Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Aaaaa svašta! Hej, moram vam ovo javiti: B je opsjednut kajom (kafom), ja neki dan poslije posla napravila kafu, otišla do kuhinje, vratim se kad prazna šolja Pogledam u njega, oči mu suzne (kako je vrelu kafu salio), dvije smeđe čize cure sa strana iz usta prema bradi, on se oblizuje Salio mi kafu na eks!!! Samo ide za nama i munta nas da mu damo da pije kaju i puši gaju. Od sad krišom pijem u kuhinji Grozan je!!
sto da ti pravim drustvo e jesi neka znas ti za svoju guzicu Nemam kad moram , A. uspavljivat a volim ja i tamo zaviriti hihihih.
Ja ev dobila plavu kovertu anela moram na vakc. do 17estog odvesti .
a sta ako ga ne odvedes?
moje dijete je samo 3 hepatitisa primilo i bsg i nista vise, ali to u dogovoru sa pedijatricom, a ko salje te koverte majke ti
onda ce me zavt tel. i pitat "zasto ga ne dovodim" kazem bolestan o.k kad ozdravi donsei ga (slazem naravno) Za neke dvije tri sedmice ocekuj opet plavu kovertu
lady, ja juce nisam mogla gledati od glavobolje sve mislila puknuce mi glava.
a moram vam se pozaliti, za djecije nalaze sam vam pisala, a kod mene eserihija 10 na 7 (masala onako) e sad mi dr dala da radim dalje pretrage i nalaze krvi i obicni urin, kaze nisam nikako od poroda naruzila me!!!
Evo popustilo, brufen uradio svoje...mislila sam eksplodirat ce...
A kako si skontala za bakteriju, jesi li radila nalaze (mislim znam da jesi ) onako ili si imala kakve smetnje? Ja od poroda NIKAD nisam otisla na pregled kod ginekologa, Lani 15 mjeseci...
imala sam je i prije nekada, a kako sam ovom malom radila hajde reko da i ja provjerim jer me stalno nesto bolucka u predjelu malog stomaka i malo pecka ali popijem malo vise caja i malo se smiri i tako vec dugo. a papa test nisam pravo dugo radila uuu ne smijem ni reci kada, ali dva puta su me rezali valjda bi nasli da ima nesto.
hihi salim se znam da je to neodgovorno i da se mora ici ali ja kad pomislim da trebam sveki svaki put organizovati da mi cuva djecu odustanem.jesaM ja fina stedim svoju svekrvu..
Aaaaa svašta! Hej, moram vam ovo javiti: B je opsjednut kajom (kafom), ja neki dan poslije posla napravila kafu, otišla do kuhinje, vratim se kad prazna šolja Pogledam u njega, oči mu suzne (kako je vrelu kafu salio), dvije smeđe čize cure sa strana iz usta prema bradi, on se oblizuje Salio mi kafu na eks!!! Samo ide za nama i munta nas da mu damo da pije kaju i puši gaju. Od sad krišom pijem u kuhinji Grozan je!!
ajd uslikam vam kad ga uninam I anel voli kafu ali da stavljami u nju svasta cim vidi solju ide po tepisonu trazi nesto da ubaci neki dan mi solja se ne vidi od smokija cigare vec odavno krade i lomi a neznaju da su poskupile. Neki dan nasao kutiju sjeo vidim sutio se znam da radi zijana dok suti a ja se budala zarovila na rr. Kad ja pola kutije polomljeno sve isceprko ispred sebe . Ajjj reko sta radis on se smije vice uši(pusi)
Ja nekad prosto zavidim na malom stanu, ja juce pocela sa generalkom i samo dnevni zavrsila, danas kupatilo i ne vjerujem da cu biti u mogucnosti jos ista jer ima osjecaj da se raspadam . Kod mene cetiri balkona, pa dok samo sva cetiri ocistim treba mi dan cijeli, a tek da ne pricam dvoriste i oko kuce, to je posebna prica uvijek se nesto ima raditi, posebno kako mi imamo cuku vragolana koji svako malo neki rusvaj napravi.
Aaaaaaaaaaa znaci nije samo moje dijete kafedzija , voli dijete kafu cudo jedno....dam joj ponekad da proba ali sipak, malo joj hoce jos...ako ne dam da pije, ubaci mi cuclu u soljicu izvadi je i cucla kafu...
a jeli jede duhan, moj madji stavi u usta i zvace kao kakav stari dedo, a stariji samo lomi on srecom nista usta ne stavlja.
a nisam vam se pozalila jutros Igor maznuo flasicu sa d3 kapima i odvrnuo poklopac i ja pogledam flasicu a ona polurazna, sad ne znam jeli on sve prosuo ili je popio. ne znam smijem li mu sada dati kapi uopste da mu ne bude previse
imala sam je i prije nekada, a kako sam ovom malom radila hajde reko da i ja provjerim jer me stalno nesto bolucka u predjelu malog stomaka i malo pecka ali popijem malo vise caja i malo se smiri i tako vec dugo. a papa test nisam pravo dugo radila uuu ne smijem ni reci kada, ali dva puta su me rezali valjda bi nasli da ima nesto.
hihi salim se znam da je to neodgovorno i da se mora ici ali ja kad pomislim da trebam sveki svaki put organizovati da mi cuva djecu odustanem.jesaM ja fina stedim svoju svekrvu..
Ja moram sve pregledati, ko zna na sta mi sve lici unutra, a jos rodila na carski ...al stvarno moram i to cim prije, koliko do kraja mjeseca... Pregled i papa test pod obavezno...
Ja moram sve pregledati, ko zna na sta mi sve lici unutra, a jos rodila na carski ...al stvarno moram i to cim prije, koliko do kraja mjeseca... Pregled i papa test pod obavezno...
hajde konu pod ruku i idemo , ne znam samo bili kod dr privatno ili da idem u skerlica gdje imam karton!!!
da vas pitam, jeli iko kupovao mlijecni secer kod nas, npr u bademu ili negdje drugo. ovo moje starije dijete ima toliko tvrdu stolicu da mi ga je toliko zao, a to je pravo dobro ja trazila u apoteci kazu nema, daje mi neki sirup za to
Hajde kono, hajde.... I ja imam u skerlicevoj karton ali no no....u 9 mjesecu mi je koza rekla da mi se beba ne razvija, da zaostaje, tj ja 9ti mjesec a ona po mjerama 8mi...I no no vise... ABd ici cu privatno, odvojim cca 100KM i odradim sta treba ali evo nikako da odvojim...ali cim prije... JelenaT mi je dala broj jedne doktorice i mislim da cu tamo i otici...
jutros Igor maznuo flasicu sa d3 kapima i odvrnuo poklopac i ja pogledam flasicu a ona polurazna, sad ne znam jeli on sve prosuo ili je popio. ne znam smijem li mu sada dati kapi uopste da mu ne bude previse
Ovo i B radi, pa sad krijemo bočicu. B je popio pola flašice ja ga vidjela kako se stresao Kad je to uradio nisam mu davala nekih 10-tak dana Jao koje su to štetočine
Ja sam skoro bila na sistematskom (ginekološki pregled, kolposkopija, papa test i UZV) kod dr. Frljak Amire. Taj pregled me koštao 120 KM
ja sam kod nje vodila trudnoce i mislim da cu opet otici i odraditi sve sto treba.a sta je ovo tacno
Kolposkopija je metoda promatranja stidnice, rodnice i vrata maternice uz pomoć kolposkopa - specijalno za tu prigodu konstruiranog pokretnog mikroskopa uz uvećanje od 6 - 40 (najčešće 12) puta.
Inače dr. je ok. Ja kod nje idem kad sam u "normalnom" stanju a trudnoće vodim kod dr. doktora
Ja sam skoro bila na sistematskom (ginekološki pregled, kolposkopija, papa test i UZV) kod dr. Frljak Amire. Taj pregled me koštao 120 KM
ja sam kod nje vodila trudnoce i mislim da cu opet otici i odraditi sve sto treba.a sta je ovo tacno
Kolposkopija je metoda promatranja stidnice, rodnice i vrata maternice uz pomoć kolposkopa - specijalno za tu prigodu konstruiranog pokretnog mikroskopa uz uvećanje od 6 - 40 (najčešće 12) puta.
Inače dr. je ok. Ja kod nje idem kad sam u "normalnom" stanju a trudnoće vodim kod dr. doktora
e hvala na objasnjenju znala sam da je neka vrsta (endoskopije) ali nisam znala koja tacno pa rekoh da pitam.
a ne znam dali da mu sada dajem d3 kapi ili ne, jer on pije 7 radi fontanele
Hej izvini molim te, nisam skontala da si pitala Pa ne znam je li standardna cijena Ja inače idem kod nje. Znam da sam 2006 u Clarusu ovakav pregled platila, čini mi se, 190 KM - pazi godinu - 2006!
a ne znam dali da mu sada dajem d3 kapi ili ne, jer on pije 7 radi fontanele
Hm.... hajde postavi pitanje na temi o D3 kapima..... ili da nazoveš pedijatricu? Mi od rođenja pijemo 3 kapi i prije 2,3 mj. mu se fontanela skroz zatvorila. Lady ne zezaj se sa D3 kapima, treba da pije. Hajde brzo i ti na temu o D3 kapima