Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
mi smo dobro spavali, mada smo imali manjih budjenja ali je dobro kako zna biti ali jos uvijek imamo problema sa pranjem kose, hoce se ona kupati i voli ali cim krenemo u kupuatilo kaze nece glavu sinoc sam se smijala, pitam je ja hocemo se kupati, kaze ona "oce, ali nece gavu, vidi kako je lepa anina kosa" i naravno plac i vriska dok joj nisam oprala kosu, cak sam joj supjela i malo siske recnuti jer su joj pocele ici u oci
jutro. Noa sretan rodjendan Dadada maleni je medic lijepi, sa nosicem crvenim Mi smo dobro , hb spavali super samo eto ustali po obicaju oko 8. Kod nas tmurno, kisa ma bezz vrijeme. Vidim mala, se nije javljala jos
Jutroooo.... Evo na sabahu da se pozalim, Lana mi kasljuca (i osjetim da je zreo, kao da povuce fino iz pluca kad se zakaslje) i malo je promukla ...necu doktoru opettttt!!! Preslo joj od mene.... koja sam koza
Noa i ovdje sretan rockas maminoj krofnici Mala kako je protekla noc, ne javljas se
Kako sam i pretpostavila ovo se moje dijete probudilo u 5 i nesto ...ma ne mogu da se pomjerim, oci me peckaju od nespavanja, dala sam mu rucni usisivac, evo ga ziv se ne cuje, Boze kako ga voli, dokusurit ce ga, samo je pitanje dana
Ono me vise ne boli ...al' cu za svaki slucaj popiti brusnicu ...ivancice
Noice, mamine krofnice, SRETAN TI 2. RODJENDAN ... V. ti salje pusu , a teta A.
tekja, moja sta bi gdje ti "navuce " nahladu a zao mi je. Hajd zajedno samnom kod ginica ja jutros ne odo bilo mi mrsko do petka cu otici valjda ... Ma jako sam mrskorodna hehehe
Jutroooo.... Evo na sabahu da se pozalim, Lana mi kasljuca (i osjetim da je zreo, kao da povuce fino iz pluca kad se zakaslje) i malo je promukla ...necu doktoru opettttt!!! Preslo joj od mene.... koja sam koza
Noa i ovdje sretan rockas maminoj krofnici Mala kako je protekla noc, ne javljas se
ma nije od tebe bolan, i anel je posle antibiotika kasljo tj. izaslo mu na kraju na kasalj . eh da se to tako lahko zarazuje kao sto ti, mislis Kupi joj prospan.Ili pravi joj neke cajeve koje znas i ona oce .Nebrini I moj baraba kad se zagrije kaslje zrelo al kao da se smanjuje od prospana .
ma nije od tebe bolan, i anel je posle antibiotika kasljo tj. izaslo mu na kraju na kasalj .eh da se to tako lahko zarazuje kao sto ti, mislis Kupi joj prospan.Ili pravi joj neke cajeve koje znas i ona oce .Nebrini I moj baraba kad se zagrije kaslje zrelo al kao da se smanjuje od prospana .
Eh eto ne znam ...juce je pomalo kihala i kasljucala kao kad ti nesto zapne u grlu pa se zakasljes a jutros fino zrelo se nakaslja, odmah sam joj napravila caj protiv kaslja...ima svega i svacega unutra, prosli put nam je bio dobar hB, nadam se i sada....
hvala...hvala..licimo najvise na tatu...mada se moja strana familije ne predaje tek tako, pa se medjusobom ubjedjuju da je isti moj brat (sto je nemoguce ) tj. njegov pradjeda...mya, razmisljala sam i ja o puderu ...A pao je s tobogana jer je skako po njemu...mama mu je fino govorila, nemoj Andrej, pasces...ali jok...i eto...pao je...nadam se da se i opametio
Lady...odmah to u startu srezi s ovim prirodnim sirupima, cajem od sljeza i karamelom...svim mogucim...ja Andreju svako jutro cijedim sok od narandze...i to ga ne razblazujem...a sad ima i onih finih crvenih, koje su za sok idealne...sad cu vam staviti link jedan...sto sam nasla sinoc...Mya i za tebe tj. za Minjicu...raspitaj se kod dr. sta on misli o ovome...ja imam simptome nedostatka cinka...tj. bijele pjegice po noktima...ma imama ih citav zivot, pa razmisljam da uzmem
A pao je s tobogana jer je skako po njemu...mama mu je fino govorila, nemoj Andrej, pasces...ali jok...i eto...pao je...nadam se da se i opametio
Lady...odmah to u startu srezi s ovim prirodnim sirupima, cajem od sljeza i karamelom...svim mogucim...ja Andreju svako jutro cijedim sok od narandze...i to ga ne razblazujem...
nije dovoljno mama, skines dijete s tobogana ili se spustas s njim
A ovo drugo, napravila sam joj caj protiv kaslja, Dr. Pancic za ublazavanje kaslja...ako to ne pomogne kad dodjem pravit cu onaj sa lukom i jabukom ili nesto vec drugo...necu je dr voditi (nadam se da necu morati)... Naranci imam, to sam jutros i ja razmisljala ako ces mi vjerovati, ona ih jede ovako skoro svaki dan ali ne dovoljno, sokic bi bio idealan....
Kad ste dali djeci kivi? Kaze mi sveki jutros kupi joj kivija, promijeni malo, jako je zdrav, vitamini ovo ono bla bla bla...Lana ga jos nije probala....pa ne znam, alergije ofo ono...
samo da vidite nos na sta nam lici ...nana mu je ocajna...ali ne zato sto je jadno dijete ogulilo nos..nego zato sto ce za rodjendan imati crven nos
...pile malo...nadam se da ga ne boli. Ja ga prvi put vidim, meden je ...
Felix, nisi u toku, ne trebam ja kod ginica, STVARNO ne trebam, sto ce mi, neka je neodredjena bol bila, sl. crijevo, bubreg ili tako nesto ... a ti samo odgadjaj, sto ne ode vidjeti nalaz pape, mene bi crv pojeo
Jelena, nisi me utjesila, meni je moja muka najgora
Lady, bit ce Lancika dobro , a da joj je i od tebe preslo, sta ces, ne mozes dijete izbjegavati, pa jel?
Ja Ani dajem kivi vec dva mjeseca sigurno, ali ne vise od jedan dnevno, ali prvi put kad sam joj dala dala sam joj prvo malo da vidim kako ce reagovati. Sto se tice narandžih ona meni ih jede, ali dok ona pojede narandžu cijelu to tri sata treba, a sok ona nece nikako da pije, tako ja njoj izgnjecim bananu npr stavim sok od iscjedjene dvije narandže i malo plazme dodam i to man uzina, tako znam da je pojela a niej gnjavila po rukama i lijepila po kuci
Joj zaboravih napisati, V. je na svoj 1. rodjendan imao fleku na obrazu,poveliku, njegov drug ga dan prije dobro ugrizao..ja ga sve slikala s druge strane, rekoh da mi ne postavlja nezgodna pitanja kad poraste (kad nesto skontam meni treba Bilubil )
Lady...odmah to u startu srezi s ovim prirodnim sirupima, cajem od sljeza i karamelom...svim mogucim...ja Andreju svako jutro cijedim sok od narandze...i to ga ne razblazujem...
nije dovoljno mama, skines dijete s tobogana ili se spustas s njim
A ovo drugo, napravila sam joj caj protiv kaslja, Dr. Pancic za ublazavanje kaslja...ako to ne pomogne kad dodjem pravit cu onaj sa lukom i jabukom ili nesto vec drugo...necu je dr voditi (nadam se da necu morati)... Naranci imam, to sam jutros i ja razmisljala ako ces mi vjerovati, ona ih jede ovako skoro svaki dan ali ne dovoljno, sokic bi bio idealan....
Kad ste dali djeci kivi? Kaze mi sveki jutros kupi joj kivija, promijeni malo, jako je zdrav, vitamini ovo ono bla bla bla...Lana ga jos nije probala....pa ne znam, alergije ofo ono...
ja se nesto ne sjecam ...mislim da je imao oko 1,5 god....mislim za kivi...samo ga je mozda jednom, eventualno dva put jeo...mi ga ne kupujemo tako cesto...obicno uzmemo ananas od tog voca...a jest zdrav...pun je c vitamina...probaj joj i karamel napraviti...on je dovbar za iskasljavanje...a ako imate vremena otidjite na planinu za vikend...vidjeces kako ce iskasljati to u sec....promjena nadmorske je cudo
sto se tobogana tice...nisi jos upoznala mog A. ...nema kod njega skidanja s tobogana...i finog spustanja...njega mozes jedino pustiti da sam skonta...ili haos napravi...tvrdoglav je da bog sacuvaj
Ah Tekja....ja nju izljubim i ona mene kad dodjem s posla...pa sta cu....al tek je skoro prestala piti sirup pa ne bih da mora opet, nadam se...
Jelena...ja Lani izgnjecim bananu, izmiksam narancu, malo mlijeka i babylove zitarice i to joj bude obrok...bas se fino naruca....Ali i pored toga sama pojede 1-2 kriskice narance sa tetom....kaze : go go njam njam daaaaj (sve okruglo nam je lopta ili go go )
ja se nesto ne sjecam ...mislim da je imao oko 1,5 god....mislim za kivi...samo ga je mozda jednom, eventualno dva put jeo...mi ga ne kupujemo tako cesto...obicno uzmemo ananas od tog voca...
Ananas.... ja ga jedem jedino iz konzerve , ne znam da li bi ga znala pojesti svjezeg
Fakat moram Lani prosiriti vocni jelovnik, kod nas sve jedno te isto...banane No1 (debljamo se ), narandze, breskve-sljive-kruske-marelice i sl. (zasada ovo su kasice hipp)....
Mi smo isto na naranči svako jutro, ali malko ga razblažim jer joj iscijedim i jedan limun...
Moramo se pohvaliti da nam se repertoar rijeli iz dana u dan povećava
mi stagniramo i dalje
ja sam ga pila kaad sam imala mono....u ceskoj....dr. mi je dala...kao tabletice...a posto mi je i rodjak dobio mono. jucer se sjetih da sam uzimala cink...pa ga googlovala i tek sad skontala za sta je sve dobar ...treba pitati doktore...sta oni misle