|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.3.2011 12:22:58   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

V. isto i jos kaze pa-pa, zatvori i k'o time veli...nemojte vi ovamo ulazitiuser posted image ,a onda krene otvaranje komode i izbacivanje kozmetike, odjece i ostalih stvarcica...ma nekad kontam, fali djetetu privatnosti, da na miru cini nestasluke, upeglasmo ga sa ne, ne, ostavi, pusti, ne penji se, ne diraj itd, itd.user posted image user posted image user posted image

Hej....sad kontam, da je nije V to naucio (e sad ne znam koji, tvoj ili moj user posted image , najdrazi i jedini daidza nam je Vedo user posted image )....otvara ladice (tu je njena komoda) i vadi stvari kaze sozi (slozi) user posted image user posted image ma ako je ja slozim user posted image user posted image user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7826
17.3.2011 12:24:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sabinos

mi smo ustali u pola 11 standardno,i nece zaspat tamo do pola 2 sigurno.ja cu onda malo po kuci zavrsit sto treba,i cekam muza da se ispalimo makar do merkatora da mi guuser posted image    vidi putauser posted image user posted image user posted image
ja sto bi gdje isla nemogu sa A. jer je to nezamislivouser posted image user posted image user posted image user posted image bude mi vise umor nego odmor i neki cef..

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 7827
17.3.2011 12:25:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

evo i  mi povratismouser posted image toliko se odjednom zakaslja nemoze doc sebi i sve povrati od jutros mlijeko i nesto sluzavo ko slina bjelo razvalci se a smrdi boze mili jedva sam ocistila na kraju sam i ja grcala zgadilo mi se od smrada.
Joj ovaj kaslja bas mu naleti al bar se iscistio al se treso dok je povrao

Eto isto...ja se ne bojim povracanja, samo ga ne volim jer znam da se napreze i da je muci, pomognem joj da izbaci sto lakse to iz sebe...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7828
17.3.2011 12:37:38   
Anoniman
odma si mi jutros na um pala. Nije ovako nam se desavalo al se jutros bas zakasljo jako ja sam ga nagnula na sudoper da povrati On povraca a i kaslje
Jel kod L. smrdilo kad je povratila ?
Ja se bojim povracanja user posted image ...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7829
17.3.2011 12:39:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

odma si mi jutros na um pala. Nije ovako nam se desavalo al se jutros bas zakasljo jako ja sam ga nagnula na sudoper da povrati On povraca a i kaslje
Jel kod L. smrdilo kad je povratila ?
Ja se bojim povracanja user posted image ...

Meni nos zacepljen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali prosli put se sjecam da jeste, kao pokvareno mlijeko ili sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7830
17.3.2011 12:41:18   
Mya_81 RR
Ja se bojim povraćanja strahota...kad smo bili kod mojih na oporavku poslije bolnice Minja je svaku noć kad zaspe kašljanjem isporvocirala da povrati šlajm. Ja bih pobjegla od straha u drugu sobu, a moja mama bi sredila situaciju. Baš sam kukavica user posted image Stvarno ne volim povraćanje i prepadnem se.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7831
17.3.2011 12:46:08   
Anoniman
lady, ja sam posle ciscenja otisla do solje grcala user posted image jer imam slab zeludacuser posted image user posted image user posted image fujjjj kako smrdi opisat nemogu
Mya, i ja se bojim kad se sjetim kad je bio beba koliko je samo povraco/bljucko neko kaze u mlazovima a te strahote i smrada
Jos kad je u boln. zavrsio sa 8 mjes. zbog toga eeee .Zato se jezim na povracanje
Bogami vise se bojim povracanja nego tureuser posted image turu uvjek nekako mogu, da snizim i ima lijeka a povracanje user posted image .......
Od jutros samo ga gledam strah me da opet ne podje ..
Al nadam se da ce Prospan pomoci.....
Uvjek je pa valjda ce i sad.....

< Poruku je uredio felix -- 17.3.2011 12:48:16 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7832
17.3.2011 13:04:41   
Lady26
Prehladis se felix i ne osjetis nista...nit znas sta jedes, sta pijes...sve ti svejedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7833
17.3.2011 13:05:41   
Malenaoduvijek
ljubice oje evo i mene,

noc nam je bila koliko toliko mirna, ja njemu pred spavanje pola voltarena i fino ga u kadicu stavim i sirce na noge i spusti se odmah temp.
onaj lupocet je .ranje pravo, ne djeluje kod moje djece uopste.
mucila sam ga prva dva dana s njim, samo po noci po pola voltarena dam, a djete ne moze glave drzati.

a mi smo sada zvanicno na garamicin inj., 10 dana.

ali kako je juce jednu primi odmah temp 38,6 jutros ne ide preko.

dala mu kasiku dalsy-a prije dr i kako je dosao spava.

ja sam odradila komisiju, dobila jos 30 dana bolovanja, tako da sam sad mirna.

moram malo procitati o ovom antib. ovo je dobro jako ali stacu kad nista ne pomaze drugo.

jelena pravo mi je zao, to kao kod nas. njemu je malo grlo crveno ali ne moze od zubica i grla biti 40 temp.

ja bi je odvela dr uradite barem crp pa da vidis, mozda joj je i urin hajde znaj.

a smijes li ti njoj dati voltaren, barem po noci.

lady ne daj se vidim da si mi bolna i ja sam ko nesto, da ne lajem. a vidite kakvo nam je vrijeme dobro smo ikako normalni.

a jesi probala da joj das prospan da joj malo smiri taj kasalj da joj ne bude tako nadrazeno grlo.

a ovaj caj gdje kupujes, u nekoj privatnoj apoteci u rs-u jeli?

ja isto mrzim povracanje i ne znam povracati, ali moji srecom nisu skloni povracanju.

kad mi je igor imao bronhitis dr me stalno pitala jeli povratio slajm, a on nista njemu je samo na kaku izlazilo.

vidim ostale bebice su dobro to mi je drago, samo se drzite.

teacher bas mi je drago za prve lanine korake .

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7834
17.3.2011 13:09:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Prehladis se felix i ne osjetis nista...nit znas sta jedes, sta pijes...sve ti svejedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dje navuce kad si stalno na poslu za komp.user posted image user posted image user posted image sjedis u zatvorenom.
Mala, user posted image user posted image user posted image user posted image bit ce bolje od boci abd.
Jelena jesil vodila A. kod ped. ???
Bas mi je zao user posted image user posted image
Ja sam toliko sinoc ruzno A. sanjala user posted image da nesmijem da mislim na to a misli mi samo na to idu!

< Poruku je uredio felix -- 17.3.2011 13:10:57 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7835
17.3.2011 13:11:29   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cekam te od jutros....
Nadam se da ce boce djelovati i da ce drug biti dobro....(mrzim igle i boce user posted image )

Ovaj CAJ znam da ima u apotekama u RS...za nase ne znam...ako zelis mogu ti zbaviti?!
A mene drzi od subote, nos nicht funktioniert user posted image user posted image user posted image zacepljen dibidus....a dodas na to nespavanje user posted image ...
Prospan nisam (nisam joj davala nikad sirup osim antibiotika)...da probam? Tj. da ga uzmem?

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.3.2011 13:23:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 7836
17.3.2011 13:15:06   
Malenaoduvijek
Prospan nisam (nisam joj davala nikad sirup osim antibiotika)...da probam? Tj. da ga uzmem?

meni je bio super, prvo je pio bisolvon i onda dr kaze ukljucite mu prospan da mu smiri nadrazaj na kazalj i da mu razrijedi jos malo slajm.

a za njega ti ne treba recepat, cini mi se nekih 8 KM .

pa probaj.

a zar nije caj?

a vidjela sam juce da si pisala da imas hronicnu upalu sinusa, ja sam imala ciste pa sam isla dr.gezi i x terapija antibiotika odradila i smirilo mi se, ali dan danas kad malo zahladni meni odmah udari u sinuse.

a sta ces godine su u pitanju kod mene, a ti trebas vjerovatno popraviti imunitet

< Poruku je uredio MALA1994 -- 17.3.2011 13:17:17 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7837
17.3.2011 13:20:15   
Mya_81 RR
Mala, ni nam alupocet ne pomaže...ja njega više ni ne koristim...samo dalsy i voltaren...znam da nije ni to baš najbolje riješenje, ali bože moj kad su bolesni biramo manje od dva zla...boce bi trebale početi uskoro pravo djelovati i da se ta temp. skroz povuče...micica mala baš mi je žao što se pati s tim, ali ja sam uvijek više za te injekcije nego za antibiotik...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7838
17.3.2011 13:23:51   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mala, ni nam alupocet ne pomaže...ja njega više ni ne koristim...samo dalsy i voltaren...znam da nije ni to baš najbolje riješenje, ali bože moj kad su bolesni biramo manje od dva zla...boce bi trebale početi uskoro pravo djelovati i da se ta temp. skroz povuče...micica mala baš mi je žao što se pati s tim, ali ja sam uvijek više za te injekcije nego za antibiotik...

ja znam za starijeg da mu ne djeluje i opste ne pokusavam, kad je niza temp ja probam sa panodol sirupom, a kada je visocija nista bez voltarena na zalost.

a dalsy nisam prije koristila juce mi dr predlozila (moja pedijatrica ne ona druga), a i on je na bazi ibuprofena.

a sto kaze biras manje od dva zla, a i minja je imala konvulzija pa ne smijes rizikovati.

a valjda su boce dobre, znas sta ma zao mi ga vise, bas se ispatio, do godine nije ni jednom bio bolestan, a od januara non stop nesto.

nego sam se prepala kazu da je garamicin stetan za bubrege, valjda kad se predugo i precesto koristi.

Neposredna veza do poruke: 7839
17.3.2011 13:24:59   
Malenaoduvijek

Ne mogu gore....ako prestane pjevati, nece propjevati naknadno cackala ja ili ne...al mislim da cu cackati user posted image pametna sam ja bona...user posted image

a sta ovo poprvljas, sta ti je ovo?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7840
17.3.2011 13:27:46   
Lady26
Hahahahahaha cuj godine hahahhaha...ma hajde bjezi tamo....ko da imas 100godina a ne 50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Jeste caj, nego kako pricamo o sirupu,. zbunih se....Gdje je ona Tekja, jel kupila bilobil?! user posted image
S posla cu svratiti u apoteku pa cu kupiti, pit cu ga i ja, ugusi me kasalj neki glupi iritirajuci....
A cistu sam imala i ja, ko zna sta bi s nje, nikad nisam kontrolisala, ne znam ni u kojem je sinusu a ni kosinusu user posted image user posted image user posted image ....
Ne zamjerite, pukla sam danas... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7841
17.3.2011 13:30:11   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Ne mogu gore....ako prestane pjevati, nece propjevati naknadno cackala ja ili ne...al mislim da cu cackati user posted image pametna sam ja bona...user posted image

a sta ovo poprvljas, sta ti je ovo?

Dobili za rockas GUMMY BEARA koji pjeva, al mu fabricke baterije, ne mogu se mijenjati....a ja koji sam user posted image volim sve da cackam, pa mislim ga rastaviti kad otpjeva svoje hahaha da vidim mogu li se ikako promjeniti baterije....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7842
17.3.2011 13:32:25   
Anoniman
Lady džaba rođendan i silne godine ne dolazis tobe nikakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7843
17.3.2011 13:35:03   
Lady26
Sto, luda pa luda jel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?
ja sto vise godina, to gora.....
Ma necu da se uozbiljim, o'sta mi je to, 'vako mi extra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7844
17.3.2011 13:38:30   
Malenaoduvijek

Hahahahahaha cuj godine hahahhaha...ma hajde bjezi tamo....ko da imas 100godina a ne 50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Jeste caj, nego kako pricamo o sirupu,. zbunih se....Gdje je ona Tekja, jel kupila bilobil?! user posted image
S posla cu svratiti u apoteku pa cu kupiti, pit cu ga i ja, ugusi me kasalj neki glupi iritirajuci....
A cistu sam imala i ja, ko zna sta bi s nje, nikad nisam kontrolisala, ne znam ni u kojem je sinusu a ni kosinusu user posted image user posted image user posted image ....
Ne zamjerite, pukla sam danas... user posted image

auuu, ne daj se ines.bice to sine dobro, imam ja dobru dr za te probleme tvoje hihi.
a mozes i ti prospan piti meni je odlican i ja sam znala uzeti kad zagusti.

e a imas onaj sad neki novi proizvod omega 3+ nesto+ nesto ali ne znam sta kao i za koncentraciju i za svasta nesto kako se zove.

noa izvini ja od temperature nisam ljepotici cestitala rodjendan juce, nije mi stvarno bilo ni do mene.

happy rodjendan user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7845
17.3.2011 13:42:36   
Malenaoduvijek
ja maloprije svratila u onaj mars n a cobaniji, za 10 KM sam kupila djeci svega, plastelin, neke forme da pravimo, pa tempere, pa selotejp, pa kistove, ima i flomastera, vostanih, svega.
znam da je to nekvalitetno kinesko ali koliko cee njima koristiti moze posluziti.

a ja obozavam da se igram tako ne mogu iscekati da oni narastu jos malo pa da bojimo i igramo se tih kreativnih igara.

vole li vasa djeca bojiti?

a zaboravih reci kod merkura dole na otoci vidim maloprije neki sajam meda opet pa eto kome treba

< Poruku je uredio MALA1994 -- 17.3.2011 13:44:59 >

Neposredna veza do poruke: 7846
17.3.2011 13:43:19   
Anoniman
Mala nikad nije kasno za lijepe zeljeuser posted image hvala tiuser posted image a znam da ti nista ne pada na pamet kad pile ima turu,ma samo da sto prije ozdraviuser posted image

ma Lady salim se ja pa i ja sam s godinama sve mahnitijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze mm ima u kuci jednu terrible 2 i jednu terrible 30 i ne zna koja mu je gorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7847
17.3.2011 13:45:34   
Anoniman

ja maloprije svratila u onaj mars n a cobaniji, za 10 KM sam kupila djeci svega, plastelin, neke forme da pravimo, pa tempere, pa selotejp, pa kistove, ima i flomastera, vostanih, svega.
znam da je to nekvalitetno kinesko ali koliko cee njima koristiti moze posluziti.

a ja obozavam da se igram tako ne mogu iscekati da oni narastu jos malo pa da bojimo i igramo se tih kreativnih igara.

a zaboravih reci kod merkura dole na otoci vidim maloprije neki sajam meda opet pa eto kome treba

user posted image user posted image user posted image user posted image voli al po zidu

Neposredna veza do poruke: 7848
17.3.2011 13:46:25   
Lady26

Aha, namjestaj i odjecu user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Sad bez zezanja, Lana uziva skrabati, ali sam joj hemijske posakrivala, unisti odjecu i namjestaj i kupila sam joj onu tablu pisi-brisi...super nam sluzi...
Kad hoce da pise kaze : aaa oooiiiii user posted image user posted image user posted image - nabraja slova user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7849
17.3.2011 13:47:10   
Mya_81 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našem dragom Andrejeviču želimo sretan 2. rodjendan!!!

Puno te ljube M&M
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *