|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.3.2011 22:23:13   
Anoniman
Stavite na taj spisak i mene ja malo vise nego tajra, samo bez kaputa, ali aman u petom mjesecu trudnoce user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7551
15.3.2011 22:28:42   
R&T@
jelena, ja sam u trudnoci bila kao tenkuser posted image user posted image user posted image

+30 kg, odnosno +25 s drugomuser posted image

i sad ni traga od tog sala...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7552
15.3.2011 22:34:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

jelena, ja sam u trudnoci bila kao tenkuser posted image user posted image user posted image

+30 kg, odnosno +25 s drugomuser posted image

i sad ni traga od tog sala...

Auuuuuuuuuuuuuu, ne mogu da vjerujem, ti?

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7553
15.3.2011 22:38:17   
Anoniman
Noa, pa sutra nam rodjendan, jupiiii, samo hrabro, mozes ti touser posted image
dadada, sta mi to radis djetetuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7554
15.3.2011 22:40:57   
Anoniman
Tajra ja sam sa Anom prije trudnoce imala 47, a u trudnoci se udebljala 18, na porodu spalo odmah 10, onda sam opet smrsala kao avet pa sam jela sve i svasta i pial sve i svasta da se malo udebljam i dosla na 57 sto mi je bas odlicno bilo i ostanem trudna i evo 17+3 sam i imam 55, bar sam imala prosle sedmice.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7555
15.3.2011 22:44:30   
iv@ncica
noa-  zar  nisam  stavljala  linkove..evo sad  opet  ide  akcija  za  Uskrs  na rondou  ce  biti..  samo u  manjem  obliku ;)))
tajra..oh  ceka  i  nas  souuser posted image
tekja- sorryyy sto  te  tjesim..ali  iz  iskustva  na zalost...samo ti  krkaj  caja  od  brusnice  i uvinog...proci  ce  sve

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7556
15.3.2011 22:53:00   
Anoniman
vecer svimauser posted image mi smo jucer po danu imali malo povisenu temperaturu,oko 37,5 , nisam mu je nicim skidala i nije rasla,od sinoc nema.. valjda su zubici, al ostavit cu ga jos sutra kod kuce necu ga slati u vrtic.. snimala sam ga sinoc kako prica, pitam ga koga ima tetka a on sam nabraja rodjake,ma smijesan je skrozuser posted image noa sretno sutra da sve prodje kako treba, ljubi djevojcicuuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 7557
15.3.2011 22:54:31   
N_N
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tekja eto ti mirno djete pa s kilama kuburiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da vidis tajru,dadau,n_n i mene ko manekenkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ito one s anoreksijomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Metni ovdje i saharu user posted image
Ma ja sve nešto čekam te 30-te, lažem samu sebe da bi se tad moglo šta desiti. Molim ove od 30 pa nadalje da me ne ubjeđuju da se ništa neće desiti, želim da zivim u zabludi user posted image  Nego meni su (.) (.) očajne user posted image user posted image  poslije dojenja ništa nije ostalo user posted image

< Poruku je uredio N_N -- 15.3.2011 22:55:02 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7558
15.3.2011 23:03:15   
R&T@
IZVORNA PORUKA: N_N

Nego meni su (.) (.) očajne user posted image user posted image  poslije dojenja ništa nije ostalo user posted image

Sta je to?user posted image user posted image user posted image
Ja to nemamuser posted image user posted image user posted image

A da imam 5000 Km, imala bihuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 7559
15.3.2011 23:06:15   
Anoniman
Tako moja srednja sestra (a ima nas tri) bila bas obdarena sa poprsjem, za razliku od nas dvije kojima daska nije ravna i pitam je ja skoro gdje su ti ( . )( . ), kaze ona "malo jedno, malo drugo, malo trece dijete, a Boga mi malo i ovo veliko dijete i meni nista ne osta"user posted image

Moje dijete cijeli dan sta god dohvati u ruke stavlja na uho i govori "ajo taji dodi nani" (halo taji dodji Aniuser posted image ), a sto mi jos smjesnije sto nije svjesna sta govori, tajo je drzi u krilu, a dijete ga fino zove i to na čarapu koju je drzala u rukama user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7560
15.3.2011 23:09:59   
N_N
Ma kriza!! user posted image  Od sutra skupljam za Karabega user posted image user posted image  Valjda skupim do 40-te user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7561
15.3.2011 23:10:46   
R&T@
Noa, ja moram spavati, i ne mogu docekati 00:00, pa evo malo prije cestitke ujutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Trebalo bi ih biti 24, za svaki mjesec po jedan

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7562
15.3.2011 23:14:09   
N_N
IZVORNA PORUKA: tajra

Noa, ja moram spavati, i ne mogu docekati 00:00, pa evo malo prije cestitke ujutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam koma user posted image
Ljubac za drugaricu user posted image user posted image user posted image user posted image  Želimo joj sve najbolje, sretan rođendan!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7563
15.3.2011 23:16:05   
Apotekarka
STa je vi mrsave manekenke primate li jednu puniju damuuser posted image
Vidim noa se sprema za rođšendan malena je preprepreslatka..I nemoj se noa ufurati pravo lici na tebe
Slusaju li vasa djeca moj je nesto danima nerovozan zali se na zub a ja imam strasnu nerovozu zeludca sto ovo vrijeme ali brate u cetvrtak idemo na glupu,digo odgađanu vakcinuuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7564
15.3.2011 23:43:32   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala vam tete na cestitkamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ih Apotekarka evo mm razocaran gdje ces reci da mu kcer na mene liciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 7565
15.3.2011 23:50:51   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

noa- sretan  rođouser posted image ...kako  sve  ide..trebas  li sta  ili  bar  moralno  rame za  potporuuser posted image

noa--nne odgovori  mi  ti....ako  trebas  podporanj , ima  me   vala da te  drzimuser posted image user posted image ..ja  bila  sad  napreaviola  novi  album  sa kreacijama  i vise  od  50  fotki zakacila..i evo  cekam  sat  vremena  da  ih ucita  i  na kraju  album  kreiran, a  slika  nigdje..e  nes  ti..nesto ne mogu  vecerS   PONOVOuser posted image
marijana- nek  nam  je  kiko  dobrouser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.3.2011 23:54:39 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7566
16.3.2011 0:04:15   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ivancice postavi rame ja sam spremnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 7567
16.3.2011 8:22:27   
sheri
danas nmam je divan dan, nasoj Noi rodjendanuser posted image
sretan rodjendan drugarici i mami koja je rodila drugaricuuser posted image user posted image user posted image user posted image -u paketicu sta vi zeliteuser posted image
maoja cura pajki, ja ustala poodavno,a uzasno mi je hladno i mrsko mi se pomjeriti da si kafu skuham
mi smo i sinoc zaspali bez dojenjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7568
16.3.2011 8:25:28   
tekja
dobro jutro...

Kako sam i pretpostavila ovo se moje dijete probudilo u 5 i nestouser posted image user posted image user posted image ...ma ne mogu da se pomjerim, oci me peckaju od nespavanja, dala sam mu rucni usisivac, evo ga ziv se ne cuje, Boze kako ga voli, dokusurit ce ga, samo je pitanje danauser posted image user posted image user posted image

Ono me vise ne boliuser posted image user posted image user posted image ...al' cu za svaki slucaj popiti brusnicuuser posted image ...ivanciceuser posted image

Noice, mamine krofnice, SRETAN TI 2. RODJENDANuser posted image user posted image ... V. ti salje pusuuser posted image , a teta A. user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7569
16.3.2011 8:35:59   
marinčii
Noice evo i ovdje da ti čestitamo 2 rođendan ,sad si velika curica,da nam budeš uvijek zdrava ,razigrana i nasmijana,puse od Mateja i mameuser posted image user posted image user posted image user posted image .
M atej još spava ,neznam šta će ovo biti ,garant će vrijeme mjenjat a zaspo sinoć u 9h,
sheri ako je 3 dan kako ne doji to ti je to,znam iz iskustva mi smo prije imali i faze štrajka al on ne traje nikad dulje od 3 dana
apotekarka i M atej je zadnji dana nervozan muče ga zubići baš dobro,samo se nadam da će brzo izbiti,sretno na vakcini

puse svima

< Poruku je uredio marinčii -- 16.3.2011 8:39:47 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7570
16.3.2011 8:51:09   
sheri
marinci, nma dnevno spavanje jos ide dojenjem, ali evo navecer ne doji, ujutr kad se probudi ne doji, niti u noci doji. joooj da hoce. znas kako mi je to iscrpljujuce. a sve me strah, jer toliko smo uzivale u dojenju, i ja ne zelim na silu da to prekinem, odnosno ja ne moguuser posted image user posted image , sve me strah radovati se,a  voljela bih da je to TO user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7571
16.3.2011 9:06:58   
Anoniman
Kome je ono danas rodjendaaaaaaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA SRETAN TI 2. RODJENDAAAAAAAAAAANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7572
16.3.2011 9:08:37   
Anoniman
Srecan rodjendan Noa user posted image ...Sve najljepse od srca user posted image

Tekja da te utjesim mi smo budni od 4.20 tako da znas da moze biti i gore user posted image ...ali ja se sve nadam da ce biti bolje, da ce duze spavati, ali izgleda sve osta na nadi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7573
16.3.2011 9:11:01   
marinčii
ma hoće ne brini,i ja sam ista takva bila ,pa mu nisam ništa sama ni izbacila pustila sam da on doji kad hoće i kako hoće i eto on je sve sam smanjivo i izbacijo jedno po jedno dojenje,vidiš da i N isto sama postrepeno to radi ,još koji dan i izbacit će ona to dnevno i bit će to sve ok,meni je još uvijek neobično evo a nema još ni dva tjedna kako smo prestali al i dalje pred njim ne spominjemo siku,da ne bi opet kreno user posted image dojiti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7574
16.3.2011 9:15:12   
Anoniman
Je li se Mala javljala, kako prodje noc? 

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

POMOCCCCC.....
amaniamanic

Poslije koliko pokusaja(vremenski)ste dobili bebu..i kada mislite da je vrijeme posjetiti lijecnika...ako ne zatrudnite(isto mislim vremenski)A idete na redovne preglede sto znaci da je sve ok.

poslije 1g pokusaja (48%)

poslije 6 mjeseci pokusaja (8%)

poslije 8 mjeseci pokusaja (10%)

odmah (21%)

Kad bude sudjeno desit ce se (14%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *