Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
V. isto i jos kaze pa-pa, zatvori i k'o time veli...nemojte vi ovamo ulaziti ,a onda krene otvaranje komode i izbacivanje kozmetike, odjece i ostalih stvarcica...ma nekad kontam, fali djetetu privatnosti, da na miru cini nestasluke, upeglasmo ga sa ne, ne, ostavi, pusti, ne penji se, ne diraj itd, itd.
Hej....sad kontam, da je nije V to naucio (e sad ne znam koji, tvoj ili moj , najdrazi i jedini daidza nam je Vedo )....otvara ladice (tu je njena komoda) i vadi stvari kaze sozi (slozi) ma ako je ja slozim ...
mi smo ustali u pola 11 standardno,i nece zaspat tamo do pola 2 sigurno.ja cu onda malo po kuci zavrsit sto treba,i cekam muza da se ispalimo makar do merkatora da mi gu vidi puta
ja sto bi gdje isla nemogu sa A. jer je to nezamislivo bude mi vise umor nego odmor i neki cef..
evo i mi povratismo toliko se odjednom zakaslja nemoze doc sebi i sve povrati od jutros mlijeko i nesto sluzavo ko slina bjelo razvalci se a smrdi boze mili jedva sam ocistila na kraju sam i ja grcala zgadilo mi se od smrada. Joj ovaj kaslja bas mu naleti al bar se iscistio al se treso dok je povrao
Eto isto...ja se ne bojim povracanja, samo ga ne volim jer znam da se napreze i da je muci, pomognem joj da izbaci sto lakse to iz sebe...
odma si mi jutros na um pala. Nije ovako nam se desavalo al se jutros bas zakasljo jako ja sam ga nagnula na sudoper da povrati On povraca a i kaslje Jel kod L. smrdilo kad je povratila ? Ja se bojim povracanja ...
odma si mi jutros na um pala. Nije ovako nam se desavalo al se jutros bas zakasljo jako ja sam ga nagnula na sudoper da povrati On povraca a i kaslje Jel kod L. smrdilo kad je povratila ? Ja se bojim povracanja ...
Meni nos zacepljen Ali prosli put se sjecam da jeste, kao pokvareno mlijeko ili sl...
Ja se bojim povraćanja strahota...kad smo bili kod mojih na oporavku poslije bolnice Minja je svaku noć kad zaspe kašljanjem isporvocirala da povrati šlajm. Ja bih pobjegla od straha u drugu sobu, a moja mama bi sredila situaciju. Baš sam kukavica Stvarno ne volim povraćanje i prepadnem se.
lady, ja sam posle ciscenja otisla do solje grcala jer imam slab zeludac fujjjj kako smrdi opisat nemogu Mya, i ja se bojim kad se sjetim kad je bio beba koliko je samo povraco/bljucko neko kaze u mlazovima a te strahote i smrada Jos kad je u boln. zavrsio sa 8 mjes. zbog toga eeee .Zato se jezim na povracanje Bogami vise se bojim povracanja nego ture turu uvjek nekako mogu, da snizim i ima lijeka a povracanje ....... Od jutros samo ga gledam strah me da opet ne podje .. Al nadam se da ce Prospan pomoci..... Uvjek je pa valjda ce i sad.....
noc nam je bila koliko toliko mirna, ja njemu pred spavanje pola voltarena i fino ga u kadicu stavim i sirce na noge i spusti se odmah temp. onaj lupocet je .ranje pravo, ne djeluje kod moje djece uopste. mucila sam ga prva dva dana s njim, samo po noci po pola voltarena dam, a djete ne moze glave drzati.
a mi smo sada zvanicno na garamicin inj., 10 dana.
ali kako je juce jednu primi odmah temp 38,6 jutros ne ide preko.
dala mu kasiku dalsy-a prije dr i kako je dosao spava.
ja sam odradila komisiju, dobila jos 30 dana bolovanja, tako da sam sad mirna.
moram malo procitati o ovom antib. ovo je dobro jako ali stacu kad nista ne pomaze drugo.
jelena pravo mi je zao, to kao kod nas. njemu je malo grlo crveno ali ne moze od zubica i grla biti 40 temp.
ja bi je odvela dr uradite barem crp pa da vidis, mozda joj je i urin hajde znaj.
a smijes li ti njoj dati voltaren, barem po noci.
lady ne daj se vidim da si mi bolna i ja sam ko nesto, da ne lajem. a vidite kakvo nam je vrijeme dobro smo ikako normalni.
a jesi probala da joj das prospan da joj malo smiri taj kasalj da joj ne bude tako nadrazeno grlo.
a ovaj caj gdje kupujes, u nekoj privatnoj apoteci u rs-u jeli?
ja isto mrzim povracanje i ne znam povracati, ali moji srecom nisu skloni povracanju.
kad mi je igor imao bronhitis dr me stalno pitala jeli povratio slajm, a on nista njemu je samo na kaku izlazilo.
vidim ostale bebice su dobro to mi je drago, samo se drzite.
Prehladis se felix i ne osjetis nista...nit znas sta jedes, sta pijes...sve ti svejedno
dje navuce kad si stalno na poslu za komp. sjedis u zatvorenom. Mala, bit ce bolje od boci abd. Jelena jesil vodila A. kod ped. ??? Bas mi je zao Ja sam toliko sinoc ruzno A. sanjala da nesmijem da mislim na to a misli mi samo na to idu!
cekam te od jutros.... Nadam se da ce boce djelovati i da ce drug biti dobro....(mrzim igle i boce )
Ovaj CAJ znam da ima u apotekama u RS...za nase ne znam...ako zelis mogu ti zbaviti?! A mene drzi od subote, nos nicht funktioniert zacepljen dibidus....a dodas na to nespavanje ... Prospan nisam (nisam joj davala nikad sirup osim antibiotika)...da probam? Tj. da ga uzmem?
Prospan nisam (nisam joj davala nikad sirup osim antibiotika)...da probam? Tj. da ga uzmem?
meni je bio super, prvo je pio bisolvon i onda dr kaze ukljucite mu prospan da mu smiri nadrazaj na kazalj i da mu razrijedi jos malo slajm.
a za njega ti ne treba recepat, cini mi se nekih 8 KM .
pa probaj.
a zar nije caj?
a vidjela sam juce da si pisala da imas hronicnu upalu sinusa, ja sam imala ciste pa sam isla dr.gezi i x terapija antibiotika odradila i smirilo mi se, ali dan danas kad malo zahladni meni odmah udari u sinuse.
a sta ces godine su u pitanju kod mene, a ti trebas vjerovatno popraviti imunitet
< Poruku je uredio MALA1994 -- 17.3.2011 13:17:17 >
Mala, ni nam alupocet ne pomaže...ja njega više ni ne koristim...samo dalsy i voltaren...znam da nije ni to baš najbolje riješenje, ali bože moj kad su bolesni biramo manje od dva zla...boce bi trebale početi uskoro pravo djelovati i da se ta temp. skroz povuče...micica mala baš mi je žao što se pati s tim, ali ja sam uvijek više za te injekcije nego za antibiotik...
Mala, ni nam alupocet ne pomaže...ja njega više ni ne koristim...samo dalsy i voltaren...znam da nije ni to baš najbolje riješenje, ali bože moj kad su bolesni biramo manje od dva zla...boce bi trebale početi uskoro pravo djelovati i da se ta temp. skroz povuče...micica mala baš mi je žao što se pati s tim, ali ja sam uvijek više za te injekcije nego za antibiotik...
ja znam za starijeg da mu ne djeluje i opste ne pokusavam, kad je niza temp ja probam sa panodol sirupom, a kada je visocija nista bez voltarena na zalost.
a dalsy nisam prije koristila juce mi dr predlozila (moja pedijatrica ne ona druga), a i on je na bazi ibuprofena.
a sto kaze biras manje od dva zla, a i minja je imala konvulzija pa ne smijes rizikovati.
a valjda su boce dobre, znas sta ma zao mi ga vise, bas se ispatio, do godine nije ni jednom bio bolestan, a od januara non stop nesto.
nego sam se prepala kazu da je garamicin stetan za bubrege, valjda kad se predugo i precesto koristi.
Hahahahahaha cuj godine hahahhaha...ma hajde bjezi tamo....ko da imas 100godina a ne 50 .... Jeste caj, nego kako pricamo o sirupu,. zbunih se....Gdje je ona Tekja, jel kupila bilobil?! S posla cu svratiti u apoteku pa cu kupiti, pit cu ga i ja, ugusi me kasalj neki glupi iritirajuci.... A cistu sam imala i ja, ko zna sta bi s nje, nikad nisam kontrolisala, ne znam ni u kojem je sinusu a ni kosinusu .... Ne zamjerite, pukla sam danas...
Ne mogu gore....ako prestane pjevati, nece propjevati naknadno cackala ja ili ne...al mislim da cu cackati pametna sam ja bona...
a sta ovo poprvljas, sta ti je ovo?
Dobili za rockas GUMMY BEARA koji pjeva, al mu fabricke baterije, ne mogu se mijenjati....a ja koji sam volim sve da cackam, pa mislim ga rastaviti kad otpjeva svoje hahaha da vidim mogu li se ikako promjeniti baterije....
Hahahahahaha cuj godine hahahhaha...ma hajde bjezi tamo....ko da imas 100godina a ne 50 .... Jeste caj, nego kako pricamo o sirupu,. zbunih se....Gdje je ona Tekja, jel kupila bilobil?! S posla cu svratiti u apoteku pa cu kupiti, pit cu ga i ja, ugusi me kasalj neki glupi iritirajuci.... A cistu sam imala i ja, ko zna sta bi s nje, nikad nisam kontrolisala, ne znam ni u kojem je sinusu a ni kosinusu .... Ne zamjerite, pukla sam danas...
auuu, ne daj se ines.bice to sine dobro, imam ja dobru dr za te probleme tvoje hihi. a mozes i ti prospan piti meni je odlican i ja sam znala uzeti kad zagusti.
e a imas onaj sad neki novi proizvod omega 3+ nesto+ nesto ali ne znam sta kao i za koncentraciju i za svasta nesto kako se zove.
noa izvini ja od temperature nisam ljepotici cestitala rodjendan juce, nije mi stvarno bilo ni do mene.
ja maloprije svratila u onaj mars n a cobaniji, za 10 KM sam kupila djeci svega, plastelin, neke forme da pravimo, pa tempere, pa selotejp, pa kistove, ima i flomastera, vostanih, svega. znam da je to nekvalitetno kinesko ali koliko cee njima koristiti moze posluziti.
a ja obozavam da se igram tako ne mogu iscekati da oni narastu jos malo pa da bojimo i igramo se tih kreativnih igara.
vole li vasa djeca bojiti?
a zaboravih reci kod merkura dole na otoci vidim maloprije neki sajam meda opet pa eto kome treba
< Poruku je uredio MALA1994 -- 17.3.2011 13:44:59 >
ja maloprije svratila u onaj mars n a cobaniji, za 10 KM sam kupila djeci svega, plastelin, neke forme da pravimo, pa tempere, pa selotejp, pa kistove, ima i flomastera, vostanih, svega. znam da je to nekvalitetno kinesko ali koliko cee njima koristiti moze posluziti.
a ja obozavam da se igram tako ne mogu iscekati da oni narastu jos malo pa da bojimo i igramo se tih kreativnih igara.
a zaboravih reci kod merkura dole na otoci vidim maloprije neki sajam meda opet pa eto kome treba
Aha, namjestaj i odjecu .... Sad bez zezanja, Lana uziva skrabati, ali sam joj hemijske posakrivala, unisti odjecu i namjestaj i kupila sam joj onu tablu pisi-brisi...super nam sluzi... Kad hoce da pise kaze : aaa oooiiiii - nabraja slova