Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Tajra ja sam sa Anom prije trudnoce imala 47, a u trudnoci se udebljala 18, na porodu spalo odmah 10, onda sam opet smrsala kao avet pa sam jela sve i svasta i pial sve i svasta da se malo udebljam i dosla na 57 sto mi je bas odlicno bilo i ostanem trudna i evo 17+3 sam i imam 55, bar sam imala prosle sedmice.
noa- zar nisam stavljala linkove..evo sad opet ide akcija za Uskrs na rondou ce biti.. samo u manjem obliku ;))) tajra..oh ceka i nas sou tekja- sorryyy sto te tjesim..ali iz iskustva na zalost...samo ti krkaj caja od brusnice i uvinog...proci ce sve
vecer svima mi smo jucer po danu imali malo povisenu temperaturu,oko 37,5 , nisam mu je nicim skidala i nije rasla,od sinoc nema.. valjda su zubici, al ostavit cu ga jos sutra kod kuce necu ga slati u vrtic.. snimala sam ga sinoc kako prica, pitam ga koga ima tetka a on sam nabraja rodjake,ma smijesan je skroznoa sretno sutra da sve prodje kako treba, ljubi djevojcicu
tekja eto ti mirno djete pa s kilama kuburi a da vidis tajru,dadau,n_n i mene ko manekenke ito one s anoreksijom
Metni ovdje i saharu Ma ja sve nešto čekam te 30-te, lažem samu sebe da bi se tad moglo šta desiti. Molim ove od 30 pa nadalje da me ne ubjeđuju da se ništa neće desiti, želim da zivim u zabludi Nego meni su (.) (.) očajne poslije dojenja ništa nije ostalo
Tako moja srednja sestra (a ima nas tri) bila bas obdarena sa poprsjem, za razliku od nas dvije kojima daska nije ravna i pitam je ja skoro gdje su ti ( . )( . ), kaze ona "malo jedno, malo drugo, malo trece dijete, a Boga mi malo i ovo veliko dijete i meni nista ne osta"
Moje dijete cijeli dan sta god dohvati u ruke stavlja na uho i govori "ajo taji dodi nani" (halo taji dodji Ani ), a sto mi jos smjesnije sto nije svjesna sta govori, tajo je drzi u krilu, a dijete ga fino zove i to na čarapu koju je drzala u rukama
STa je vi mrsave manekenke primate li jednu puniju damu Vidim noa se sprema za rođšendan malena je preprepreslatka..I nemoj se noa ufurati pravo lici na tebe Slusaju li vasa djeca moj je nesto danima nerovozan zali se na zub a ja imam strasnu nerovozu zeludca sto ovo vrijeme ali brate u cetvrtak idemo na glupu,digo odgađanu vakcinu
noa--nne odgovori mi ti....ako trebas podporanj , ima me vala da te drzim ..ja bila sad napreaviola novi album sa kreacijama i vise od 50 fotki zakacila..i evo cekam sat vremena da ih ucita i na kraju album kreiran, a slika nigdje..e nes ti..nesto ne mogu vecerS PONOVO marijana- nek nam je kiko dobro
< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.3.2011 23:54:39 >
danas nmam je divan dan, nasoj Noi rodjendan sretan rodjendan drugarici i mami koja je rodila drugaricu -u paketicu sta vi zelite maoja cura pajki, ja ustala poodavno,a uzasno mi je hladno i mrsko mi se pomjeriti da si kafu skuham mi smo i sinoc zaspali bez dojenja
Kako sam i pretpostavila ovo se moje dijete probudilo u 5 i nesto ...ma ne mogu da se pomjerim, oci me peckaju od nespavanja, dala sam mu rucni usisivac, evo ga ziv se ne cuje, Boze kako ga voli, dokusurit ce ga, samo je pitanje dana
Ono me vise ne boli ...al' cu za svaki slucaj popiti brusnicu ...ivancice
Noice, mamine krofnice, SRETAN TI 2. RODJENDAN ... V. ti salje pusu , a teta A.
Noice evo i ovdje da ti čestitamo 2 rođendan ,sad si velika curica,da nam budeš uvijek zdrava ,razigrana i nasmijana,puse od Mateja i mame . M atej još spava ,neznam šta će ovo biti ,garant će vrijeme mjenjat a zaspo sinoć u 9h, sheri ako je 3 dan kako ne doji to ti je to,znam iz iskustva mi smo prije imali i faze štrajka al on ne traje nikad dulje od 3 dana apotekarka i M atej je zadnji dana nervozan muče ga zubići baš dobro,samo se nadam da će brzo izbiti,sretno na vakcini
puse svima
< Poruku je uredio marinčii -- 16.3.2011 8:39:47 >
marinci, nma dnevno spavanje jos ide dojenjem, ali evo navecer ne doji, ujutr kad se probudi ne doji, niti u noci doji. joooj da hoce. znas kako mi je to iscrpljujuce. a sve me strah, jer toliko smo uzivale u dojenju, i ja ne zelim na silu da to prekinem, odnosno ja ne mogu , sve me strah radovati se,a voljela bih da je to TO
Tekja da te utjesim mi smo budni od 4.20 tako da znas da moze biti i gore ...ali ja se sve nadam da ce biti bolje, da ce duze spavati, ali izgleda sve osta na nadi
ma hoće ne brini,i ja sam ista takva bila ,pa mu nisam ništa sama ni izbacila pustila sam da on doji kad hoće i kako hoće i eto on je sve sam smanjivo i izbacijo jedno po jedno dojenje,vidiš da i N isto sama postrepeno to radi ,još koji dan i izbacit će ona to dnevno i bit će to sve ok,meni je još uvijek neobično evo a nema još ni dva tjedna kako smo prestali al i dalje pred njim ne spominjemo siku,da ne bi opet kreno dojiti
POMOCCCCC..... amaniamanic
Poslije koliko pokusaja(vremenski)ste dobili bebu..i kada mislite da je vrijeme posjetiti lijecnika...ako ne zatrudnite(isto mislim vremenski)A idete na redovne preglede sto znaci da je sve ok.
poslije 1g pokusaja (48%) poslije 6 mjeseci pokusaja (8%) poslije 8 mjeseci pokusaja (10%) odmah (21%) Kad bude sudjeno desit ce se (14%)
Broj svih glasova: 115
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!