|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  302 303 [304] 305 306   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.3.2011 9:36:17   
Anoniman
samo da vidite nos na sta nam liciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nana mu je ocajna...ali ne zato sto je jadno dijete ogulilo nos..nego zato sto ce za rodjendan imati crven nosuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7576
16.3.2011 9:40:30   
marinčii
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Je li se Mala javljala, kako prodje noc? 
ja koliko sam upratila nije,nadam se da je sve ok

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7577
16.3.2011 9:41:46   
megi
jutrooo

Noa sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo dobro spavali, mada smo imali manjih budjenja ali je dobro kako zna biti
ali jos uvijek imamo problema sa pranjem kose, hoce se ona kupati i voli ali cim krenemo u kupuatilo kaze nece glavu
sinoc sam se smijala, pitam je ja hocemo se kupati, kaze ona
"oce, ali nece gavu, vidi kako je lepa anina kosa"
i naravno plac i vriska dok joj nisam oprala kosu, cak sam joj supjela i malo siske recnuti jer su joj pocele ici u ociuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7578
16.3.2011 9:42:29   
megi
dadada
ne znam na koga A lici ali je ko med i presladak je i sa tim crvenim nosicemuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 7579
16.3.2011 9:45:08   
Anoniman
jutro.
Noa sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image
Dadada maleni je medic lijepi, sa nosicem crvenimuser posted image
Mi smo dobro , hb spavali super samo eto ustali po obicaju oko 8.
Kod nas tmurno, kisa ma bezz vrijeme.
Vidim mala, se nije javljala jos user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 7580
16.3.2011 9:47:18   
Lady26
Jutroooo....
Evo na sabahu da se pozalim, Lana mi kasljuca (i osjetim da je zreo, kao da povuce fino iz pluca kad se zakaslje) i malo je promukla user posted image ...necu doktoru opettttt!!! user posted image user posted image
Preslo joj od mene.... koja sam koza user posted image user posted image

Noa i ovdje sretan rockas maminoj krofnici user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala kako je protekla noc, ne javljas se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7581
16.3.2011 9:47:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

dobro jutro...

Kako sam i pretpostavila ovo se moje dijete probudilo u 5 i nestouser posted image user posted image user posted image ...ma ne mogu da se pomjerim, oci me peckaju od nespavanja, dala sam mu rucni usisivac, evo ga ziv se ne cuje, Boze kako ga voli, dokusurit ce ga, samo je pitanje danauser posted image user posted image user posted image

Ono me vise ne boliuser posted image user posted image user posted image ...al' cu za svaki slucaj popiti brusnicuuser posted image ...ivanciceuser posted image

Noice, mamine krofnice, SRETAN TI 2. RODJENDANuser posted image user posted image ... V. ti salje pusuuser posted image , a teta A. user posted image

tekja, moja sta bi gdje ti "navuce " nahladu user posted image user posted image a zao mi je. Hajd zajedno samnom kod ginica user posted image user posted image ja jutros ne odo bilo  mi mrsko user posted image do petka cu otici valjda ...
Ma jako sam mrskorodna hehehe

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7582
16.3.2011 9:49:50   
Mya_81 RR
Noa, sad si prava veeeeeelika curica user posted image

Sretan ti drugi rodjendan!!! I da si nam uvijek sretna, vesela, zdrava i nasmijana!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7583
16.3.2011 9:49:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutroooo....
Evo na sabahu da se pozalim, Lana mi kasljuca (i osjetim da je zreo, kao da povuce fino iz pluca kad se zakaslje) i malo je promukla user posted image ...necu doktoru opettttt!!! user posted image user posted image
Preslo joj od mene.... koja sam koza user posted image user posted image

Noa i ovdje sretan rockas maminoj krofnici user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala kako je protekla noc, ne javljas se user posted image

ma nije od tebe bolan, i anel je posle antibiotika kasljo tj. izaslo mu na kraju na kasalj . eh da se to tako lahko zarazuje kao sto ti, mislisuser posted image
Kupi joj prospan.Ili pravi joj neke cajeve koje znas i ona oce .Nebrini user posted image
I moj baraba kad se zagrije kaslje zrelo al kao da se smanjuje od prospana .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7584
16.3.2011 9:50:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

samo da vidite nos na sta nam liciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nana mu je ocajna...ali ne zato sto je jadno dijete ogulilo nos..nego zato sto ce za rodjendan imati crven nosuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Mutna slika, zaboli me glava gledajuci....nije mi dobro user posted image

Bona mama bas sam ti meden, nema veze sto mi je nos majo ogreban....drugi put ga paziiiiiii.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7585
16.3.2011 9:51:27   
Mya_81 RR
Eh, sad da pozdravimo generaciju...

Mi smo spavali čak do 9 user posted image

Mala, kako nam je Igor?

