test i UZV) kod dr. Frljak Amire. Taj pregled me koštao 120 KM user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6741
10.3.2011 14:38:54   
Malenaoduvijek

Ja sam skoro bila na sistematskom (ginekološki pregled, kolposkopija, papa test i UZV) kod dr. Frljak Amire. Taj pregled me koštao 120 KM user posted image

ja sam kod nje vodila trudnoce i mislim da cu opet otici i odraditi sve sto treba.a sta je ovo tacno

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 6742
10.3.2011 14:40:14   
Lady26

Standardna cijena? Nije puno love....a sve mi ofo user posted image treba uraditi
PS za dr. nikad cula user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 6743
10.3.2011 14:44:02   
N_N

ja sam kod nje vodila trudnoce i mislim da cu opet otici i odraditi sve sto treba.a sta je ovo tacno

Kolposkopija je metoda promatranja stidnice, rodnice i vrata maternice uz pomoć kolposkopa - specijalno za tu prigodu konstruiranog pokretnog mikroskopa uz uvećanje od 6 - 40 (najčešće 12) puta.

Inače dr. je ok. Ja kod nje idem kad sam u "normalnom" stanju user posted image  a trudnoće vodim kod dr. doktora user posted image

Neposredna veza do poruke: 6744
10.3.2011 14:46:01   
Lady26
Jel to ti mene na ignore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 6745
10.3.2011 14:47:47   
Malenaoduvijek

Kolposkopija je metoda promatranja stidnice, rodnice i vrata maternice uz pomoć kolposkopa - specijalno za tu prigodu konstruiranog pokretnog mikroskopa uz uvećanje od 6 - 40 (najčešće 12) puta.

Inače dr. je ok. Ja kod nje idem kad sam u "normalnom" stanju user posted image  a trudnoće vodim kod dr. doktora user posted image

e hvala na objasnjenju znala sam da je neka vrsta (endoskopije) ali nisam znala koja tacno pa rekoh da pitam.

a ne znam dali da mu sada dajem d3 kapi ili ne, jer on pije 7 radi fontanele

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 6746
10.3.2011 14:49:04   
Lady26

sta mu je sa fontanelom?!
Ja Lani ne dajem kapi....zaboravila totalno... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6747
10.3.2011 14:49:16   
N_N
Hej izvini molim te, nisam skontala da si pitala user posted image
Pa ne znam je li standardna cijena user posted image  Ja inače idem kod nje. Znam da sam 2006 u Clarusu ovakav pregled platila, čini mi se, 190 KM user posted image  - pazi godinu - 2006!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6748
10.3.2011 14:50:24   
Lady26
Ja sam u Clarusu 2008 radila sistematski, UZ, gin pregled, papa i rucni pregled dojki 120KM, kod nje sam isla i 2-3x u trudnoci....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 6749
10.3.2011 14:52:29   
N_N

Hm.... hajde postavi pitanje na temi o D3 kapima..... ili da nazoveš pedijatricu?
Mi od rođenja pijemo 3 kapi i prije 2,3 mj. mu se fontanela skroz zatvorila.
Lady ne zezaj se sa D3 kapima, treba da pije. Hajde brzo i ti na temu o D3 kapima user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  268 269 [270] 271 272   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  268 269 [270] 271 272   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *