Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imali smo i mi tu tablu al nemoze kod anela nista docekat jutro Brzo je razhanco bacio i pukla plastika..... Hemijske sve krijem cim nadje ide u cose i sara Dam svesku on sebe sara i moje noge Sinoc mi bila prijateljica na kafi i sad pokazuje mi stomak veliki kako se bebi rita ja stavila ruku na stomu, kad ce anel (opta, opta) lopta didi mama opte i ode nac loptu svoju dodnese je i vice ga ga (draga)
Sad me podsjeti s tim ga ga...juce drzim Lanu u krilu a ona mi dira mi tastaturu (a tek napravili racunar), i ja je ruzim, onako povisim ton a ona onako njezno rukom me po obrazu : mama gaa giii, gaa giii.... Uh ako te gagi jednom po guzi pa's vidjeti
Vidim piset_e o tabli, ja se taman htjela pohvaliti, V. zna raspoznati 6 slova ...
felix,sto Anelku ne kupis onaj hamer papir, pa fino izlijepis jedan dio zida i dopustis mu tu da sara, V. jos ne sara po stvarima i zidovima, ali to imam u planu, cim ga uhvatim da je negdje zijan napravio zasada pise samo po tabli
Mala, za guzu, zao mi ga je, cula sam da injekcije garamicina strasno bole
eh sada...
ANDEREJ SRETAN TI 2. RODJENDANKO, SVE NAJLJEPSE TI ZELIMO (i da u narednoj godini zamrzis pomfrit, a zavolis povrce )!!!
moja cura je kod nane, tako da smo mi imali mirnu noc ali mi je neobicno samo tako, suzdrzavam se da ne zivkam stalno i da pitam sta radi a mi posli kuci sinoc a ona nam jos mase, ko veli sad ce meni nana i dedo ugadjati kao sto i hoce
Lady nadam se da je Lana bolje, ne volim ni ja povracanje ali opet mi bude drago kad sve to izbaci, i mi smo se ispraksirali u povracanju ja je iste sec podignem nagnem tako da zadnni put uopste nismo uprljali odjecu
Mala nadam se da je maleni danas bolje Jelena nisam sigurna da tako visoka temp moze biti od zuba, Teacher za lanu i prve korake sad ce se ona sve vise i vise pustati a ni moja cura nece na tutu tako da ne brines, i ona svoju nosa, voza, ponekd sjeden ali sec i ustane, a vrlo dobro zna za sta sluzi jer sjedi na njoj i govori pisssssss
Zvala sam tetu, fino joj je doruckovala, kaze sama joj trazila da jede ranije nego je trebala...pa super ako je tako.... i legla je da spava ali kaze malo malo pa se zakaslje...nisam ponovo zvala, jedva cekam kuci... A mene je tako uhvatio kasalj neki dosadni, iritirajuci....slomi me Kupit cu prospan i sebi i Lani . Zvala sam mamu da dodje da bude sa Lanom da ja malo poslije posla odspavam... ne znam sta nam nosi noc a i ovako sam lose...
vidis tekja , nisam se toga sjetila Lady, anel se vise nije od jutros hb zakasljavo strasno dajem prospan 3puta na dan. Prosli put nam je super pomogao pa nadam se da ce i sad . Nemoze odma jer od prije dva dana smo ga poceli piti . teacherko, cestitamo L. prve korake Marinci, sta nam radi drug slusal imal sunca kod vas ? Megi, pa sta ti mislis A. je velika djevojcica zna ona gdje joj je lijepo Bas fino sto oce ostat ovaj moj bi bio jedno 3. sata kad bi mu dosadilo trazio bi me sigurno.
Preslatkom djecacicu Andreju sretan rođendan i sve najbolje... Mi nismo vakcinu primili tolika je guzva bila da sam uzela knjizicu i odgodila za iduci cetvrtak...ima zausnjaka,rubeole,mononukleoze samo fali da se zarazi tamo...Tako da smo u kaficu popili kavu...Antonio je skroz nerovozan i nece d jede pa gotov nista i mama mu je nerovozna zeludac me boli,muka mi,nesvjest pms i vrijeme me izludise sad cu jedan ranitidin drmnuti... Kako je ostala ekipa.bolesnim bebarama sto brze ozdravljenje...
apotekarko, vi ste isli prvo na pregled jel da pa onda vakc. Kod nas idemo prije na pregled u bol. medju ostalu isto djecu al mama porani u ciku zore da smo prvi na redu i nikad ne dodjemo na guzvu. Zatim idemo u dr. bolnicu tj do nje ima jos jedna tu gdje idemo dobiti bocu su samo zdrava djeca koja su dosla sa pregleda prije nego bocu dobije . I nama se nesto neda da je rijesimo....Sad ga kaslj spopo pa cekam .....
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Jedan jedini i to samo cetvrtkom,nigdje veze ako t se dijezte razboli ponedjeljkom ili drugim danom pripremi 50 km i vodi privatno a ginekolog u domu zdravlja nema ni ultratvuk a ima 83 godine zalosno
Mala, user posted image za guzu, zao mi ga je, cula sam da injekcije garamicina strasno bole
i ja sam cula, sestra koja mu je davala kaze treba dobro masirati to mjesto i stavljati oblog pa nece biti problema. on dusa moja ni ne zaplace kad mu daju
Uh jesu li to one sto peku?! mrzim inekcije bilo kakve i igle opcenito... A jel mladji il stariji bolestan, nisam upratila?
Mala, user posted image za guzu, zao mi ga je, cula sam da injekcije garamicina strasno bole
i ja sam cula, sestra koja mu je davala kaze treba dobro masirati to mjesto i stavljati oblog pa nece biti problema. on dusa moja ni ne zaplace kad mu daju
Uh jesu li to one sto peku?! mrzim inekcije bilo kakve i igle opcenito... A jel mladji il stariji bolestan, nisam upratila?
Sad me podsjeti s tim ga ga...juce drzim Lanu u krilu a ona mi dira mi tastaturu (a tek napravili racunar), i ja je ruzim, onako povisim ton a ona onako njezno rukom me po obrazu : mama gaa giii, gaa giii.... Uh ako te gagi jednom po guzi pa''s vidjeti
ovo radi i moja lana ali ona ne kaze gagi nego daaaaaa i miluje me lopovke male
Jutros joj skocila temperatura na 40,5 stavim joj cepic voltarena i posle sat i po samo spadne na 39,5. odvedem je dr, kaze trojke, cetvorke gornje i donje dvojke krenule, grlo vrlo malo upaljeno, nemoguce da je od toga tolika. Da nam da izvadimo CRP, leukocite sa krvnom slikom. CRP na gornjoj granici, leukociti mirni, a u krvnoj slici neki hepek povisen vise sam zaboravila i koji i kaze to moze biti podmuklo i to moze izazvati kod temperatura febrilne šokove, tako da ni sekunde je ne ostavljamo bez nadzora, da uhvatim urin i odnesem veceras do sedam, ako ne prodje temperatura do sutra a urin bude ok onda da joj dam ceklor, ako zrin ne bude valjao ujutru odmah kod nje. I dalje nam temperatura ne pada ispod 39. Popizdila sam u laboratoriji izvadili joj krv i govore ekaj deset minuta, da bi ona posle pola sata izasla i kaze pa niste mi rekli da imate i crp, pa reko pisalo je na uputnici trebali ste procitati, te jadno dijete opet boli i dva sata je neprestalno jecala... ebem ti nase zdravstvo i nase osoblje, a da ne kazem da sam za cito crp i leukocite cekala puna dva i po sata, a znam da je potreban sat da se urade, ma sramota u svakom smislu, htjela sam se dole sa njima biti koliko sam popizdila.