Pusa velika za taj crveni nosić....ma, malo make upa i ništa se to neće vidjeti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7586
16.3.2011 9:53:47   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

ma nije od tebe bolan, i anel je posle antibiotika kasljo tj. izaslo mu na kraju na kasalj .eh da se to tako lahko zarazuje kao sto ti, mislisuser posted image
Kupi joj prospan.Ili pravi joj neke cajeve koje znas i ona oce .Nebrini user posted image
I moj baraba kad se zagrije kaslje zrelo al kao da se smanjuje od prospana .

Eh eto ne znam user posted image user posted image ...juce je pomalo kihala i kasljucala kao kad ti nesto zapne u grlu pa se zakasljes a jutros fino zrelo se nakaslja, odmah sam joj napravila caj protiv kaslja...ima svega i svacega unutra, prosli put nam je bio dobar hB, nadam se i sada....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7587
16.3.2011 9:55:28   
Anoniman
ma pomoce joj nebrigaj . I mi smo tako kasljali pa znam o cemu pricas user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7588
16.3.2011 10:02:32   
Anoniman
hvala...hvala..licimo najvise na tatu...mada se moja strana familije ne predaje tek tako, pa se medjusobom ubjedjuju da je isti moj brat (sto je nemoguceuser posted image ) tj. njegov pradjeda...mya, razmisljala sam i ja o puderuuser posted image user posted image ...A pao je s tobogana jer je skako po njemu...mama mu je fino govorila, nemoj Andrej, pasces...ali jok...i eto...pao je...nadam se da se i opametio

Lady...odmah to u startu srezi s ovim prirodnim sirupima, cajem od sljeza i karamelom...svim mogucim...ja Andreju svako jutro cijedim sok od narandze...i to ga ne razblazujem...a sad ima i onih finih crvenih, koje su za sok idealne...sad cu vam staviti link jedan...sto sam nasla sinoc...Mya i za tebe tj. za Minjicu...raspitaj se kod dr. sta on misli o ovome...ja imam simptome nedostatka cinka...tj. bijele pjegice po noktima...ma imama ih citav zivot, pa razmisljam da uzmem

http://www.multilink.hr/asmal/bilten/cink.html

Neposredna veza do poruke: 7589
16.3.2011 10:05:18   
Anoniman
Bjele pjegice po noktima hoce i od nedostatka B vitamina i kalcijuma, tako da cink nije presudan.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7590
16.3.2011 10:07:55   
Lady26

A pao je s tobogana jer je skako po njemu...mama mu je fino govorila, nemoj Andrej, pasces...ali jok...i eto...pao je...nadam se da se i opametio

Lady...odmah to u startu srezi s ovim prirodnim sirupima, cajem od sljeza i karamelom...svim mogucim...ja Andreju svako jutro cijedim sok od narandze...i to ga ne razblazujem...

nije dovoljno mama, skines dijete s tobogana ili se spustas s njim user posted image user posted image user posted image

A ovo drugo, napravila sam joj caj protiv kaslja, Dr. Pancic za ublazavanje kaslja...ako to ne pomogne kad dodjem pravit cu onaj sa lukom i jabukom ili nesto vec drugo...necu je dr voditi (nadam se da necu morati)...
Naranci imam, to sam jutros i ja razmisljala ako ces mi vjerovati, ona ih jede ovako skoro svaki dan ali ne dovoljno, sokic bi bio idealan....

Kad ste dali djeci kivi? Kaze mi sveki jutros kupi joj kivija, promijeni malo, jako je zdrav, vitamini ovo ono bla bla bla...Lana ga jos nije probala....pa ne znam, alergije ofo ono...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7591
16.3.2011 10:08:49   
tekja

user posted image

user posted image user posted image user posted image ...pile malo...nadam se da ga ne boli. Ja ga prvi put vidim, meden jeuser posted image ...

Felix, nisi u toku, ne trebam ja kod ginica, STVARNO ne trebam, sto ce mi, neka je neodredjena bol bila, sl. crijevo, bubreg ili tako nestouser posted image ... a ti samo odgadjaj, sto ne ode vidjeti nalaz pape, mene bi crv pojeouser posted image user posted image user posted image

Jelena, nisi me utjesila, meni je moja muka najgorauser posted image user posted image user posted image

Lady, bit ce Lancika dobrouser posted image , a da joj je i od tebe preslo, sta ces, ne mozes dijete izbjegavati, pa jel?

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7592
16.3.2011 10:10:38   
Anoniman
Ja Ani dajem kivi vec dva mjeseca sigurno, ali ne vise od jedan dnevno, ali prvi put kad sam joj dala dala sam joj prvo malo da vidim kako ce reagovati. Sto se tice narandžih ona meni ih jede, ali dok ona pojede narandžu cijelu to tri sata treba, a sok ona nece nikako da pije, tako ja njoj izgnjecim bananu npr stavim sok od iscjedjene dvije narandže i malo plazme dodam i to man uzina, tako znam da je pojela a niej gnjavila po rukama i lijepila po kuci user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7593
16.3.2011 10:12:39   
tekja
Joj zaboravih napisati, V. je na svoj 1. rodjendan imao fleku na obrazu,poveliku, njegov drug ga dan prije dobro ugrizao..ja ga sve slikala s druge strane, rekoh da mi ne postavlja nezgodna pitanja kad porasteuser posted image user posted image user posted image  (kad nesto skontam meni treba Bilubiluser posted image user posted image user posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7594
16.3.2011 10:14:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

A pao je s tobogana jer je skako po njemu...mama mu je fino govorila, nemoj Andrej, pasces...ali jok...i eto...pao je...nadam se da se i opametio

Lady...odmah to u startu srezi s ovim prirodnim sirupima, cajem od sljeza i karamelom...svim mogucim...ja Andreju svako jutro cijedim sok od narandze...i to ga ne razblazujem...

nije dovoljno mama, skines dijete s tobogana ili se spustas s njim user posted image user posted image user posted image

A ovo drugo, napravila sam joj caj protiv kaslja, Dr. Pancic za ublazavanje kaslja...ako to ne pomogne kad dodjem pravit cu onaj sa lukom i jabukom ili nesto vec drugo...necu je dr voditi (nadam se da necu morati)...
Naranci imam, to sam jutros i ja razmisljala ako ces mi vjerovati, ona ih jede ovako skoro svaki dan ali ne dovoljno, sokic bi bio idealan....

Kad ste dali djeci kivi? Kaze mi sveki jutros kupi joj kivija, promijeni malo, jako je zdrav, vitamini ovo ono bla bla bla...Lana ga jos nije probala....pa ne znam, alergije ofo ono...

ja se nesto ne sjecam ...mislim da je imao oko 1,5 god....mislim za kivi...samo ga je mozda jednom, eventualno dva put jeo...mi ga ne kupujemo tako cesto...obicno uzmemo ananas od tog voca...a jest zdrav...pun je c vitamina...probaj joj i karamel napraviti...on je dovbar za iskasljavanje...a ako imate vremena otidjite na planinu za vikend...vidjeces kako ce iskasljati to u sec....promjena nadmorske je cudo

sto se tobogana tice...nisi jos upoznala mog A.user posted image user posted image user posted image ...nema kod njega skidanja s tobogana...i finog spustanja...njega mozes jedino pustiti da sam skonta...ili haos napravi...tvrdoglav je da bog sacuvaj

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7595
16.3.2011 10:14:35   
Lady26
Ah Tekja....ja nju izljubim i ona mene kad dodjem s posla...pa sta cu....al tek je skoro prestala piti sirup pa ne bih da mora opet, nadam se...

Jelena...ja Lani izgnjecim bananu, izmiksam narancu, malo mlijeka i babylove zitarice i to joj bude obrok...bas se fino naruca....Ali i pored toga sama pojede 1-2 kriskice narance sa tetom....kaze : go go njam njam daaaaj (sve okruglo nam je lopta ili go go user posted image )

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7596
16.3.2011 10:15:21   
Mya_81 RR
Dadada, je li ovo neki preparat u pitanju ili ?

Mi smo isto na naranči svako jutro, ali malko ga razblažim jer joj iscijedim i jedan limun...

Moramo se pohvaliti da nam se repertoar rijeli iz dana u dan povećava user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7597
16.3.2011 10:16:17   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

kad nesto skontam meni treba Bilubiluser posted image user posted image user posted image

Bilobil tekja i podhitno ga kupi user posted image

Nego....javi ako djeluje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7598
16.3.2011 10:21:53   
Lady26

ja se nesto ne sjecam ...mislim da je imao oko 1,5 god....mislim za kivi...samo ga je mozda jednom, eventualno dva put jeo...mi ga ne kupujemo tako cesto...obicno uzmemo ananas od tog voca...

Ananas.... user posted image user posted image user posted image ja ga jedem jedino iz konzerve user posted image , ne znam da li bi ga znala  pojesti svjezeg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fakat moram Lani prosiriti vocni jelovnik, kod nas sve jedno te isto...banane No1 (debljamo se user posted image ), narandze, breskve-sljive-kruske-marelice i sl. (zasada ovo su kasice hipp)....

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.3.2011 10:22:14 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7599
16.3.2011 10:22:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Dadada, je li ovo neki preparat u pitanju ili ?

Mi smo isto na naranči svako jutro, ali malko ga razblažim jer joj iscijedim i jedan limun...

Moramo se pohvaliti da nam se repertoar rijeli iz dana u dan povećava user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image mi stagniramo i daljeuser posted image

ja sam ga pila kaad sam imala mono....u ceskoj....dr. mi je dala...kao tabletice...a posto mi je i rodjak dobio mono. jucer se sjetih da sam uzimala cink...pa ga googlovala i tek sad skontala za sta je sve dobaruser posted image ...treba pitati doktore...sta oni misle

Neposredna veza do poruke: 7600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  302 303 [304] 305 306   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  302 303 [304] 305 306   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Tava
Private

Za koju ste vi tavu?

tefal (73%)

delimano (27%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *